Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
.

Δε βλεπω ρατσισμο.Υπαρχει οντως.
Ουτε σκοπος μου ειναι να συμφωνησει καποιος μαζι μου.
Ορισμενοι εδω εξεφρασαν αλλη αποψη αλλα το εκαναν διαλλακτικα.
Τελος παντων.
Πολυ το κουραζουμε.
Το βασικο που θα πρεπε να αναρρωτηθεις αγαπητε ειναι οχι αν εγω βλεπω ρατσισμο εκει που οντως υπαρχει μα αν εσυ βλεπεις παντου πιπες εκει που δεν υπαρχουν.
Παω να μου κανουν μια τωρα.
Καληνυχτα
Καλά, κοίτα κάτω από τα ποστ σου αν συμφωνεί κανείς με τις ΠΙΠΕΣ που γράφεις και μετά πας να πάρεις τσιμπούκι από τα κολλητάρια σου στον καταυλισμό...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Η κουλτούρα και η παιδεία(η έλλειψή της βασικά) όμως είναι, αλλά εσύ παντού βλέπεις ρατσισμό.

Και προτού πεις ότι ένα άλλο μέλος γράφει πίπες, σκέψου ότι ενώ γράφεις στο πιο ετερόκλιτο ελληνικό forum
το γεγονός ότι μαζί σου δε συμφωνεί κανείς, θα έπρεπε να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι πίπες γράφεις τελικά εσύ..
Μην ασχολεισαι με το διανοητικο βρεφος.
Ειναι απο αυτους που θα σου πουν ξερω ενα ζευγαρι το οποιο κακοποιει τα παιδια του αρα γιατι να μη δωσουμε υοθεσια στα γκευ/τραβεστι ζευγαρια για να παρουν αγαπη.

Ετσι αναλυει τη ζωη αυτος.

99% το εχει καψει απο τη πολυ τηλεοραση και προκατ ακαλλιεργητες ευκολες εκφρασεις. Η σωτηρια ειναι πολυ μακρια απο αυτον.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Τι ακριβώς εννοείς εδώ; Γιατί για να αρχίσει η καταδίωξη σημαίνει πως δεν έχεις σταματήσει σε σήμα τους. Μη μας τρελαίνεις τώρα. Όταν σου κάνουν σήμα ΣΤΑΜΑΤΑΣ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι ύποπτος.
και αυτό κατάλαβες εσύ με το μυαλό σου ε? ότι επειδή δεν ανοίξεις πυρ σε κάθε περίπτωση που ο άλλος είναι ύποπτος εγώ προτείνω να μην σταματάς σε έλεγχο?

κάνε μας τη χάρη ρε φίλε...άρα το συμπέρασμα σου είναι ότι ύποπτος=headshot...αρα θες μια αστυνομια που δικαζει και καταδικαζει επί τόπου....ε στα λογια μου ερχεσαι...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Είδες; Το θέμα είναι πως αυτοί που δεν εξοργίστηκαν με την δολοφονία Κατσίφα και θεωρούν πως αδικούμε τα παράσιτα, έχουν τις ίδιες πηγές ενημέρωσης συγκεκριμένου αριστερομπαχαλίστικου χώρου.

Αν εσύ θεωρείς πως ο Κατσίφας είχε δικό του Καλάσνικοφ (οι συγχωριανοί του κ συγγενείς το αρνήθηκαν), ενώ ήταν ίδιος ακριβώς τύπος με αυτόν που χρησιμοποιεί η Αλβανική χωροφυλακή όπως φαίνεται στο βίντεο, που δεν έδειξαν ποτέ το υλικό από την κάμερα που είχαν μαζί τους οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις, οι αντικρουόμενες καταθέσεις των Αλβανών αστυνομικών που έρχονται σε αντίθεση με τα γεγονότα και πως για πρώτη φορά στα χρονικά έκαναν ράμματα σε πληγές πτώματος

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ

τότε τί να πούμε ρε τύπε. Θα πιστέψω πως ζω σε Matrix, και ο κόσμος γύρω μου και όπως τον είχα στο μυαλό μου είναι ψέμμα.

Δεν είναι στραβός ο γυαλός, εσύ αρμενίζεις λάθος.
Τυπε, υπάρχουν ντοκουμέντα ότι ο τύπος είχε όπλο μαζί του, συμφωνούμε ή όχι μέχρι εδώ.
Συμφωνούμε μάλλον, γιατί όλοι το παραδέχτηκαν

Τώρα, το αν ηταν δικό του, αν ηταν του γείτονα, ή της αστυνομίας, δεν παίζει ρόλο.

Είμαι της άποψης, όποιος κραδαίνει όπλο δημοσιως, να ακινητοποιεται από την αστυνομία, εννοείται η αστυνομία να τον προειδοποιήσει πρώτα να αφήσει το όπλο του κατω.

Αν όμως, πάρει το όπλο του, και φύγει σε άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να υπακούσει εντολές, και πυροβολήσει κιολας, τότε η αστυνομία πολύ φοβάμαι ότι θα τον σκοτώσει, και με το δίκιο της δυστυχώς.

images.jpeg-4.jpg

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.816
Πόντοι
3.796
Αυτό που γράφετε συνέχεια για τα 20 ευρώ και μαλακίες κόψτε το .
Μην κάνετε σαν τα βρωμοκαναλα που βγάζουν την ιστορία όπως πουλάει καλύτερα .σε φόρουμ ήμαστε .
Να τα βλέπετε ρεαλιστικά .
Εγώ και εσύ πάμε βάζουμε βενζίνη και πληρώνουμε αντίτιμο.αυτοι γιατί όχι; Τι δουλειά έχει το κράτος με την επιχείρηση του ανθρώπου που καταπατηται;
Είναι Ρομά;είναι κρίμα ;
Τι δεν είχε λεφτά ;
Λοιπόν σε πληροφορω ότι άμα δεις λίγο τι αμάξια οδηγάνε πλέον ,τι ζωή κάνουν και περάσεις από τους μαχαλάδες τους και δεις τα μαρμάρινα ( στην κυριολεξία) σπίτια που έχουν θα καταλάβεις ότι απλά το σκεπτικό είναι να μην πληρώνουν τίποτα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Τυπε, υπάρχουν ντοκουμέντα ότι ο τύπος είχε όπλο μαζί του, συμφωνούμε ή όχι μέχρι εδώ.
Συμφωνούμε μάλλον, γιατί όλοι το παραδέχτηκαν

Τώρα, το αν ηταν δικό του, αν ηταν του γείτονα, ή της αστυνομίας, δεν παίζει ρόλο.

Είμαι της άποψης, όποιος κραδαίνει όπλο δημοσιως, να ακινητοποιεται από την αστυνομία, εννοείται η αστυνομία να τον προειδοποιήσει πρώτα να αφήσει το όπλο του κατω.

Αν όμως, πάρει το όπλο του, και φύγει σε άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να υπακούσει εντολές, και πυροβολήσει κιολας, τότε η αστυνομία πολύ φοβάμαι ότι θα τον σκοτώσει, και με δίκιο της δυστυχώς.

images.jpeg-4.jpg

Ναι της αστυνομίας ήταν που όπως είπαν το πήρε κατά την αρχική συμπλοκή.

Δεν ξέρω πόσο φιλελεύθερος ή δημοκρατικός είσαι, αλλά στις Δυτικές κοινωνίας δεν εκτελείς τον άλλον από τα 5 μέτρα.
Γιατί οι φήμες (και όσα ξεφύγαν των Αλβανών) λένε πως είχε παραδοθεί.
Και αν κρίνουμε από όσα έκαναν μετά οι Αλβανοί μάλλον έτσι έγινε.

Αυτά δεν σε πειράζουν όμως τύπε.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Στην Ελλαδα βλεπει ρατσισμο ο μπεμπης.

Αλλος ενας κλοουν που δεν εχει ζησει ρατσισμο σε καμια χωρα με πραματικο σκληρο ρατσισμο και μιλαει εκ του ασφαλους.

Ας το στειλουμε το ρομα στην Αμερικη, Σκανδιναβια, Αγγλια, Ιταλια, Νοτια Αμερικη, Αυστραλια, Κινα, Αφρικη να κανει αυτα να δουμε ποσες σφαιρες (πανω απο 5) θα φαει και ποσα παρασημα και συνεντευξεις ηρωα θα παρει ο αστυνομικος.

Απο εδω και περα οποιος κλεβει, δραπετευει, εμβολιζει και επιτιθεται και τα κανει ολα αυτα μαζι συμφωνεις να τρωει σφαιρα. Ανεξαρτητως φυλης και χρωματος.
Ειτε ειναι Ελληνας, Αλβανος, ασπρος, μαυρος, κιτρινος.

Εχει εχει βρεθει Ελληνας να τα κανει ολα αυτα τοτε Ελληνας.

Μην εισαι ρατσιστης.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ναι της αστυνομίας ήταν που όπως είπαν το πήρε κατά την αρχική συμπλοκή.

Δεν ξέρω πόσο φιλελεύθερος ή δημοκρατικός είσαι, αλλά στις Δυτικές κοινωνίας δεν εκτελείς τον άλλον από τα 5 μέτρα.
Γιατί οι φήμες (και όσα ξεφύγαν των Αλβανών) λένε πως είχε παραδοθεί.
Και αν κρίνουμε από όσα έκαναν μετά οι Αλβανοί μάλλον έτσι έγινε.

Αυτά δεν σε πειράζουν όμως τύπε.
Τυπε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι κραδαίνει όπλο.
Αυτό το παραδέχτηκαν ακόμα και οι εξοργισμένοι συγγενείς του.

Δεν ξέρω πόσο Δημοκρατικός ή ο,τι άλλο γουστάρεις να είσαι, αλλά η κοινή λογική, και η δικαιοσύνη, λεει οτι ένας ανθρωπος ο οποίος οπλοφορει δημοσιως χωρις άδεια.
Είναι επικίνδυνος.

Τώρα το αν είναι πιο επικίνδυνος ή οχι, από τον 16 χρόνο Ρομα, Δευτέρα μεσάνυχτα μεσα στο Dacia, που εκλεψε 20€ βενζινα, αυτό είναι ένα επίσης ωραίο ερώτημα.

t0t3m

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
280
EDIT
και η επίσημη στάση της αστυνομίας
EDIT END
Βλέποντας τα βίντεο, και ξέροντας την ράτσα θα πω ότι οι αστυνομικοί παίζει και να μην ήξεραν ότι είναι 16 χρονών αυτός που κυνηγούσαν.

Το εάν θόλωσε ή όχι επίσης δεν με ενδιαφέρει. Αφού επέλεξε τους νόμους της ζούγκλας διότι είναι μάγκας τότε ας σεβαστεί (εδώ γελάμε) ότι ο ποιο δυνατός του γάμησε τα πρέκια.

αξίζει για 20 ευρώ να χαθεί μία ζωή; όχι.
Με τα δεδομένα που έχουμε αυτήν την στιγμή όμως υπάρχει περίπτωση αντί του ρομά να ήταν στο νοσοκομείο κάποιος αστυνομικός.

τα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. τα σκέφτεται κανείς? ναι οκ, έχουν όπλα αλλά και ο ρομά είχε ένα όπλο κάποιων εκατοντάδων κιλών(το αυτοκίνητο του). θα παρακαλούσα όποιος οδηγάει μηχανάκι (και έχει τρακάρει με αυτοκίνητο) να σκεφτεί πως είναι να σκάει αυτοκίνητο επάνω σου. με ταχύτητα. Εκεί είναι ο θάνατος σου η ζωή μου.

Δεν εξετάζει κανείς το πόσο επικίνδυνο είναι ένα παιδί 16 ετών να οδηγάει. ειδικά ένα παιδί το οποίο δεν το νοιάζει άμα θα κλέψει ή όχι.

Στο δια ταύτα, για εμένα πρέπει:
Ο πατέρας του παιδιού πρέπει να πάει δικαστήριο. να εξηγήσει για ποιο λόγο μεγάλωσε το παιδί του λέγοντας του ότι είναι οκ να κλέβει και είναι οκ να μην σταματάει στις υποδείξεις των αστυνομικών. επίσης για ποιο λόγο δεν ενημέρωσε την αστυνομία ότι ο γιος του έχει πάρει το αυτοκίνητο του ενώ δεν έχει δίπλωμα και δύναται να είναι επικίνδυνος για τους συνανθρώπους του.

Τους αστυνομικούς δεν θα τους έβαζα σε διαθεσιμότητα. δεν μπορεί για ένα κλεφτρόνι, ένας άνθρωπος που παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα πάνω σε μία μηχανή για το καλό του συμπολίτη, να αλλάζει η ζωή του τόσο άσχημα.

Από την άλλη τα αναρχικά και ταραχοποιά στοιχεία που έβαλαν φωτιές έκλεισαν δρόμους γιατί τα ανέχεται η ΕΛ.ΑΣ.? κατεβήκανε και σπάσανε και ρημάξανε και οι λούληδες κοιτούσανε. σιχτίρ.

2 μέτρα 2 σταθμά σε αυτό το κράτος πάντα. ποιος πολιτηκός περιμένει ψήφους από τους ρομά και πιέζει να μην γίνει τίποτα?

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586

Δεν ξέρω πόσο Δημοκρατικός ή ο,τι άλλο γουστάρεις να είσαι, αλλά η κοινή λογική, και η δικαιοσύνη, λεει οτι ένας ανθρωπος ο οποίος οπλοφορει δημοσιως χωρις άδεια.
Είναι επικίνδυνος.

Τώρα το αν είναι πιο επικίνδυνος ή οχι, από τον 16 χρόνο Ρομα, Δευτέρα μεσάνυχτα μεσα στο Dacia, που εκλεψε 20€ βενζινα, αυτό είναι ένα επίσης ωραίο ερώτημα.
Άρα όποιος κραδαίνει όπλο εκτελείται. Ακόμα και αν έχει παραδοθεί.
Μάλιστα.

Ο άλλος όμως που οδηγά κλεμμένο αμάξι και προσπαθεί να σε πατήσει δεν είναι τίποτα.

Να φανταστώ και οι μολότοφ δεν είναι όπλο.

Και ο Κουφοντίνας είναι πολιτκός κρατούμενος.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206
και αυτό κατάλαβες εσύ με το μυαλό σου ε? ότι επειδή δεν ανοίξεις πυρ σε κάθε περίπτωση που ο άλλος είναι ύποπτος εγώ προτείνω να μην σταματάς σε έλεγχο?

κάνε μας τη χάρη ρε φίλε...άρα το συμπέρασμα σου είναι ότι ύποπτος=headshot...αρα θες μια αστυνομια που δικαζει και καταδικαζει επί τόπου....ε στα λογια μου ερχεσαι...

Τι γράφεις ρε μεγάλε ακριβώς; Εξήγησε το σε εμένα το χαζό. Εγώ φυσικά και ΔΕΝ θέλω Κάλαχαν και μπάτσους αλλά αστυνομικούς. Το είχα γράψει και πριν μήνες πως με ενοχλεί η λέξη μπάτσος.

Όταν όμως εσύ τους γράφεις στα @@ σου τι θες να κάνουν; Να σε αφήσουν να φύγεις; Τότε τι τους έχουμε για περιπολία; Να τους καταργήσουμε και να γλιτώσουμε από καύσιμα. Να κρατήσουμε τους αξιωματικούς για ανακριτές μετά την τέλεση του εγκλήματος και πάπαλα. Ούτε ΔΙΑΣ, ούτε ΟΠΚΕ ούτε τίποτα.

Όπως και με το άλλο σκηνικό παλιότερα στον Πειραιά έτσι και τώρα αν τα πράγματα είναι όπως παρουσιάστηκαν καλά έκαναν. Πολύ καλά. Όπως εγώ και θέλω να ελπίζω και εσύ είσαι τυπικός προς τις υποχρεώσεις σου προς το κράτος ας ήταν και αυτός και να μη χαροπάλευε τώρα. Να σταμάταγε και να μην πήγαινε να ξεφύγει ή να εμβολίσει τους αστυνομικούς.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Στα 14 δεν μπορεί να είναι παντρεμένος.
Ή μετά τα 18 ή στα 16 αν "τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα συγκατατίθενται εγγράφως προς τούτο", μια και μιλούσαμε για ευθύνες γονέων.
δε μιλουσαμε,αν καταλαβες καλα εσυ μιλουσες-εγραφες-γραφεις ακομα,μαλακιες περι ηλικιας των γυφταιων...προφανως και στα προαστια της ζυριχης η του μπααντεν μπαντεν δεν εχετε καποιον καταυλισμο διπλα σας η εστω στα 40-50 χιλιομετρα ακτινα για να εχεις μια εικονα για τι μιλαμε!Σε ενημερωνω λοιπον πως εχουμε δυο παραλληλα συμπαντα που δεν τεμνονται ποτε και πουθενα παρα μονο σε παραβατικες υποθεσεις η σε υποθεσεις εισπραξης επιδοματων!
ΚΑΙ για να τελειωνει το αστειο με την κουβεντα αυτη ,αφου δεν το εχεις αστο να πα να γαμηθει...το θεμα μας δεν ειναι η παραβατικοτητα των γυφταιων αλλα τα μπιστολιδια των ραμπο εν ψυχρω μερα μεσημερι!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Άρα όποιος κραδαίνει όπλο εκτελείται. Ακόμα και αν έχει παραδοθεί.
Μάλιστα.
Δεν παραδόθηκε, κρύφτηκε, αυτή είναι η διαφορά.
Ο άλλος όμως που οδηγά κλεμμένο αμάξι και προσπαθεί να σε πατήσει δεν είναι τίποτα.
Δυστυχώς, καμία ανακοίνωση της αστυνομίας δεν το λέει αυτό, ότι τους εμβολισε ή προσπαθησε να, ότι τον καταδιωξαν και δεν υπακουσε, ναι, ισχύει.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Δεν παραδόθηκε, κρύφτηκε, αυτή είναι η διαφορά.

Δυστυχώς, καμία ανακοίνωση της αστυνομίας δεν το λέει αυτό, ότι τους εμβολισε ή προσπαθησε να, ότι τον καταδιωξαν και δεν υπακουσε, ναι, ισχύει.
Αδιανόητο άτομο να πιστεύει τις πίπες των Αλβανών περί Κατσίφα.
Και όχι μόνο αυτό αλλά να δικαιολογεί και αποδέχεται την εκτέλεση του.

Ντροπή σου. Ξεφτίλα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Δεν εκανα διαχωρισμο καλων κακων σε γενικες γραμμες.Το καλο και το κακο δεν εχει σχεση ουτε με φυλη,ουτε με αστυνομικο σωμα κτλ
Ουτε ειπα επομενως για την "κακη αστυνομια"
Θα ειναι οντως κακη ομως αν αντι να σπευσει γρηγορα στο σπιτι μου να προστατευσει τους κλεφτες απο τα χερια μου,καθετε και κυνηγα κλεφτες του 20 ευρου
μαλακα βαν ταμ ποσους κλωνους εχεις κανει ρε τυπε :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546

Είναι επικίνδυνος.

Αν κατάλαβα καλά συγκρίνεις το πόσο επικίνδυνος είναι ένας που οπλοφορεί δημοσίως χωρίς άδεια με το Ρομά που έκλεψε βενζίνη και μπλέκτηκε σε καταδίωξη με τους αστυνομικούς?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Τι γράφεις ρε μεγάλε ακριβώς; Εξήγησε το σε εμένα το χαζό. Εγώ φυσικά και ΔΕΝ θέλω Κάλαχαν και μπάτσους αλλά αστυνομικούς. Το είχα γράψει και πριν μήνες πως με ενοχλεί η λέξη μπάτσος.

Όταν όμως εσύ τους γράφεις στα @@ σου τι θες να κάνουν; Να σε αφήσουν να φύγεις; Τότε τι τους έχουμε για περιπολία; Να τους καταργήσουμε και να γλιτώσουμε από καύσιμα. Να κρατήσουμε τους αξιωματικούς για ανακριτές μετά την τέλεση του εγκλήματος και πάπαλα. Ούτε ΔΙΑΣ, ούτε ΟΠΚΕ ούτε τίποτα.

Όπως και με το άλλο σκηνικό παλιότερα στον Πειραιά έτσι και τώρα αν τα πράγματα είναι όπως παρουσιάστηκαν καλά έκαναν. Πολύ καλά. Όπως εγώ και θέλω να ελπίζω και εσύ είσαι τυπικός προς τις υποχρεώσεις σου προς το κράτος ας ήταν και αυτός και να μη χαροπάλευε τώρα. Να σταμάταγε και να μην πήγαινε να ξεφύγει ή να εμβολίσει τους αστυνομικούς.
γράφω (για τελευταία φορά) ότι η αστυνομία δεν μπορεί να ανοίξει πυρ σε οποιαδήποτε κατάσταση καταδίωξης. Δεν το λεω εγώ...το λέει η νομοθεσία βάση της οποίας τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα.

Να καταδιώξουν...να τον στριμώξουν...αλλά όχι να τον πυροβολήσουν στο κεφάλι λες και είναι μαφιόζοι. Είχε όπλο αυτός? απειλήθηκε η ζωή τους? Εσύ το θεωρείς λογικό να πυροβολούν στο ψαχνό έτσι επειδή μπορούν?

Αν η άποψη σου είναι ότι ''ας σταμάταγε για να μην τον πυροβολούσαν'' τότε τύπε είσαι beyond saving...

να πω αυτό που είπα και προηγούμενος...όλα από τον καναπέ μας και από την οθόνη μας είναι εύκολα..ακόμα και η βία και η δολοφονία. Άντε να δεις από κοντά να φυτεύουν 2 σφαίρες στο κεφάλι ενός 16χρονου και μετά ξανά μπες εδώ και πες ότι καλά του κάνανε.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αδιανόητο άτομο να πιστεύει τις πίπες των Αλβανών περί Κατσίφα.
Και όχι μόνο αυτό αλλά να δικαιολογεί και αποδέχεται την εκτέλεση του.

Ντροπή σου. Ξεφτίλα.
Τυπε, ουδέτερη σταση έχω, στα αρχιδια μου κιόλας.

Μου κάνει εντύπωση όμως, όλη αυτή η διαφορά στην αντίδραση του μέσου Νεοελληνα που τα τσουβαλιαζει όλα για όλους.

Στον έναν που κραδαινε όπλο καλασνικοφ δημοσιοως και δεν υπακουσε την αστυνομία, "αχ το παλικάρι μας κρίμα, ήρωας, αθανατος"

Στον 16χρονο Ρομά "καλά του κανανε του βρωμογυφτου, ακούς εκεί να κλεψει 20€ βενζίνη και να μην υπακούσει την αστυνομία"

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
και καλα κανουν τυπε.αργησαν κι ολας :wanker::wanker::wanker:
τωρα δυστυχως οι κατσαριδες οι γυφτοι εχουν πολλαπλασιαστει ακομα περισσοτερο,και η αστυνομια θα ξοδεψει περισσοτερα πυρομαχικα για να τους καθαρισει :confused::confused::confused:
μεγαλο εξοδο για το κοινωνικο συνολο :dunno::confused::confused::confused:
καλα καλα ,σημερα γυφταιοι ,μετα βορειοαλβανοι,αυριο μπαλαμοι ,μεθαυριο νεο σμυρνιωτες ,ετσι οπως παει η δουλεια αυτοι θα μπιστολιαζουν κοσμο και θα λενε μας εμβολισε ....εχουνε μαζεψει οτι παρατραγουδο με βυσμα υπαρχει στο σωμα και σιγουρα εχουν δωσει και εντολη βαρατε στο ψαχνο-δε μπορει ξαφνικα να ακουμε καθημερινα για περιστατικα ανταλλαγης πυροβολισμων ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom