Επισκέπτης
Η Κοντη ειναι πολυ μπροστα απο ολες!!! Η μανταλινα αντεχει μεν αλλα πρεπει να εισαι τυχερος και να την πετυχεις in a good mood!!!!
Ωραία! Εκτός από ευρώ θέλουμε καί τύχη γιά νά ευχαριστηθούμε γαμήσι.Ξευτίλα επαγγελματίες.
Η Κοντη ειναι πολυ μπροστα απο ολες!!! Η μανταλινα αντεχει μεν αλλα πρεπει να εισαι τυχερος και να την πετυχεις in a good mood!!!!
Παιδες δινει καποια απο αυτες κουλουρακι; Ποσο το χρεωνει;
Φιλαράκι γουστα είναι αυτά...Προσωπικά και εμένα μου λείπει η Ιζαμπέλα.Εκανε και γαμώ τα κρεβάτια.Και όσο για την μύτη της έχουν γραφτεί διθύραμβοι για χειρότερες από την ΙζαμπέλαΤο κομοδινο ειναι η κρυσταλ και της εχω ραψει κοστουμι στις κριτικες . Παντως ρε παιδι τι ειναι αυτο το πραμα με τους ερωτυλους εδω? Ακουσα οτι τους λειπει η ιζαμπελα που ειχε μια μυτη σαν την αεροτομη των Ιμπρεζα-Εβο.. το γλωσσσοφιλο του μανταλινιου και εκεινης της Παμελας(οποιος τη θυμαται) δεν το επιανε καμια αριανα-ιζαμπελα κτλπ........
Εκεινο το πραμα που ειναι διπλα απο τη μανταλινα στη φωτο μου θυμιζει τις πρωτες φορες που πηγαινα βουκουρεστι και ειχαν σκασει μυτη κατι τσιγγανακια που ηθελαν 50 ευρω για να τις γαμησω 1 ωρα και επεσαν στα 10 ευρω .....
Εγώ την Μανταλίνα από κοντά δεν την έχω δει αλλά εφόσον έχω την "πολυτέλεια" του να δω πρώτα κάτι πριν το συναντήσω τότε με τις παλιές φωτογραφίες ουτε Prive χωρό σε στριπτιτζάδικο δεν θα την έπαιρνα.Με τις καινουργιες ναι μεν έγινε σκυλέ αλλά το σκυλέ που θες να το βαλεις κάτω και να του πετάξεις τα μάτια οξω!οντως ρε η μανταλινα στη μαπα εχει χαλασει παρα πολυ, αλλη γκομενα εχει γινει..απο κουκλι, σκυλι...κριμα
Αυτή η φωτο είναι παλιά σωστα?τελικα πρεπει να ειμαι πολυ καψουρης με τη Μανταλινα... μου φαινεται ΠΑΝΤΑ μια χαρα!
Τις παλιές φωτογραφίες τις Μανταλίνας τις έχει κρατήσει κανένας?
Απλά ως νέος στο σπορ κόλλησα με την καστανή εκδοχή της πιο πάνω και μου δημιουργήθηκε η απορία
Απλά ως νέος στο σπορ κόλλησα με την καστανή εκδοχή της πιο πάνω και μου δημιουργήθηκε η απορία
Τι να σου πω ρε Καννέλο...
ενας δεν γινεται,απο 3 και απανω.mages to til mporei na to steilei enas??
δεν σου λεει τιποτα που 322 σελιδες ειναι γραμμενες με πεζα Ελληνικα????mages to til mporei na to steilei enas??
Και να τις δεις τι θα γίνει?Βλέπεις πιο πάνω καλύτερη φωτογραφία από αυτές που είχε στο site.Ξεκολλα από την καστανή εκδοχή και δες αν μπορείς να κολλήσεις με την ξανθιά σιλικονάτη εκδοχηΑπλά ως νέος στο σπορ κόλλησα με την καστανή εκδοχή της πιο πάνω και μου δημιουργήθηκε η απορία
πασο φιλε... οντως το "αυτη τη στιγμη" βρισκεται τοσο μακρια απο το "προσωπικο μου τοπ", που το ξεχασα!
Δεσμευομαι να σου στειλω πμ να γνωρισεις και τα δικα μου τοπ...
Και να τις δεις τι θα γίνει?Βλέπεις πιο πάνω καλύτερη φωτογραφία από αυτές που είχε στο site.Ξεκολλα από την καστανή εκδοχή και δες αν μπορείς να κολλήσεις με την ξανθιά σιλικονάτη εκδοχη
Μα έτσι και της κάνανε νέο shooting θα έπεφταν όλοι οι πελάτες από τα σύννεφα...την κοντη την ριξανε?? γιατι δεν της βγαλανε καινουριες φωτογραφιες??...