matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.095
- Πόντοι
- 6.635
οχι το στηθος εξακολουθει να ειναι απολυτα φυσικο και αριστο!σιλικονάτη εκδοχή εννοείς στα χείλη έτσι? επειδή ακουσα πως στα βυζιά δεν έβαλε ακόμα...
οχι το στηθος εξακολουθει να ειναι απολυτα φυσικο και αριστο!σιλικονάτη εκδοχή εννοείς στα χείλη έτσι? επειδή ακουσα πως στα βυζιά δεν έβαλε ακόμα...
Man, καλό βόλι και ανέβασε + τη δική σου κριτική... Αν και απ'όσα γράφουν πρόκειται πέρι standard...Αποψε εχει Αριανα.
έτσι ε;;;μανταλινα απο τα χειροτερες εχω ανεβασει και κριτικη
και το μαλί 150; δεν ήταν 120; απ' οτι βλέπω παίζουν διάφορες τιμές....χθες συναντησα μανταλινα
και το μαλί 150; δεν ήταν 120; απ' οτι βλέπω παίζουν διάφορες τιμές....
Δεν θα το πιστέψετε αλλά [size=16pt]βρήκα τι λείπει[/size]!140 ειναι αλλα μου το παιζε πως δεν εχει ρεστα και λεω αντε δεν γαμιεται ας παει στο καλο γιατι απο το στραβωμα δεν ειχα ορεξη να ανεβω ρσεπσιον να χαλασω.
Δεν θα το πιστέψετε αλλά [size=16pt]βρήκα τι λείπει[/size]!
Ένας οδηγός με κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στις επαγγελματίες του χώρου.
Καλούνται οι ειδήμονες του site να προχωρήσουν στην δημιουργία ενός thread, όπου κατόπιν διαβούλευσης ~consortium~ να καταλήξουν σε έναν δεκάλογο κανόνων συμπεριφοράς ώστε ο κάθε παίκτης να είναι υποψιασμένος και να προασπίζει τα δικαιώματά του...
ρε μαγκες σορυ αλλα αν ο πελατης ειναι κανας σαπιοκοιλιας 45-60 ετων τι περιμενετε,να πεθανει η γκομενα απο καυλα;λογικο δεν ειναι να φερεται ετσι;20 χρονων ειναι.
δεν ειπα για σενα ρε,μιλησα γενικα.και δεν ειναι επαγγελμα ρε συ,μην τρελαθουμε.μην το βλεπετε ετσι.μια αρπαχτη ειναι.τιποτα αλλο.Δεν φτιαχνουν τυροπιτες.το μουνι τους πουλανε.εδω εχεις και δικιο και αδικο παιχτη......θα σου πω ομως πρωτα για μενα πως ουτε 40 ειμαι ουτε σαπιοκοιλιες εχω....απο την αλλη αν κανεις αυτη τη δουλεια και λεγεσαι επαγκελματιας το πως θα ειναι ο αλλος θα πρεπει να εχεις την ικανοτητα να μη το καταλαβει αλλιως κανε οπως εκανε και η τζουλιε που ζητουσε φοτο πριν την συνατηση και αν εχεις δουλεια εχεις!!!
δεν ειπα για σενα ρε,μιλησα γενικα.και δεν ειναι επαγγελμα ρε συ,μην τρελαθουμε.μην το βλεπετε ετσι.μια αρπαχτη ειναι.τιποτα αλλο.Δεν φτιαχνουν τυροπιτες.το μουνι τους πουλανε.
Δεν θα το πιστέψετε αλλά [size=16pt]βρήκα τι λείπει[/size]!
Ένας οδηγός με κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στις επαγγελματίες του χώρου.
Καλούνται οι ειδήμονες του site να προχωρήσουν στην δημιουργία ενός thread, όπου κατόπιν διαβούλευσης ~consortium~ να καταλήξουν σε έναν δεκάλογο κανόνων συμπεριφοράς ώστε ο κάθε παίκτης να είναι υποψιασμένος και να προασπίζει τα δικαιώματά του...
Απλά ως νέος στο σπορ κόλλησα με την καστανή εκδοχή της πιο πάνω και μου δημιουργήθηκε η απορία
του άρεσαν οι φωτογραφίες του παίκτη? γιατί τον αποπαίρνεις τον ανθρωπο? Κακό είναι? Δωρεάν είναι έτσι και αλλιώς
ποια ειναι?
Αποψε εχει Αριανα. Για να δουμε.
Καμμια συμβουλη απο συναδελφο που την εχει παρει?