Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αν κατάλαβα καλά συγκρίνεις το πόσο επικίνδυνος είναι ένας που οπλοφορεί δημοσίως χωρίς άδεια με το Ρομά που έκλεψε βενζίνη και μπλέκτηκε σε καταδίωξη με τους αστυνομικούς?
Και αυτό, αλλά γενικά και την αντίδραση των περισσότερων, ότι στον έναν κακώς τον σκότωσαν, ενώ στον άλλον, καλώς τον πυροβολησαν. (Με μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει και τωρα που μιλάμε)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αληθευει οτι εκει οι γυφτουλες ειχαν κλεψει ενα φάντομ;
Τι να το κάνουν ρε τύπε;
Ολο τιτάνιο και μαλακίες είναι. Δεν έχουν τέτοια τεχνογνωσία στα διαλυτήρια.
Να ήταν μπακίρι, θα είχαν ξηλώσει όλη την μοίρα. :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Τυπε, ουδέτερη σταση έχω, στα αρχιδια μου κιόλας.

Μου κάνει εντύπωση όμως, όλη αυτή η διαφορά στην αντίδραση του μέσου Νεοελληνα που τα τσουβαλιαζει όλα για όλους.

Στον έναν που κραδαινε όπλο καλασνικοφ δημοσιοως και δεν υπακουσε την αστυνομία, "αχ το παλικάρι μας κρίμα, ήρωας, αθανατος"

Στον 16χρονο Ρομά "καλά του κανανε του βρωμογυφτου, ακούς εκεί να κλεψει 20€ βενζίνη και να μην υπακούσει την αστυνομία"
βαραγανε οι ψυχοπαθεις τον κοσμο μεσα στην πλατεια φορα παρτιδα γιατι λιαζοτανε και ειχανε και μουτρα να βγαλουν ανακοινωση οτι δεχτηκαν επιθεση...τι λεμε τωρα ,συζηταμε για το αν η ανακοινωση της αστυνομιας ισχυει η οχι...επεσε σημα καταδιωξης γυφταιου και αρματωθηκαν να του γαμησουν τα ραμματα...η κεντα εκατσε γιατι ειναι δεκαεξαχρονος ,αν ηταν τριαντα με ποινικο μητρωο σαν τις δυο διαθηκες σε ογκο ,απλως σημερα θα ηταν δευτερα...καθονται και στραβες στη δουλεια καμια φορα...το θεμα ειναι οτι εχουνε ξεφυγει τελος!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
τυπε κατι τετοιες συγκεντρωσεις ειναι οτι πρεπει για να πανε οι αστυνομικοι να κανουν εξασκηση στο σημαδι τους :wanker::wanker::wanker:

MadFlawedCopperhead-size_restricted.gif
ε ναι ρε τυπε,σαραντα επτα σφαιρες ριξανε στους αλλους και πετυχαν εναν..πρεπει να βελτιωσουν το σημαδι τους!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Και αυτό, αλλά γενικά και την αντίδραση των περισσότερων, ότι στον έναν κακώς τον σκότωσαν, ενώ στον άλλον, καλώς τον πυροβολησαν. (Με μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει και τωρα που μιλάμε)
Δεν έχω γνώση για το περιστατικό που αναφέρεις, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Συμφωνώ πάντως ότι δεν ανοίγεις πυρ για ψίλου πήδημα, όπως επίσης αντιλαμβάνομαι ότι σε συνθήκες μαύρου άσπρου (το αυτοκίνητο να κατευθύνεται πάνω σου με σκοπό να σε σκοτώσει), η κρίση σου θολώνεται και πολύ λογικά να πράξεις αυθόρμητα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Τυπε, υπάρχουν ντοκουμέντα ότι ο τύπος είχε όπλο μαζί του, συμφωνούμε ή όχι μέχρι εδώ.

Αν όμως, πάρει το όπλο του, και φύγει σε άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να υπακούσει εντολές, και πυροβολήσει κιολας, τότε η αστυνομία πολύ φοβάμαι ότι θα τον σκοτώσει, και με το δίκιο της δυστυχώς.
Οπότε το Μαζιώτη , αφού κουμπούριασε τον αυστραλό τουρίστα που έτρωγε κεμπαπ στο μοναστηράκι , έπρεπε να τον ξάπλωναν επί τόπου , αντί να τον συλλάβουν ; Έτσι ;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
γράφω (για τελευταία φορά) ότι η αστυνομία δεν μπορεί να ανοίξει πυρ σε οποιαδήποτε κατάσταση καταδίωξης. Δεν το λεω εγώ...το λέει η νομοθεσία βάση της οποίας τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα.

Να καταδιώξουν...να τον στριμώξουν...αλλά όχι να τον πυροβολήσουν στο κεφάλι λες και είναι μαφιόζοι. Είχε όπλο αυτός? απειλήθηκε η ζωή τους? Εσύ το θεωρείς λογικό να πυροβολούν στο ψαχνό έτσι επειδή μπορούν?

Αν η άποψη σου είναι ότι ''ας σταμάταγε για να μην τον πυροβολούσαν'' τότε τύπε είσαι beyond saving...

να πω αυτό που είπα και προηγούμενος...όλα από τον καναπέ μας και από την οθόνη μας είναι εύκολα..ακόμα και η βία και η δολοφονία. Άντε να δεις από κοντά να φυτεύουν 2 σφαίρες στο κεφάλι ενός 16χρονου και μετά ξανά μπες εδώ και πες ότι καλά του κάνανε.
τυπε ,πιστευεις οτι ειναι ενοχος ο πολιτσμαν,γιατι απο τα τελευταια περιστατικα υπαρχει δεδικασμενο που τους αθωωνει(ρωταω και τους ματλοκ του σαη)...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δεν έχω γνώση για το περιστατικό που αναφέρεις, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Συμφωνώ πάντως ότι δεν ανοίγεις πυρ για ψίλου πήδημα, όπως επίσης αντιλαμβάνομαι ότι σε συνθήκες μαύρου άσπρου (το αυτοκίνητο να κατευθύνεται πάνω σου με σκοπό να σε σκοτώσει), η κρίση σου θολώνεται και πολύ λογικά να πράξεις αυθόρμητα.
Η σφαίρα βρέθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιου του 16χρονου, άρα κατά πάσα πιθανότητα από πίσω ήταν οι αστυνομικοί.

Κι όπως έγραψα παραπάνω, καμία ανακοίνωση της αστυνομίας, απ ο,τι είδα εγώ τουλάχιστον, δεν έλεγε ότι τους εμβολισε ή προσπάθησε να το κάνει.
Αρα, εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για ερασιτέχνες αστυνόμους, οι οποίοι ήταν πολύ προτιμότερο να τον αφήσουν για το άλλο πρωι, και να τον χωσουν όσα χρόνια θέλουν στη φυλακή ανηλικων ή όπου αλλού γουστάρουν.

Ξεκάθαρα όμως, μιλάμε για μη επαγγελματίες.
Ε άμα τους παίζει έτσι ένα ανήλικο παιδί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
τυπε ,πιστευεις οτι ειναι ενοχος ο πολιτσμαν,γιατι απο τα τελευταια περιστατικα υπαρχει δεδικασμενο που τους αθωωνει(ρωταω και τους ματλοκ του σαη)...
Δεν είμαι δικαστήριο τύπε...αν πυροβόλησε χωρίς να απειλείται η ζωή του σίγουρα...αν πυροβόλησε την ώρα που ερχόταν με 120 ο άλλος να τον περάσει από πάνω δεν είναι όχι.

Εγώ κάνω περισσότερο γενικότερες τοποθετήσεις και κρίνω περισσότερο όπως είπα πριν το ποσό αβαβά παίρνουν μερικοί άνθρωποι ένα θάνατο βασισμένοι στην φυλή περισσότερο από το αδίκημα.

Τα ίδια έλεγαν (όχι οι ίδιοι) για τον Γρηγορόπουλο πχ...ότι καλά έκανε ο μπάτσος και πυροβόλησε...αυτές είναι θέσεις επικίνδυνες για μια πολιτισμένη κοινωνία.

t0t3m

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
280
Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Γι αυτούς θα πανηγυρίσετε αμα τους σκοτώσουν όμως, για τον Κατσιφα, ο οποίος οπλοφορουσε, γιατί είχατε εξοργιστεί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχε όπλο μαζί του σε δημόσιο χώρο, και πυροβόλησε.
Αν δεν σου είναι αρκετός, οκ, καλή καρδιά.
Κομμουνιστικο σκουπιδι, εγώ δεν ειρωνεύτηκα.

Θυμόμουν το σκηνικό της σημαίας.
Πράγματι από την στιγμή που είχε όπλο και πυροβόλησε, τα ήθελε ο κώλος του.

Βέβαια η διαφορά είναι πως η αλβανική εισαγγελία, ήθελε να αρχειοθετήσει την υπόθεση ως αυτοχειρία.
Κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το επίκαιρο ζήτημα.

Συνοψίζοντας, για μένα δεν τίθεται θέμα.
Αφού καταδιώκεις ένα οπλισμένο άτομο, δεν θα ρισκάρεις την ζωή σου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Δεν είμαι δικαστήριο τύπε...αν πυροβόλησε χωρίς να απειλείται η ζωή του σίγουρα...αν πυροβόλησε την ώρα που ερχόταν με 120 ο άλλος να τον περάσει από πάνω δεν είναι όχι.
Και πως θα αποδειχθούν τα 120 ; Θα πρέπει να έχουν στήσει ραντάρ , να μετρήσουν ταχύτητα ;;
Οι αντιρατσιστές δημοκράτες, θα πουν ότι ρολάριζε το όχημα .....

Οι δικοί του λένε ... πήγε να βάλει βενζίνη ...
όπως λέγαν για τον άλλον "πήγε να πάρει δύο κοτόπουλα" .......

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206
γράφω (για τελευταία φορά) ότι η αστυνομία δεν μπορεί να ανοίξει πυρ σε οποιαδήποτε κατάσταση καταδίωξης. Δεν το λεω εγώ...το λέει η νομοθεσία βάση της οποίας τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα.

Να καταδιώξουν...να τον στριμώξουν...αλλά όχι να τον πυροβολήσουν στο κεφάλι λες και είναι μαφιόζοι. Είχε όπλο αυτός? απειλήθηκε η ζωή τους? Εσύ το θεωρείς λογικό να πυροβολούν στο ψαχνό έτσι επειδή μπορούν?

Αν η άποψη σου είναι ότι ''ας σταμάταγε για να μην τον πυροβολούσαν'' τότε τύπε είσαι beyond saving...

να πω αυτό που είπα και προηγούμενος...όλα από τον καναπέ μας και από την οθόνη μας είναι εύκολα..ακόμα και η βία και η δολοφονία. Άντε να δεις από κοντά να φυτεύουν 2 σφαίρες στο κεφάλι ενός 16χρονου και μετά ξανά μπες εδώ και πες ότι καλά του κάνανε.

Κατ' αρχάς έχω δει να σκοτώνεται πιτσιρικάς με μηχανάκι ο οποίος έγραψε στα @@ τον ΚΟΚ και διέσχισε σκούπα κόκκινο σηματοδότη. Οπότε ξέρω πολύ καλά το "καλά του κάνανε". Η σκέψη μου όταν τον είδα να πλησιάζει ήταν "αυτός σκοτώθηκε". Και όντως έτσι έγινε στα επόμενα δευτερόλεπτα.

Δεύτερον ΑΝ τα πράγματα έγιναν όπως έχει αναφερθεί, δηλαδή προσπάθεια εμβολισμού τότε δεν απειλείται η ζωή του αστυνομικού; Πρέπει να σκοτωθεί για να δικαιολογηθεί η οπλοχρησία;

Και τρίτον στη χώρα μας ισχύει για ΟΛΟΥΣ η μη χρήση όπλου. Ακόμη και για τους αστυνομικούς που οπλοφορούν νόμιμα. Πάντα σε κάθε χρήση όπλου γίνεται ΕΔΕ. Και όταν σκοτωθεί άνθρωπος ΠΑΝΤΑ κατηγορείτε για ανθρωποκτονία. Μετά είναι αρμόδιο το δικαστήριο να αποφασίσει τα περαιτέρω.

Και ναι δεν αλλάζει αυτό που έγραψα. ''ας σταμάταγε για να μην τον πυροβολούσαν''. ΤΕΛΟΣ. Ζούμε σε χώρα με ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Και η ΠΡΩΤΗ και ΒΑΣΙΚΗ είναι να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τους ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει στο Ταμ Τουμ να ζήσει μαζί με τον Ταρζάν και την Τσίτα.

Αυτός ο πιτσιρικάς οδήγησε χωρίς δίπλωμα όντας ανήλικος, έκλεψε το βενζινάδικο, οδήγησε επικίνδυνα και στο τέλος απείλησε και τη ζωή των αστυνομικών. Δηλαδή τι από αυτά θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό. Και μην αρχίσεις για το 20€ γιατί ο υπάλληλος γαμιέται μέσα στο κρύο και τη βροχή για να το βγάλει;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κομμουνιστικο σκουπιδι, εγώ δεν ειρωνεύτηκα.

Θυμόμουν το σκηνικό της σημαίας.
Πράγματι από την στιγμή που είχε όπλο και πυροβόλησε, τα ήθελε ο κώλος του.

Βέβαια η διαφορά είναι πως η αλβανική εισαγγελία, ήθελε να αρχειοθετήσει την υπόθεση ως αυτοχειρία.
Κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το επίκαιρο ζήτημα.

Συνοψίζοντας, για μένα δεν τίθεται θέμα.
Αφού καταδιώκεις ένα οπλισμένο άτομο, δεν θα ρισκάρεις την ζωή σου.
Δεν ειρωνευτηκες αλλά ρωτάς μαλακιες, άκου εκεί "ποια ήταν η εγκληματική ενέργεια"

Όπλο είχε μαζί του δημοσιως, ΚΑΛΆΣΝΙΚΟΦ, οχι κανα 9άρι, που και 9αρι να είχε πάλι επικίνδυνος θα ήταν.

Το κομμουνιστικο σκουπίδι στο επιστρέφω, χωράει πολλούς ακόμα σαν εσένα η πηγάδα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Η σφαίρα βρέθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιου του 16χρονου, άρα κατά πάσα πιθανότητα από πίσω ήταν οι αστυνομικοί.

Κι όπως έγραψα παραπάνω, καμία ανακοίνωση της αστυνομίας, απ ο,τι είδα εγώ τουλάχιστον, δεν έλεγε ότι τους εμβολισε ή προσπάθησε να το κάνει.
Αρα, εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για ερασιτέχνες αστυνόμους, οι οποίοι ήταν πολύ προτιμότερο να τον αφήσουν για το άλλο πρωι, και να τον χωσουν όσα χρόνια θέλουν στη φυλακή ανηλικων ή όπου αλλού γουστάρουν.

Ξεκάθαρα όμως, μιλάμε για μη επαγγελματίες.
Ε άμα τους παίζει έτσι ένα ανήλικο παιδί.
Για να τον αφήνανε για το επόμενο πρωί θα έπρεπε να ήξεραν ποιος είναι, που πάει και να προηγηθεί κάποιου είδους έρευνα. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να μην τον επιάναν ποτέ. Θα μου πεις τώρα που έγιναν έτσι τα πράγματα είναι κσλύτερα? Σαφώς όχι, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι έγινε 100%.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606

Εγώ κάνω περισσότερο γενικότερες τοποθετήσεις και κρίνω περισσότερο όπως είπα πριν το ποσό αβαβά παίρνουν μερικοί άνθρωποι ένα θάνατο βασισμένοι στην φυλή περισσότερο από το αδίκημα.

Τα ίδια έλεγαν (όχι οι ίδιοι) για τον Γρηγορόπουλο πχ...ότι καλά έκανε ο μπάτσος και πυροβόλησε...αυτές είναι θέσεις επικίνδυνες για μια πολιτισμένη κοινωνία.
α καλα ,αρχισαμε τα περι εμβολισμου τωρα και το αν κινδυνευσε η ζωη του...ετσι οπως τα γραφεις στην τελικη και μονο που αναγκαστηκε να τρεξει μετην μηχανη σε καταδιωξη μια χαρα κινδυνευσε η ζωη του....τεσπα,στο μονο που διαφωνω ειναι αυτο που λες περι φυλης...οι γυφταιοι ειναι μαστιγα κυριολεκτικα ,ομως δεν ειναι σε καμια περιπτωση λογικο να αρχιζουν οι αλλοι τις μπιστολιες αδιακριτως,δεν ειναι σοβαρη αντιμετωπιση αυτη ,θα οδηγησει μαθηματικα σε ζουγκλα ,εχουν συμβει παρα πολλα ενοπλα περιστατικα για να τα παραβλεψουμε ,δεν μπορει ολα ξαφνικα να εγιναν εμβολισμοι!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Και πως θα αποδειχθούν τα 120 ; Θα πρέπει να έχουν στήσει ραντάρ , να μετρήσουν ταχύτητα ;;
Οι αντιρατσιστές δημοκράτες, θα πουν ότι ρολάριζε το όχημα .....

Οι δικοί του λένε ... πήγε να βάλει βενζίνη ...
όπως λέγαν για τον άλλον "πήγε να πάρει δύο κοτόπουλα" .......
Το 120 είναι τυχαίο...εννοώ αν απειλήθηκε η ζωή του αστυνομικού.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Δεν ειρωνευτηκες αλλά ρωτάς μαλακιες, άκου εκεί "ποια ήταν η εγκληματική ενέργεια"

Όπλο είχε μαζί του, ΚΑΛΆΣΝΙΚΟΦ, οχι κανα 9άρι, που και 9αρι να είχε πάλι επικίνδυνος θα ήταν.

Το κομμουντιστικο σκουπίδι στο επιστρέφω, χωράει πολλούς ακόμα σαν εσένα η πηγάδα.
Κλασσικό κομμουνιστικό σκουπίδι, μένει μόνο στο επιχείρημα που μπορεί να απαντήσει.

Γιατί θίγεσαι αγόρι μου; Αφού αυτό είσαι; Δέξου το με τιμή.
Το συνάφι σου, μόνο από πηγάδες και καταστροφές ξέρει.
Πήγαινε ρώτα τους Κουβανούς πόσο καλά περνάνε με τα δελτία και μετά τα ξαναλέμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Αυτός ο πιτσιρικάς οδήγησε χωρίς δίπλωμα όντας ανήλικος, έκλεψε το βενζινάδικο, οδήγησε επικίνδυνα και στο τέλος απείλησε και τη ζωή των αστυνομικών. Δηλαδή τι από αυτά θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό. Και μην αρχίσεις για το 20€ γιατί ο υπάλληλος γαμιέται μέσα στο κρύο και τη βροχή για να το βγάλει;
Για όλα τα παραπάνω που λες δεν έχω να σου πω κάτι άλλο...ότι είχα να πω το είπα...

όσο για το τελευταίο...όχι δεν θεωρώ τίποτα από αυτά που έκανε το παιδί αυτό φυσιολογικό. Εσύ θεωρείς φυσιολογικό για αυτά που έκανε να του φυτέψουν 2 σφαίρες στο κεφάλι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom