Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

τραβελογαμη εγκεφαλικα,ανεπαρκη
εσυ μας ειχες ζαλισει τα παπαρΓια για τα φαρμακα
άιντε πεσε για υπνο και ριξε χοντρη κουβερτα,να μην κρυώσεις ναουμε  :vomit:
warnwarn.gif

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
τραβελογαμη εγκεφαλικα,ανεπαρκη
εσυ μας ειχες ζαλισει τα παπαρΓια για τα φαρμακα
άιντε πεσε για υπνο και ριξε χοντρη κουβερτα,να μην κρυώσεις ναουμε  :vomit:

Για την ηλικία σου καλή και η μαλακία σου.

Την μαγκιά θα την πουλάς από κοντά μωρή λουμπίνα και όχι απο το πληκτρολόγιο, φέρσου σαν άντρας για μία φορά στην ζωή σου και όχι σαν ηλίθια κομπλεξική γκόμενα.

Πάντα ήμουν κατά των φαρμάκων και συνεχίζω να πιστεύω οτι κάποιος για να κάνει χρήση αασ και να βάλει σε κίνδυνο τον ανδρισμό και την ζωή του απλά για να γεμίσει την τσέπη κάποιου dealer είναι το λιγότερο ανόητος και μιρκόφαλος.

Την ερώτηση την έκανα γιατί το συγκεκριμένο σκεύασμα το παρουσιάζουν σαν κάτι τελείως ακίνδυνο χωρίς καμία παρενέργεια, τώρα αν αυτό σου φαίνεται περίεργο επειδή εσύ χώνεις στον κώλο σου ότι ένεση σου πασάρουν χωρίς καμία πληροφόρηση, πρόβλημα σου.

Το ρατσιστικό και βλακώδες σχόλιο σου περί τραβελογαμίας να το απευθύνεις στους διαχειριστές του forum, αλλά είσαι τόσο βλάκας που δεν σου περνάει από το φτωχό μυαλό σου ότι το forum που βρίσκεσαι σέβεται και φιλοξενεί θέματα για τα συγκεκριμένα άτομα.

Αν θέλεις συνέχεια από κοντά χωρίς να γίνεσαι νούμερο προσποιούμενος τον άντρα πίσω από το πληκτρολόγιο σου, θα σου βάλω τα κωλοφάρμακα που υπερασπίζεσαι και στέλνουν στο θάνατο νέα παιδιά εκεί που ξέρεις κουκλίτσα!!

Δεν ξέρεις με ποιον πας να πλέξεις

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Για την ηλικία σου καλή και η μαλακία σου.

Την μαγκιά θα την πουλάς από κοντά μωρή λουμπίνα και όχι απο το πληκτρολόγιο, φέρσου σαν άντρας για μία φορά στην ζωή σου και όχι σαν ηλίθια κομπλεξική γκόμενα.

Πάντα ήμουν κατά των φαρμάκων και συνεχίζω να πιστεύω οτι κάποιος για να κάνει χρήση αασ και να βάλει σε κίνδυνο τον ανδρισμό και την ζωή του απλά για να γεμίσει την τσέπη κάποιου dealer είναι το λιγότερο ανόητος και μιρκόφαλος.

Την ερώτηση την έκανα γιατί το συγκεκριμένο σκεύασμα το παρουσιάζουν σαν κάτι τελείως ακίνδυνο χωρίς καμία παρενέργεια, τώρα αν αυτό σου φαίνεται περίεργο επειδή εσύ χώνεις στον κώλο σου ότι ένεση σου πασάρουν χωρίς καμία πληροφόρηση, πρόβλημα σου.

Το ρατσιστικό και βλακώδες σχόλιο σου περί τραβελογαμίας να το απευθύνεις στους διαχειριστές του forum, αλλά είσαι τόσο βλάκας που δεν σου περνάει από το φτωχό μυαλό σου ότι το forum που βρίσκεσαι σέβεται και φιλοξενεί θέματα για τα συγκεκριμένα άτομα.

Αν θέλεις συνέχεια από κοντά χωρίς να γίνεσαι νούμερο προσποιούμενος τον άντρα πίσω από το πληκτρολόγιο σου, θα σου βάλω τα κωλοφάρμακα που υπερασπίζεσαι και στέλνουν στο θάνατο νέα παιδιά εκεί που ξέρεις κουκλίτσα!!

