Νέα

Γρήγορη απορία. Είναι λεσβία ή αναρχική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aaaaztek 84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
Από που προκύπτει ότι οι αναρχικοί είναι κομμουνιστές;
Καμιά σχέση...
Είναι μάλιστα εχθροί μεταξύ τους...
Απλώς υιοθετούν κομμουνιστική ορολογία(και δεν είναι οι μόνοι και η Χ.Α το κάνει για παράδειγμα).
Οι αναρχικοί είναι στενοί συγγενείς του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΚΚΕ (και καλά) Εσωτερικού) με την αμερικάνικη πολιτική ορθότητα για ιδεολογία...
Η "βάση" (σημερινών) των αναρχικών είναι στο Σιάτλ της Αμερικής...
εγραψα καπου την λεξη αναρχικος; εισαι τρελος τυπε;

αλλα και παλι, αφου θες να τα ακουσεις, υπαρχει και ο αναρχοκομμουνισμος. Γιαυτο ασε τα μαθηματα ιστοριας οταν κανω μπαχαλα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Καλησπέρα παίδες ήρθε σήμερα στη δουλειά μια νέα κοπέλα. Εμφάνιση οκ και πιο συγκεκριμένα με ένα στυλ ροκ/ταττοο σκουλαρίκια /και μια δόση αναρχογκοθικ. Είχε αρκετά ταττοο σε πολλά σημεία του σώματος κάποια ήταν γινκ καλό κακό και διάφορα σχέδια από Πόκεμον έως ένα που ήταν 2 κοριτσάκια πιασμένα χέρι χέρι. Το αποκορύφωμα ότι οι μασχάλες της είχαν φουλ τρίχες (το σκέφτομαι και μου έρχεται αναγούλα). Τι σημαίνει αυτό με τις τρίχες είναι κάποιο είδους άποψη γαλλικής προέλευσης η είναι λεσβιακο στοιχείο?
Ρώτα την .. είναι αφορμή για κουβέντα..
Ίσως καταλήξετε σε μασχαλο- σεξ όπως στο βιντεάκι

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.124
Πόντοι
2.696
εγραψα καπου την λεξη αναρχικος; εισαι τρελος τυπε;

αλλα και παλι, αφου θες να τα ακουσεις, υπαρχει και ο αναρχοκομμουνισμος. Γιαυτο ασε τα μαθηματα ιστοριας οταν κανω μπαχαλα
Καλά ρε φίλε μην παρ εξηγείσαι, δεν κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
350
Πόντοι
21
Σε εργασιακό χώρο αν κυκλοφορεί με ακραία εμφάνιση δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν ήρθε για δουλειά αλλά για χαβαλε.Αν δεν θέλει να δίνει λαβή για τέτοιες σκέψεις να κυκλοφορεί ανάλογα.
Βέβαια αν δουλεύει σε τατουατζιδικο ,μια χαρά είναι.
Έχεις εργασθεί ;Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό που είπε ο νηματοθετης;Εκτός αν είσαι άεργος και δεν σε πολυνοιαζει και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί το ρώτησε αυτό άρα Ο.Κ....
Κανε κανα επαγγελαματικο ταξιδακι για σοβαρα μιτινγκς και εταιρειες που προσφερουν παρτουζες στα στελεχη και ασε το διαβασμα του Βηματος φιλε στα ρεπο.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.097
Πόντοι
11.146
Από που προκύπτει ότι οι αναρχικοί είναι κομμουνιστές;
Καμιά σχέση...
Είναι μάλιστα εχθροί μεταξύ τους...
Απλώς υιοθετούν κομμουνιστική ορολογία(και δεν είναι οι μόνοι και η Χ.Α το κάνει για παράδειγμα).
Οι αναρχικοί είναι στενοί συγγενείς του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΚΚΕ (και καλά) Εσωτερικού) με την αμερικάνικη πολιτική ορθότητα για ιδεολογία...
Η "βάση" (σημερινών) των αναρχικών είναι στο Σιάτλ της Αμερικής...
Καλησπέρα παίδες ήρθε σήμερα στη δουλειά μια νέα κοπέλα. Εμφάνιση οκ και πιο συγκεκριμένα με ένα στυλ ροκ/ταττοο σκουλαρίκια /και μια δόση αναρχογκοθικ. Είχε αρκετά ταττοο σε πολλά σημεία του σώματος κάποια ήταν γινκ καλό κακό και διάφορα σχέδια από Πόκεμον έως ένα που ήταν 2 κοριτσάκια πιασμένα χέρι χέρι. Το αποκορύφωμα ότι οι μασχάλες της είχαν φουλ τρίχες (το σκέφτομαι και μου έρχεται αναγούλα). Τι σημαίνει αυτό με τις τρίχες είναι κάποιο είδους άποψη γαλλικής προέλευσης η είναι λεσβιακο στοιχείο?
....ο ενας βλεπει τριχες στην μασχαλη κ τατου και θεωρει οτι η τυπισα ειναι αναρχικη, ο αλλος κανει πολιτικη αναλυση περι αναρχισμου με γνωσεις εκπομπων Μελετης κ Μενεγακη!
Ρε μαγκες αμα δν το'χετε με τον χωρο και γενικα με τα ελευθεριακα κινηματα και την αυτοδιαθεση, αφηστε το καλυτερα και σχολιαστε για πραγματα που ξερετε! Ακομα καλυτερα για γαμησια, πουστους κ μουνια :skull:

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.124
Πόντοι
2.696
....ο ενας βλεπει τριχες στην μασχαλη κ τατου και θεωρει οτι η τυπισα ειναι αναρχικη, ο αλλος κανει πολιτικη αναλυση περι αναρχισμου με γνωσεις εκπομπων Μελετης κ Μενεγακη!
Ρε μαγκες αμα δν το'χετε με τον χωρο και γενικα με τα ελευθεριακα κινημα και την αυτοδιαθεση, αφηστε το καλυτερα και σχολιαστε για πραγματα που ξερετε! Ακομα καλυτερα για γαμησια, πουστους κ μουνια :skull:
Εγώ δεν λέω ότι είμαι καθηγητής πανεπιστημίου, οι πολιτικές μου αναλύσεις είναι επιπέδου Μελέτης και Μενεγάκη... :think:
Εσύ που είσαι ειδικός διόρθωσε αυτά που λέω λοιπόν...:2funny:
Γιατί για να λες ότι είναι γνώσεις επιπέδου Μενεγάκη και Μελέτη, κάτι θα ξέρεις καλύτερα και περισσότερο...:wink:
Ή είσαι ΣΥΡΙΖΑ και παρ εξηγήθηκες, μπορεί και αυτό...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.097
Πόντοι
11.146
Εγώ δεν λέω ότι είμαι καθηγητής πανεπιστημίου, οι πολιτικές μου αναλύσεις είναι επιπέδου Μελέτης και Μενεγάκη... :think:
Εσύ που είσαι ειδικός διόρθωσε αυτά που λέω λοιπόν...:2funny:
...ρε αρχοντα αυτο ακριβως σου λεω! Αν δν ξερεις, αν δεν εχει διαβασει, αν δν εχεις εντρυφησει στο αντικειμενο, μην εκφερεις λανθασμενες πληροφοριες!

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.124
Πόντοι
2.696
...ρε αρχοντα αυτο ακριβως σου λεω! Αν δν ξερεις, αν δεν εχει διαβασει, αν δν εχεις εντρυφησει στο αντικειμενο, μην εκφερεις λανθασμενες πληροφοριες!
Ωραία πες συγκεκριμένα να δω τι θα γράψεις και πόσο ειδικός είσαι...
Εγώ δεν είπα ότι είμαι...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.097
Πόντοι
11.146
Ωραία πες συγκεκριμένα να δω τι θα γράψεις και πόσο ειδικός είσαι...
Εγώ δεν είπα ότι είμαι...
...πλακα μας κανεις τωρα ε? Αφου δεν εισαι "ειδικος" τι γραφεις?!?!?!
Σαφως κ δν προκειται να σου κανω μαθημα-αναλυση μιας ολοκληρης φιλοσοφιας-συστηματος μεσα σε 5 γραμμες κ μαλιστα εδω μεσα! Διαβασε !

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.542
Πόντοι
2.285
Καλησπέρα παίδες ήρθε σήμερα στη δουλειά μια νέα κοπέλα. Εμφάνιση οκ και πιο συγκεκριμένα με ένα στυλ ροκ/ταττοο σκουλαρίκια /και μια δόση αναρχογκοθικ. Είχε αρκετά ταττοο σε πολλά σημεία του σώματος κάποια ήταν γινκ καλό κακό και διάφορα σχέδια από Πόκεμον έως ένα που ήταν 2 κοριτσάκια πιασμένα χέρι χέρι. Το αποκορύφωμα ότι οι μασχάλες της είχαν φουλ τρίχες (το σκέφτομαι και μου έρχεται αναγούλα). Τι σημαίνει αυτό με τις τρίχες είναι κάποιο είδους άποψη γαλλικής προέλευσης η είναι λεσβιακο στοιχε

Αναρχικη απλά.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.124
Πόντοι
2.696
...πλακα μας κανεις τωρα ε? Αφου δεν εισαι "ειδικος" τι γραφεις?!?!?!
Σαφως κ δν προκειται να σου κανω μαθημα-αναλυση μιας ολοκληρης φιλοσοφιας-συστηματος μεσα σε 5 γραμμες κ μαλιστα εδω μεσα! Διαβασε !
Εγώ ότι έγραψα το έγραψα για αυτούς που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί σήμερα και δεν έχουν καμιά σχέση με τους αναρχικούς του 19ου αιώνα, ούτε καν με τους αναρχικούς του '70s...
Δεν έκανα θεωρητική ανάλυση της αναρχίας και του κομμουνισμού...
Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο, ούτε σου ζήτησα να μου κάνεις μαθήματα στην πραγματικότητα...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Φωνάξτε έναν τουλάχιστον εκ των παρακάτω να σας τα ξεκαθαρίσει αυτα τα αναρχο κομμουνιστικά...είναι ειδικοί :confused:
Πουσι
Βιτάμ
Θειούλης
Τόνι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.565
Πόντοι
27.261
απλα ξεμεινε απο ξουραφακια παιχτη.
ξουρισε το σκαλπ και δεν εφτασε μεχρι μασχαλες.
νο μπιγκ ντιλ.
παρτης ενα σετακι μπικ, με 3πλη λεπιδα για τις ευαισθητες περιοχες και θα εισαι υπερκομπλε.
εγω σε μια ειχα κανει δωρο ενα ξουραφακι της μπικ (απλο να φανταστεις) και εναν αφρο της μπομεκ και καταληξαμε σε 2 χρονια σχεση, με τρισδιαστατο γαμησι επι καθημερινης βασης :boff:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.950
Πόντοι
9.297
Κανε κανα επαγγελαματικο ταξιδακι για σοβαρα μιτινγκς και εταιρειες που προσφερουν παρτουζες στα στελεχη και ασε το διαβασμα του Βηματος φιλε στα ρεπο.
Nαι αλλά μέχρι να καταφέρει το στέλεχος να πάει τέτοιο ταξιδακι πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει και όχι να χάνονται πελάτες επειδή θέλει να κυκλοφορεί σαν να απέδρασε από κάνα ασυλο....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.097
Πόντοι
11.146
Εγώ ότι έγραψα το έγραψα για αυτούς που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί σήμερα και δεν έχουν καμιά σχέση με τους αναρχικούς του 19ου αιώνα, ούτε καν με τους αναρχικούς του '70s...
Δεν έκανα θεωρητική ανάλυση της αναρχίας και του κομμουνισμού...
Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο, ούτε σου ζήτησα να μου κάνεις μαθήματα στην πραγματικότητα...
...whatever! Θες μια συμβουλη (αν θες την σκεφτεσαι κ την ακολουθεις), μην εκφερεις γνωμη εαν κατι δν το γνωριζεις. Παρακολουθα, ακου, μαθε, διαβασε, επαληθευσε και στο τελος να εισαι σιγουρος οτι θα βγεις κερδισμενος!
Φιλικα στο λεω!
Καλη συνεχεια μαγκα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.950
Πόντοι
9.297
Φωνάξτε έναν τουλάχιστον εκ των παρακάτω να σας τα ξεκαθαρίσει αυτα τα αναρχο κομμουνιστικά...είναι ειδικοί :confused:
Πουσι
Βιτάμ
Θειούλης
Τόνι
Δεν έχουν χρόνο ρε μάν ετοιμάζουν την επανάσταση και μοιράζουν τα υπουργεία για την επόμενη μέρα....:2funny::rolleyes:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.124
Πόντοι
2.696
...whatever! Θες μια συμβουλη (αν θες την σκεφτεσαι κ την ακολουθεις), μην εκφερεις γνωμη εαν κατι δν το γνωριζεις. Παρακολουθα, ακου, μαθε, διαβασε, επαληθευσε και στο τελος να εισαι σιγουρος οτι θα βγεις κερδισμενος!
Φιλικα στο λεω!
Καλη συνεχεια μαγκα
OK. Ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά εγώ αυτό που πιστεύω και έχω καταλάβει θα το λέω και ο άλλος με επιχειρήματα και αποδείξεις θα με διορθώνει (μερικά ή ολικά)...
Επίσης καλή συνέχεια...

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
501
Πόντοι
21

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.179
Πόντοι
2.846
Κομμουνιστρια ειναι τυπε. μπορεις να ξηγηθεις καπως ετσι

(m=ldpwiqacxtE_Ai)(mh=NACkPnDTyzCEZQUc)35701432b.gif
λοιπόν, το μασχαλο-γαμήσι δεν το είχα σκεφτεί μέχρι στιγμής. Φαντασία μηδέν...

OP
OP
A

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
599
Πόντοι
301
Ρε μαγκες αμα δν το'χετε με τον χωρο και γενικα με τα ελευθεριακα κινηματα και την αυτοδιαθεση, αφηστε το καλυτερα και σχολιαστε για πραγματα που ξερετε! Ακομα καλυτερα για γαμησια, πουστους κ μουνια :skull:
Μίλησες σαν κλασσικό μελος του μπου ο επονομαζομενος και ως
''την έχω 25 τόσο δεν είναι το κανονικό μέσο όρο των μελών στο σαιτ ''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom