Απο Λαρισα ειμαι εγω μεγαλε,τωρα παντρευτηκα και μενω Αθηνα αλλα εχω επαφες συνεχεια, με ενημερωνουν τηλεφωνικα οι κολλητοι μου για το τι παιζει γενικα εκει.
Γενικα,θα κανω διαχωρισμο σε αλβανοπουτανες επαγγελματιες και παντρεμενες μπατιρακια στη πολη μου τη Λαρισα.
Αν γουσταρεις αλβανιδες η Λαρισα ειναι ο παραδεισος τους γιατι σχεδον τιποτα αλλο δεν παιζει απο call-girls.
Και οταν εμενα εκει η ιδια κατασταση ηταν:πηξαμε στις αλβανοπουτανες στη Λαρισα,πηγαιναμε για κυνηγια καθε σαβ/κο εκει χρονια με την παρεα μου, αθηναιους, και το βραδυ που γυρνουσαμε σπιτι πτωμα απο το κυνηγι στα βουνα ολη μερα,παιρναμε τηλεφωνο ναρθει καμμια αλβανοπουτανα να ξεχαρμανιασουμε.
Ελληνιδα πουτανα να βρεις στο τηλεφωνο γινεται αλλα ειναι πολυ δυσκολο γιατι απλα ειναι παντρεμενες και μπατιρακια και το κυκλωμα εκει ειναι πολυ κλειστο γιατι οι ασφαλιτες τις κυνηγανε πολυ,ξερουν οτι υπαρχει κυκλωμα και πανε να το σπασουν.
Υπαρχουν και λιγες Λαρισαιες που το κανουν για πλακα,γιατι εχουν μαλακες αντρες και θελουν λιγο περιπετεια,αρκει ναχεις καλο αμαξι και πουτσα δυνατη γιατι οι λαρισαιες αυτα το 2 τα θελουν πακετο,ειναι μεγαλες πουτανες,ολο το πουτσο σκεφτονται και τα λεφτα,τιποτα αλλο.
θα σου συνιστουσα λοιπον φιλαρακι,να προσπαθησεις να μπεις στο κυκλωμα των παντρεμενων πουτανων απο τη λαρισα και να κλασεις τις αλβανοπουτανες γιατι εχουν πονηρεψει πολυ τωρα και σε ξεπετανε,παλια ηταν ομορφα τα πραγματα γιατι υπηρχαν πολλες ρωσιδες,βουλγαρες και ρουμανες,αυτες φυγανε ομως και εμειναν οι αλβανοπουτανες.
Αν εχεις χρονο,καλο αμαξι και χρημα,πηγαινε στη πλατεια Ταχυδρομειου να πιεις καφε,ολο και καποια θα σου κατσει αν εχεις υπομονη.
Αυτα γενικως απο εναν βερο Λαρισαιο,καλη τυχη φιλαρακι.
Με την ευκαυρια,ειμαι καινουριος εδω στο σαιτ,χαιρετισματα σε ολους σας.