Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ζητω το ροδι του μπλοντ.Να μας δωσει και εμας απο τα ροδι απου τρωει να κοψουμε τη ντοπα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προσεχε τι λες στο bold.το ονομα οτυ ξεκαθαρα βγαινει απο το blond-enone...και καταχρηση αυτου.τοσο καιρο κοροιδευει οτι ειναι φυσικος.ενα ντοπακια ςιεναι.και οργιζετε και κλανει η γατα του.

καλα εσενα το πολυ χημικο σε έχει κανει ηλιθιο  :2funny:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ρε αγορι μου αυτο που έγραψες το έχεις κάνει να δεις αν ισχυει? εγω το έχω κάνει και ειδα αποτελέσματα.

Ρε καραγκιόζη, άτομα με 20 και 30 χρόνια εμπειρίας στο φυσικό ΒΒ τα λένε αυτά.

Το οτι σου φάνηκε το σώμα σου καλύτερο βάζοντας 5 κιλά, ήταν λογικό αφου οταν είσαι τόσο skinny, γεμίζεις "ωραία" ακόμα και οταν βάλεις αρκετό λίπος.

Μην γράφεις εδω μέσα και μας ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι με τις μαλακίες που πετάς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε καραγκιόζη, άτομα με 20 και 30 χρόνια εμπειρίας στο φυσικό ΒΒ τα λένε αυτά.

Το οτι σου φάνηκε το σώμα σου καλύτερο βάζοντας 5 κιλά, ήταν λογικό αφου οταν είσαι τόσο skinny, γεμίζεις "ωραία" ακόμα και οταν βάλεις αρκετό λίπος.

Μην γράφεις εδω μέσα και μας ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι με τις μαλακίες που πετάς.

Μη με λές εμενα καραγκιοζη γιατι θα κομπλάρω. Οκ?
Κατα τα αλλα εσυ τι εισαι ο παπαγαλος των ατομων με 20 και 30 χρονια εμπειρια στο body building? εσυ το έχεις κάνει αυτο που λές? σε ξαναρωτάω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειμαι skinny. Μη λες χαζομαρούλες απο τη στιγμη που δεν με έχεις δει. 

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μη με λές εμενα καραγκιοζη γιατι θα κομπλάρω. Οκ?
Κατα τα αλλα εσυ τι εισαι ο παπαγαλος των ατομων με 20 και 30 χρονια εμπειρια στο body building? εσυ το έχεις κάνει αυτο που λές? σε ξαναρωτάω.

Εγω είμαι πολύ μικρός να μιλήσω σε σχέση με αυτούς.

Αλλά σε σχέση με εσένα, όταν εγω έκανα διατροφή/γυμναστική, εσυ κρεμόσουν απο τα δέντρα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
κτηνος ειναι ο μπολντης μασιφ κατασκευη σας εχει ξεφτυλισει ολους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Αλλά σε σχέση με εσένα, όταν εγω έκανα διατροφή/γυμναστική, εσυ κρεμόσουν απο τα δέντρα.
γιατι απτα δεντρα τυπε?
μαιμου ειναι? :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

σιγα ρε μάγκα σοβαρα? πςςςςςς τι λε ρε παιδι μου. Ανατριχιασα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπάρχει και το skinny fat πάντως αν έχεις ιδέα μια και παρακολουθεις τι λενε οι μποντιμπιλντεράδες

οποτε αυτο που έγραψες οτι αν κάποιος ειναι σκινυ αν παχυνει φαινεται ωραια και λιπος να βάλει ειναι τελειως άκυρο.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει και το skinny fat πάντως αν έχεις ιδέα μια και παρακολουθεις τι λενε οι μποντιμπιλντεράδες

οποτε αυτο που έγραψες οτι αν κάποιος ειναι σκινυ αν παχυνει φαινεται ωραια και λιπος να βάλει ειναι τελειως άκυρο.

12-13% λίπος δεν είπες οτι έχεις ρε στόκε;

Με τέτοιο ποσοστό αν βάλεις κιλά και ανέβεις στο 14-15% ίσως στον καθρέφτη φαίνεσαι πιο γεμάτος ακόμα και αν έχεις βάλει επι το πλείστον λίπος και ελάχιστα μυικά γραμμάρια/κιλά.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Νωντα τελικα την θες και εσυ την αγκαλιτσα σου μολις σου ειπα οτι μπορεις και εσυ αρχισες να μιλάς σαν ανθρωπος και άφησες στην άκρη τις μαγκιές

Είναι υπέροχο παιδί ο Σλάβι Μπόλντε! :) Απλά πρέπει να του μιλάς με τον προσηκοντα σεβασμό γιατί μην ξεχνάς είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία νωντότυπος μετά τον Μεμονώντα.

Καποια στιγμη μπορει να βάλω

Εγώ έχω βάλει φωτογραφίες μου, όχι ολόσωμες.

Επίσης το ρόδι ΓΑΜΕΙ! Φουλ ουσίες που αυξάνουν τον αναβολισμό και υποστηρίζουν την ομαλή ορμονική λειτουργία. Λογικό είναι όταν κάνεις διατροφή με υπερτροφές να έχεις γρήγορη απόκριση στην άθληση και γρήγορη ανάρρωση. Δεν τα γνωρίζουν αυτά τα άτομα που κάνουν μονολιθικές διατροφές γυμναστηρίου τύπου 300γρ στήθος κοτόπουλο ξεπετσιασμένο + 100γρ ρύζι + μισό κολοκύθι, γιατί έχουν μάθει να ζουν με ένα σώμα κουρασμένο που σέρνεται.

Και μετά έρχεται ο έμπορας από δίπλα και τους πασάρει τη σκόνη...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επίσης το ρόδι ΓΑΜΕΙ! Φουλ ουσίες που αυξάνουν τον αναβολισμό και υποστηρίζουν την ομαλή ορμονική λειτουργία. Λογικό είναι όταν κάνεις διατροφή με υπερτροφές να έχεις γρήγορη απόκριση στην άθληση και γρήγορη ανάρρωση. Δεν τα γνωρίζουν αυτά τα άτομα που κάνουν μονολιθικές διατροφές γυμναστηρίου τύπου 300γρ στήθος κοτόπουλο ξεπετσιασμένο + 100γρ ρύζι + μισό κολοκύθι, γιατί έχουν μάθει να ζουν με ένα σώμα κουρασμένο που σέρνεται.

Και μετά έρχεται ο έμπορας από δίπλα και τους πασάρει τη σκόνη...
:thumbsup:

τυπε κουμπωνεις και εσυ ροδι?
για πες μερικα πραγματα
δοσολογιες κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom