maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
:S :S :S :S :S
τι μανια ειναι αυτη με τ ντοπα δεν μπορω να καταλαβω![]()
![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς έχει γίνει της μόδας και ακόμη χειρότερα όλοι νομίζουν ότι δεν έχει παρενέργειες.
:S :S :S :S :S
τι μανια ειναι αυτη με τ ντοπα δεν μπορω να καταλαβω![]()
![]()
![]()
![]()
65 κιλα ανθρωπος τι γυμναστικη να κανει τυπε :SΜπορεί να μου πει κάποιος το όριο πάνω από το οποίο υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τραυματισμού στις κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες; Για παράδειγμα κάποιος που είναι 65kg μέχρι πόσα μπορεί να σηκώσει στον κάθε αλτήρα χωρίς να είναι μεγάλος ο κίνδυνος τραυματισμού,μπορεί να σηκώσει 16+16=32kg ή είναι πολλά για τα 65kg αυτά;
Ευχαριστώ
τυπε μονο η αλογισια ντοπα κανει δουλειαMαγκες η κρεατινη βοηθα στην αυξηση της δυναμης η απλα φουσκωνεις;
δινει ενα κικ στην δυναμη και φουσκωνει λογω κατα κρατησης υδατοςMαγκες η κρεατινη βοηθα στην αυξηση της δυναμης η απλα φουσκωνεις;
κοψτα βρε μαλακα τα δικεφαλαΜπορεί να μου πει κάποιος το όριο πάνω από το οποίο υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τραυματισμού στις κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες; Για παράδειγμα κάποιος που είναι 65kg μέχρι πόσα μπορεί να σηκώσει στον κάθε αλτήρα χωρίς να είναι μεγάλος ο κίνδυνος τραυματισμού,μπορεί να σηκώσει 16+16=32kg ή είναι πολλά για τα 65kg αυτά;
Ευχαριστώ
Μπορεί να μου πει κάποιος το όριο πάνω από το οποίο υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τραυματισμού στις κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες; Για παράδειγμα κάποιος που είναι 65kg μέχρι πόσα μπορεί να σηκώσει στον κάθε αλτήρα χωρίς να είναι μεγάλος ο κίνδυνος τραυματισμού,μπορεί να σηκώσει 16+16=32kg ή είναι πολλά για τα 65kg αυτά;
Ευχαριστώ
65 κιλα ανθρωπος τι γυμναστικη να κανει τυπε :S
Μπορεί να μου πει κάποιος το όριο πάνω από το οποίο υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τραυματισμού στις κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες; Για παράδειγμα κάποιος που είναι 65kg μέχρι πόσα μπορεί να σηκώσει στον κάθε αλτήρα χωρίς να είναι μεγάλος ο κίνδυνος τραυματισμού,μπορεί να σηκώσει 16+16=32kg ή είναι πολλά για τα 65kg αυτά;
Ευχαριστώ
Αρχικά , όταν κάνουμε σετάκια για την οποιαδήποτε μυική ομάδα πρέπει να πουσάρουμε το κάθε σετ μέχρι τέλους ή μόνο το τελευταίο σετ ?
Αν για παράδειγμα κάνω 4 διαφορετικές ασκήσεις για πλάτη από 4-5 sets την κάθε μία...πρέπει σε κάθε μία από αυτές τις ασκήσεις στο κάθε σετ να το πηγαίνω μέχρι τέλους ? ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Και η δεύτερη απορία είναι...όταν κάποιος με ύψος 1.86 από 97 κιλά έχει πάει πίσω στα 82 και έχει φτιάξει γυμνασμένο σώμα στήθος δικέφαλους τρικέφαλους κτλπ και κάνει και καλή διατροφή...το 6 pack ακόμα δεν φαίνεται...πρέπει να πέσει κάτω από τα 82 ή να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς ?
Κάνεις 2 σετ προθέρμανσης στο 50% και στο 70% και άλλα 3 ή 4 (αν είσαι προχωρημένος) σετ μέχρι να μπορείς να εκτελείς την άσκηση σωστά.
Κάνε κοιλιακούς με αντίσταση (βάρη, τροχαλία κλπ). Επίσης πρέπει να πέσεις σε ποσοστό λίπους κάτω από 12%...
περνάνε τόσοι γυμναστές και δεν τους λένε τίποτα....αυτό είναι το τραγικό κατά την γνώμη μου
Οι γυμναστές είναι πονεμένη ιστορία στα γυμναστήρια "χαμηλού κόστους".
Αν δεν τους κυνηγάς από πίσω ή αν δεν είσαι γκόμενα σε γράφουνε στα παπάρια τους.
Πάντως υπάρχουν και πολλοί τύποι που κάνουν το αντίθετο δηλαδή γράφουν τους γυμναστές στα παπάρια τους και κάνουν ότι τους είπε ο διπλανός...
Το καλύτερο είναι αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα η αρχή να γίνεται με personal για κανένα δίμηνο μέχρι να μάθει κάποιος τουλάχιστον τα βασικά.
Και όταν λέμε για personal δεν εννοούμε αυτοαποκαλούμενο πρακτικό γνώστη των πάντων αλλά με πτυχίο αναγνωρισμένο που πάντα ελέγχουμε...
ειναι η πρωτη φορα που με εκανε ςκαι γελασα.ευγε.αχαχαχακοψτα βρε μαλακα τα δικεφαλα
65 κιλα εισαι
αντε νουμερο
κοψτα βρε μαλακα τα δικεφαλα
65 κιλα εισαι
αντε νουμερο
πες μου λιγο την αποψη σου για την british dragonειναι η πρωτη φορα που με εκανε ςκαι γελασα.ευγε.αχαχαχα