Δεν ξέρεις με ποιον πας να πλέξεις
...φίλε πρόσεχε γιατί το παλικάρι (ο billy13)  :gay: είναι επικίνδυνο και άγριο αγόρι !!!  :2funny:
ξέρει και από παράνομα συμπληρώματα διατροφής χωρίς την έγκριση του ΕΟΦ  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ξερετε κανα ματζουνι που να καθαριζει τα νεφρα;

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ξερετε κανα ματζουνι που να καθαριζει τα νεφρα;
τι να το κανισ το ματζουνι πορνοσ?
πορνοβοτανο πορνοσ! λουιζα και ιβισκο.
θα τραμπουκιστι ολι ι λεπρα που κουβαλασ στο νεφρο και στο σικοτι !

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
...φίλε πρόσεχε γιατί το παλικάρι (ο billy13)  :gay: είναι επικίνδυνο και άγριο αγόρι !!!  :2funny:
ξέρει και από παράνομα συμπληρώματα διατροφής χωρίς την έγκριση του ΕΟΦ  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μιλάμε για συμπληρώματα αλλά για κάτι κλινικά πλέων κοριτσάκια που αντί  να πάρουν ένα μάθημα από την ζημιά που προκάλεσαν στον εαυτό τους παρακινούν και άλλα παιδιά να πάρουν πρεζοαναβολικά. :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Στις τιμές που δίνουν τα συμπληρώματα στην Ελλάδα δεν αξίζουν κιόλας, καλύτερα να πάρει κάποιος μια πρωτεινούλα χωρίς την σφραγίδα του ΕΟΦ επάνω π.χ από κάποιο αξιόπιστο site της Αγγλίας παρά από εδώ με την ακριβοθώρητη σφραγίδα του ΕΟΦ!!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
ρε μάγκες θέλω να χάσω 5 κιλά όσο πιο σωστά γίνεται..δηλαδή λιγότερο από μυς όσο αυτό είναι εφικτό τι είδους προπόνηση βοηθάει πιο πολύ σε κάτι τέτοιο?π.χ.full body ,2 ή τρεις μυικές ομάδες την φορά κάτι άλλο? αερόβια πόσο?είναι σημαντική για αυτο που θέλω ? η διατροφη εννοείται για αυτο δεν την αναφέρω..

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Δεν μιλάμε για συμπληρώματα αλλά για κάτι κλινικά πλέων κοριτσάκια που αντί  να πάρουν ένα μάθημα από την ζημιά που προκάλεσαν στον εαυτό τους παρακινούν και άλλα παιδιά να πάρουν πρεζοαναβολικά. :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Στις τιμές που δίνουν τα συμπληρώματα στην Ελλάδα δεν αξίζουν κιόλας, καλύτερα να πάρει κάποιος μια πρωτεινούλα χωρίς την σφραγίδα του ΕΟΦ επάνω π.χ από κάποιο αξιόπιστο site της Αγγλίας παρά από εδώ με την ακριβοθώρητη σφραγίδα του ΕΟΦ!!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
...το παλικάρι το κόβω για 15χρονο χοντρό με σπυριά, που έχει σπάσει στη μαλακία μπροστά στο πίσι !!! και μπαίνει εδώ να κάνει τον ξερόλα, τον μάγκα και τον γαμιά..  :2funny: :2funny: :2funny:

ωστόσο τα συμπληρώματα δεν έχουν σφραγίδα του ΕΟΦ γιατί απλά ο ΕΟΦ εγκρίνει μόνο φάρμακα... απλά παίρνουν έναν αριθμό γνωστοποίησης από τον ΕΟΦ σε περίπτωση που κάποιος πάθει κάτι, να το αναφέρει και να αποσύρουν το προϊόν  ;)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ρε μάγκες θέλω να χάσω 5 κιλά όσο πιο σωστά γίνεται..δηλαδή λιγότερο από μυς όσο αυτό είναι εφικτό τι είδους προπόνηση βοηθάει πιο πολύ σε κάτι τέτοιο?π.χ.full body ,2 ή τρεις μυικές ομάδες την φορά κάτι άλλο? αερόβια πόσο?είναι σημαντική για αυτο που θέλω ? η διατροφη εννοείται για αυτο δεν την αναφέρω..

Υπολογίζεις τις ημερήσιες θερμιδικές σου ανάγκες.
Βγάζεις διατροφή με 30% λίπη - 35% πρωτείνη - 35% υδατάνθρακες με σύνολο θερμίδων -10% από το παραπάνω.
Κάνεις full body κυκλικό 7-8 ασκήσεις για 3 κύκλους με βάρος τόσο για 15 επαναλήψεις με την τελευταία να βγαίνει σωστά (η επόμενη όχι).
Ακολουθείς το παραπάνω για 3 εβδομάδες προσθέτοντας βάρος όποτε σε παίρνει (αφαιρείς όποτε δεν σε παίρνει).

