Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 3.656
Το τι έγινε στην πραγματικότητα δεν θα το μάθεις ποτέ...μπορεί να πήγε να τους εμβολίσει...μπορεί απλά να γάζωσαν το αμάξι και να λένε του έριξαν 2 σφαίρες...αυτο ακριβως γραφω.....εχουν παρει πολυ φορα και καθε φορα η ιδια ηλιθια δικαιολογια..πηγε να μας εμβολισει,λες και δεν ξερουμε οτι δεν λενε ποτε αληθεια....μεχρι τον επομενο που θα ειναι μπαλαμος ,εδω ειστε και εδω ειμαι......ΑΣΕ που θα ηταν πιο χρησιμο 1000 φορες να βγουν και να πουνε "αν εισαι γυφταιος θα σε κανουμε σουρωτηρι αν σκεφτεις να κανεις μαλακια"...καθαρα και ξαστερα μπας και μαζευτουνε και αυτοι οι αρχιδες καπως ...οχι ομως να ριχνουν και μετα να μας λενε φουμαρα για τα καναλια !
εμένα με εκπλήσσει με πόση ευκολία άνθρωποι άσχετοι με την βία και οτιδήποτε έχει να κάνει με τις καταδιώξεις και τα σχετικά...
1. βγάζουν τόσο εύκολα συμπέρασμα για το αν έκαναν καλά η όχι οι μπάτσοι να ριξουν
2. και πιο σημαντικό....παίρνουν τόσο ελαφριά την επιτόπου δολοφονία ενός καταδιωκόμενου (άοπλου) και μάλιστα για ληστεία 20 ευρώ σε βενζινάδικο...βέβαια θα μου πεις ο καναπές και η τιβι αλλάζουν πολύ τις προοπτικές...