kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Ρε Πρόεδρε μια κουβέντα είπες και Out of Stock οι κόκκινες...
φιλε η Ιζαμπελα γαμιοτανε υπεροχα!
οσο για την Παμελα μπορει το βυζι να ηταν απο τα πιο τουμπανα που ηρθανε ποτε στην Αθηνα αλλα ο κωλος της ηταν ανυπαρκτος και οι μασχαλες της μυριζανε(και οχι μια φορα)οσο για την Μανταλινα κομοδινο ηταν κια κομοδινο θα παραμεινει(καιοχι δεν εχω σαπιοκοιλιες και ουτε ειμαι 40αρης)
αυτές πρέπει να χρησιμοποιεί ο πρόεδρος πάρε της μπλε εσύΡε Πρόεδρε μια κουβέντα είπες και Out of Stock οι κόκκινες...
αυτές πρέπει να χρησιμοποιεί ο πρόεδρος πάρε της μπλε εσύ
Συμφωνώ κι εγώ για Μάγδα εντελώς μάπα το καρπούζι και πολύ γκρίνια και νεύρα. Σου ρχεται να της πεις και συγνώμη που την ταλαιπώρησες.. απίστευτα σπαστική τύπα..απο το ρημα ζαβλακωνω????
τα ίδια ακριβώς έκανε και με μένα. Τι θα γίνει, πότε θα ξεκουραστώ, δουλεύω συνέχεια έλεγε και ξεφύσαγε, έχω παρα πολλούς πελάτες, δεν πάει άλλο κι ένα ψυχοπλάκωμα άλλο πράμα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Καλά όλοι αυτοί που την αποθέωναν με άλλη γκόμενα έχουν πάει? Αυτή θέλει ψυχίατρο ρε παιδιά!την επιασαν τα υπαρξιακα της προβληματα... τι κανω, πού παω, εχω να δω το παιδι μου 9 μηνες, θα σταματησω την κωλοδουλεια, κουραστηκα, πρεπει να μιλησω σοβαρα με τον Μισελ... και να αναστεναζει, να ξεφυσαει, να πιανει το κεφαλι της...
αφου να σκεφτεις, ημουνα καλεσμενος σε τραπεζι στο Μπουτικ και ξενερωσα τοσο, που δεν πηγα... εμενα βρηκες κυρα μου?? μοιαζω με τον ψυχολογο σου??
και όλα αυτά τα καλά λόγια, πόθεν προέρχονται και τι σκοπό έχουν;για Μάγδα εντελώς μάπα το καρπούζι
και όλα αυτά τα καλά λόγια, πόθεν προέρχονται και τι σκοπό έχουν;
www.bourdela.com/call-girls/girls/magda/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/magda/[/b[/URL]]
τα ίδια ακριβώς έκανε και με μένα. Τι θα γίνει, πότε θα ξεκουραστώ, δουλεύω συνέχεια έλεγε και ξεφύσαγε, έχω παρα πολλούς πελάτες, δεν πάει άλλο κι ένα ψυχοπλάκωμα άλλο πράμα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Καλά όλοι αυτοί που την αποθέωναν με άλλη γκόμενα έχουν πάει? Αυτή θέλει ψυχίατρο ρε παιδιά!
Αυτή θέλει ψυχίατρο ρε παιδιά!
Σωστός Οτι στραβό βλέπουμε να βγαίνει αμέσως τουλάχιστον να γλιτώνουμε τους επόμενους!Δεν πρέπει να πετάμε τα λεφτά μας στη κάθε καμμένη!και γιατι δεν τα γραφετε ρε συναγωνιστες?? επρεπε να την πληρωσουν δικαιοι και αδικοι, να γραψει καποιος πρωτος, για να παρετε φορα??
και μένα κάτι δε μου κόλαγε από τις πρώτες φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει στο site τους....Αλλά νομίζω ότι μιλάμε για άλλη κοπέλλα,
και μένα κάτι δε μου κόλαγε από τις πρώτες φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει στο site τους....
σαν κάτι να μη μου έκανε κλικ οπτικά....
Και οι Type E που ειναι οι καλυτερες !!!Ρε Πρόεδρε μια κουβέντα είπες και Out of Stock οι κόκκινες...
Και οι Type E που ειναι οι καλυτερες !!!
Έλα ρε παιχταρά που σε χάλαγε και οπτικά! Δεν είναι μοντέλο, αλλά αγριοπροστυχόμουνο δείχνει.
Τώρα αν έχει σαλτάρει άλλο πράγμα. Πολύ θέλει ο άνθρωπος; (Ιδίως όσες κάνουν αυτή τη δουλειά!)
καμιά συγγένια με τη με γνωστή τζάγκουαρ ε ταιπ?Και οι Type E που ειναι οι καλυτερες !!!