Μετά για μια εβδομάδα αλλάζεις διατροφή σε 50% υδατάνθρακες - 30% πρωτείνη - 20% λίπη και κάνεις μόνο αερόβια στο 65% της ΜΚΣ 3 φορές μέσα στην εβδομάδα.

Επαναλαμβάνεις τα παραπάνω μέχρι να φτάσεις στα κιλά που θέλεις.

Εννοείται ότι απαγορεύεται αλκοόλ - αναψυκτικά - πολλά αλάτια - γλυκά 

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
...κόψε υδατάνθρακα και βάλε πρωτεϊνη κάργα..από προπόνηση ότι και να κάνεις θα σε βοηθήσει αρκεί να κάνεις σωστή διατροφή..μετά το 20λεπτο με έντονη αερόβια καις και μυς..οπότε καλύτερα 2 φορές την εβδομάδα αερόβια μέχρι 20 και τρεις βάρη.  ;)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
μετά το 20λεπτο με έντονη αερόβια καις και μυς..

Με αερόβια δεν καις μυς μετά το 20λεπτο... Ούτε σε 40 λεπτά...
Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα φτάσει σε σημείο να καίει μυς με αερόβια...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Φίλε αυτό με τους μυς είναι κυρίως απάτη που έχουν βγάλει από τις εταιρίες που πουλάνε συμπληρώματα διατροφής κλπ. Κάνε τη δίαιτα σου σαν άνθρωπος και μην φοβάσαι, απλά μην υπερπροπονείσαι όταν κάνεις δίαιτα. Το παν είναι να ρίξεις τις θερμίδες και να μην τρως μαλακίες από έξω, επίσης περιόρισε όσο μπορείς ψωμιά κλπ.. Σε κάνα μήνα θα είσαι τζιτζί. Στους μυς θα είναι αμελητέα η διαφορά.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Φίλε αυτό με τους μυς είναι κυρίως απάτη που έχουν βγάλει από τις εταιρίες που πουλάνε συμπληρώματα διατροφής κλπ. Κάνε τη δίαιτα σου σαν άνθρωπος και μην φοβάσαι, απλά μην υπερπροπονείσαι όταν κάνεις δίαιτα. Το παν είναι να ρίξεις τις θερμίδες και να μην τρως μαλακίες από έξω, επίσης περιόρισε όσο μπορείς ψωμιά κλπ.. Σε κάνα μήνα θα είσαι τζιτζί. Στους μυς θα είναι αμελητέα η διαφορά.

Πολύ σωστός !  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Σε γενικές γραμμές για να μη γίνεις και ψυχολογικά ανώμαλος μετρώντας θερμίδες, το πόσο τις εκατί πρέπει να φάς στο ένα στο άλλο και πάει λέγοντας θα σου πω κάποια απλά βασικά πράγματα.

Καταρχάς μια συμβουλή, όσο φαγητά λένε ότι δίνουν ενέργεια, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Απλά παχαίνουν. Κοίταξε στο πινακάκι που λέει ενέργεια και δίπλα γράφει Kcal (θερμίδες). Σημαίνει ότι όποιο προιόν έχει πολλή ενέργεια....έχει και πολλές θερμίδες.... παχαίνει.

Πάρε παράδειγμα τη Lucozade, είναι τίγκα στη ζάχαρη και σου δίνει ενέργεια, αλλά παχαίνει και τον κώλο της.
Το ίδιο ισχύει και για μέλι, ταχίνι, και για να μην πει καποιος ότι αυτά είναι τα υγιεινά μόνο... και το bigmac των mc donalds εχει 550 θερμίδες δηλωμένες ώς ενέργεια. Οπότε do the math. Το ονομάζουν καλύτερα "ενέργεια" για να μην ονομαστεί "Παχαίνει". Γιατί δε νομίζω μετά από ουίσκι που έχουν πολύ "ενέργεια" (θερμίδες), πίτσες που έχουν πολλή επίσης "ενέργεια" (θερμίδες) να ήσουν και εσύ μέσα στην ...."ενέργεια".

Οπότε καλό είναι να σταματάμε να πιέζουμ ετον εαυτό μας πολλές φορές να τρώει υγιεινά χωρίς να το θέλει. Γιατί 10 αμύγδαλα, πολύ λάδι στη σαλάτα, και ταχίνι πάνω σε μαύρο ψωμί είναι οι μισές θερμίδες της μέρας μου όταν είμαι σε διατροφή κοψίματος....

