Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
ισχυει τυπε...5 κλεμμενα αμαξια ειχε ο γιουφτος και ουτε σε ενα του δωσανε φιουελ πας...
:cry: :cry: :cry: :cry:
αμα σου λεω λοιπον πως τον επνιξε το δικιο...δεν ειχε μουτρα να δει στα ματια τον σαρανταρη παππου του...πηρε την κατασταση στα χερια του!

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
μπαγλαμας μου φαινεσαι σιγουρα παντως,ειναι δυνατον να σφυρανε μπιστολιες αδιακριτως και συ να μας γραφεις για κουβες και κακους κουμμουνιστες,νταξει ρε τυπε καπου ωπα !
Εχεις δικιο, βγηκα εκτος θεματος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
οταν γινω πρωθυπουργος, θα γινει και αυτο...
τύπε, θα με ορίσεις γενικό διοικητή ασφάλειας ;;
είμαι πολύ δημοκράτης , θα κοιμάστε όλοι με ανοιχτές πόρτες ......
αν θες να φυλάξεις 100 χιλιάρικα, θα τα αφήνεις σε παγκάκι στο ζεφύρι και θα πηγαίνεις ένα μήνα μετά να τα πάρεις και θα είναι εκεί .......

θα δίνω και δωρεάν διακοπές τόσο σε νησιά όσο και σε χειμερινά ρηζορτ με δραστηριότητες !
και όχι για 6 νύχτες σαν τον κοινωνικό τουρισμό ....από 9000 θα ξεκινά το μικρότερο κουπόνι .......

μέχρι μαθήματα κωπηλασίας δωρεάν θα δίνω
Zj5Y6p.gif

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ξεροχυνω που ενηλικες ανθρωποι καθονται και κανουν τους χαζους και λενε οτι τον σκοτωσαν για 20 ευρω.

Αγνοωντας οτι ο τυπος ετρεχε να δραπετευσει, περασει κοκκινα, τους εμβολισε και απλα ο αστυνομικος εκανε αυτο που θα εκανε καθε αστυνομικος σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη.

Ελλαδα η χωρα με τη μικροτερη αστυνομικη βια στον πλανητη γη.
Προκαλεσα μια φορα εναν να μου πει μια χωρα με λιγοτερη αστυνομικη βια και αφου μου ειπε τη Σουηδια και τη Νορβηγια (οι ευκολες απαντησεις του αγραμματου) και του απεδειξα οτι εχουν 20πλασια, περισσοτερη και απο αγγλοσαξωνικες χωρες ακομα, κατεληξε να μου πει την... Ισλανδια με τους στυγνους κακοποιους εκει να ειναι.. κλεφτες πιγκουινων.

Μιλαμε για τελειωμενους μογγολους οχι αστεια.

Μονο πουτσα δε θα αφηνεται αναπαντητος καθε αρρωστος εγκεφαλος πλεον.

Η μεταπολιτευτικη πασοκοσυριζαιικη αριστεροσυνη γεματη ζιβαγκο, κλαμα, καταπιεση, ψευτοαντισταση και βασιλακηκαϊλισμο τελειωσε.

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.193
Πόντοι
5.006
τύπε, θα με ορίσεις γενικό διοικητή ασφάλειας ;;
είμαι πολύ δημοκράτης , θα κοιμάστε όλοι με ανοιχτές πόρτες ......
αν θες να φυλάξεις 100 χιλιάρικα, θα τα αφήνεις σε παγκάκι στο ζεφύρι και θα πηγαίνεις ένα μήνα μετά να τα πάρεις και θα είναι εκεί .......

θα δίνω και δωρεάν διακοπές τόσο σε νησιά όσο και σε χειμερινά ρηζορτ με δραστηριότητες !
και όχι για 6 νύχτες σαν τον κοινωνικό τουρισμό ....από 9000 θα ξεκινά το μικρότερο κουπόνι .......

μέχρι μαθήματα κωπηλασίας δωρεάν θα δίνω

τυπε επειδη ειναι γνωστα σε ολο το σαιτ τα δημοκρατικα σου αισθηματα, λεω να σε διορισω κατευθειαν διοικητη του Α' ταγματος χωροφυλακής....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756

:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
«Σήμερα θα πάρω το όπλο και θα πάω στο πρατήριο και θα τον κάνω ανταλλακτικά. Θα του βγάλω τα άντερα» δήλωσε ο παππούς του 16χρονου σε βίντεο που δημοσιεύει το thestival, με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους να ζητούν εκδίκηση.

θα βγαλει και φραγκα ο παππους :rockon: :rockon: :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656

if you can't do the time, don't do the crime​

τα μπερδεύεις και τα λες όπως σε συμφέρει...σε μια πολιτισμένη κοινωνία που διέπεται από νόμους η τιμωρία είναι σε συνάφεια με έγκλημα...εδώ το έγκλημα είναι κλοπή...φυγή...και αντίσταση κατα της αρχής? αυτά γνωρίζουμε μέχρι τώρα...και η τιμωρία ήταν θάνατος.

Αν μετά την έρευνα βγει ότι είχε μαζί του ένα όπλο στο αμάξι θα αλλάξω γνώμη..η αν βγει ότι πήγε να πατήσει τον αστυνομικό όταν αυτός ήταν εκτός του οχήματος του.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.193
Πόντοι
5.006
«Σήμερα θα πάρω το όπλο και θα πάω στο πρατήριο και θα τον κάνω ανταλλακτικά. Θα του βγάλω τα άντερα» δήλωσε ο παππούς του 16χρονου σε βίντεο που δημοσιεύει το thestival, με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους να ζητούν εκδίκηση.

θα βγαλει και φραγκα ο παππους :rockon: :rockon: :rockon:
κλασικος γιουφτος τυπε...απο παντου κερδος θελει να βγαλει...
ειναι ικανος να παει να σφαξει τον αλλον και να εχει απο διπλα το βαλιτσακι με τον παγο, για να προλαβει να παει να πουλησει τα οργανα....
:confused: :confused: :confused: :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
οταν γινω πρωθυπουργος, θα γινει και αυτο...
μεχρι τοτε καθιστε να βλεπετε τους γιουφτους να βαζουν μπενζινα ρεφενέ, και εσυ να πηγαινεις με το πατινι...
τύπε ραοπαο όταν γίνεις προθυπουργος θελουμε να δίνεις επίδομα για να προσλάβουμε μιλφάκια στο γραφείο γαμησετα τα αλλά με τις βενζίνες και τους γυφτους δεν έχουν σημασία :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
τα μπερδεύεις και τα λες όπως σε συμφέρει...σε μια πολιτισμένη κοινωνία που διέπεται από νόμους η τιμωρία είναι σε συνάφεια με έγκλημα...εδώ το έγκλημα είναι κλοπή...φυγή...και αντίσταση κατα της αρχής?
και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή .... το κυριότερο .......
αν δεν πήγαινε να εμβολίσει μοτοσυκλετα ..... θα ήμουν απόλυτα αντίθετος με τη χρήση όπλων ......

αυτό που δεν σχολιάζει κανείς, είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή η αστυνομία στις πόλεις να αποκτήσει καραμπίνες ......
προσφέρονται για ακινητοποίηση οχημάτων .......

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.193
Πόντοι
5.006
τύπε ραοπαο όταν γίνεις προθυπουργος θελουμε να δίνεις επίδομα για να προσλάβουμε μιλφάκια στο γραφείο γαμησετα τα αλλά με τις βενζίνες και τους γυφτους δεν έχουν σημασία :rockon:
θα το κανω τζαμπα το μουνι επι ημερων μου... :rockon:

απο τα πρώτα μετρα που θα παρω θα ειναι η επιβολη πολυετών καθείρξεων στα μουνοπανα που δινουν φραγκα σε onlyfans και τετοιες μαλακιες για να βλεπουν το μουνι της αλλης απο την οθονη....στερωντας ετσι απο τιμιους συναγωνιστες γκομενετα που θα γινοταν σιγουρα βιζιτες, αν δεν υπηρχαν οι μουροχαβλοι του onlyfans...
:confused: :confused: :confused:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206

τα μπερδεύεις και τα λες όπως σε συμφέρει...σε μια πολιτισμένη κοινωνία που διέπεται από νόμους η τιμωρία είναι σε συνάφεια με έγκλημα...εδώ το έγκλημα είναι κλοπή...φυγή...και αντίσταση κατα της αρχής? αυτά γνωρίζουμε μέχρι τώρα...και η τιμωρία ήταν θάνατος.

Αν μετά την έρευνα βγει ότι είχε μαζί του ένα όπλο στο αμάξι θα αλλάξω γνώμη..η αν βγει ότι πήγε να πατήσει τον αστυνομικό όταν αυτός ήταν εκτός του οχήματος του.

Και εδώ το επίσημο Link. Από πότε οι αστυνομικοί μας είναι εκπαιδευμένοι κασκαντέρ ώστε να μπορούν να ελέγχουν το μηχανάκι όταν το χτυπάνε; Μηχανάκι όχι αυτοκίνητο. Ελπίζω να έχεις πέσει έστω και με ποδήλατο να δεις τη γλύκα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή .... το κυριότερο .......
αν δεν πήγαινε να εμβολίσει μοτοσυκλετα ..... θα ήμουν απόλυτα αντίθετος με τη χρήση όπλων ......

αυτό που δεν σχολιάζει κανείς, είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή η αστυνομία στις πόλεις να αποκτήσει καραμπίνες ......
προσφέρονται για ακινητοποίηση οχημάτων .......
ναι τύπε...είμαι σίγουρος ότι πήγε να εμβολίσει την μοτοσικλέτα και πρόλαβε ο μπάτσος και του έριξε στο κεφάλι (μέσα από το τζαμί) τελευταία στιγμή και σώθηκε...αλλά για κάποιο λόγο η σφαίρα τον βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού...λογικά πήγε να τον εμβολίσει με μπαντιλικι :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656

απο τα πρώτα μετρα που θα παρω θα ειναι η επιβολη πολυετών καθείρξεων στα μουνοπανα που δινουν φραγκα σε onlyfans και τετοιες μαλακιες
να κάθονται τσάμπα στη φυλακή τύπε ;;
με τόσα βουνά που χρειάζονται δρόμους ;;;
και τόσα θαλάσσια στενά που θα μπορούσαν να τα διασχίζουν οικολογικά πλοία που δεν μολύνουν ;;;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.193
Πόντοι
5.006
ναι τύπε...είμαι σίγουρος ότι πήγε να εμβολίσει την μοτοσικλέτα και πρόλαβε ο μπάτσος και του έριξε στο κεφάλι (μέσα από το τζαμί) τελευταία στιγμή και σώθηκε...αλλά για κάποιο λόγο η σφαίρα τον βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού...λογικά πήγε να τον εμβολίσει με μπαντιλικι :confused:
η σφαιρα βρεθηκε ή προλαβε κανενας ομοεθνης του και την σουφρωσε για να την λειωσει και να πουλησει τον τσιγκο?
:think: :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656

Κατάλαβα. Θεωρείς ψεύτες τους αστυνομικούς. Και πιστεύεις τους ρομά, που λένε πάντα την αλήθεια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656

απο τα πρώτα μετρα που θα παρω θα ειναι η επιβολη πολυετών καθείρξεων στα μουνοπανα που δινουν φραγκα σε onlyfans και τετοιες μαλακιες για να βλεπουν το μουνι της αλλης απο την οθονη....στερωντας ετσι απο τιμιους συναγωνιστες γκομενετα που θα γινοταν σιγουρα βιζιτες, αν δεν υπηρχαν οι μουροχαβλοι του onlyfans...
:confused: :confused: :confused:
στηρίζουμε δίπλα τότε :rockon:

λεφτά ποτέ ξανά σε μακρινά μουνιά

για μια καλύτερη κοινωνία :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom