Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206

Η αστυνομία τι δουλειά έχει εκεί; Αφού σύμφωνα με κάποιους η περιουσία του βενζινά δεν είναι σημαντική γιατί να είναι αυτών στο Ιπποκράτειο. Ας τα κάψουν όλα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
Δεν κρίνουμε την τιμωρία λόγο φυλής.
Μπες ξανά διάβασε γιατί κατηγορηται ο τύπος πριν πυροβοληθεί και έλα γράψε μετά σχετικά με τα αδικήματα
Δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο τύπε...οκ καλά κάνανε και τον πυροβολήσανε...εύχομαι και εις ανώτερα...την επόμενη φορά να πυροβολούν πριν αρχίσει η καταδίωξη ετσι ώστε να γλιτώνει και καύσιμα το κράτος. Οκ?

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Θα σταματησω τυπε μην αγχωνεσαι
Εχω και καλυτερα πραγματα να κανω απο το να μιλαω σε ανεγκεφαλους.
Ευτυχως που υπαρχετε κι εσεις βεβαια
Δε λεω
Κοινως ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.
Δε ξερω τι λετε εσεις.
Αλλα που ηταν η αστυνομια οταν ο Αρης καμπανος ξυλοκοπιοταν μεχρι θανατου;
Που ηταν η αστυνομια σε τοσες υποθεσεις ενδοοικογενειακης βιας;
Που ηταν η αστυνομια σε χιλια δυο αλλα περιστατικα και εγκληματα;
Αυτα τα λιγα και επιτελους κλεινω
ΥΓ:Δεν εχω κατι προσωπικο με.κανενα σας.
Εγω τους ανθρωπους τους αγαπω και τους σεβομαι.
Με τις αποψεις δε τα παω καλα.
Αυτες χαλανε τον κοσμο.
Καλη συνεχεια.μαγκες
Άντε, διάβασε κάνα βιβλίο για το πως δομείται το επιχείρημα και τα ξαναλέμε του χρόνου.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Θα σταματησω τυπε μην αγχωνεσαι
Εχω και καλυτερα πραγματα να κανω απο το να μιλαω σε ανεγκεφαλους.
Ευτυχως που υπαρχετε κι εσεις βεβαια
Δε λεω
Κοινως ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.
Δε ξερω τι λετε εσεις.
Αλλα που ηταν η αστυνομια οταν ο Αρης καμπανος ξυλοκοπιοταν μεχρι θανατου;
Που ηταν η αστυνομια σε τοσες υποθεσεις ενδοοικογενειακης βιας;
Που ηταν η αστυνομια σε χιλια δυο αλλα περιστατικα και εγκληματα;
Αυτα τα λιγα και επιτελους κλεινω
ΥΓ:Δεν εχω κατι προσωπικο με.κανενα σας.
Εγω τους ανθρωπους τους αγαπω και τους σεβομαι.
Με τις αποψεις δε τα παω καλα.
Αυτες χαλανε τον κοσμο.
Καλη συνεχεια.μαγκες

Τους κάλεσες και δεν ήρθαν; Δε νομίζω. Τώρα που ήρθαν και έκαναν αυτό που έπρεπε τους κράζεις.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κατάλαβα το σκεπτικό σου.
Αν έβγαζε ένα μπαζούκας και ανατίναζε 3-4 περιπολικά, θα ήσουν κομπλέ.
Αφού τον κυνηγούσαν για 20€ .

Αν είχε πολυβόλο , θα μπορούσε να σκοτώσει και 10 άτομα ... αν πήγαιναν να τον κυνηγήσουν για 20€ .
Εφόσον δεν νομιμοποιούνται να τον κυνηγήσουν για 20€ , κάνει τα πάντα το άτομο .
Να απαντησω και εδω.
Η παραμικρη κινηση να τραβηξει οπλο ο "αντιπαλος"θα δικαιολογουσε πυρ κατα βουληση.
Τιποτε αλλο.
Για πιο πολλες λεπτομεριες ας μας απαντησει καποιος ειδικος που εχει λαβει εκπαιδευση χωρις ιχνος εμπαθειας η ρατσισμου.
Αυτα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Έλεος με αυτή τη αριστεροδιαβρωμένη χώρα, δείτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο τί γίνεται που σας φαίνεται τρομερό που πυροβόλησαν έναν δοδολοφόνο.
Παίρνω πάσα από αυτό το ποστ σου (καμία διάθεση αντιπαράθεσης μαζί σου).

Θα κάνω μια εντελώς καλοπροαιρετη ερώτηση, όσοι είχαν εξοργιστει με την δολοφονία Κατσίφα, γιατί έχουν χαρεί τόσο πολύ με τον πυροβολισμό στον 16χρονο Ρομά;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Κακοποιός είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ... ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΡΕ.
Και καθίκι είναι εκτός από κακοποιός.

Μετά που θα τους πάταγε ; Θα τους έριχνε και χαριστικές βολές στα μούτρα ;;

Α καλα το παιδι ειναι χαζο δεν ειχα δει παραπανω ολο το αυτιστικο παραληρημα. Μπηκε στο κλοουν γκρουπ και αυτος. Επομενος

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586

Θα κάνω μια εντελώς καλοπροαιρετη ερώτηση, όσοι είχαν εξοργιστει με την δολοφονία Κατσίφα, γιατί έχουν χαρεί τόσο πολύ με τον πυροβολισμό στον 16χρονο Ρομά;
Ποιός Έλληνας δεν εξοργίζεται με την δολοφονία Κατσίφα δηλαδή;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Γραφεις μεν ωραια αλλα γραφεις πιπες.
Κι εγω βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια.
Η φυλη δεν αποτελει αποδειξη της ποιοτητας του ανθρωπου
Η κουλτούρα και η παιδεία(η έλλειψή της βασικά) όμως είναι, αλλά εσύ παντού βλέπεις ρατσισμό.

Και προτού πεις ότι ένα άλλο μέλος γράφει πίπες, σκέψου ότι ενώ γράφεις στο πιο ετερόκλιτο ελληνικό forum
το γεγονός ότι μαζί σου δε συμφωνεί κανείς, θα έπρεπε να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι πίπες γράφεις τελικά εσύ..

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο τύπε...οκ καλά κάνανε και τον πυροβολήσανε...εύχομαι και εις ανώτερα...την επόμενη φορά να πυροβολούν πριν αρχίσει η καταδίωξη ετσι ώστε να γλιτώνει και καύσιμα το κράτος. Οκ?

Η αστυνομία είναι ο μόνος τρόπος του κράτους να σε ελέγξει. Ούτε ο ηλεκτρολόγος του Δήμου ούτε ο ληξίαρχος έχουν αυτό το δικαίωμα παρ' όλο που είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ανήκει μόνο στην Αστυνομία ο ρόλος να σε σταματήσει και να δει ποιος είσαι. Και θεωρείται φυσιολογικό να μην το κάνετε.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ποιός Έλληνας δεν εξοργίζεται με την δολοφονία Κατσίφα δηλαδή;
Όποιος σκέφτεται λογικά.
Ένας άνθρωπος ο οποίος κραδαίνει όπλο (καλασνικοφ) σε δημόσιο χώρο, είναι ή δεν είναι επικίνδυνος;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Γραφεις μεν ωραια αλλα γραφεις πιπες.
Κι εγω βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια.
Η φυλη δεν αποτελει αποδειξη της ποιοτητας του ανθρωπου
Εργασια για το σπιτι κυριε κοινωνιολογε:Αλεξης Γρηγοροπουλος.
Ειναι και επικαιρο.
Φιλακιαααα

Μνημειο εργοχειρου και με τα 2 χερια.

Ποιος μιλησε για φυλη? Κανεις. Το αντιθετο. Δεν ειναι θεμα φυλης.
Ποιος μιλησε για κοινωνιολογια. Το αντιθετο. Μιλησα για αθρωπολογια/βιολογια.

