Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Αυτο καταλαβες εσυ τυπε;
Εμενα αν μου κλεψουν χρηματα ποσο μαλλον μικροποσο δε τους κυνηγαω.
Θα πρεπε να μαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ να παρω στο κατοπι καποιον που μου φαγε ενα εικοσαρι η ακομη και το κινητο μου.
Τρελος ειμαι να παω φυλακη για ενα τιποτα;;;
Για αυτό την επόμενη μέρα θα σε ξανά κλέψουν ,γιατί θα έχεις γίνει ο γνωστός χαζός που του αρέσει να είναι θύμα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Οι Ρομά υπάρχουν και παραβατούν όλη την Ευρώπη. Ρώτα και τον @ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ να σου πει. Το φαινόμενο δεν είναι ελληνικό, απλά θεωρώ ότι ως Βαλκάνια έχουμε μια ιδιαίτερη προτίμηση
Τύπε μου, σε ΟΛΕΣ τις χώρες που έχω ταξιδέψει και υπήρχαν γύφτοι, δεν τους ήθελαν ΠΟΥΘΕΝΑ γιατί ΠΑΝΤΟΥ
ζουν παρασιτικά και έχουν μεγάλη συμμετοχή σε κάθε φύσεως έγκλημα.

Αλλά ο κάθε λοβοτομημένος φελλός θα σου πει ότι έχουν υποστεί ρατσισμό, μέχρι να του κλέψει κανάς γύφτος το πατίνι(γιατί κάτι τέτοιοι betάδες δεν έχουν και κανά σοβαρό περουσιακό στοιχείο)
και να βρίζει και αυτός τους γύφτους..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Σωστά.
Γιατί οι αστυνομικοί έχουν ακτίνες Χ, που μέσα από 2 αυτοκίνητα ξέρουν ακριβώς πόσα άτομα βρίσκονται στο απέναντι όχημα, τι ηλικία έχουν, αν είναι σεσημασμένοι, και κυρίως αν είναι οπλισμένοι.
Είπαν να αφήσουν το τάβλι, και να ρισκάρουν όλα αυτά.
Ακτινες Χ δεν ξερω,σωστη εκπαιδευση ομως επρεπε να εχουν.
Φυσικα γνωριζαν ποιον κυνηγουν.Ας εμεναν στο ταβλι καλυτερα.
Τι το θελαν να σηκωθουν απο τις καρεκλες τους χωρις να διαθετουν ακτινες Χ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Εσύ άραγε τι δουλειά έχεις εδώ μέσα αφού υποτιμάς τόσο πολύ την νοημοσύνη μας ;..
δε βγάζουν όλοι αυθαίρετα συμπεράσματα για τον άλλον ούτε προσπαθούν να δείξουν ποσό περπατημένοι είναι στη ζωή τύπε.

παιχνιδαρα πάντως το gta :wanker:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ηξεραν οτι ειναι ρομα.
Ηξεραν ποιον κυνηγανε και γιατι.
Οχι παλι αυτη η καραμελα
Καλη οικογενεια δε σημαινει απαραιτητα και καλο παιδι
Ασε που και τα καλα παιδια εχουν κακιες στιγμες.
Οι προκαταληψεις ειναι αποδειξη της μετριοτητας της νοημοσυνης των πολλων.
Αλλα ετσι πρεπει γιατι για να χτιστουν "πυραμιδες"πρεπει οι πολλοι να χουν "ικανα" χερια και λιγο μυαλο.
Κατι αλλο τυπε μου;

Ακομη χειροτερα γιατι εαν ξερεις οτι ειναι ρομα τοτε ξερεις με με σιγουρια με τι σκουπιδι εχεις να κανεις. Και ποσες φορες (αναριθμητες) τον εχεις ξανασυνατησει αυτον και αλλους.
Εκτος εαν εισαι και εσυ της λογικης των οπαδων του γιατι κυνηγατε ενα παιδακι 13ων χρονων.
Η σαν τις αλλες τις δημοσιες δηλωσεις: Αφηστε μας να κλεβουμε αυτη ειναι η δουλεια μας αφου δεν εχουμε δουλεια πως θα ζησουμε.

Αλλο κακη στιγμη και αλλο επαναλαμβανομενες συνεχομενες κακες στιγμες. Εαν κατι ειναι κατι συνεχομενο επαναλαμβανομενο και συνειδητο, παυει εξ'ορισμου να ειναι κακη"στιγμη".

Ενας τυχαιος αστυνομικος ποσες φορες εχει συναντησει να κηνυγαει εξω εναν γυφτο και ποσες ενα "καλο" παιδι για να του υποδειξεις εσυ με υφος με ποιον και τι εχει να κανει καθε μερα?

Το οτι λες την εξαιρεση ενος "καλου ", "ευυποληπτης οικογενειας" παιδιου αυτο καταβαραθρωνει το ιδιο σου το επιχειρημα αλλιως θα εβλεπες μονιμα "καλα παιδια" να κανουν εγκληματα.

Ολα τα υπολοιπα τα κοινωνιολογικα που εγραψες ειναι ολα λαθος και γεματα ημιμαθεια για τη κοινωνικη ανθρωπολογια και γνωστικη βιολογια. Δε θα κατσω εδω μεσα να κανω τσαμπα διαλεξη - α) εχω κανει ηδη πολλες β) ειναι ηδη αργα για εσενα.

Για κανενα συνεδριο κοινωνιολογιας και για κανενα πανελ τηλεορασης καλα ειναι αλλα με μηδενικο επιστημονικο στηριγμα για τον καλαθο των απορριματων της Παντειου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.738
Πόντοι
3.656
Βλέπω πάντως πολύ γρήγορα ετοιμάστηκαν τα πανό και ευτυχώς σαν σπουδασμένοι σε πολύ καλή ορθογραφία
εαν είναι κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι δεν έγραψαν οι ίδιοι τα πανό. Ας αναρωτηθούμε ποιος μηχανισμός τους βοήθησε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
γιατί μετά τα γυφτακια σειρά έχουν τα παιδιά σου που θα πάνε στο συνταγμα να διαμαρτυρηθούν και ξαφνικά θα ''εμβολίσουν'' μια διμοιρία.
Τα παιδάκια που διαμαρτυρήθηκαν στο σύνταγμα .... μήπως ήταν αυτά την 3η Δεκεμβρίου 1944 ;;;
Και δεν μας το έλεγες τόσο καιρό και καθόμουν και σε διάβαζα ;;;
Εκείνα τα παιδάκια, είχα και πολυβόλα και όλμους και χόβιτζερ , όταν πριν το σύνταγμα την έπεφταν στο αρχηγείο του γρίβα ......

πω ρε ... και καθόμουν και σε διάβαζα .....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
δε βγάζουν όλοι αυθαίρετα συμπεράσματα για τον άλλον ούτε προσπαθούν να δείξουν ποσό περπατημένοι είναι στη ζωή τύπε.

παιχνιδαρα πάντως το gta :wanker:
Δεν σου είπα αν είμαι η όχι περπατημενος ,αλλά κάτι θα έχω δει παραπάνω για να μην δίνω δίκιο.αν και πλέον έτσι που έχουν ξεφύγει δεν χρειάζεται να είσαι και ειδικός

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.020
Πόντοι
6.515
Ο αστυνομικός Δίας με το μηχανάκι είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τον καταδιωκομενο με ΙΧ

Πριν χρόνια γαζωθηκαν 2 Δίας στο Ρέντη με καλασνικωφ από αυτοκίνητο

Οι πιο πολλοι τους έχουν ξεχάσει, δεν είναι Γρηγορόπουλοι, ουτε Ρομά...

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Ακτινες Χ δεν ξερω,σωστη εκπαιδευση ομως επρεπε να εχουν.
Φυσικα γνωριζαν ποιον κυνηγουν.Ας εμεναν στο ταβλι καλυτερα.
Τι το θελαν να σηκωθουν απο τις καρεκλες τους χωρις να διαθετουν ακτινες Χ;
Αν έχεις πατεντάρει κάποια εκπαίδευση που δίνει στους ανθρώπους ακτίνες Χ, να τρέξεις να την ρευστοποιήσεις.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
εαν είναι κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι δεν έγραψαν οι ίδιοι τα πανό. Ας αναρωτηθούμε ποιος μηχανισμός τους βοήθησε
Την ώρα που ακούστηκε ο πυροβολισμός ήδη είχαν ανοίξει τα καπάκια από τα σπρέι .
Η πραγματικη σαπιλα της κοινωνίας ,χειρότεροι και από γύφτους και από λάθρο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
.

Κακοποιος αυτος που εκλεψε πετρελαιο αξιας 20 ευρω;
Παιδια συνελθετε λιγο.
Κακοποιός είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ... ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΡΕ.
Και καθίκι είναι εκτός από κακοποιός.

Μετά που θα τους πάταγε ; Θα τους έριχνε και χαριστικές βολές στα μούτρα ;;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.654
Πόντοι
46.423
Λυπάμαι που θα το πώ αλλά οι περισσότεροι γύφτοι ρομά κλπ ... είναι αλήτες.

Δεν υπολογίζουν τίποτα.

Κλέβουν ασύστολα.

Ο συγκεκριμένος ήταν ικανός με το φορτηγάκι του να σκοτώσει αθώους πολίτες στο διάβα του.

Δίπλωμα είχε ?

Ο νόμιμος πολίτης δεν φοβάται τον αστυνομικό που θα του κάνει έλεγχο.

Απεναντίας όλα τα νέα παιδιά της σημερινής αστυνομίας που έχω συναντήσει είναι μορφωμένοι και ευγενέστατοι.

Έλεος δηλαδή με τον κάθε εγκληματία που κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Για αυτό την επόμενη μέρα θα σε ξανά κλέψουν ,γιατί θα έχεις γίνει ο γνωστός χαζός που του αρέσει να είναι θύμα
Μπραβο αγορινα μου.
Ετσι που μιλας δεν ξερεις τιποτα απο δρομο.
Ποσο ευκολα μπορει να πεθανεις απο ενα εγωισμο
Καλυτερα να νοιωσεις βλακας για λιγο παρα να ρισκαρεις τη ζωη σου.
Τη χρειαζεσαι για να περασεις καλα.
Αυτος που.κλεβει.πειναει τυπε.
Σε καλο θα πανε τα χρηματα σου.
Ας μη γαμησεις και μια φορα στις πουτανες.
Δε θα παθεις τιποτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Τα παιδάκια που διαμαρτυρήθηκαν στο σύνταγμα .... μήπως ήταν αυτά την 3η Δεκεμβρίου 1944 ;;;
Και δεν μας το έλεγες τόσο καιρό και καθόμουν και σε διάβαζα ;;;
Εκείνα τα παιδάκια, είχα και πολυβόλα και όλμους και χόβιτζερ , όταν πριν το σύνταγμα την έπεφταν στο αρχηγείο του γρίβα ......

πω ρε ... και καθόμουν και σε διάβαζα .....
δεν έχω καμία σχέση με τόσο παλιακές φιλοσοφίες τύπε...δεν τις βλέπω καν....έχουν περάσει 100 χρόνια και εσύ ακόμα ασχολείσαι με αυτά?

αλλά για να σου λύσω την απορία...τέτοιου είδους βία από οποίο άκρο και αν προέρχεται είναι κατακριτέα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αν έχεις πατεντάρει κάποια εκπαίδευση που δίνει στους ανθρώπους ακτίνες Χ, να τρέξεις να την ρευστοποιήσεις.
Αχαχαχα ρε τυπε καλη ιδεα.
Αλλα ξαναδιαβασε προσεκτικοτερα το ηθελα να πω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Δεν σου είπα αν είμαι η όχι περπατημενος ,αλλά κάτι θα έχω δει παραπάνω για να μην δίνω δίκιο.αν και πλέον έτσι που έχουν ξεφύγει δεν χρειάζεται να είσαι και ειδικός
Ναι εσύ πιστεύεις λοιπόν ότι κατέχεις όλη τη γνώση για να ξέρεις ποτέ μπορεί ο μπάτσος να αμολάει headshot σε καταδιωξη...αυτο ειναι το θεμα τυπε. Εγω με τον αλλον ειπαμε οτι οταν αυτο γινεται 2 φορες παυει να ειναι απλα ενα περιστατικό και ότι παλιότερα δεν γινόταν.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.571
Πόντοι
2.306
Ενας πολιτης λοιπον

Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.

Οι πολίτες είθισται εκτός από ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα , να έχουν και αντίστοιχες υποχρεώσεις στις οποίες , αν θυμάμαι καλά , εμπεριέχεται η υποχρέωση σεβασμού του κοινωνικού συνόλου και η υποχρέωση τήρησης του Συντάγματος και των νόμων.

Συνεπώς , για να μην το κουράζουμε πολύ , εδώ ΔΕΝ μιλάμε για "εναν πολίτη". Μιλάμε για ένα αντικοινωνικό , κατά συνείδηση παραβατικό , σταρχιδιστικό απόβρασμα, ένα ηθικά και σωματικά ζέχνον παράσιτο, που γράφει εσένα,εμένα, το κράτος, την κοινωνία , τους νόμους και το σύνταγμα στην κωλοτρυπίδα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom