Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Δεν εκανα διαχωρισμο καλων κακων σε γενικες γραμμες.Το καλο και το κακο δεν εχει σχεση ουτε με φυλη,ουτε με αστυνομικο σωμα κτλ
Ουτε ειπα επομενως για την "κακη αστυνομια"
Θα ειναι οντως κακη ομως αν αντι να σπευσει γρηγορα στο σπιτι μου να προστατευσει τους κλεφτες απο τα χερια μου,καθετε και κυνηγα κλεφτες του 20 ευρου
Όλοι έτσι ξεκινάνε ,τα 20 ευρώ είναι η προπόνηση..
Η αστυνομία δεν ξέρει πόσα έχει κλέψει την ώρα της καταδίωξης,οπότε απλά κηνηγανε κάποιον κακοποιό.
Το πώς θα αντιδράσουν είναι βάση του τι θα συναντήσουν στην πορεία της καταδίωξης

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
τυπε σιγα τον εθνικο ευεργετη κωλογυφτο που σκοτωσανε οι μπατσοι :confused::confused::confused:
μηπως να του στησουμε και αγαλμα εξω απο την βουλη; :wanker::wanker::wanker:
Στησαμε ηδη τυπε...

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
@troubaman
Έχεις κάνει το θέμα φυλετικό ενώ δεν είναι. Ένας πολίτης έκλεψε ένα βενζινάδικο, δεν σταμάτησε όταν πήγαν να τον σταματήσουν οι αστυνομικοί, και μάλιστα τους εμβόλισε.
Έκανε κάποιες ενέργειες οι οποίες έχουν συνέπειες.

Το αν ήταν ρομά, έλληνας ή σουηδός δεν με απασχολεί καθόλου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Όλοι έτσι ξεκινάνε ,τα 20 ευρώ είναι η προπόνηση..
Η αστυνομία δεν ξέρει πόσα έχει κλέψει την ώρα της καταδίωξης,οπότε απλά κηνηγανε κάποιον κακοποιό.
Το πώς θα αντιδράσουν είναι βάση του τι θα συναντήσουν στην πορεία της καταδίωξης
Κρατα αυτη την τελευταια φραση σου τυπε.
Δεν πρεπει να εχουν ειδικη εκπαιδευση οι αστυνομικοι;
Να μπορουν να διαχειριζονται ακραιες καταστασεις με τροπο που απεχει πολυ απο το πως θα επραττε ο μεσος ανθρωπος;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Στησαμε ηδη τυπε...

τυπε κατι τετοιες συγκεντρωσεις ειναι οτι πρεπει για να πανε οι αστυνομικοι να κανουν εξασκηση στο σημαδι τους :wanker::wanker::wanker:

MadFlawedCopperhead-size_restricted.gif

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Ναι τύπε ξέρω....οι μισοί χρήστες εδώ στο φόρουμ έχουν δει πολλά και έχουν κάνει ακόμα περισσότερα...γιαυτο νομίζουν ότι η ζωή είναι σαν το gta....γάζωμα...πτώμα στο δρόμο...κομπλέ...καμία δεύτερη σκέψη πάμε στην επόμενη πίστα...

Μπράβο τύπε...έβγαλες συμπέρασμα...ότι οποίος διαδηλώνει για τα δικιά του είναι επιδοματακιας....και θες να περάσεις και στα παιδιά σου αυτά τα ιδανικά...:confused:
Δεν έχω καμία άποψη βιντεοπαιχνιδιών μικρέ .
Έχω άποψη κανόνων ζωής άμα θες να είσαι τζαμπατζης και επιδοματακιας δικαίωμα σου αλλά μην επιβαρύνεσαι στους υπόλοιπους.
Μάθε πρώτα τις στοιχειώδεις βάσης μιας κοινωνίας και πως είναι η υπευθυνότητα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
τυπε σιγα τον εθνικο ευεργετη κωλογυφτο που σκοτωσανε οι μπατσοι :confused::confused::confused:
μηπως να του στησουμε και αγαλμα εξω απο την βουλη; :wanker::wanker::wanker:
γιατί έχει σημασία ποιος είναι? δηλαδή οκ τον γύφτο δεν πειράζει να τον σκοτώσουν (υπό τις συνθήκες αυτές που παριουσιαζονται) δεν είναι και κανένας πολίτης σοβαρός...

έναν έλληνα κωλομπαρά μπαφάκια γηπεδικό που γυρνάει με το glx και ψυριζει παιδάκια το Σάββατο το βράδυ αλλά είναι ο γιος του Χρήστου του περίπτερα τον πάμε headshot με συνοπτικες διαδικασιες?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
γιατί έχει σημασία ποιος είναι? δηλαδή οκ τον γύφτο δεν πειράζει να τον σκοτώσουν (υπό τις συνθήκες αυτές που παριουσιαζονται) δεν είναι και κανένας πολίτης σοβαρός...

έναν έλληνα κωλομπαρά μπαφάκια γηπεδικό που γυρνάει με το glx και ψυριζει παιδάκια το Σάββατο το βράδυ αλλά είναι ο γιος του Χρήστου του περίπτερα τον πάμε headshot με συνοπτικες διαδικασιες?

τυπε αμα κανει τα ιδια ας τον γαμησουν ακα κρεμπιε κι αυτον :confused::confused::confused:
αλλα ποσοι γυφτοι τα κανουν αυτα σε σχεση με τον πλυθυσμο τους,και ποσοι ελληνες παλι σε σχεση με τον πλυθυσμο τους; :think::confused::confused::confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Κρατα αυτη την τελευταια φραση σου τυπε.
Δεν πρεπει να εχουν ειδικη εκπαιδευση οι αστυνομικοι;
Να μπορουν να διαχειριζονται ακραιες καταστασεις με τροπο που απεχει πολυ απο το πως θα επραττε ο μεσος ανθρωπος;
Εσύ άμα είσαι πάνω σε μηχανή και προσπαθεί να σε πατήσει η να σε πετάξει εκτός πορείας ένα φορτηγάκι τι πρέπει να κάνεις ;
Να πας κοντά στο παράθυρο για να εξακριβώσεις αν είναι καλός άνθρωπος ο οδηγός και να σκεφτείς τι θα πει ο κόσμος ;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
@troubaman
Έχεις κάνει το θέμα φυλετικό ενώ δεν είναι. Ένας πολίτης έκλεψε ένα βενζινάδικο, δεν σταμάτησε όταν πήγαν να τον σταματήσουν οι αστυνομικοί, και μάλιστα τους εμβόλισε.
Έκανε κάποιες ενέργειες οι οποίες έχουν συνέπειες.

Το αν ήταν ρομά, έλληνας ή σουηδός δεν με απασχολεί καθόλου.
Εσενα δε σε απασχολει τυπε μου
Ουτε και μενα.
Δυστυχως απασχολει ομως την πλειοψηφια του φορουμ.
Ενας πολιτης λοιπον εκλεψε 20 ευρω καποιοι αστυνομικοι που σκοτωναν μυγες εκεινη την ωρα ειπαν να σκοτωσουν και το χρονο τους αντι να συνεχισουν μια παρτιδα ταβλι και εσπευσαν ταχεως να κυνηγησουν τον επικινδυνο κακοποιο.
Πηραν στο κυνηγι λοιπον τον εφηβο πολιτη,διασκεδασαν με την τρομαρα του
Αλλα οταν ειδαν οτι τους εμβολισε και τσαλακωσε τις λαμαρινες απο το οχημα-μοτοσακο τους σκεφτηκαν να τον πυροβολησουν για να απομεμηθει δικαιοσυνη.
Ταυτοχρονα καποιοι αλλοι συμπολιτες που χρειαστηκαν τη βοηθεια τους εκεινοι δεν ηταν ποτε εκει
Ο αστυνομικος που πυροβολησε σε διαθεσιμοτητα.
Ενας λιγοτερος απο αυτους που πληρωνω μεσω εφοριας στο κρατος για να με προστατεψουν απο τους αληθινους εγκληματιες(ναι,αναμεσα τους ΚΑΙ ρομα)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.738
Πόντοι
3.656
υπάρχει και η γνωστή λύση,"να κάνουμε ότι κοιμόμαστε" που είχε πει και γνωστός συριζά-κιας
Λάθος Κάνεις. Αυτή είναι η οδηγία της Ελληνικής Αστυνομίας. Αλλά ακόμα κι αν δεν την είχε δώσει η Αστυνομία αυτή την οδηγία, εσύ πιστεύεις ότι ο μέσος άντρας (για τη μέση γυναίκα δεν μπαίνει καν το ερώτημα) μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κλέφτη, ακόμα κι αν αυτός κρατάει μόνο ένα κατσαβίδι;

Να προσποιηθούν ότι κοιμούνται, προτρέπει, μεταξύ άλλων η ΕΛ.ΑΣ τους πολίτες, σε περίπτωση που αντιληφθούν ληστές να έχουν εισβάλει στο σπίτι! Επίσης προτρέπει τους πολίτες να… παραμείνουν ψύχραιμοι.

Συγκεκριμένα η ΕΛ.ΑΣ συμβουλεύει τους πολίτες σε περίπτωση που αντιληφθούν κάποιον να έχει μπει στο σπίτι τους:

Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να είστε προσεκτικοί σε επικίνδυνες ή απειλητικές καταστάσεις
Προσπαθήστε να θωρακιστείτε μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας
Αν είναι δυνατόν προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε
Καλέστε την «Άμεση Δράση» και προσπαθήστε να αφήσετε τη γραμμή ανοιχτή
Αν αρχίσουν πυροβολισμοί πέστε στο έδαφος και καλυφθείτε. Θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή σας που οφείλετε να προστατέψετε
Παρατηρήστε τη φυσική εμφάνιση των ληστών και άλλες λεπτομέρειες π.χ. ρούχα, οδό διαφυγής, αριθμό κυκλοφορίας οχήματος κ.λπ. έτσι ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε την Αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες
Μην αγγίζετε τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες μέχρι να έρθει η Σήμανση, τυχόν εργαλεία διάρρηξης ή άλλα αντικείμενα που άφησαν οι διαρρήκτες πίσω τους
Ο ένοπλος διαρρήκτης δεν είναι σχεδόν ποτέ μόνος. Υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμη ένοπλος για κάλυψη. Οπότε πιθανή επίθεση του θύματος σε έναν ληστή να προκαλέσει αντίδραση του άλλου
Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού) ή από την προσπάθεια των ληστών να περιορίσουν το θύμα (φίμωση, δέσιμο, κλπ) που προκαλεί το θάνατο του. Οι ληστές αδιαφορούν αν το θύμα που χτυπούν για εκφοβισμό η δένουν για περιορισμό έχει προβλήματα υγείας
Αν τα χρήματα και τα κοσμήματα δεν είναι πολλά τότε θα επιμείνουν, αν γνωρίζουν ότι είστε πλούσιοι, και θα αρχίσουν να βρίζουν και να εκνευρίζονται διότι η λεία τους είναι μικρή και ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Μείνετε ήρεμοι και εξηγήστε τους ότι αυτά υπάρχουν ενώ τα άλλα είναι στην τράπεζα
Σε ένοπλη ληστεία μην επιχειρήσετε να τους βγάλετε την κουκούλα ή να τους αναγνωρίσετε. Ίσως χάσετε τη ζωή σας αφού οι ληστές δεν θέλουν να αφήσουν μάρτυρες πίσω τους
Μην αρχίσετε να ουρλιάζετε γιατί η πρώτη κίνηση τους είναι να σας ρίξουν αναίσθητο (ή νεκρό) ή να σας φιμώσουν (ορισμένοι πνίγονται!)
Σταθείτε ήρεμοΙ και πέστε τους ότι δεν πρέπει να φοβούνται θα τους δώσετε ότι πολύτιμο έχετε αρκεί να μην κάνετε κακό σε κανένα. Να πάρουν ότι θέλουν και να φύγουν χωρίς βία
Μόλις φύγουν μην τους καταδιώξετε αμέσως διότι μπορεί να σας πυροβολήσουν.
Περισσότερο από το 40% των εισβολών σε οικίες γίνονται χωρίς τη χρήση βίας, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.
πηγή ΕΛ.ΑΣ: «Αν μπουν κλέφτες σπίτι, κάντε ότι κοιμάστε»! - Newpost.gr

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Απαράδεκτη δολοφονική ενέργεια και διαχείριση από τους αστυνομικούς οι οποίοι πληρώνονται για διαφυλάττουν την τάξη και την ασφάλεια. Τελικά τι κατάφεραν, να ξεσηκώσουν τους γύφτους/ρομά, επεισόδια, φωτιές, ένα παιδί/άντρα/ενήλικα όπως θέλετε πείτε τον να χαροπαλεύει και όλα αυτά για 20 ευρώ. Αν το πάμε σε χρηματικά έξοδα και όχι αξία ανθρώπινης υγείας και ζωής, πολύ περισσότερα θα δαπανηθούν σε καταστροφές, νοσοκομειακή περίθαλψη και νομικά έξοδα.

Θα μπορούσαν να ακινητοποιήσουν το όχημα ή να το βρουν αργότερα ή να ταυτοποιήσουν τον οδηγό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Για αυτό υποτίθεται ότι εκπαιδεύονται.

Τώρα συγκρίσεις με Αμερική, απόψεις να πάρουμε τα όπλα σαν τον Κόμπρα Σταλόνε και να πυροβολούμε αδιακρίτως μόνο χειρότερο μπορεί να κάνει στην κοινωνία. Οι στατιστικές στην Αμερική (Ν. Υόρκη, Σικάγο, Τέξας, Νότος, κ.λπ.) άλλα δείχνουν για την εγκληματικότητα.

Εννοείτε ότι δε ζω σε γυάλα και ξέρω και με εκνευρίζει η παραβατικότητα των γύφτων. Αλλά η λύση δεν είναι τα όπλα. Αν θεωρείτε ότι άξιζε τον κόπο και με αυτόν τον τρόπο θα συνετιστούν οι υπόλοιποι μάλλον οι στατιστικές σας διαψεύδουν.

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Εσενα δε σε απασχολει τυπε μου
Ουτε και μενα.
Δυστυχως απασχολει ομως την πλειοψηφια του φορουμ.
Ενας πολιτης λοιπον εκλεψε 20 ευρω καποιοι αστυνομικοι που σκοτωναν μυγες εκεινη την ωρα ειπαν να σκοτωσουν και το χρονο τους αντι να συνεχισουν μια παρτιδα ταβλι και εσπευσαν ταχεως να κυνηγησουν τον επικινδυνο κακοποιο.
Πηραν στο κυνηγι λοιπον τον εφηβο πολιτη,διασκεδασαν με την τρομαρα του
Αλλα οταν ειδαν οτι τους εμβολισε και τσαλακωσε τις λαμαρινες απο το οχημα τους σκεφτηκαν να τον πυροβολησουν για να απομεμηθει δικαιοσυνη.
Ταυτοχρονα καποιοι αλλοι συμπολιτες που χρειαστηκαν τη βοηθεια τους εκεινοι δεν ηταν ποτε εκει
Ο αστυνομικος που πυροβολησε σε διαθεσιμοτητα.
Ενας λιγοτερος απο αυτους που πληρωνω μεσω εφοριας στο κρατος για να με προστατεψουν απο τους αληθινους εγκληματιες(ναι,αναμεσα τους ΚΑΙ ρομα)
Σωστά.
Γιατί οι αστυνομικοί έχουν ακτίνες Χ, που μέσα από 2 αυτοκίνητα ξέρουν ακριβώς πόσα άτομα βρίσκονται στο απέναντι όχημα, τι ηλικία έχουν, αν είναι σεσημασμένοι, και κυρίως αν είναι οπλισμένοι.
Είπαν να αφήσουν το τάβλι, και να ρισκάρουν όλα αυτά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Δεν έχω καμία άποψη βιντεοπαιχνιδιών μικρέ .
Έχω άποψη κανόνων ζωής άμα θες να είσαι τζαμπατζης και επιδοματακιας δικαίωμα σου αλλά μην επιβαρύνεσαι στους υπόλοιπους.
Μάθε πρώτα τις στοιχειώδεις βάσης μιας κοινωνίας και πως είναι η υπευθυνότητα
δεν έχεις άποψη αλλά το gta το ήξερες :confused:

μάθε με ρε τύπε τι σημαίνει κοινωνία και ζωή γιατί αυτό περίμενα...να μου τα πει ένας στο μπου...εδώ που έχει μαζευτεί όλη η γνώση και η εμπειρία της ζωής.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εσύ άμα είσαι πάνω σε μηχανή και προσπαθεί να σε πατήσει η να σε πετάξει εκτός πορείας ένα φορτηγάκι τι πρέπει να κάνεις ;
Να πας κοντά στο παράθυρο για να εξακριβώσεις αν είναι καλός άνθρωπος ο οδηγός και να σκεφτείς τι θα πει ο κόσμος ;
Αυτο καταλαβες εσυ τυπε;
Εμενα αν μου κλεψουν χρηματα ποσο μαλλον μικροποσο δε τους κυνηγαω.
Θα πρεπε να μαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ να παρω στο κατοπι καποιον που μου φαγε ενα εικοσαρι η ακομη και το κινητο μου.
Τρελος ειμαι να παω φυλακη για ενα τιποτα;;;

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
545
Πόντοι
81
Πιο πολύ αξία έχει η σφαίρα από τον κλέφτη γύφτο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
δεν έχεις άποψη αλλά το gta το ήξερες :confused:

μάθε με ρε τύπε τι σημαίνει κοινωνία και ζωή γιατί αυτό περίμενα...να μου τα πει ένας στο μπου...εδώ που έχει μαζευτεί όλη η γνώση και η εμπειρία της ζωής.
Εσύ άραγε τι δουλειά έχεις εδώ μέσα αφού υποτιμάς τόσο πολύ την νοημοσύνη μας ;..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
τυπε αμα κανει τα ιδια ας τον γαμησουν ακα κρεμπιε κι αυτον :confused::confused::confused:
αλλα ποσοι γυφτοι τα κανουν αυτα σε σχεση με τον πλυθυσμο τους,και ποσοι ελληνες παλι σε σχεση με τον πλυθυσμο τους; :think::confused::confused::confused:
ε και? σημασία έχει ποιος το κάνει ή η αντίδραση της αστυνομίας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom