Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οπως τα ες ειναι.απο ενα μπασταρδεμενο ονομα του διαδικτυου τι αλλο να ακουσω.

δε στο λεω για να σε πικαρω, στο λεω γιατι βλεπω οτι πας να κουδουνισεις σιγα σιγα επειδη ανεβαζεις βιντεο με αυτα που τρως και με 200 προβολες νιωθεις οτι σε εμαθε η ελλαδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειμαι αρρωστος μια εβδομαδα.δηλαδη ΓΑΜΩ.πωωωω.και τωρα αργια.τεμπελοσκυλα.

Τυπε γυμνασμένος και αρρωστιάρης δεν πάνε μαζι. Κάτι κάνεις λάθος  :P

δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι γιατροι συμβουλευουν την άσκηση για να μην αρρωσταινεις ευκολα ή για να βελτιωσεις τις παθησεις σου και εσυ εισαι τέρας και αρρωσταινεις με γριπες?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τυπε γυμνασμένος και αρρωστιάρης δεν πάνε μαζι. Κάτι κάνεις λάθος  :P

δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι γιατροι συμβουλευουν την άσκηση για να μην αρρωσταινεις ευκολα ή για να βελτιωσεις τις παθησεις σου και εσυ εισαι τέρας και αρρωσταινεις με γριπες?
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε κάποιος που έχει αναπτυξει δυνατο καρδιοαναπνευστικο συστημα σε μια λοιμωξη του αναπνευστικου θα την περάσει πολυ ελαφρυτερα σε συγκριση με εναν καπνιστη αγυμναστο διοτι ο πρωτος εχει ανοιχτα πνευμονια ενω ο δευτερος ειναι τιγκα στις βλένες και τις βρωμιες μεσα στις οποιες πάει και την αραζει το βακτηριο και σου κάνει μια ωραια πνευμονια.

Προφανως και αμα κανεις καλη ζωη αρρωσταινεις δυσκολοτερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο αεραγωγος έχει στενέψει απο την βλένη οποτε μπορει ευκολοτερα να εγκατασταθει ο μικροοργανισμος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο αεραγωγος έχει στενέψει απο την βλένη οποτε μπορει ευκολοτερα να εγκατασταθει ο μικροοργανισμος.

URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατρε εχω ενα πονο στον λαιμο τι ειναι

Μην κοροιδευετε. Ο μηχανισμος ειναι απλός τουλαχιστον οχι με επιστημονικους ορους. Ένας καπνιστης με τον καπνο που εισπνεει ερεθιζει μεσα τους σωληνες απο οπου περνάει ο αέρας αυτοι παράγουν βλένες περισσοτερες απο οτι αν δεν καπνιζες οποτε αυτη η στένωση ειναι και η αιτια του προβληματος στο αναπνευστικο. Ειναι πολυ απλο μια φορά να διαβασεις την αιτια της βρογχιτιδας θα το καταλαβεις αμεσως.

Απο τοτε που έκοψα το καπνισμα (εδω και 4 χρονια) μετα τα 2 χρονια διακοπης δεν ξαναενιωσα βράσιμο ποτε και η αποχρεμψη γινοταν την αλλη μέρα καθάριζα μεσα σε 2 μέρες ημουν περδικι χωρις πυρετους και ιστοριες.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μην κοροιδευετε. Ο μηχανισμος ειναι απλός τουλαχιστον οχι με επιστημονικους ορους. Ένας καπνιστης με τον καπνο που εισπνεει ερεθιζει μεσα τους σωληνες απο οπου περνάει ο αέρας αυτοι παράγουν βλένες περισσοτερες απο οτι αν δεν καπνιζες οποτε αυτη η στένωση ειναι και η αιτια του προβληματος στο αναπνευστικο. Ειναι πολυ απλο μια φορά να διαβασεις την αιτια της βρογχιτιδας θα το καταλαβεις αμεσως.

Απο τοτε που έκοψα το καπνισμα (εδω και 4 χρονια) μετα τα 2 χρονια διακοπης δεν ξαναενιωσα βράσιμο ποτε και η αποχρεμψη γινοταν την αλλη μέρα καθάριζα μεσα σε 2 μέρες ημουν περδικι χωρις πυρετους και ιστοριες.
καπου χανεις,αλλα ειναι γνωστο αυτο.συνεχισε.μην πτοησε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε να ειμαι τούμπανος μονο και μονο για να φαινομαι στην γκομενα δεν με απασχολει τοσο. Εμενα με ενδιαφερει να αποκομοισω καλα οφέλη απο τη γυμναστικη πχ να μην αρρωσταινω ευκολα , να ειμαι πιο ζωντανός , να αντέχω περισσοτερο , να ειμαι ψυχολογικά καλά κτλπ κτλπ παιζει ρολο και η εμφανιση δε λέω αλλα πλεον τις γκομενες τις κερδιζεις και με άλλους τροπους. Κάποιοι απο εσάς ασχολειστε μονο με το θέμα της εμφανισης αγνοοντας το θεμα της υγειας πχ περνοντας επικινδυνα σκευάσματα σε αυτο ειμαι αντιθετος και προσπαθω να πεισω οσο περισσοτερο κοσμο μπορω να μην σας ακούει οσους τουλαχιστον πέρνουν επικινδυνα σκευασματα και χημικα.

Στη τελικη εφοσον γυμνάζεσαι και κανεις καλη διατροφη καποια στιγμη θα φανει και στην εμφανιση σου. Δε χρειαζεται να πρηστεις αποτομα και ασυμμετρα. Και μολις φτασεις σε ενα σημειο σταματας και κανεις συντηρηση σε αυτο το σημειο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

το αγορι μου τον αλφα μπολντοτυπο εσυ ειδικα δεν εχεις το αναστημα να τον ειρωνευεσαι. κατσε αναπαυτικα στο παιδικο σου δωματιο τωρα και κανε τον αντμιν και το μελος στο φορουμ σου μεχρι να σε φωναξει η μαμα για φαγητο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το αγορι μου τον αλφα μπολντοτυπο εσυ ειδικα δεν εχεις το αναστημα να τον ειρωνευεσαι. κατσε αναπαυτικα στο παιδικο σου δωματιο τωρα και κανε τον αντμιν και το μελος στο φορουμ σου μεχρι να σε φωναξει η μαμα για φαγητο.

Kαλα ρε κολλητε η γαριδομακαροναδα που έτρωγε πρωινιάτικα οφελεί κάπου διατροφικα?  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Kαλα ρε κολλητε η γαριδομακαροναδα που έτρωγε πρωινιάτικα οφελεί κάπου διατροφικα?  :S
Τύπε, καπου ειχα διαβασει το διαιτολογιο του Μαρκ Φελπς του κολυμβητή και τρομαξα.
Μιλαμε για καπου 8.000 θερμιδες ημερησίως.
Δυο κιλα μακαρονια την ημερα, θερμιδικά ποτά κι ετσι.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε να ειμαι τούμπανος μονο και μονο για να φαινομαι στην γκομενα δεν με απασχολει τοσο. Εμενα με ενδιαφερει να αποκομοισω καλα οφέλη απο τη γυμναστικη πχ να μην αρρωσταινω ευκολα , να ειμαι πιο ζωντανός , να αντέχω περισσοτερο , να ειμαι ψυχολογικά καλά κτλπ κτλπ παιζει ρολο και η εμφανιση δε λέω αλλα πλεον τις γκομενες τις κερδιζεις και με άλλους τροπους. Κάποιοι απο εσάς ασχολειστε μονο με το θέμα της εμφανισης αγνοοντας το θεμα της υγειας πχ περνοντας επικινδυνα σκευάσματα σε αυτο ειμαι αντιθετος και προσπαθω να πεισω οσο περισσοτερο κοσμο μπορω να μην σας ακούει οσους τουλαχιστον πέρνουν επικινδυνα σκευασματα και χημικα.

Στη τελικη εφοσον γυμνάζεσαι και κανεις καλη διατροφη καποια στιγμη θα φανει και στην εμφανιση σου. Δε χρειαζεται να πρηστεις αποτομα και ασυμμετρα. Και μολις φτασεις σε ενα σημειο σταματας και κανεις συντηρηση σε αυτο το σημειο.
Καλα.Οσοι ειναι εξω απο τον χορο,λενε οτι ξερουν να χορευουν.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
συνεχισε να ρουφας οτ αυγο σου εσυ.και εσυ κτηνος εισαι.σε ξερουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε, καπου ειχα διαβασει το διαιτολογιο του Μαρκ Φελπς του κολυμβητή και τρομαξα.
Μιλαμε για καπου 8.000 θερμιδες ημερησίως.
Δυο κιλα μακαρονια την ημερα, θερμιδικά ποτά κι ετσι.

Mιλας για ολυμπιονίκη τωρα  :grin:

Οταν θες να κάνεις διαιτα κατεβάζεις τις θερμιδες ενω οταν θες να πάρεις κιλά τις ανεβάζεις ωστοσο τα κιλα που θές να πάρεις ειναι καθαρά και θες μυικο ογκο τοτε αντι για βουτυρο και μερεντα σε ασπρο ψωμι το πρωι θα επιλέξεις φυστικοβουτυρο ή ταχινι με μέλι σε ψωμι ολικής και 2 αυγά διπλα κροκους. Τα μακαρονια δεν ειναι κατι κακο ειναι υδατανθρακας που χρειάζεται και αυτο στη διατροφη ειδικα τα ολικης 1 πιάτο με 2 τονους μέσα ή και 1 τόνο ειναι ενα πολυ καλο μεσημεριανο γευμα.

συνεχισε να ρουφας οτ αυγο σου εσυ.και εσυ κτηνος εισαι.σε ξερουμε.

Μα εγω δεν ειμαι εξω απο το χορο. Και εγω της γυμναστικής ειμαι απλα δεν παιρνω σκευάσματα και χημικά. Σημερα έκανα 2 ωρες προπονηση εσυ ποση ωρα γυμνάζεσαι την ημέρα και στο γυμναστηριο?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γι ανα εκανες 2 ωρες προπονηση,μαλλον ξυσιμο λεγετε η γυμναστικη σου και δεν ζοριζεσε και καθολου προφανως.Συνισε ετσι.τα σπας.Μαζι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom