Νέα

Γραφείο συνοδών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DVader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DVader

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά,
  Θέλω λίγο την βοήθεια σας γιατί έχω φάει το ιντερνέτ και δεν βγάζω άκρη.
  Ψάχνω να βρω μια κοπέλα για λογαριασμό φίλου γύρω στα 28-34 όμορφη ...όχι τρελά όμορφη και το βασικό ελληνίδα όχι ξένη... Για συνοδεία του φίλου μου σε νυκτερινή έξοδο...και όχι για όλο το βράδυ Για 2-3 ώρες μάλλον.. τι λεφτά παίζουν και που μπορώ να βρω τέτοιες..? 

Ευχαριστώ

Κώστας !!

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ψαχνω πουτανα ομορφη να με πληρωσει για την γαμησω 1 μηνα, ξερετε που μπορω να την βρω... ελεος ρε παιδια, ελεος πια.

OP
OP
D

DVader

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mr. Nice Guy πολύ έξυπνο !!  Μπράβο ΡΕ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ψάχνω να βρω μια κοπέλα για λογαριασμό φίλου γύρω στα 28-34 όμορφη ...όχι τρελά όμορφη και το βασικό ελληνίδα όχι ξένη... Για συνοδεία του φίλου μου σε νυκτερινή έξοδο...και όχι για όλο το βράδυ Για 2-3 ώρες μάλλον...

Δηλαδή, ο φίλος σου ενδιαφέρεται ΜΟΝΟΝ για συνοδεία (όχι και για σεξ), σωστά; Τι είδους "νυχτερινή έξοδο" (μπουζούκια, club, εστιατόριο) ;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να νοικιασεις μια γκομενα ειναι λιγο ακραιο.
Αν δεν εχεις την καταλληλη γκομενα για να κανεις εντυπωση πιστευω οτι συνισταται,αλλα μονο σε ειδικες περιπτωσεις.
Πχ.να θελεις να ριξεις αλλη γκομενα.

OP
OP
D

DVader

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά το βρήκες ...είναι για να ρίξει άλλη γκόμενα !!

Ναι είναι ακραίο αλλά αποτελεσματικό αν γίνει σωστά !!! Πίστεψε με !!!

Το θέμα δεν είναι πάντως αν είναι αποτελεσματικό ή όχι αλλά αν υπάρχουν τέτοια και πως μπορεί να γίνει ????

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

OP
OP
D

DVader

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να νοικιασεις μια γκομενα ειναι λιγο ακραιο.
Αν δεν εχεις την καταλληλη γκομενα για να κανεις εντυπωση πιστευω οτι συνισταται,αλλα μονο σε ειδικες περιπτωσεις.
Πχ.να θελεις να ριξεις αλλη γκομενα.

Βασικά συνιστάτε στην περίπτωση αυτή !! Για δώσε τα φώτα σου !!! ??????? :huh: :huh: :huh: :huh:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βασικά συνιστάτε στην περίπτωση αυτή !! Για δώσε τα φώτα σου !!! ??????? :huh: :huh: :huh: :huh:
Πιστευω μια πολυ καλη ιδεα ειναι να το προτεινει σε καποια ωραια Ρωσιδα,Τσεχα κλπ που δουλευει σε στουντιο,αν δινει και καλα λεφτα θα εχει πιθανοτητες.
Θα μπορουσε να το προτεινει και σε στριπερ.
Τελευταια λυση ειναι να παρει ενα ωραιο call-girl και να το κανονισουν.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλημέρα παιδιά,
Θέλω λίγο την βοήθεια σας γιατί έχω φάει το ιντερνέτ και δεν βγάζω άκρη.
Ψάχνω να βρω μια κοπέλα για λογαριασμό φίλου γύρω στα 28-34 όμορφη ...όχι τρελά όμορφη και το βασικό ελληνίδα όχι ξένη... Για συνοδεία του φίλου μου σε νυκτερινή έξοδο...και όχι για όλο το βράδυ Για 2-3 ώρες μάλλον.. τι λεφτά παίζουν και που μπορώ να βρω τέτοιες..? 
Ευχαριστώ
Κώστας !!

PM με for more info.

Ψαχνω πουτανα ομορφη να με πληρωσει για την γαμησω 1 μηνα, ξερετε που μπορω να την βρω... ελεος ρε παιδια, ελεος πια.

Το πλέον άσχετο comment.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom