CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 2.606
παλι καλα που εβαλες την ανακοινωση και ξεκαθαρισε η υποθεση....ειδικα τα βελακια που μας τονισαν το κυριως συμβαν το ξεκαθαρισαν ...
παλι καλα που εβαλες την ανακοινωση και ξεκαθαρισε η υποθεση....ειδικα τα βελακια που μας τονισαν το κυριως συμβαν το ξεκαθαρισαν ...
σορυ που σου χαλαω το αφηγημα περι σκουπιδιων αλλα και συ με κουπονια για μακαρονια,θερμανση,ρευμα ,βενζινη και τριημερα στη σαμο εισαι...λογικα ξεχναω και καμια δεκαρια αλλαΚλασσικό κομμουνιστικό σκουπίδι, μένει μόνο στο επιχείρημα που μπορεί να απαντήσει.
Γιατί θίγεσαι αγόρι μου; Αφού αυτό είσαι; Δέξου το με τιμή.
Το συνάφι σου, μόνο από πηγάδες και καταστροφές ξέρει.
Πήγαινε ρώτα τους Κουβανούς πόσο καλά περνάνε με τα δελτία και μετά τα ξαναλέμε.
Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα απ όπου και να το πιάσεις.Για να τον αφήνανε για το επόμενο πρωί θα έπρεπε να ήξεραν ποιος είναι, που πάει και να προηγηθεί κάποιου είδους έρευνα. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να μην τον επιάναν ποτέ. Θα μου πεις τώρα που έγιναν έτσι τα πράγματα είναι κσλύτερα? Σαφώς όχι, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι έγινε 100%.
μαζί σου ναι...είναι μάστιγα, είναι κέντρο παρανομίας, διακίνησης ναρκωτικών και όχι μόνο...είναι κέντρο κακοποίησης γυναικών και παιδιών...είναι όλα τα σκατά του κόσμου μαζεμένα στον καταυλισμό..δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια...α καλα ,αρχισαμε τα περι εμβολισμου τωρα και το αν κινδυνευσε η ζωη του...ετσι οπως τα γραφεις στην τελικη και μονο που αναγκαστηκε να τρεξει μετην μηχανη σε καταδιωξη μια χαρα κινδυνευσε η ζωη του....τεσπα,στο μονο που διαφωνω ειναι αυτο που λες περι φυλης...οι γυφταιοι ειναι μαστιγα κυριολεκτικα ,ομως δεν ειναι σε καμια περιπτωση λογικο να αρχιζουν οι αλλοι τις μπιστολιες αδιακριτως,δεν ειναι σοβαρη αντιμετωπιση αυτη ,θα οδηγησει μαθηματικα σε ζουγκλα ,εχουν συμβει παρα πολλα ενοπλα περιστατικα για να τα παραβλεψουμε ,δεν μπορει ολα ξαφνικα να εγιναν εμβολισμοι!
Έτσι μπράβο, άλλαξε θέμα, πέτα την μπάλα στην εξέδρα, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, μην περιμένεις και πολυ σοβαρή απάντηση.Κλασσικό κομμουνιστικό σκουπίδι, μένει μόνο στο επιχείρημα που μπορεί να απαντήσει.
Γιατί θίγεσαι αγόρι μου; Αφού αυτό είσαι; Δέξου το με τιμή.
Το συνάφι σου, μόνο από πηγάδες και καταστροφές ξέρει.
Πήγαινε ρώτα τους Κουβανούς πόσο καλά περνάνε με τα δελτία και μετά τα ξαναλέμε.
Παρε την ιστορια απο την αρχη τυπε.
1.Η αστυνομια δεχεται κληση οτι πελατης διεφυγε απο βενζιναδικο χωρις να πληρωσει 20 ευρω.
2.Η αστυνομια κινητοποιειται αμεσα προς καταδιωξη του μεγαλου αρχιεγκληματια.
3.Κατα τη διαρκεια της καταδιωξης ο ανθρωπος ΙΣΩΣ προσπαθησε να διαφυγει εμβολιζοντας το περιπολικο.
ΙΣΩΣ δεν ειχε καθαρη αλλα τη θολωμενη κριση ενος ανθρωπου που διωκεται και προσπαθει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να διαφυγει.
Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ να καταδιωχτει ο ανθρωπος λες και εκανε σοβαρο εγκλημα;
Και το αλλο:
Οι αστυνομικοι ειχαν 2 επιλογες
-να τον αφησουν να διαφυγει με μοναδικη ζημια 20 ευρω για το ταμειο ενος βενζινα
-να του κλεισουν το δρομο ασφυκτικα με αποτελεσμα ο ίδιος προσπαθωντας να διαφυγει να συγκρουστει με ενα απο τα περιπολικα που τον καταδιωκαν και να φαει σφαιρα στο κεφαλι
Επέλεξαν τη δεύτερη
Ρε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
Για να συνελθουμε λιγο!!!
Δηλαδη πρεπει η κλεψια 20 ευρω να τιμωρειται με καταδιωξη και θανατο;
Τι πρεπει τοτε να παθουν τα λαμογια της εξουσιας που εχουν στην κατοχη τους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρω την ιδια στιγμη που ΧΙΛΙΑΔΕΣ νεοι ειναι ανεργοι ή χυνουν αιμα και ιδρωτα για ενα βασικο ψωρομισθο που δε φτανει ουτε για τα βασικα;
Το 16 χρονο γυφτακι που πηρε 20 ευρω σας εφταιξε;
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ
«Θα του βγάλω τα άντερα του βενζινοπώλη» λέει ο παππούς του 16χρονου
Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών του 16χρονου Ρομά που δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον κυνηγούσε επειδή δεν έφυγε απόwww.newsbreak.gr
Για όλα τα παραπάνω που λες δεν έχω να σου πω κάτι άλλο...ότι είχα να πω το είπα...
όσο για το τελευταίο...όχι δεν θεωρώ τίποτα από αυτά που έκανε το παιδί αυτό φυσιολογικό. Εσύ θεωρείς φυσιολογικό για αυτά που έκανε να του φυτέψουν 2 σφαίρες στο κεφάλι?
Δεν χαλάω εγώ χατίρια, ρε τύπε.δε μιλουσαμε,αν καταλαβες καλα εσυ μιλουσες-εγραφες-γραφεις ακομα,μαλακιες περι ηλικιας των γυφταιων...προφανως και στα προαστια της ζυριχης η του μπααντεν μπαντεν δεν εχετε καποιον καταυλισμο διπλα σας η εστω στα 40-50 χιλιομετρα ακτινα για να εχεις μια εικονα για τι μιλαμε!Σε ενημερωνω λοιπον πως εχουμε δυο παραλληλα συμπαντα που δεν τεμνονται ποτε και πουθενα παρα μονο σε παραβατικες υποθεσεις η σε υποθεσεις εισπραξης επιδοματων!
ΚΑΙ για να τελειωνει το αστειο με την κουβεντα αυτη ,αφου δεν το εχεις αστο να πα να γαμηθει...το θεμα μας δεν ειναι η παραβατικοτητα των γυφταιων αλλα τα μπιστολιδια των ραμπο εν ψυχρω μερα μεσημερι!
Όταν πας Κούβα για διακοπές, άσε κάνα δολλάριο στους καημένους που ζουν με τις μαλακίες που πιστεύεις μπας και φάνε μια μπουκιά κρέας.Έτσι μπράβο, άλλαξε θέμα, πέτα την μπάλα στην εξέδρα, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, μην περιμένεις και πολυ σοβαρή απάντηση.
Εγω πολύ πιθανον να παω Κούβα για διακοπές, εσυ το πολύ να πας στην πηγάδα σου ομως, και όλα ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.
τυπε αυτο που ξερω ειναι ενα ,εχουμε μπλεξει με μουνοπανα .....ποιος νομος και ποια ταξη γραφεις ,παιδι εντεκα ετων στις σερρες νεκρο σημερα επειδη τα μουνοπανα αριστοι στηνουν αρπαχτες για κονομα απο παντου,οι αλλοι μπιστολιασαν σε καταδιωξη οδηγο γιατι ηταν ρομα ξεκαθαρα(προφανως δεν γνωριζαν το 16),πουθενα δεν εγραψα για τσεκουρια,ισα ισα που συμφωνω χιλια τα εκατο μαζι σου ....δεν παει αλλο ,τα εχουνε γαμησει ολα και εχουν δωσει γραμμη για βια ειδικα σε συγκεκριμενες παραβατικες ομαδες....κανει μπαμ η δουλεια,δεν γινανε ξαφνικα ολοι μπιστολερο.....η ανοχη τους εκανε!μαζί σου ναι...είναι μάστιγα, είναι κέντρο παρανομίας, διακίνησης ναρκωτικών και όχι μόνο...είναι κέντρο κακοποίησης γυναικών και παιδιών...είναι όλα τα σκατά του κόσμου μαζεμένα στον καταυλισμό..δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια...
ο νόμος και τη τάξη όμως δεν μπορούν να είναι διαφορετική για τους Έλληνες και διαφορετική για τους γυφτους. Αλλιώς γιατί να μην πάμε με τα τσεκούρια να τους καθαρίσουμε έτσι και αλλιώς να τελειώνουμε.
Το αν πήγε να τον εμβολίσει η όχι ούτε εσύ μπορείς να το ξέρεις ούτε εγώ..και καλό είναι να μην πάμε στο άλλο άκρο..δηλαδή με το ακούμε κάτι να βγάζουμε συμπέρασμα για το τι έγινε.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχουμε τα δεδωμενα...δηλαδή έναν νεκρό από καταδίωξη μετά από ληστεία 20 ευρώ πετρέλαιο.
Φίλε, φαίνομαι νεοδημοκράτης;σορυ που σου χαλαω το αφηγημα περι σκουπιδιων αλλα και συ με κουπονια για μακαρονια,θερμανση,ρευμα ,βενζινη και τριημερα στη σαμο εισαι...λογικα ξεχναω και καμια δεκαρια αλλα
Αλλιώς γιατί να μην πάμε με τα τσεκούρια να τους καθαρίσουμε έτσι και αλλιώς να τελειώνουμε.
μη ξεχασεις να στειλεις μνμ και στον εισαγγελεα της καρλσρουης να στειλει ενστολους στον δενδροποταμο γιατι οι γυφταιοι αφηνουν τους δωδεκαχρονους χωρις επιβλεψη και παντρευονται!Δεν χαλάω εγώ χατίρια, ρε τύπε.
Μπααντεν μπάντεν θέλεις; Από εκεί να είμαι και να μην ξέρω από γύφτους. Οτι πεις.
Και οι ράμπο όταν τους εμβολίζουν μέρα μεσημέρι να μην ρίχνουν μπιστολίδια.
Ξανά ότι πεις.
τυπε μπορει να τον επνιξε το δικιο τον γυφτακο που δεν πηρε φιουελ πας!οταν γινω πρωθυπουργος, θα γινει και αυτο...
μεχρι τοτε καθιστε να βλεπετε τους γιουφτους να βαζουν μπενζινα ρεφενέ, και εσυ να πηγαινεις με το πατινι...
ισχυει τυπε...5 κλεμμενα αμαξια ειχε ο γιουφτος και ουτε σε ενα του δωσανε φιουελ πας...τυπε μπορει να τον επνιξε το δικιο τον γυφτακο που δεν πηρε φιουελ πας!
μπαγλαμας μου φαινεσαι σιγουρα παντως,ειναι δυνατον να σφυρανε μπιστολιες αδιακριτως και συ να μας γραφεις για κουβες και κακους κουμμουνιστες,νταξει ρε τυπε καπου ωπα !Φίλε, φαίνομαι νεοδημοκράτης;