Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Γεννησε λοιπον η γυναικα του φιλου εδω. Τεσσερις μερες λοιπον θα ειναι χωρις γυναικα ο ανθρωπος. Το πρωι παει και βλεπει και αυτην και το παιδακι του (να του ζησει) και το βραδυ ειναι μονος του. Γιατι λοιπον να μην παει σε στριπ η οπου αλλου θελει; Στερησε χρονο απο το παιδι του; Η θα επρεπε αφου η γυναικα του ειναι στο μαιευτηριο να κατσει κι αυτος εσωκλειστος στο σπιτι?

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μου θυμιζει μια φιλη που ο δικός της ηταν Στρατο και μεχρι να ορκιστει ηταν μεσα. Την ειχε πρηξει την κοπελα. Γιατι βγαινεις εσυ, οσο εγω δε μπορω να βγω κλπ κλπ. Αυτη τη μαλακια ποτε δεν την καταλαβα

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ασε τον ανθρωπο να περασει καλα τεσσερις μερες, γιατι μετα θα φαει πακετο απ ότι φανταζομαι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Μου θυμιζει μια φιλη που ο δικός της ηταν Στρατο και μεχρι να ορκιστει ηταν μεσα. Την ειχε πρηξει την κοπελα. Γιατι βγαινεις εσυ, οσο εγω δε μπορω να βγω κλπ κλπ. Αυτη τη μαλακια ποτε δεν την καταλαβα
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι εχεις δικιο
ακριβως το ιδιο...
ενα κ το αυτο
τι στρατος κ μια σχεση τι γαμος εγκυμοσυνες μαιευτηρια παιδια
καμια διαφορα
καταπιεζεται ο ανθρωπος..

ασε μας ρε κοπελα μου...
κανουμε υπομονη αλλα εχει κ αυτη τα ορια της
μιλα μας για τον ραχμανινοφ καλυτερα

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δηλαδη τι επρεπε να κανει η κοπελα; Να κατσει 18 μερες μεσα και τα βραδια να κανει και το θαλαμοφυλακα ;  :jerking:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Άβρα γλυκειά μου,,,

επειδή είσαι εσύ σε άλλη φάση...δεν σημαίνει ότι έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά βαρέθηκα το θέμα να σου πώ...

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εφόσον αποφασίσετε να κάνετε  παιδί με κάποιον...και ζήσεις κάτι ανάλογο... τότε το ξανασυζητάμε.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ναι εχεις δικιο
ακριβως το ιδιο...
ενα κ το αυτο
τι στρατος κ μια σχεση τι γαμος εγκυμοσυνες μαιευτηρια παιδια
καμια διαφορα
καταπιεζεται ο ανθρωπος..

ασε μας ρε κοπελα μου...
κανουμε υπομονη αλλα εχει κ αυτη τα ορια της
μιλας μας για τον ραχμανινοφ καλυτερα
Θελω να παιζει Ραχμανινωφ οταν ξαναρθεις, κι'εγω να χω πλαγιασει απο νωρις ... :sleeping:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Άβρα...

άμα κουβαλάς τέτοια μυαλά ΔΕΝ παντρεύεσαι και σίγουρα ΔΕΝ κάνεις παιδιά....

Γιατί να κάνεις πράγματα που σε δεσμεύουν και δεν σε αφήνουν να χαρείς όπως θες την ζωή σου???

Κανείς δεν σε υποχρεώνει να το κάνεις ξέρεις....

Και χαίρομαι που έχω γνωρίσει μερικούς που σκέφτονται έτσι και ΔΕΝ παντρεύονται ούτε θέλουν παιδιά. Αυτό θα πει υπεύθυνη στάση και αντρίκια εξήγηση...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν χρειάζεται να σε ξέρω για να σε κρίνω, (ξέρεις προσωπικά τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη?)
Διαβάζω τα γραφόμενά σου.
Αυτό που λέω είναι ότι ο άντρας ΠΟΥΘΕΝΑ στη φύση δεν έχει το ένστικτο της μητρότητας.
Αν νομίζεις ότι ο συγκεκριμένος δεν πάει καλά τότε δεν γνωρίζεις την αντρική φύση.
Κι εγώ θα ήμουνα εκεί με τη γυναίκα μου γιατί έτσι γουστάρω αλλά δεν παύω να θεωρώ ειλικρινή και φυσιολογικό κάποιον που δεν επιλέγει κάτι τέτοιο.
Μπορεί και να του έχει κάνει τη ζωή κόλαση η γυναίκα του και να θέλει να τη ξεφορτωθεί.

ο αντρας δεν εχει το αισθημα της μητροτητας αλλα οταν συμβαινουν συγκλονιστικα γεγονοτα στη ζωη σου τοτε λειτουργεις με γνωμονα αυτα......οταν πεθαινει ο γονιος σου, οταν πεθαινει το παιδι σου, οταν χανεις τη δουλεια σου, οταν σου παιρνει η τραπεζα το σπιτι, οταν σε βιαζουν, οταν σε κλεβουν ΔΕ σκεφτεσαι ουτε τα στριπ ουτε τα μπουρδελα (ελπιζω...)

πιστευεις πως η γεννηση του παιδιου σου ειναι λιγοτερο σημαντικη απο τα προαναφερθεντα?

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αχχχχ κακομοιρα ανθρωπαρια..... λυπαμε τις ψυχες που φερνεται στον κοσμο...
Ειστε ανικανοι κυριολεκτικα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι αλλα η πλειοψηφια των Ελληνων δεν νομιζω οτι ειναι ετσι...Εξαλλου γιατι εχει περαστει αυτο το προτυπο οτι ο αντρας πρεπει να της τα παρεχει ΟΛΑ και να μην πληρωνει μισο ευρω αυτη για κατι?Δεν ειπα να μην μπορει να της παρεχει κατι και να ειναι μπεκρης αλλα οχι να της πληρωνει και σπιτι και ολα τα εξοδα της και αυτη να καθεται σαν κοτα επειδη εχει απλα ενα μουνι...

αχαχαχαχαχαχαχχα ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

εχεις πιασει ποτε σου γκομενο 30αρη???????? αν οχι να το κανεις......πολυ γελιο λεμε...... :2funny:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδη το ότι παντρευεσαι και κανεις παιδια σημαινει ότι πας φυλακη? Δε μου τα λετε καλα κοριτσια... Γιατι αν η γυναικα δε μπορει να βγει για τον χ ψ λογο να μη βγει ο αντρας της εξω; Γιατι αμα ο αντρας δε μπορει να βγει να μη  βγει η γυναικα μονη της; Και στην περιπτωση που εχουν παιδια και δεν εχουν βοηθεια γιατι να μην πηγαινει εναλαξ η εξοδος και ενας να τα φροντιζει το βραδυ; Τι να κανουν και οι δυο καθε βραδυ πανω απο τα κεφαλια τους; Δε λεω να ειναι αρρωστα τα παιδια και ενας απο τους δυο να την κανει. Για την απλη καθημερινοτητα μιλαω. Για να μη γινονται οι ζωες δυσκολες και να μην υπάρχουν γκρινιες και διαζυγια.

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εχω αρχισει να ασπαζομαι τις αποψεις για τις ελλεινιδες μ αυτα που βλεπω να γραφονται εδω μεσα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ κουκλιτσα μου εχεις αποφασισει να μεινεις εργενισσα...κανε ενα καλο λοιπον σε αυτον τον τοπο και διατηρησε τις αποψεις σου ;) και κυριως....μην αποφασισεις να διαιωνισεις το ειδος σου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εχω αρχισει να ασπαζομαι τις αποψεις για τις ελλεινιδες μ αυτα που βλεπω να γραφονται εδω μεσα...
εμεις να δεις..

σταμπιτ... βαλε μου κ αλλες μουσικες...  γιατι αλλιως θα φτιαξεις νεο ντοκυμανταιρ το βλεπω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom