Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
πες μου λιγο την αποψη σου για την british dragon
αξιζει;
το αναβαρ που εχουν ειναι νοθευμενο;
φιλε μπριτιζ ντραγκον εγω ειχα παρει πολυ παλια..πολυ καλα φαρμακα ειχε κατεβει και ενας κολητος μου σε αγωνες με αυτα και ειχε ξεφυγει το κορμι του εγωειχα δοκιμασει με επιφυλαξεις τοτε το γουιν το 50αρι και επαθα πλακα δε το πιστευα .ολα αυτα ομως περιπου 10 χρονια πριν που ηταν στη φαση και ο ντενις τζειμς που τον επιασαν και μετα ακουστηκε οτι εκλεισε το εργοαστασιο απο ταιλανδη τα οριτζιναλ και τα κανανε αντιγραφη στη βουλγαρια, απο τοτε δεν εχω ξανακανει κατι αλλα απο φιλους που ασχολουνται ακομα και μου λενε οτι το ντιαναμπολ και το μαστερον που εχουν δοκιμασει απο μπριτισ ειναι πολυ καλο,, εγω θα σου προτεινα στα σιγουρα να παρεις gep πολυ καλη και σιγουρα πραγματα, απο αναβαρ μακρια μονο alpha pharm ολα τα αλλα ειναι απλα ντιαναμπολ

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μπριτιζ ντραγκον εγω ειχα παρει πολυ παλια..πολυ καλα φαρμακα ειχε κατεβει και ενας κολητος μου σε αγωνες με αυτα και ειχε ξεφυγει το κορμι του εγωειχα δοκιμασει με επιφυλαξεις τοτε το γουιν το 50αρι και επαθα πλακα δε το πιστευα .ολα αυτα ομως περιπου 10 χρονια πριν που ηταν στη φαση και ο ντενις τζειμς που τον επιασαν και μετα ακουστηκε οτι εκλεισε το εργοαστασιο απο ταιλανδη τα οριτζιναλ και τα κανανε αντιγραφη στη βουλγαρια, απο τοτε δεν εχω ξανακανει κατι αλλα απο φιλους που ασχολουνται ακομα και μου λενε οτι το ντιαναμπολ και το μαστερον που εχουν δοκιμασει απο μπριτισ ειναι πολυ καλο,, εγω θα σου προτεινα στα σιγουρα να παρεις gep πολυ καλη και σιγουρα πραγματα, απο αναβαρ μακρια μονο alpha pharm ολα τα αλλα ειναι απλα ντιαναμπολ
να σαι καλα φιλε :thumbsup:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ειναι η πρωτη φορα που με εκανε ςκαι γελασα.ευγε.αχαχαχα
Καυλιαρη αυτος ο πιτσιρικος που σκατε μαζι στο γυμναστηριο γιατι ειναι μυικα ανυπαρκτος? Δε τον εχεις πλακωσει στα αναβολικα ακομα?  :2funny:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Εχει κανεις αποψη για τα συμπληρωματα της protein works?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
I BD λενε οτι ηταν πολυ καλαη ,αλλα τον μαζεψανα υτον που την ειχε πρωτα...
κοιταξτε χονδρικα τι παιζει:τα τελευταια 5 χροναι η ποιοτητα ολων των αναβολικων εχειπεσιε κατακορυφα.Βασικα απο το 2000 και μετα,αλλα τωρα εχει γινει τελιως μπουρδελο η κατασταση.

Σ΄φα φαρμα μην παιρνετε εκτοες αν γουσταρετε να υποστιριζετε παιδεραστες,γτ τετιος την εχει.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Άμα μαζευτούν ολοι αυτοι που εχεις καλέσει στο καζίνο θα σε κάνουν φιγούρα στον κουλοχέρη
γιατι εγω μονος θα μαι νομιζεις...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
I BD λενε οτι ηταν πολυ καλαη ,αλλα τον μαζεψανα υτον που την ειχε πρωτα...
κοιταξτε χονδρικα τι παιζει:τα τελευταια 5 χροναι η ποιοτητα ολων των αναβολικων εχειπεσιε κατακορυφα.Βασικα απο το 2000 και μετα,αλλα τωρα εχει γινει τελιως μπουρδελο η κατασταση.

Σ΄φα φαρμα μην παιρνετε εκτοες αν γουσταρετε να υποστιριζετε παιδεραστες,γτ τετιος την εχει.
Και συ που το ξες;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στην τυχη λεω οτι να ναι οπως ολοι εδω.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
πόση ώρα κάνετε ζέσταμα (ποδήλατο , διάδρομο ,στεπ) πριν ορμήξετε στα βάρη ?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Σωστός ο φίλος πιο πάνω σχετικά με το ζέσταμα.
10 λεπτά αερόβια πριν τα βάρη είναι χάσιμο χρόνου χωρίς αποτέλεσμα.
Το καλύτερο ζέσταμα γίνεται με φόρμα (για να ανέβει η θερμοκρασία του σώματος) κάνοντας 2 κύκλους τις ασκήσεις του προγράμματος με λίγα κιλά.
Προσοχή πριν τα βάρη δεν κάνουμε διατάσεις γιατί έχουμε σίγουρο τον τραυματισμό.
Διατάσεις πάντα μετά τα βάρη.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οποιος κανει αεροβια για ζεσταμα στα βαρη χανει λιγο.
Τετοιε ςμαλακιε ςλενε οι γυμναστες και εχει σκοωτωθει κοσμο.ζεσταμα κανεις με την ιδια την ασκηση με λιγο τερα κιλα και αναβεαινεις 2-3 σετ και μετα τα ειτουργικα.
πχ παγκος μαξ για 5 120 κιλα.

κανεις 55-75-100 και μετα 120 για τα αλλα σετ.παραδειγμα ειναι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οποιος κανει αεροβια για ζεσταμα στα βαρη χανει λιγο.
Τετοιε ςμαλακιε ςλενε οι γυμναστες και εχει σκοωτωθει κοσμο.ζεσταμα κανεις με την ιδια την ασκηση με λιγο τερα κιλα και αναβεαινεις 2-3 σετ και μετα τα ειτουργικα.
πχ παγκος μαξ για 5 120 κιλα.

κανεις 55-75-100 και μετα 120 για τα αλλα σετ.παραδειγμα ειναι.

καλα ρε τοσα φαρμακα εχεις παρει κ κανεις μονο 100-120 κιλα?
τσαμπα το φαρμακι τυπε  :grin:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εδω εσυ πιανεσε παιζοντας την,τα δικα μου κιλα σε πειραξαν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom