GL η εικόνα αυτή με εκφράζει απολύτως και αναρωτιέμαι ......
θα ξαναέχω ποτέ τόσο καύλα αφεντικίνα ; ( θα ξαναέχω αφεντικίνα και δουλειά γενικώς ; )
Τέλος πάντων , κανένας άλλος είχε "εμπειρία" με αφεντικίνα ;
μωρέ και μένα μου αρέσει η εικόνα αλλά είναι πολύ μακρινή για να είναι αληθινή..στην ελλάδα παίζουν πολύ ελάχιστα τέτοια σκηνικά με τέτοιου "είδους" γυναίκες..
εμένα πάντως 2 διευθύντριες που περασαν από την εταιρεία που εργαζόμουν ήταν σαβούρες οπότε δεν ασχοληθηκα σε επίπεδο φαντασιώσεων ούτε στο ελάχιστο..
όσο για το αν θα ξαναέχεις και συ κι εγώ (κλείνω 10 μήνες άνεργος) και πολλοί άλλοι δουλειά είναι ένα θέμα
Αυτό ρε παίχτες γίνετε και όταν είναι και Διευθυντής,δηλαδή να γουστάρουν οι γκόμενες τέτοια;Το λέω γιατί είμαι εγώ και έχω υφιστάμενες κούκλες,βέβαια είναι παντρεμένες αλλά έτσι λέω δεν ακουμπώ γιατί είναι η γαμημ.....πράξη που τιμωρείτε με πολλά volt(σεξουαλική παρενόχληση σε χώρω εργασίας και δη από προιστάμενο ξέρετε πόσο πάει;)
μωρέ και μένα μου αρέσει η εικόνα αλλά είναι πολύ μακρινή για να είναι αληθινή..στην ελλάδα παίζουν πολύ ελάχιστα τέτοια σκηνικά με τέτοιου "είδους" γυναίκες..
εμένα πάντως 2 διευθύντριες που περασαν από την εταιρεία που εργαζόμουν ήταν σαβούρες οπότε δεν ασχοληθηκα σε επίπεδο φαντασιώσεων ούτε στο ελάχιστο..
όσο για το αν θα ξαναέχεις και συ κι εγώ (κλείνω 10 μήνες άνεργος) και πολλοί άλλοι δουλειά είναι ένα θέμα
φίλε μου αρκούδε λυπάμαι που ακούω ότι είσαι ήδη 10 μήνες άνεργος...οοι εποχές είναι πααααάρα πολύ δύσκολες...πρέπει να κάνουμε αιματηρές οικονομίες...ή να βγούμε κ εμείς στο κλαρί... να σου πω, με τι ασχολιόσουν??
αόρατε έχω υπομονή , μεγάλη..δεν πεθαίνω..απλά είναι άσχημο να βρίσκεσαι στον αέρα ξαφνικά και να μπαίνεις στη διαδικασία αναζήτησης δουλειάς..αλλά έτσι ίναι η ζωή..αμς επιφυλλάσει και ευχάριστα και δυσάρεστα..τέλοσπάντων ας μην απασχολούμε το θρεντ με την ανεργία..εδώ ο άλλος γουστάρει τη διευθύντρια του με τις αυταρχικές διαθέσεις και δεν τον αδικώ
Kαλά φίλε είναι μούναρος αλλά ..... τόσο νέα διευθύντρια δεν παίζει να δεις στην πραγματική ζωή ..... εκτός αν δουλεύει στην επιχείρηση των γονιών της .....