Νέα

GPS + Χάρτες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

prodigalson

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλα μεγαλε πραγματικα εισαι και ο πρωτοσ

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Εύγε φιλαράκι εύγε

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τα εγκατέστηκε κανείς στο destinator; Τα voice μπαινουν στο voice η στο all. Τα favorites πάντως εμφανίστηκαν όλα.

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας φίλοι
Έχω ένα GPS GARMIN 60Cx  ψάχνω να βρω να του περάσω χάρτη Ελλάδας 
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει και που μπορώ να το κατεβάσω free?

edit_Duracell: άλλαξα τον τίτλο του thread για να είναι σαφέστερος.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ψάξε στα torrents... για free.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
μπες στο ipmart-forum.com και ολο και κατι θα βρεις

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ rotti & krotalias θα τα ελέγξω.

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θελω να αγοράσω στο αυτοκινητο θελω την βοηθειά σασ πιο να πάρω ξέρει κανεις

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Κάνε υπομονή μετά τις εορτές .... θα πέσουν 5-10% ....

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Κάνε υπομονή μετά τις εορτές .... θα πέσουν 5-10% ....
[/quote]
πιο μοντελο ομως να παρω?

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Άντε μία βόλτα στα πολυκαταστήματα να δεις τι έχουν ανοικτό να δοκιμάσεις ... και όποιο μενού είναι στα μέτρα σου πάρτο , σαν συσκευές λίγο πολύ όλα τα ίδια σκατά είναι . Το λογισμικό μετράει πιο πολύ

Επισκέπτης
Nα πάρεις ένα "ενσωματωμένο" μαζί με ράδιο-cd του αυτοκινήτου..
Aυτά με τους βραχίονες που τους κολλάς στο τζάμι είναι ξενέρωτα. Tα άλλα βέβαια είναι πιο ακριβά αλλά τα έχεις όλα χωρίς καλώδια σε αναπτήρες κλπ...

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Εγώ θα σου πρότεινα το MIO 350. Δεν είναι πολύ ακριβό, και δεν είναι και πολύ εξεζητημένο. Κατα βάση είναι ένα PDA με Windows Mobile 2005 και του φορτώνεις πάνε το Destinator 7 με τους τελευταίους χάρτες(κατ'εμέ το καλύτερο) και είσαι κομπλέ και σου μένει και το PDA και για άλλες δουλειές. Επίσης νομίζω το 550 έχει και wireless σύνδεση, και στον Πειραιά στο Λιμάνι μου λέει ο πατέρας μου με τα ταξί κάθονται στις πιάτσες και συνδέονται.Δεν ξέρω που ακριβώς πιάνουν. Πάντως οι χάρτες του Destinator είναι πολύ καλοί. Στο ταξί τους έχει βολευτεί ο father και μου λέει οτι είναι αρκετά ακριβείς.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.108
Πόντοι
12.056
Εγω εχω παρει το ΜΙΟ 550..και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..
319 ευρω + 35 ευρω καρτα μνημης 2G την γρηγορη.. ;)

Ακομη ομως το μαθαινω γιατι κανει πολλα πραγματα  :huh:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εγώ θα σου πρότεινα το MIO 350. Δεν είναι πολύ ακριβό, και δεν είναι και πολύ εξεζητημένο. Κατα βάση είναι ένα PDA με Windows Mobile 2005 και του φορτώνεις πάνε το Destinator 7 με τους τελευταίους χάρτες(κατ'εμέ το καλύτερο) και είσαι κομπλέ και σου μένει και το PDA και για άλλες δουλειές. Επίσης νομίζω το 550 έχει και wireless σύνδεση, και στον Πειραιά στο Λιμάνι μου λέει ο πατέρας μου με τα ταξί κάθονται στις πιάτσες και συνδέονται.Δεν ξέρω που ακριβώς πιάνουν. Πάντως οι χάρτες του Destinator είναι πολύ καλοί. Στο ταξί τους έχει βολευτεί ο father και μου λέει οτι είναι αρκετά ακριβείς.
+100000
Αυτο ειναι το καλυτερο σε σχεση απόδοση-τιμη. Εγω εω το 550 αλλα τζαμπα πληρωσα τα +150 ευροπουλα για το wi-fi

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Εγώ θα σου πρότεινα να μην πας για PDA αλλά για PNA.
Χοντρικά τα pda κάνουν και για άλλες δουλειές πέρα από GPS και αρκετές φορές κολλάνε. Είναι επίσης πιο αργά στην ανανέωση του χάρτη όταν επιλέξεις διαφορετική διαδρομή από αυτήν που προτείνει το μηχάνημα και στην απευκτέα περίπτωση που crashαρουν είναι μανίκι να τα ξαναπεράσεις όλα μέσα. Τα PNA από την άλλη είναι μόνο GPS. Δεν βλέπεις ούτε photos δεν παίζουν ούτε μουσική, δεν έχοθν ούτε bluetooth  με συνέπεια να μειώνεται η πιθανότητα κάτι να στραβώσει.

Προσωπικά έχω και τα δύο. Είχα κάνει την μαλακία να πάρω ένα PDA στην αρχή του καλοκαιριού για GPS που με ταλαιπώρησε αρκετά αφού καθε τρεις και λίγο κολλούσε. Τον τελευταίο μήνα πήρα το SatNav300 της Telematix που το βρίσκω άψογο, δεν μου χει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είναι και αρκετά οικονόμικο (υπολόγισε λίγο κάτω από 250 €)

Ελπίζω να βοήθησα

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Εγω εχω παρει το ΜΙΟ 550..και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..
319 ευρω + 35 ευρω καρτα μνημης 2G την γρηγορη.. ;)

Ακομη ομως το μαθαινω γιατι κανει πολλα πραγματα  :huh:

Κουφαλίτσα....  :grin: :grin: :grin: :grin:
Για να το πήρες τόσο, μάλλον το πήρες άνευ Destinator.
Να υποθέσω ότι πέρασες πάνω το Destinator που παίζει κατευθείαν από την κάρτα, ε?  ;),
Σα δε ντρέπεσαι... :P

ΥΓ: Πάντως για να "απογειωθεί" η ταχύτητα του GPS σας, κάντε ότι και ο altec. Μία γρήγορη κάρτα μνήμης (2GB κατά προτίμηση)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom