★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Μαλάκας φαίνεσαι.Φίλε, φαίνομαι νεοδημοκράτης;
Μαλάκας φαίνεσαι.Φίλε, φαίνομαι νεοδημοκράτης;
αμα σου λεω λοιπον πως τον επνιξε το δικιο...δεν ειχε μουτρα να δει στα ματια τον σαρανταρη παππου του...πηρε την κατασταση στα χερια του!ισχυει τυπε...5 κλεμμενα αμαξια ειχε ο γιουφτος και ουτε σε ενα του δωσανε φιουελ πας...
Εχεις δικιο, βγηκα εκτος θεματος.μπαγλαμας μου φαινεσαι σιγουρα παντως,ειναι δυνατον να σφυρανε μπιστολιες αδιακριτως και συ να μας γραφεις για κουβες και κακους κουμμουνιστες,νταξει ρε τυπε καπου ωπα !
τύπε, θα με ορίσεις γενικό διοικητή ασφάλειας ;;οταν γινω πρωθυπουργος, θα γινει και αυτο...
Ομοιος ομοιω αει πελαζει.Μαλάκας φαίνεσαι.
τύπε, θα με ορίσεις γενικό διοικητή ασφάλειας ;;
είμαι πολύ δημοκράτης , θα κοιμάστε όλοι με ανοιχτές πόρτες ......
αν θες να φυλάξεις 100 χιλιάρικα, θα τα αφήνεις σε παγκάκι στο ζεφύρι και θα πηγαίνεις ένα μήνα μετά να τα πάρεις και θα είναι εκεί .......
θα δίνω και δωρεάν διακοπές τόσο σε νησιά όσο και σε χειμερινά ρηζορτ με δραστηριότητες !
και όχι για 6 νύχτες σαν τον κοινωνικό τουρισμό ....από 9000 θα ξεκινά το μικρότερο κουπόνι .......
μέχρι μαθήματα κωπηλασίας δωρεάν θα δίνω
«Σήμερα θα πάρω το όπλο και θα πάω στο πρατήριο και θα τον κάνω ανταλλακτικά. Θα του βγάλω τα άντερα» δήλωσε ο παππούς του 16χρονου σε βίντεο που δημοσιεύει το thestival, με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους να ζητούν εκδίκηση.«Θα του βγάλω τα άντερα του βενζινοπώλη» λέει ο παππούς του 16χρονου
Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών του 16χρονου Ρομά που δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον κυνηγούσε επειδή δεν έφυγε απόwww.newsbreak.gr
τα μπερδεύεις και τα λες όπως σε συμφέρει...σε μια πολιτισμένη κοινωνία που διέπεται από νόμους η τιμωρία είναι σε συνάφεια με έγκλημα...εδώ το έγκλημα είναι κλοπή...φυγή...και αντίσταση κατα της αρχής? αυτά γνωρίζουμε μέχρι τώρα...και η τιμωρία ήταν θάνατος.if you can't do the time, don't do the crime
κλασικος γιουφτος τυπε...απο παντου κερδος θελει να βγαλει...«Σήμερα θα πάρω το όπλο και θα πάω στο πρατήριο και θα τον κάνω ανταλλακτικά. Θα του βγάλω τα άντερα» δήλωσε ο παππούς του 16χρονου σε βίντεο που δημοσιεύει το thestival, με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους να ζητούν εκδίκηση.
θα βγαλει και φραγκα ο παππους
τύπε ραοπαο όταν γίνεις προθυπουργος θελουμε να δίνεις επίδομα για να προσλάβουμε μιλφάκια στο γραφείο γαμησετα τα αλλά με τις βενζίνες και τους γυφτους δεν έχουν σημασίαοταν γινω πρωθυπουργος, θα γινει και αυτο...
μεχρι τοτε καθιστε να βλεπετε τους γιουφτους να βαζουν μπενζινα ρεφενέ, και εσυ να πηγαινεις με το πατινι...
και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή .... το κυριότερο .......τα μπερδεύεις και τα λες όπως σε συμφέρει...σε μια πολιτισμένη κοινωνία που διέπεται από νόμους η τιμωρία είναι σε συνάφεια με έγκλημα...εδώ το έγκλημα είναι κλοπή...φυγή...και αντίσταση κατα της αρχής?
θα το κανω τζαμπα το μουνι επι ημερων μου...τύπε ραοπαο όταν γίνεις προθυπουργος θελουμε να δίνεις επίδομα για να προσλάβουμε μιλφάκια στο γραφείο γαμησετα τα αλλά με τις βενζίνες και τους γυφτους δεν έχουν σημασία
τα μπερδεύεις και τα λες όπως σε συμφέρει...σε μια πολιτισμένη κοινωνία που διέπεται από νόμους η τιμωρία είναι σε συνάφεια με έγκλημα...εδώ το έγκλημα είναι κλοπή...φυγή...και αντίσταση κατα της αρχής? αυτά γνωρίζουμε μέχρι τώρα...και η τιμωρία ήταν θάνατος.
Αν μετά την έρευνα βγει ότι είχε μαζί του ένα όπλο στο αμάξι θα αλλάξω γνώμη..η αν βγει ότι πήγε να πατήσει τον αστυνομικό όταν αυτός ήταν εκτός του οχήματος του.
ναι τύπε...είμαι σίγουρος ότι πήγε να εμβολίσει την μοτοσικλέτα και πρόλαβε ο μπάτσος και του έριξε στο κεφάλι (μέσα από το τζαμί) τελευταία στιγμή και σώθηκε...αλλά για κάποιο λόγο η σφαίρα τον βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού...λογικά πήγε να τον εμβολίσει με μπαντιλικικαι απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή .... το κυριότερο .......
αν δεν πήγαινε να εμβολίσει μοτοσυκλετα ..... θα ήμουν απόλυτα αντίθετος με τη χρήση όπλων ......
αυτό που δεν σχολιάζει κανείς, είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή η αστυνομία στις πόλεις να αποκτήσει καραμπίνες ......
προσφέρονται για ακινητοποίηση οχημάτων .......
να κάθονται τσάμπα στη φυλακή τύπε ;;θα το κανω τζαμπα το μουνι επι ημερων μου...
απο τα πρώτα μετρα που θα παρω θα ειναι η επιβολη πολυετών καθείρξεων στα μουνοπανα που δινουν φραγκα σε onlyfans και τετοιες μαλακιες
η σφαιρα βρεθηκε ή προλαβε κανενας ομοεθνης του και την σουφρωσε για να την λειωσει και να πουλησει τον τσιγκο?ναι τύπε...είμαι σίγουρος ότι πήγε να εμβολίσει την μοτοσικλέτα και πρόλαβε ο μπάτσος και του έριξε στο κεφάλι (μέσα από το τζαμί) τελευταία στιγμή και σώθηκε...αλλά για κάποιο λόγο η σφαίρα τον βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού...λογικά πήγε να τον εμβολίσει με μπαντιλικι
ναι τύπε...είμαι σίγουρος ότι πήγε να εμβολίσει την μοτοσικλέτα και πρόλαβε ο μπάτσος και του έριξε στο κεφάλι (μέσα από το τζαμί) τελευταία στιγμή και σώθηκε...αλλά για κάποιο λόγο η σφαίρα τον βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού...λογικά πήγε να τον εμβολίσει με μπαντιλικι
στηρίζουμε δίπλα τότεθα το κανω τζαμπα το μουνι επι ημερων μου...
απο τα πρώτα μετρα που θα παρω θα ειναι η επιβολη πολυετών καθείρξεων στα μουνοπανα που δινουν φραγκα σε onlyfans και τετοιες μαλακιες για να βλεπουν το μουνι της αλλης απο την οθονη....στερωντας ετσι απο τιμιους συναγωνιστες γκομενετα που θα γινοταν σιγουρα βιζιτες, αν δεν υπηρχαν οι μουροχαβλοι του onlyfans...