Όσον αφορά το τι να κάνεις. Τα πράγματα είναι απλά και θα σου πω τι κάνω εγώ.
Τις μέρες που έχω προπονήσεις τρέφομαι με πρωτείνη και υδατάνθρακα και κρατάω το λίπος αρκετά χαμηλά.
Τις μέρες που δεν έχω προπόνηση τρέφομαι με πρωτείνη και λίπος σε νορμάλ επίπεδα.
- Πχ μια χοιρινή μπριζόλα ή σολωμό θα τον φάω μέρα που δεν έχω προπόνηση. Κοτόπουλα με κολοκύθια (υδατ) τρώω τη μέρα που έχω προπόνηση.

Μια διευκρίνιση. Όταν λέω τρως υδατάνθρακα δε μιλάω για υδατάνθρακα ψωμιού. Το ψωμί δυστυχώς έχει πολές θερμίδες. Επίσης όταν λέω λίπος εννοώ σε νορμάλ και μικρά επίπεδα.

Στο μυαλό σου θα πρέπει να σκεφτείς αυτό που είπε κάποιος πιο πάνω. Από τη στιγμή που θες να χάσεις αναγκαστικά μειώνεις τις θερμίδες. Αν ήθελες πχ να πάρεις θα έτρωγες παραπάνω. Μειώνοντας τις θερμίδες θα χάσεις κιλά. Και μια πάστα κάθε μέρα μπορείς να τρώς και να αδυνατίζεις, αρκεί να έχεις στο τέλος της ημέρας θερμιδικό έλλειμμα. Από την άλλη αν πχ είναι να πας στις 1500 θερμίδες ημερησίως, σκέψου ότι μια πάστα θα πιάσει ήδη τις 600 θερμίδες. Θα σου είναι ίσως δύσκολο να τραφείς όλη την ημέρα με 900 που απομένουν για να χάσεις. Δε ξέρω αν με πιάνεις.

Το νόημα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα. Εγώ πχ τρώω πολύ λίγο κάθε μέρα, γιατί έχω 1 μέρα στην εβδομάδα που τρώω ότι θέλω. Οπότε με τις θερμίδες που βομβαρίζω τον οργανισμό μου τη μια αυτή μέρα, για να συνεχίσω να χάνω στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει όλες τις υπόλοιπες να είμαι αρκετά χαμηλά θερμιδικά. Με βολεύει αυτό. Θα μπορούσα να είμαι πιο ελαστικός καθημερινά αλλά να μην έχω τη μια μέρα "σαβούρας".

Γυμναστήριο: Σε γενικές γραμμές μην περιμένεις ιδιαίτερες αλλαγές γυμνάζοντας μια μυική ομάδα μια φορά την εβδομάδα. Θα σου έλεγα πχ να βάλεις ένα συδιασμό: Στήθος - Ώμους - Τρικέφαλα τη μία μέρα !      μια άλλη Πλάτη - Τραπεζοειδής - Δικέφαλα και έχε μια τρίτη μέρα να παίζεις κυκλικό !!! ώστε να κάνεις δουλειά δύο μέρες την εβδομάδα σε κάθε μυική ομάδα.
-Εννοείται να κάνεις πόδια !!! Γαμάνε !

Ξεκίνα λοιπόν να τρως αυτά που επιλέξεις, (δε χρειάζεται ανά 3 ώρες φαγητό αυτά είναι παπαριές), και στο τέλος της εβδομάδας ζυγίσου. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ξέρεις τι έκανες λάθος και αν χρειάζεται να μειώσεις και άλλο θερμίδες. Το σύνηθες είναι σε όποιον κάνει διατροφή, ότι δε μειώνει αρκετά τις θερμίδες. Έχει εξήγηση. Αν το καλοσκεφτείς γιαυτό πάχυνες και θέλεις να τα χάσεις. Γιατί πολύ απλά έτρωγες παραπάνω. Όχι μόνο τώρα πρέπει να μειώσεις θερμίδες απλά για να διατηρείσαι, αλλά πρέπει να μειώσεις και άλλο για να χάσεις. Εκεί είναι το δύσκολο.

Έχε στο μυαλό σου το εξής σαν τελευταία συμβουλή. Δε θα καεί η πάστα που έφαγες με μια ώρα τρέξιμο. Δε θα καεί στο γυμναστήριο το πιάτο μακαρόνια που έφαγες. Αυτά είναι οι συμβουλές των χοντρών ! Για να χάσεις 200 θερμίδες πρέπει να τρέξεις 3,5 χιλιόμετρα.  Γάμησέ τα. Οπότε καλύτερα να μην το φας.

Επίσης μη φοβάσαι να μείνεις νυστικός. Δε θα πάθεις τίποτα παρά μόνο καλό !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom