KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.938
- Πόντοι
- 6.166
Αν εχεις καιρο να τον χωσεις αυτα συμβαινουν .Τί διαβάζουμε'δῶ μέσα!
Αν εχεις καιρο να τον χωσεις αυτα συμβαινουν .Τί διαβάζουμε'δῶ μέσα!
Τί διαβάζουμε'δῶ μέσα!
Θελω μια παπαρουναΘέλω μια Καμήλα.
Όχι αυτή ...
Ούτε αυτή ...
Την Camilla την VIP θέλω ...
1ον μην ειστε καφροι. απολαυστε την ζωη και το χιουμορ. 2ον ειμαι παντος καιρου στο γαμισι και στα παντα. δεν χρειαζομαι διαγωνισμους μονο για να τον ριξω. Τον ριχνω οποτε γουσταρω. Και τριτον τις ειρωνειες σας τα μπουγαλακια σας και σε αλλη παραλια. εδω ειρωνιες δεν παιρνανε. Βρειτε τα με τον εαυτο σας και μετα μιληστε και ειρωνευτειτε. Αντε γεια.Αν εχεις καιρο να τον χωσεις αυτα συμβαινουν .
La viVIEn en roseΠαμε ν αφησουμε τα στεναχωρα θεματα και προχωραμε με γυναικαρες!!
Εναν εξπρες διαγωνισμο εδω στο thread Μας !!
ΔΙαλεξτε τωρα μια απο τις κοπελες μας και γραψτε ενα εξυπνο σχολιο!!
σε 3 μερες ενας τυχερος κερδιζει !! Εδω.
και μην ξεχναμε και τα Newsletters. Καθε βδομαδα ενα free fuck!!!
Το βλεπουμε μια μαλακια πεταξαμε να γελασουμε αμεσως θιχτηκες .Καλα μην κανεις ετσι θα σου παρω σοκολατα.ζωη και το χιουμορ
Ωχ ωχ ωχ φυλαχτειτε μαγκες θα μας γαμησει και μας στο τελος1ον μην ειστε καφροι. απολαυστε την ζωη και το χιουμορ. 2ον ειμαι παντος καιρου στο γαμισι και στα παντα. δεν χρειαζομαι διαγωνισμους μονο για να τον ριξω. Τον ριχνω οποτε γουσταρω. Και τριτον τις ειρωνειες σας τα μπουγαλακια σας και σε αλλη παραλια. εδω ειρωνιες δεν παιρνανε. Βρειτε τα με τον εαυτο σας και μετα μιληστε και ειρωνευτειτε. Αντε γεια.
Θα βρω άλλη σιγά. Cool.Ωχ ωχ ωχ φυλαχτειτε μαγκες θα μας γαμησει και μας στο τελος
αραξε χαβαλε κανουμε μη το παιρνεις προσωπικα
Παντως εχουμε αλλο φαβορι στο διαγωνισμο τον μιστερ θα σε αφησει με το πουλι ανα χειρας
Σταμάτα...Θελω μια παπαρουνα
Οχι αυτη
Ουτε αυτη
Tην παπαρουνα του bou θελω
Σταμάτα...
Έχω κάνει κοιλιακούς απο το γέλιο!
Χωρίς το τζάμπα ραντεβού, τα λεφτά για ραντεβού με isa θα μου βγούνε isa isa.Παμε ν αφησουμε τα στεναχωρα θεματα και προχωραμε με γυναικαρες!!
Εναν εξπρες διαγωνισμο εδω στο thread Μας !!
ΔΙαλεξτε τωρα μια απο τις κοπελες μας και γραψτε ενα εξυπνο σχολιο!!
σε 3 μερες ενας τυχερος κερδιζει !! Εδω.
και μην ξεχναμε και τα Newsletters. Καθε βδομαδα ενα free fuck!!!
Θελω μια παπαρουνα
Οχι αυτη
Ουτε αυτη
Tην παπαρουνα του bou θελω
Δυστυχώς δεν είναι... η κοπέλα δεν έκανε για να δουλέψει μαζί μας. Οπότε η συνεργασία έληξε!Αυτή η Ελληνίδα που ήρθε είναι για πολλή πουτσα
Να ξερεις πιστευω σε σενα, στον διαγωνισμο του Mr malaka αποσυρθηκες ενω εισουν φαβορι ,Το βλήμα ξέρουμε ποιός είναι.
Ψάχνουμε την Βιόλα.
Δυστυχώς δεν είναι... η κοπέλα δεν έκανε για να δουλέψει μαζί μας. Οπότε η συνεργασία έληξε!