Πάντως ανάμεσα σε αυτές τι 2, θα παρέβλεπα το πρόσωπο της Cristiana αν ήμουν σίγουρος οτι παρείχε καλύτερο service από την Madalina...
ανάλογα με τι κριτήρια πάς να γαμήσεις....
Πάντως ανάμεσα σε αυτές τι 2, θα παρέβλεπα το πρόσωπο της Cristiana αν ήμουν σίγουρος οτι παρείχε καλύτερο service από την Madalina...
Παρε Magda φιλε !!Πάντως ανάμεσα σε αυτές τι 2, θα παρέβλεπα το πρόσωπο της Cristiana αν ήμουν σίγουρος οτι παρείχε καλύτερο service από την Madalina...
Τωρα που τα ξερεται ολα μπορειται να προχωρησετε ελευθερα και χωρις φοβο !!!
Για το κομοδινο δεν μιλαω γιατι πρωτον δεν ειναι εις τας Αθηνας και δευτερον γιατι θα μου την πεσουν οι αγαπουληδες !!ξέχασες κάτι
Για το κομοδινο δεν μιλαω γιατι πρωτον δεν ειναι εις τας Αθηνας και δευτερον γιατι θα μου την πεσουν οι αγαπουληδες !!
Σαλτα γαμησου ρε wolfakis7 !!!
Γραψε και εσυ τιποτα !!!
Παιχτη αυτη ειναι η πιο αντιπροσωπευτικη φωτο και ναι το κοριτσι το σωζει στο συνολο αλλα δυστυχως ειναι ασχημουλα !!!
Για την Χριστιανα μιλαω !!!
Να πω οτι ειναι λιγο ξυνη σ' αυτη τη φωτο, αλλα δεν τη θεωρω αντιπροσωπευτικη. Ο φωτογραφος εδω ταχει σκατωσει. Αν την ειχε να χαμογελαει και ο φωτισμος και η μηχανη δεν ητανε ΓΤΠ, δεν θα την ελεγες βεβαια μοντελα, αλλα θα την ελεγες γλυκουλα.
Επιφυλασσομαι στο επομενο ραντεβου να την τραβηξω φωτο και να την ποσταρω εδω.
Συγκρινε επισης τις προηγουμενες φωτο Μανταλινας με αυτες εδω.
Μιχαλακη παρε ενα φωτογραφο σε παρακαλω και αστε ολο αυτο το πλατινε ρε γαμωτο
Σε σκίσαμε στην υπερωρία σήμερα... Δε σε βλέπω να ξαναβάζεις κριτική... ;)
Για το κομοδινο δεν μιλαω γιατι πρωτον δεν ειναι εις τας Αθηνας και δευτερον γιατι θα μου την πεσουν οι αγαπουληδες !!
Παρε Magda φιλε !!
Η οποια δεν ειναι ομορφη μεν λογο του οτι το πρωσοπο της ειναι σκληρο και βεβαια ειναι και αβυζη και αυτη σαν την Χριστιανα αλλα η πιπα της ειναι ολα τα λεφτα !!!
Η Μανταλινα να με συγχωρη η αφεντια σας αλλα αντεχει περισσοτερο απο ολες στο γαμησι ( εξαιρητε η Κοντη ).
Τωρα που τα ξερεται ολα μπορειται να προχωρησετε ελευθερα και χωρις φοβο !!!
Ρε σεις...αυτή είναι η γνωστή Μανταλίνα?Πως έγινε έτσι?έβαλε μαλλιά και χείλη???
Γι αυτο δεν πολυγραφω ποστ κανονικα, γιατι στο γραπτο λογο ειμαστε ολο παρεξηγηση και μεχρι να εξηγησεις θες 10 σελιδες.
Καλα το "αυτη τη στιγμη" στο ποστ μου δε το διαβασες? Αν θες να με ρωτησεις ποια ητανε η τοπ επαγγελματιας στη ζωη μου απο το 1978 που ξεκινησα στο μπουρδελο της οδου Σωνιερου, τοτε παμε σε κανενα μαγαζι να πιουμε κανενα μπουκαλι να το συζητησουμε. "Αυτη τη στιγμη" σημαινει για μενα τα τελευταια 3-4 CG που πηρα. Το θες και σε χρονικη περιοδο? Το τελευταιο τριμηνο τετραμηνο. Πιθανως και τα τηλεφωνα και οι διασυνδεσεις που εχεις να ειναι καλυτερα απο τα δικα μου, γι αυτο ειπα, αν εχεις κατι καλο να προτεινεις, σε πμ και το παραγγελνω αποψε
ο φωτογραφος την εχει σκοτωσει τη Μανταλινα...
την κοντη την ριξανε?? γιατι δεν της βγαλανε καινουριες φωτογραφιες??...
όπως και να την βγάλει... δεν βλέπεις πως την κάνανε?
έγινε πλατινέ ξανθιά και σιλικόνη στα χείλη και θέλει να βάλει και ψεύτικα στήθη αν είναι δυνατό γιδοβοσκοί οπως λέει ο παίκτης στην τελευταία της κριτικη
θα ήθελα να την πάρω αλλά έτσι όπως είναι τώρα.... άστο καλύτερα