αυτο που με καυλωνει στα ρουμανακια του Μισελ και του Κωστα, ειναι το αματιουρ της υποθεσης...
Τα γκομενακια αυτα, θα μπορουσες καλλιστα να τα εχεις γνωρισει σε κλαμπ στο Μπουρναζι!
Παρενθεση: δεν ξερω τι γινεται τωρα στο Μπουρναζι, εχω χρονια να παω, αλλα οταν ημουνα πιτσιρικας, εκανα ολη τη διαδρομη απο νοτια στα δυτικα, μονο και μονο για καμακι σε "βητα" μωρα, που ανεβαινανε στα μπαρ να χορεψουν και καλα, αλλα ουσιαστικα για να δειξουν τον κωλο τους! Domus αρχικα και Κολωνες ηταν τα αγαπημενα μου... υπαρχουν ακομα αραγε??
Αυτα λοιπον, ειναι ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ! Στο σεχ, αν δεν ικανοποιησεις τα απωθημενα σου, θα πεθανεις με το μαραζι... Γι'αυτο εχω γινει ενας απο τους καλυτερους πελατες των 2 γραφειων...
Φυσικα, οταν φορτωνεις μωρο απο κλαμπ, οσο ομορφο κι αν ειναι, δεν ξερεις αν θα κανει και καλο γαμησι... ακριβως αυτο που συμβαινει με τα εν λογω κοριτσια...
Η Μανταλινα λοιπον, μιας και αυτη ειναι η αφορμη για τα σχολια των συναγωνιστων παραπανω, ακομα και με εμενα που την εχω παρει καμμια 30ρια φορες, στραβωνει αν εχει ραντεβου με τις αλλες στο κλαμπ και εγω θελω να την κρατησω παραπανω!!! Διοτι δεν ειναι επαγγελματιας! αν ητανε, αν το εβαζε στο μυαλο της οτι θα κανει αυτη τη δουλεια για Χ χρονια και θα κονομησει, νομιζω οτι θα την βλεπαμε με 250€ την ωρα στον Ζουζουνα και θα ητανε fully booked!
Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι το μωρο εμφανισιακα ειναι καλυτερο απο το 75% των ct που ερχονται τωρα τελευταια...