Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ε ωραια,εγω δεν ηξερα.Καποιοι ηξεραν.Αυτο δεν αλαζει οτι δεν ηξεραπου να ψαξω η δεν ειχα καποιον να μου πει.Για την ακριβεια ειχα δυο,αλλα και οι δυο μου ειπαν τοσες μαλακιες και ηρα τοση μουφα...γαμα τα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ε ωραια,εγω δεν ηξερα.Καποιοι ηξεραν.Αυτο δεν αλαζει οτι δεν ηξεραπου να ψαξω η δεν ειχα καποιον να μου πει.Για την ακριβεια ειχα δυο,αλλα και οι δυο μου ειπαν τοσες μαλακιες και ηρα τοση μουφα...γαμα τα.

Μήπως δεν ήθελες να ψάξεις; Δεν ήταν τόσο δύσκολο. Μήπως προτίμησες να ακούσεις τα συγκεκριμένα άτομα γιατί ήταν πιο εύκολο ή γιατί σου άρεσαν αυτά που σου έλεγαν;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι μεσα επσες.Δεν ηθελα να ψαξω.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να κοροϊδεύει τον εαυτό του χωρίς να το καταλαβαίνει. Να έχει κάτι μπροστά στα μάτια του και να μην το βλέπει. Υποσυνείδητα κίνητρα καθορίζουν τις επιλογές μας. Ανάμεσα στους φουσκωτούς αναπτύσεται ένα είδος συντροφικότητας. Ίσως ήθελες να ακουλουθήσεις τις συμβουλές που σου έδωσαν για να γίνεις μέρος της ομάδας. Είναι πολλά τα ίσως και μόνο εσύ μπορείς να τα βρεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν εύκολο να μπεις σε ένα ξένο φόρουμ και να ρωτήσεις τα πάντα για τα αναβολικά.

Δε σου τα λέω αυτά για να σου δημιουργήσω τύψεις για τα λάθη του παρελθόντος αλλά για να σε αποτρέψω από το να ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Να έχεις κάτι μπροστά σου και να μην το βλέπεις, όπως τη δύσκολη αλήθεια στα λόγια του Μπόλντη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Πολύ καλό pre-workout...δοκιμασμένο... :rockon:

URL]]

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να κοροϊδεύει τον εαυτό του χωρίς να το καταλαβαίνει. Να έχει κάτι μπροστά στα μάτια του και να μην το βλέπει. Υποσυνείδητα κίνητρα καθορίζουν τις επιλογές μας. Ανάμεσα στους φουσκωτούς αναπτύσεται ένα είδος συντροφικότητας. Ίσως ήθελες να ακουλουθήσεις τις συμβουλές που σου έδωσαν για να γίνεις μέρος της ομάδας. Είναι πολλά τα ίσως και μόνο εσύ μπορείς να τα βρεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν εύκολο να μπεις σε ένα ξένο φόρουμ και να ρωτήσεις τα πάντα για τα αναβολικά.

Δε σου τα λέω αυτά για να σου δημιουργήσω τύψεις για τα λάθη του παρελθόντος αλλά για να σε αποτρέψω από το να ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Να έχεις κάτι μπροστά σου και να μην το βλέπεις, όπως τη δύσκολη αλήθεια στα λόγια του Μπόλντη.
Μεταξυ φουσκωτων,δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ συντροφικοτητα.Ακομη και οσα λενε μεταξυ τους επι το πληστον ειναι ψεματα.
Κατα τα αλλα..οκ

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μεταξυ φουσκωτων,δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ συντροφικοτητα.Ακομη και οσα λενε μεταξυ τους επι το πληστον ειναι ψεματα.
Κατα τα αλλα..οκ
Εσυ δηλαδη μας λες ψεματα ή απλα δεν εισαι φουσκας?  :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Πες περισσότερα. Υπάρχει ζήλεια; Εγώ τους βλέπω στο γυμναστήριο να μιλάνε συνέχεια και να γελάνε με αστεία. Και να ανταλλάσουν συμβουλές. :think:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συμβουλες ανταλασουν και "μυστικα" του τι λειτουργει και τι παιρνουν.Απλα δεν θα σου πουν ποτε ολη την αληθεια.ΠΟΤΕ.
Σκεφτητε πχ οτι ο Serge Nubret μεχρι που πεθανε 70+ ετων επεμενε οτι ειναι φυσικος και εγινε ετσι λογο διατροφης.Δειτε φωτο του στα 65-70 και θα καταλαβετε ποσο φυσικος ηταν.ΚΑι ειχαν περασει ΧΡΟΝΙα απο τοτε που ηταν αγωνιστικος,δεν του ηταν σε τιποτα να πει την αληθεια,αφουδ εν εβγαζε και τοσα λεφτα πλεον...αλλα?Εγωισμος.

τα χουχου μεταξυ αγωνιστικων,ειμαι μαλακιες(δεν λεω γι αοσους απλα βαρανε καμια ορμονη ελπιζοντας να βελτιωθουν,αυτο εινα αλλο).

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για φουσκωτούς λέω εγώ, όχι για αγωνιστικούς (αν και έχουμε κάνα - δυο που κατεβαίνουν). Εσύ με στόχο τους αγώνες ξεκίνησες τη χρήση; Έχεις πάρει μέρος ποτέ;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καποια στιγμη το σκεφτομουν.Αλαλ θελει πολλα λεφτα.Και οταν λε ωπολλα,ενοω ΠΟΛΛΑ.Δενειναι οσο ευκολο νομιζουν πολλοι.Αν δεν γ@μησεις αντρικο κωλο,λεφτα γιοκ.Πραγματικοτητα.Ψαξτε να δειτε ποσοι γνωστοι απο youtube εχουν κανει g4p και αναλογιστητε τι πιθανοτητες εχω εγω που με ξερουν μονο ελλαδα.

Κατα τα αλλα...αρκετοι φουσκωτοι οκ ναι,θα σου πουν αληθειες κτλ,αλλα αυτοι το κανουν γι αητν καυλα τους.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι αρρωστος μια εβδομαδα.δηλαδη ΓΑΜΩ.πωωωω.και τωρα αργια.τεμπελοσκυλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αναλογιστητε τι πιθανοτητες εχω εγω που με ξερουν μονο ελλαδα.

βαστα ρε τεο που σε ξερουν ελλαδα γιατι τοκανες λυσσα το φαγητο. ενα φορουμ εφτιαξες και 3 χρονια εισαι αντμιν και το μοναδικο μελος

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
βαστα ρε τεο που σε ξερουν ελλαδα γιατι τοκανες λυσσα το φαγητο. ενα φορουμ εφτιαξες και 3 χρονια εισαι αντμιν και το μοναδικο μελος
εχει πολλες γνωσεις αλλα ειναι ακριβος ο σκατομπαγασας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απόφοιτος φιλολογιας. Σκατα στο στομα οσων λενε οτι τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι για τον πουτσο  :rockon:

στουρναρι ο σπινος

εχει πολλες γνωσεις αλλα ειναι ακριβως ο σκατομπαγασας

γνωση για τεχνικη και γυμναστικη δεν εχω δει ουτε ενα ποστ. για τα ματζουνια που χλαπακιαζει γραφει μονο, γευσιγνωσια στυλ

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οπως τα ες ειναι.απο ενα μπασταρδεμενο ονομα του διαδικτυου τι αλλο να ακουσω.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στουρναρι ο σπινος

γνωση για τεχνικη και γυμναστικη δεν εχω δει ουτε ενα ποστ. για τα ματζουνια που χλαπακιαζει γραφει μονο, γευσιγνωσια στυλ
εσυ ξερεις.δεν χρειαζεσε μαθημα.σαινι εισαι.τεχνικος επρεπε να γινεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom