Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
αυτο ακριβως γραφω.....εχουν παρει πολυ φορα και καθε φορα η ιδια ηλιθια δικαιολογια..πηγε να μας εμβολισει,λες και δεν ξερουμε οτι δεν λενε ποτε αληθεια....μεχρι τον επομενο που θα ειναι μπαλαμος ,εδω ειστε και εδω ειμαι......ΑΣΕ που θα ηταν πιο χρησιμο 1000 φορες να βγουν και να πουνε "αν εισαι γυφταιος θα σε κανουμε σουρωτηρι αν σκεφτεις να κανεις μαλακια"...καθαρα και ξαστερα μπας και μαζευτουνε και αυτοι οι αρχιδες καπως ...οχι ομως να ριχνουν και μετα να μας λενε φουμαρα για τα καναλια !
Το τι έγινε στην πραγματικότητα δεν θα το μάθεις ποτέ...μπορεί να πήγε να τους εμβολίσει...μπορεί απλά να γάζωσαν το αμάξι και να λένε του έριξαν 2 σφαίρες...

εμένα με εκπλήσσει με πόση ευκολία άνθρωποι άσχετοι με την βία και οτιδήποτε έχει να κάνει με τις καταδιώξεις και τα σχετικά...

1. βγάζουν τόσο εύκολα συμπέρασμα για το αν έκαναν καλά η όχι οι μπάτσοι να ριξουν

2. και πιο σημαντικό....παίρνουν τόσο ελαφριά την επιτόπου δολοφονία ενός καταδιωκόμενου (άοπλου) και μάλιστα για ληστεία 20 ευρώ σε βενζινάδικο...βέβαια θα μου πεις ο καναπές και η τιβι αλλάζουν πολύ τις προοπτικές...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
μια χαρα ξερει ο νομος και τα γυφτικα και τα μπαλαμα και τα σκυλισια χρονια ,μην ανησυχεις καθολου....ο γυφταιος ειχε παιδι λεει ,αλλα απο τα 14 σιγουρα παντρεμενος,αν δεν ξεχωριζε ο νομοθετης τα γυφτικα με τα μπαλαμα θα επρεπε να μαγκωσουν ολο τον τσαντηρομαχαλα για παιδεραστεια....
Στα 14 δεν μπορεί να είναι παντρεμένος.
Ή μετά τα 18 ή στα 16 αν "τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα συγκατατίθενται εγγράφως προς τούτο", μια και μιλούσαμε για ευθύνες γονέων.

• Χαχα
Αντιδράσεις: TNT!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Παρε την ιστορια απο την αρχη τυπε.
1.Η αστυνομια δεχεται κληση οτι πελατης διεφυγε απο βενζιναδικο χωρις να πληρωσει 20 ευρω.
2.Η αστυνομια κινητοποιειται αμεσα προς καταδιωξη του μεγαλου αρχιεγκληματια.
3.Κατα τη διαρκεια της καταδιωξης ο ανθρωπος ΙΣΩΣ προσπαθησε να διαφυγει εμβολιζοντας το περιπολικο.
ΙΣΩΣ δεν ειχε καθαρη αλλα τη θολωμενη κριση ενος ανθρωπου που διωκεται και προσπαθει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να διαφυγει.
Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ να καταδιωχτει ο ανθρωπος λες και εκανε σοβαρο εγκλημα;
Και το αλλο:
Οι αστυνομικοι ειχαν 2 επιλογες
-να τον αφησουν να διαφυγει με μοναδικη ζημια 20 ευρω για το ταμειο ενος βενζινα
-να του κλεισουν το δρομο ασφυκτικα με αποτελεσμα ο ίδιος προσπαθωντας να διαφυγει να συγκρουστει με ενα απο τα περιπολικα που τον καταδιωκαν και να φαει σφαιρα στο κεφαλι
Επέλεξαν τη δεύτερη
Ρε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
Για να συνελθουμε λιγο!!!
Δηλαδη πρεπει η κλεψια 20 ευρω να τιμωρειται με καταδιωξη και θανατο;
Τι πρεπει τοτε να παθουν τα λαμογια της εξουσιας που εχουν στην κατοχη τους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρω την ιδια στιγμη που ΧΙΛΙΑΔΕΣ νεοι ειναι ανεργοι ή χυνουν αιμα και ιδρωτα για ενα βασικο ψωρομισθο που δε φτανει ουτε για τα βασικα;
Το 16 χρονο γυφτακι που πηρε 20 ευρω σας εφταιξε;
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ
Με τη λογική σου κι ένα εκατ να έκλεβε δεν θα πρεπε να τον κυνηγήσουν γιατί η ζωή είναι ακριβότερη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Όλοι εσείς που γράφετε ,οι δήθεν επαναστάτες και γυφτοφιλοι ,διαβάζετε τι ερωτήματα βάζετε;
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φούσκα ζείτε ..βγαινετε από τα σπίτια σας καθόλου ;
Έχετε δει τι παίζεται στην πραγματική ζωή με τους γύφτους και ότι άλλο παράνομο έχουμε μαζέψει σε αυτή την χώρα η μόνο κάνετε τους φιλάνθρωπους ;
Ο άλλος ρωτάει άμα θέλουμε αστυνομία σαν την Αμερική !
Τι ξέρεις εσύ ρε βλάκα από επικινδυνότητα ;;άμα δούλευες εσύ σε βενζινάδικο και σε κορόιδευαν τα γυφτακια κάθε μέρα και εσύ έφευγες καμία μέρα απλήρωτος από την δουλειά γιατί έχεις ευθύνη χρημάτων ,αυτά δεν τα σκέφτεσαι ..με το δεν πειράζει κρίμα είναι ,κοινωνία δεν γίνεται

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Όσοι είναι υπέρ του γύφτου και κατηγορούν τον αστυνομικό μάλλον μένουν ή στην Εκάλη στην Αθήνα ή στο Πανόραμα στην Θεσ/νίκη ... Εμείς που τους τρώμε καθημερινά στην μάπα όπου και να πας να βρεις μπροστά σου μία γυφτοφατσα ειδικά εδώ πέρα Γιαννιτσών παντού Βουλγαρογυφτοι περνανε από παντού... Λυπάμαι δεν μπορούμε να λυπηθούμε τον γύφτο που τον πυροβόλησε ο αστυνομικός όσο και υπερβολικό ήταν που του έριξε με όπλο εκείνη την στιγμή
ή είναι συριζαίοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Όλοι εσείς που γράφετε ,οι δήθεν επαναστάτες και γυφτοφιλοι ,διαβάζετε τι ερωτήματα βάζετε;
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φούσκα ζείτε ..βγαινετε από τα σπίτια σας καθόλου ;
Έχετε δει τι παίζεται στην πραγματική ζωή με τους γύφτους και ότι άλλο παράνομο έχουμε μαζέψει σε αυτή την χώρα η μόνο κάνετε τους φιλάνθρωπους ;
Ο άλλος ρωτάει άμα θέλουμε αστυνομία σαν την Αμερική !
Τι ξέρεις εσύ ρε βλάκα από επικινδυνότητα ;;άμα δούλευες εσύ σε βενζινάδικο και σε κορόιδευαν τα γυφτακια κάθε μέρα και εσύ έφευγες καμία μέρα απλήρωτος από την δουλειά γιατί έχεις ευθύνη χρημάτων ,αυτά δεν τα σκέφτεσαι ..με το δεν πειράζει κρίμα είναι ,κοινωνία δεν γίνεται
Εσύ τι ξέρεις από βία και επικινδυνότητα? Γιατί πίστεψε με αυτοί που τα ζουν κάθε μέρα και μπορεί να έχουν δει και 1-2 ανθρώπους να ξεψυχανε μπροστά τους (γυφτους η όχι)...σίγουρα δεν βγαίνουν στο Ίντερνετ να διατυμπανίζουν ποσό καλώς έγινε που γάζωσαν τον οποιονδήποτε.

Από το να δουλεύεις σε βενζινάδικο και να έχεις άχτι τα γυφτακια μέχρι το να τραβήξεις τη σκανδάλη ξέρεις ποσά έτη φωτός διαφορά έχει?

γιατί μετά τα γυφτακια σειρά έχουν τα παιδιά σου που θα πάνε στο συνταγμα να διαμαρτυρηθούν και ξαφνικά θα ''εμβολίσουν'' μια διμοιρία.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
.
Μεγάλε με το πιστόλι των 9mm θα πετύχουν λάστιχο κινούμενου οχήματος ;;; Πας καλά ;;;; Έχεις δει αστυνομικούς στην ελλάδα με λειόκαννο ;;;
Μόνο με καραμπίνα θα είχαν κάποιεςπιθανότητες να πετύχουν λάστιχο .

Οι ζωές των αστυνομικών δεν αξίζουν ;;; Αν σκότωνε δύο αστυνομικούς πατώντας τους με το όχημα ;; Άξιζε ;;;
Καλύτερα δεν είναι να πυροβοληθεί ένας κακοποιός , παρά δύο αστυνομικοί ;;;;
Υπάρχει καιχειρότερο από το να τους σκότωνε !!!
Αν τους σακάτευε και τους άφηνε με τετραπληγία ;;;;; Ο θάνατος είναι χάδι μπροστά σε αυτό .
Στις ΗΠΑ όποιος πάει τουρίστας ... ενημερώνεται .... αν του πει η αστυνομία να ακινητοποιηθεί , πρέπει να παλουκωθεί και να κάτσει ακίνητος.
Αλλιώς την τρώει στα μούτρα και δεν τρέχει τίποτε.
Έτσι είναι παντού .

Οι αριστεροί , ας πάνε στην Κούβα ή στη Βόρεια Κορέα , να εμβολίζουν μοτοσυκλέτες της αστυνομίας.
Θα πάνε και τα τέταρτα ξαδέλφια τους εξορία.
Κακοποιος αυτος που εκλεψε πετρελαιο αξιας 20 ευρω;
Παιδια συνελθετε λιγο.
Δε ξερω τι τρυπα το λαστιχο και τι οχι τυπε
Αλλα ξερω οτι τρυπησε αδικα ενα ανθρωπινο κεφαλι.
ΑΔΙΚΑ
Μαλιστα τον πυροβολησαν ενω εφευγε.
Αρα δεν ηταν πυροβολισμος αμυνας για να αποτραπει πχ νεα προσκρουση οχηματων
Ηταν πυροβολισμος εκδικησης
Ολα τα υπολοιπα περιττα
Οκ παιδες δε με εκπλησσουν οι αποψεις και οι αντιδρασεις σας
Ασκοπη η παραπανω συζητηση
Ο γυφτος ειναι γυφτος και εγκληματιας ακομη και αν πληρωνε κανονικα τα 20 ευρω.
Οι αστυνομικοι πιθανα να τον ξυλοκοπουσαν ακομη κι αν ηταν συνεργασιμος.
Δε περιμενα κατι αλλο απο τη γνωμη της μαζας
Η μαζα φανατιζεται ευκολα υπερ η κατα χρωματων,ομαδων,συμβολων
Σε αυτη την ανεπαρκεια της βασιζονται οι λιγοι κι εξυπνοι για να κονομανε.
Θα κλεισω γραφοντας το εξης.
Ακομη κι αν μαζευαμε ολους τους ρομα μαζι σε ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης και τους αφανιζαμε...
Η ανθρωπινη παραβατικοτητα,η εγκληματικοτητα και δυστυχως η βλακεια δε θα εξαλειφοταν...
Τα λεμε

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
για τους βρωμογυφτους τα εχουμε γραψει χιλιες φορες......το θεμα εδω δεν ειναι βεβαια ο γυφταιος,αλλα το μοτιβο που ξεδιπλωνετε μπροστα στα ματια μας τρια χρονια τωρα και εμεις κοιταμε αλλου.....Για οσους δεν εχετε καταλαβει ,τα μπιστολια βγαινουν για πλακα ,οι σφαιρες σφυριζουν βροχη και αν τυχει κατι θανατηφορο η δικαιολογια παντα ιδια -"προσπαθησε να μας εμβολισει".....

και καλα κανουν τυπε.αργησαν κι ολας :wanker::wanker::wanker:
τωρα δυστυχως οι κατσαριδες οι γυφτοι εχουν πολλαπλασιαστει ακομα περισσοτερο,και η αστυνομια θα ξοδεψει περισσοτερα πυρομαχικα για να τους καθαρισει :confused::confused::confused:
μεγαλο εξοδο για το κοινωνικο συνολο :dunno::confused::confused::confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Με τη λογική σου κι ένα εκατ να έκλεβε δεν θα πρεπε να τον κυνηγήσουν γιατί η ζωή είναι ακριβότερη
Οσοι κλεβουν τοσα τυπε δεν πιανονται και να ηθελαν να τους κυνηγησουν.
Αλλη η λεια της σαρδελας αλλη του καρχαρια.
Οι καρχαριες χαιρουν και εκτιμησης απο την κοινωνια μη σου πω.
Αλλα ακομη κι ετσι που το θετεις ναι.
Η ζωη ειναι ακριβοτερη απο 1 εκατομμυριο.

Τελευταία τροποποίηση:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.269
Πόντοι
20.686
Ελα τυπε...σε ψαχνουν τα φιλαρακια σου...

Αυτό ακριβώς είχε συμβεί πριν κάτι χρόνια στην συγχωρεμενη τη μητέρα μου .
Ηλικιωμένη και την τραβούσαν από την αλυσίδα μέχρι που ευτυχώς έσπασε .
Το ανέφερα και πιο πάνω .
Κόψιμο αρχιδιων να γλυτώσουμε από την κωλοφαρα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Ελπίζω οι γονείς του να ελεγχθούν για τυχόν παραμέληση ανηλίκου κλπ.

σιγουρα τυπε οι γονεις του γυφτου ειναι ακαδημαϊκοι,αυτοι θα τον σωφρονισουν :confused::confused::confused:

roma-660_3.jpg

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Να αναδιατυπώσω το θέμα;
Η ερώτησή μου αφορά όλους.
Ας πούμε ότι ένας 16 χρονος έλληνας μαθητής λυκείου έκλεβε το 20 αρικο για να εντυπωσιάσει πχ τους φίλους του.
Παιδί ευυπόληπτης οικογένειας τίμιων και μεροκαματιάρηδων ελλήνων.
Γινόταν η καταδίωξη και στην προσπάθειά του να ξεφύγει εμβόλιζε το περιπολικό
Ακολουθούσε ο πυροβολισμός και ο τραυματισμός στο κεφάλι του παιδιού.
Θέλω να ακούσω απόψεις για ευθύνες κτλ
Σας ακούω
Αδιαφορο τι θα γινοταν.
Δεν αλλαζει το κανονα και το επιχειρημα του πραγματος.

Εαν εκλεβε και εαν συνεχιζε να δραπετευσει και εαν εμβολιζε το περιπολικο.
Δε ζητησαν οι αστυνομικοι ταυτοτητα ουτε εκατσαςν να δουν το χρωμα του παιδιου.,

Οι πιθανοτητες να το εκανε ολα αυτα ενα παιδι "ευυπόληπτης οικογένειας" ειναι μικρτοτερες απο εναν γυφτο. Απλουστατα

Ειναι σαν αυτη τη μαλακια που λενε για τους μαυρους στην Αμερικη. Αφου οι μαυροι ειναι κατα πλειοψηφια κακοποια στοιχεια στις γειτονιες και με αυτους συναναστρεφονται σε μονιμη βαση οι αστυνομικοι.

Εχεις δει κανενα ασιατη να κυνηγανε και να σκοτωνουν οι αστυνομικοι? Αφου αυτοι ειναι ακινδυνοι.

Καθε προκαταληψη και καθε γενικος κανονας υπαρχει και εχει γεννηθει για καποιο λογο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Εσύ τι ξέρεις από βία και επικινδυνότητα? Γιατί πίστεψε με αυτοί που τα ζουν κάθε μέρα και μπορεί να έχουν δει και 1-2 ανθρώπους να ξεψυχανε μπροστά τους (γυφτους η όχι)...σίγουρα δεν βγαίνουν στο Ίντερνετ να διατυμπανίζουν ποσό καλώς έγινε που γάζωσαν τον οποιονδήποτε.

Από το να δουλεύεις σε βενζινάδικο και να έχεις άχτι τα γυφτακια μέχρι το να τραβήξεις τη σκανδάλη ξέρεις ποσά έτη φωτός διαφορά έχει?

γιατί μετά τα γυφτακια σειρά έχουν τα παιδιά σου που θα πάνε στο συνταγμα να διαμαρτυρηθούν και ξαφνικά θα ''εμβολίσουν'' μια διμοιρία.
Βάλε δες κανένα Μπομπ Σφουγγαράκη λέω εγώ που έχεις και άποψη και διαμαρτυρία .
Δεν δουλεύεις κάπου έχοντας άχτι τα γυφτακια ,αλλά όλος τυχαίος μόνο αυτοί ξεχνάν να πληρώσουν .
Το τι έχω δει εγώ και το τι βλέπουν τα μάτια μου από αυτά που γράφεις σίγουρα περισσότερα από τα δικά σου .
Τα παιδιά μου θα κοιτάξουν να βρούνε καμία δουλειά να βγάζουν μεροκάματο,δεν θα τρέχουν στο Σύνταγμα να διαμαρτύρονται χωρίς να έχουν καμία προσφορά προς την κοινωνία ούτε θα περιμένουν τα επιδόματα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Φίλε επειδή δεν έχεις τι να κάνεις μάλλον και το παίζεις δικηγόρος του πληκτρολογίου και εσύ ..
1ον 16 χρόνων γύφτος δεν θεωρηται ανήλικος από την φάρα του αφού ήδη παίζει να έχει παιδιά και έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση κλέβοντας ..
2ον επειδή διάβασα τα μνμ σου ,σου εύχομαι ξημερώματα στο σπίτι σου να τους βρεις και έλα αύριο να μας γράψεις για την εμπειρία που πέρασες και για την κακη ελληνική αστυνομία
Δεν εκανα διαχωρισμο καλων κακων σε γενικες γραμμες.Το καλο και το κακο δεν εχει σχεση ουτε με φυλη,ουτε με αστυνομικο σωμα κτλ
Ουτε ειπα επομενως για την "κακη αστυνομια"
Θα ειναι οντως κακη ομως αν αντι να σπευσει γρηγορα στο σπιτι μου να προστατευσει τους κλεφτες απο τα χερια μου,καθετε και κυνηγα κλεφτες του 20 ευρου

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
..το θέμα είναι αν θελουμε μια κοινωνία που οι μπάτσοι ρίχνουν στο ψαχνό..όπως στην Αμερική.

τυπε προτιμας μια κοινωνια που θα σε καθαριζουν οι γυφτοι καλυτερα; :confused::confused::confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αδιαφορο τι θα γινοταν.
Δεν αλλαζει το κανονα και το επιχειρημα του πραγματος.

Εαν εκλεβε και εαν συνεχιζε να δραπετευσει και εαν εμβολιζε το περιπολικο.
Δε ζητησαν οι αστυνομικοι ταυτοτητα ουτε εκατσαςν να δουν το χρωμα του παιδιου.,

Οι πιθανοτητες να το εκανε ολα αυτα ενα παιδι "ευυπόληπτης οικογένειας" ειναι μικρτοτερες απο εναν γυφτο. Απλουστατα

Ειναι σαν αυτη τη μαλακια που λενε για τους μαυρους στην Αμερικη. Αφου οι μαυροι ειναι κατα πλειοψηφια κακοποια στοιχεια στις γειτονιες και με αυτους συναναστρεφονται σε μονιμη βαση οι αστυνομικοι.

Εχεις δει κανενα ασιατη να κυνηγανε και να σκοτωνουν οι αστυνομικοι? Αφου αυτοι ειναι ακινδυνοι.

Καθε προκαταληψη και καθε γενικος κανονας υπαρχει και εχει γεννηθει για καποιο λογο.
Ηξεραν οτι ειναι ρομα.
Ηξεραν ποιον κυνηγανε και γιατι.
Οχι παλι αυτη η καραμελα
Καλη οικογενεια δε σημαινει απαραιτητα και καλο παιδι
Ασε που και τα καλα παιδια εχουν κακιες στιγμες.
Οι προκαταληψεις ειναι αποδειξη της μετριοτητας της νοημοσυνης των πολλων.
Αλλα ετσι πρεπει γιατι για να χτιστουν "πυραμιδες"πρεπει οι πολλοι να χουν "ικανα" χερια και λιγο μυαλο.
Κατι αλλο τυπε μου;

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Επειδη εδω διαβαζω διαφορα περιεργα ενα θα πω: Οι ΓΥΦΤΟΙ ειναι παρασιτα γουσταρουν αυτον τον τροπο ζωης, ειναι παραβατικοι και το γουσταρουν. Στην Γλυφαδα που μενω και δουλευω εχω δει συναδελφους δημοτικους αστυνομικους μαζι μου να διωχνουμε γυφτους και οταν ειπα σε γυφτισα οτι αν ερθει η αστυνομια θα πας φυλακη μου απαντησε οτι θα ειναι ευχαριστημενη να παει, μου εδειξε ενα τατουαζ στο χερι και μου ειπε οτι το εκανε στην φυλακη και θα ειναι μια χαρα αν ξαναπαει διοτι εκει εχει τσαμπα φαι ενα κρεβατι και μια καλυτερη ζωη απο το τσαντιρι
Μια αποδειξη ακομα για τα οσα γραφω ειναι οτι στην Λαρισα υπαρχει καταυλισμος γυφτων γιατι δεν πανε να δουλεψουν στα χωραφια την ωρα που οι αγροτες ψαχνουν για εργατες γης και πληρωνουν καλα;;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
2. και πιο σημαντικό....παίρνουν τόσο ελαφριά την επιτόπου δολοφονία ενός καταδιωκόμενου (άοπλου) και μάλιστα για ληστεία 20 ευρώ σε βενζινάδικο...βέβαια θα μου πεις ο καναπές και η τιβι αλλάζουν πολύ τις προοπτικές...

τυπε σιγα τον εθνικο ευεργετη κωλογυφτο που πυροβολησανε οι μπατσοι :confused::confused::confused:
μηπως να του στησουμε και αγαλμα εξω απο την βουλη; :wanker::wanker::wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Βάλε δες κανένα Μπομπ Σφουγγαράκη λέω εγώ που έχεις και άποψη και διαμαρτυρία .
Δεν δουλεύεις κάπου έχοντας άχτι τα γυφτακια ,αλλά όλος τυχαίος μόνο αυτοί ξεχνάν να πληρώσουν .
Το τι έχω δει εγώ και το τι βλέπουν τα μάτια μου από αυτά που γράφεις σίγουρα περισσότερα από τα δικά σου .
Τα παιδιά μου θα κοιτάξουν να βρούνε καμία δουλειά να βγάζουν μεροκάματο,δεν θα τρέχουν στο Σύνταγμα να διαμαρτύρονται χωρίς να έχουν καμία προσφορά προς την κοινωνία ούτε θα περιμένουν τα επιδόματα
Ναι τύπε ξέρω....οι μισοί χρήστες εδώ στο φόρουμ έχουν δει πολλά και έχουν κάνει ακόμα περισσότερα...γιαυτο νομίζουν ότι η ζωή είναι σαν το gta....γάζωμα...πτώμα στο δρόμο...κομπλέ...καμία δεύτερη σκέψη πάμε στην επόμενη πίστα...

Μπράβο τύπε...έβγαλες συμπέρασμα...ότι οποίος διαδηλώνει για τα δικιά του είναι επιδοματακιας....και θες να περάσεις και στα παιδιά σου αυτά τα ιδανικά...:confused:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.550
Πόντοι
34.538

Stories

Νέο!