Φερε μου εναν ρομα που μιλαει τα Ελληνικα να μιλησω καλυτερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
Η αστυνομία είναι ο μόνος τρόπος του κράτους να σε ελέγξει. Ούτε ο ηλεκτρολόγος του Δήμου ούτε ο ληξίαρχος έχουν αυτό το δικαίωμα παρ' όλο που είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ανήκει μόνο στην Αστυνομία ο ρόλος να σε σταματήσει και να δει ποιος είσαι. Και θεωρείται φυσιολογικό να μην το κάνετε.
Για πες μου εσύ που είπα εγώ ότι δεν πρέπει να σταματάς στον έλεγχο της αστυνομίας?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Όποιος σκέφτεται λογικά.
Ένας άνθρωπος ο οποίος κραδαίνει όπλο (καλασνικοφ) σε δημόσιο χώρο, είναι ή δεν είναι επικίνδυνος;

αυτοί που κραδαίνουν μολότωφ ;

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81

Ποια ήταν η εγκληματική ενέργεια του Κατσίφα;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
αυτοί που κραδαίνουν μολότωφ ;
Γι αυτούς θα πανηγυρίσετε αμα τους σκοτώσουν όμως, για τον Κατσιφα, ο οποίος οπλοφορουσε, γιατί είχατε εξοργιστεί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποια ήταν η εγκληματική ενέργεια του Κατσίφα;
Είχε όπλο μαζί του σε δημόσιο χώρο, και πυροβόλησε.
Αν δεν σου είναι αρκετός, οκ, καλή καρδιά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Όποιος σκέφτεται λογικά.
Οπότε μας λες ότι είναι και οι άπλυτοι κατσαπλιάδες "τρομοκράτες", όπως οι κουφοντίνες,δημητράκηδες και λοιπά σκουπίδια της κοινωνίας.
Τι, όχι;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
.
Η κουλτούρα και η παιδεία(η έλλειψή της βασικά) όμως είναι, αλλά εσύ παντού βλέπεις ρατσισμό.

Και προτού πεις ότι ένα άλλο μέλος γράφει πίπες, σκέψου ότι εσύ γράφεις στο πιο ετερόκλιτο ελληνικό forum
και το γεγονός ότι μαζί σου δε συμφωνεί κανείς, θα έπρεπε να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι πίπες γράφεις τελικά εσύ..
Δε βλεπω ρατσισμο.Υπαρχει οντως.
Ουτε σκοπος μου ειναι να συμφωνησει καποιος μαζι μου.
Ορισμενοι εδω εξεφρασαν αλλη αποψη αλλα το εκαναν διαλλακτικα.
Τελος παντων.
Πολυ το κουραζουμε.
Το βασικο που θα πρεπε να αναρρωτηθεις αγαπητε ειναι οχι αν εγω βλεπω ρατσισμο εκει που οντως υπαρχει μα αν εσυ βλεπεις παντου πιπες εκει που δεν υπαρχουν.
Παω να μου κανουν μια τωρα.
Καληνυχτα

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206

Για πες μου εσύ που είπα εγώ ότι δεν πρέπει να σταματάς στον έλεγχο της αστυνομίας?

Τι ακριβώς εννοείς εδώ; Γιατί για να αρχίσει η καταδίωξη σημαίνει πως δεν έχεις σταματήσει σε σήμα τους. Μη μας τρελαίνεις τώρα. Όταν σου κάνουν σήμα ΣΤΑΜΑΤΑΣ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι ύποπτος.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Όποιος σκέφτεται λογικά.
Είδες; Το θέμα είναι πως αυτοί που δεν εξοργίστηκαν με την δολοφονία Κατσίφα και θεωρούν πως αδικούμε τα παράσιτα, έχουν τις ίδιες πηγές ενημέρωσης συγκεκριμένου αριστερομπαχαλίστικου χώρου.

Αν εσύ θεωρείς πως ο Κατσίφας είχε δικό του Καλάσνικοφ (οι συγχωριανοί του κ συγγενείς το αρνήθηκαν), ενώ ήταν ίδιος ακριβώς τύπος με αυτόν που χρησιμοποιεί η Αλβανική χωροφυλακή όπως φαίνεται στο βίντεο, που δεν έδειξαν ποτέ το υλικό από την κάμερα που είχαν μαζί τους οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις, οι αντικρουόμενες καταθέσεις των Αλβανών αστυνομικών που έρχονται σε αντίθεση με τα γεγονότα και πως για πρώτη φορά στα χρονικά έκαναν ράμματα σε πληγές πτώματος

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ

τότε τί να πούμε ρε τύπε. Θα πιστέψω πως ζω σε Matrix, και ο κόσμος γύρω μου και όπως τον είχα στο μυαλό μου είναι ψέμμα.

Δεν είναι στραβός ο γυαλός, εσύ αρμενίζεις λάθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom