KostasToumpanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 110
- Πόντοι
- 6
Με το proviron τι παίζει μάγκες μου???
τραβελογαμη εγκεφαλικα,ανεπαρκη
εσυ μας ειχες ζαλισει τα παπαρΓια για τα φαρμακα
άιντε πεσε για υπνο και ριξε χοντρη κουβερτα,να μην κρυώσεις ναουμε
...φίλε πρόσεχε γιατί το παλικάρι (ο billy13) είναι επικίνδυνο και άγριο αγόρι !!!Για την ηλικία σου καλή και η μαλακία σου.
Την μαγκιά θα την πουλάς από κοντά μωρή λουμπίνα και όχι απο το πληκτρολόγιο, φέρσου σαν άντρας για μία φορά στην ζωή σου και όχι σαν ηλίθια κομπλεξική γκόμενα.
Πάντα ήμουν κατά των φαρμάκων και συνεχίζω να πιστεύω οτι κάποιος για να κάνει χρήση αασ και να βάλει σε κίνδυνο τον ανδρισμό και την ζωή του απλά για να γεμίσει την τσέπη κάποιου dealer είναι το λιγότερο ανόητος και μιρκόφαλος.
Την ερώτηση την έκανα γιατί το συγκεκριμένο σκεύασμα το παρουσιάζουν σαν κάτι τελείως ακίνδυνο χωρίς καμία παρενέργεια, τώρα αν αυτό σου φαίνεται περίεργο επειδή εσύ χώνεις στον κώλο σου ότι ένεση σου πασάρουν χωρίς καμία πληροφόρηση, πρόβλημα σου.
Το ρατσιστικό και βλακώδες σχόλιο σου περί τραβελογαμίας να το απευθύνεις στους διαχειριστές του forum, αλλά είσαι τόσο βλάκας που δεν σου περνάει από το φτωχό μυαλό σου ότι το forum που βρίσκεσαι σέβεται και φιλοξενεί θέματα για τα συγκεκριμένα άτομα.
Αν θέλεις συνέχεια από κοντά χωρίς να γίνεσαι νούμερο προσποιούμενος τον άντρα πίσω από το πληκτρολόγιο σου, θα σου βάλω τα κωλοφάρμακα που υπερασπίζεσαι και στέλνουν στο θάνατο νέα παιδιά εκεί που ξέρεις κουκλίτσα!!
Δεν ξέρεις με ποιον πας να πλέξεις
πρασινο τσαι η να πινεις το ζουμι απο μπροκολο,σπαραγγια ειδικα αυτα τα 2ξερετε κανα ματζουνι που να καθαριζει τα νεφρα;
τι να το κανισ το ματζουνι πορνοσ?ξερετε κανα ματζουνι που να καθαριζει τα νεφρα;
τι να το κανισ το ματζουνι πορνοσ?
πορνοβοτανο πορνοσ! λουιζα και ιβισκο.
θα τραμπουκιστι ολι ι λεπρα που κουβαλασ στο νεφρο και στο σικοτι !
...φίλε πρόσεχε γιατί το παλικάρι (ο billy13) είναι επικίνδυνο και άγριο αγόρι !!!
ξέρει και από παράνομα συμπληρώματα διατροφής χωρίς την έγκριση του ΕΟΦ
ξερετε κανα ματζουνι που να καθαριζει τα νεφρα;
...το παλικάρι το κόβω για 15χρονο χοντρό με σπυριά, που έχει σπάσει στη μαλακία μπροστά στο πίσι !!! και μπαίνει εδώ να κάνει τον ξερόλα, τον μάγκα και τον γαμιά..Δεν μιλάμε για συμπληρώματα αλλά για κάτι κλινικά πλέων κοριτσάκια που αντί να πάρουν ένα μάθημα από την ζημιά που προκάλεσαν στον εαυτό τους παρακινούν και άλλα παιδιά να πάρουν πρεζοαναβολικά.
Στις τιμές που δίνουν τα συμπληρώματα στην Ελλάδα δεν αξίζουν κιόλας, καλύτερα να πάρει κάποιος μια πρωτεινούλα χωρίς την σφραγίδα του ΕΟΦ επάνω π.χ από κάποιο αξιόπιστο site της Αγγλίας παρά από εδώ με την ακριβοθώρητη σφραγίδα του ΕΟΦ!!
ρε μάγκες θέλω να χάσω 5 κιλά όσο πιο σωστά γίνεται..δηλαδή λιγότερο από μυς όσο αυτό είναι εφικτό τι είδους προπόνηση βοηθάει πιο πολύ σε κάτι τέτοιο?π.χ.full body ,2 ή τρεις μυικές ομάδες την φορά κάτι άλλο? αερόβια πόσο?είναι σημαντική για αυτο που θέλω ? η διατροφη εννοείται για αυτο δεν την αναφέρω..
...κόψε υδατάνθρακα και βάλε πρωτεϊνη κάργα..από προπόνηση ότι και να κάνεις θα σε βοηθήσει αρκεί να κάνεις σωστή διατροφή..μετά το 20λεπτο με έντονη αερόβια καις και μυς..οπότε καλύτερα 2 φορές την εβδομάδα αερόβια μέχρι 20 και τρεις βάρη. ;)ρε μάγκες θέλω να χάσω 5 κιλά όσο πιο σωστά γίνεται..δηλαδή λιγότερο από μυς όσο αυτό είναι εφικτό τι είδους προπόνηση βοηθάει πιο πολύ σε κάτι τέτοιο?π.χ.full body ,2 ή τρεις μυικές ομάδες την φορά κάτι άλλο? αερόβια πόσο?είναι σημαντική για αυτο που θέλω ? η διατροφη εννοείται για αυτο δεν την αναφέρω..
μετά το 20λεπτο με έντονη αερόβια καις και μυς..
ρε μάγκες θέλω να χάσω 5 κιλά όσο πιο σωστά γίνεται..δηλαδή λιγότερο από μυς όσο αυτό είναι εφικτό τι είδους προπόνηση βοηθάει πιο πολύ σε κάτι τέτοιο?π.χ.full body ,2 ή τρεις μυικές ομάδες την φορά κάτι άλλο? αερόβια πόσο?είναι σημαντική για αυτο που θέλω ? η διατροφη εννοείται για αυτο δεν την αναφέρω..
Φίλε αυτό με τους μυς είναι κυρίως απάτη που έχουν βγάλει από τις εταιρίες που πουλάνε συμπληρώματα διατροφής κλπ. Κάνε τη δίαιτα σου σαν άνθρωπος και μην φοβάσαι, απλά μην υπερπροπονείσαι όταν κάνεις δίαιτα. Το παν είναι να ρίξεις τις θερμίδες και να μην τρως μαλακίες από έξω, επίσης περιόρισε όσο μπορείς ψωμιά κλπ.. Σε κάνα μήνα θα είσαι τζιτζί. Στους μυς θα είναι αμελητέα η διαφορά.