Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Μετά από μεγάλη αποχή από το άθλημα των cg είπα να παραγγείλω από το εν λόγω γραφείο.
Ζητάω ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα. Μου λέει έχουμε. Στείλε της λέω. Και επειδή ήμουνα σπίτι και καμία διάθεση δεν είχα να έτρεχα σε ξενοδοχείο λέω ας περιμένω με την άνεση μου.
Μετά από μιάμιση ώρα χτυπάει το κουδούνι και σκάει μύτη ένα κοντοπούτανο η Νικόλ. Ξανθό κοντό μαλί, βαμμένο. Εντάξει λέω, ας το τιμήσουμε.
Το χρήμα πέφτει: 85 + 20 + 20 + 20 = 145. Γδύνεται, βυζί πολύ μέτριο, πεσμένο, σώμα μέτριο. Πιάνει την πίπα, η οποία ήταν πολύ επιφανειακή και στο στόμα δεν έμπαινε ούτε το 10%. Περιφερειακό γλύψιμο ελάχιστο.
Σε λίγο την βλέπω να κάνει κίνηση για την ποτακά. Δεν θα τα πάμε καλά, λέω. Στην δουλειά σου της λέω και συνεχίζει το γλύψιμο έξω έξω και να το σαλιώνει συνέχεια.
Αφού είδα ότι δεν υπήρχε βελτίωση της λέω, κάτσε να σου το βάλλω. Απο που θέλεις μου λέει. Αυτά τα ξέρουμε της λέω, πας να την κάνεις όσο γρηγορότερα γίνεται. Της το βάζω στο νιμού, ιεραποστολική στάση, συμμετοχή καμία.
Την στήνω στα 4, βλέπω την βαλβίδα δουλεμένη, ωραία εδώ είμαστε λέω. Βάζει βαζελίνη (μα τόσο άσχετες είναι) και αρχίζω την εργασία. Σωστή στο θέμα, ούτε πολύ σφιχτή ούτε πολύ χαλαρή. Δουλέυω λίγη ώρα, αρχίζει να δυσανασχετεί οπότε την γυρίζω, την καθίζω και στοχεύω στο στόμα. Την κρίσιμη στιγμή, γυρίζει, τα παίρνει στο μάγουλο και πολύ λίγα στο στόμα που ούτε καν το άνοιξε. Τζίφος η υπόθεση.
Πάει για μπάνιο, της γράφω σε ένα χαρτί τις μαγικές λέξει K-Y Jelly (θα ζητήσω ποσοστά από την Johnson & Jonhson) και την στέλνω να πάει στην δουλειά της.
Συναγωνιστές δεν συμφέρει, αν πήγαινα στο ξενοδοχείο θα φθάναμε στα 180 γιούρια. Βάζω άλλα 100 και παίρνω CT.
Δεν έχει νόημα να πηγαίνεις στα τυφλά. Χίλιες φορές καλλίτερο το CT ή το μασσατζίδικο.