Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
πες μας κ αλλα ρε συ αυρα
να σου δωσουμε κ εμεις τα σεβη μας...

πραγματικα ειναι εντελως παραδοξο μια γυναικα να ποναει μετα κ πριν την εγκυμοσυνη κ να εχει καταθλιψη
πρωτακουστο
δεν εχει συμβει ποτες
ελα πες κ αλλα...
ειμαι ετοιμη να σου δωσω ρισπεκτ...
Απο τη μικρη μου εμπειρια κυρια Μπαιτ, πονανε ή κανουν ότι πονανε αυτες που θελουν να κλαιγονται. Και παθαινουν καταθλιψη αυτες που ουτως ή αλλως θα την παθαιναν, ανεξαρτητως γεννας παιδιων κλπ. Ολα τα άλλα ειναι μιζερες καταστασεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Mουνιτσα...σε φυσιολογικο τοκετο σηκωνεσε την αλλη μερα..

Στις καισαρικες παιζει αυτο που λες...και ειδικα στην επισκληριδιο που αμα δεν ειναι καλος ο γιατρος μπορει να εισαι μουδιασμενη για μηνες...

Ο Μαστερ μιλησε  :rockon: :rockon: :rockon:

γιαυτο ειπα για την καλυτερη και τη χειροτερη περιπτωση......ποντιοι ειστε? η καλυτερη ειναι ο φυσιολογικος προφανως......η χειροτερη η καισαρικη........

καθε γεννα ειναι διαφορετικη απο τις αλλες επισης......αλλες τρωνε 10 ραμματα και αλλες 110......

μα ειμαστε σοβαροι? ακομα συζηταμε αυτο το γελοιο πραγμα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο τη μικρη μου εμπειρια κυρια Μπαιτ, πονανε ή κανουν ότι πονανε αυτες που θελουν να κλαιγονται. Και παθαινουν καταθλιψη αυτες που ουτως ή αλλως θα την παθαιναν, ανεξαρτητως γεννας παιδιων κλπ. Ολα τα άλλα ειναι μιζερες καταστασεις.

ε ναι....σαφως μιλαμε για μια μικρη εμπειρια με βαση αυτα που διαβαζω :)

Επισκέπτης
δεν ειναι αναγκη να κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ παιδια (οπως ειπε και η θαλεια)

τι σκατα εχετε στο κεφαλι σας? τα παιδια δεν τα σκεφτεστε???????

δεν ειναι η εγωιστικη σας προεκταση! ειναι ανθρωπινες ψυχες! ειναι οργανισμοι! δεν ειναι αυτοκινητα και σπιτια!!!

θες να μου πεις δηλαδη οτι ειναι φυσιολογικο μια γυναικα να κανει παιδια στα 40 και στα 50 της???? φυσιολογικο για ποιον? τον γεννετιστη? τον βιολογο? αυτον που θα της κανει την εκχυση σπερματος? ναι γιαυτον ειναι........για τη φυση δεν ειναι.......και σε τετοια ζητηματα σορρυ δεν πας κοντρα στη φυση....

Φυσικά κ δεν είναι ανάγκη να κάνουμε όλοι μας παιδια...

προτιμάς τα παιδιά να μεγαλώσουν σε έναν αποτυχημένο γάμο που θα έχεις κάνει στα 27-30 κ να αποκτήσουν όλων των ειδών τα ψυχολογικά επειδή συμβιβάστικες και έτσι σου επεβαλε η κοινωνία...;; Ωραία.

δυστυχως στους αντρες ειναι ομως σχεδον παντα αποτυχημενος ο γαμος ειτε 20 ειτε 50 χρονων παντρευτουν :2funny: :2funny: :2funny:

δεν είναι πάντα έτσι...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παντως επιβεβαιωνεται για μια ακομη φορα οτι οι ελληνιδες παντρευονται αρκετα μετα τα 30 , γιατι μεχρι τοτε θελουν να...'ζησουν τη ζωη τους'  :jerking:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλα μην ειστε απολυτοι σε ολα.εξαρταται τι προτεραιοτητες εχει η καθε μια στην ζωη της.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

προτιμάς τα παιδιά να μεγαλώσουν σε έναν αποτυχημένο γάμο που θα έχεις κάνει στα 27-30 κ να αποκτήσουν όλων των ειδών τα ψυχολογικά επειδή συμβιβάστικες και έτσι σου επεβαλε η κοινωνία...;; Ωραία.

το να μη γεννιουνται εξ αρχης πως σου φαινεται?????

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η πλειοψηφια των γυναικων ψαχνει το καταλληλο κοροιδο γαι να του φορτωθει για μια ζωη...ειδικοτερα αν η γκομενα περασει τα 30(καλη ωρα εσεις)το παραπανω αποκτα το χαρακτηρα μιας μαχης ζωης(βρηκες το κοροιδο) και θανατου(στο ραφι και αντιο ζωη που λεεει και ο γεωργιου)...δε λεω πως αποκλειεται να υπαρξει ερωτας( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)αλλα ο γαμος ειναι μια συμφωνια και ο καθενας λογικος και εξυπνος πρεπει να επιζητα το καλυτερο deal.... ;) ;) ;)

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
στη γειτονια σου μπορει τα παιδια να τα φερνει η UPS οπως τις Louboutin και τα Manolo....αλλωστε απ ο,τι βλεπω μαλλον καπως ετσι βλεπετε και τα παιδια ;)
Στη γειτονια μου δε χρειαζομαστε να μας τα φερει η UPS τα παπουτσακια. Παμε και τα παιρνουμε απο τα κοντινα μαγαζια ή σε ταξιδακια. Θα βγαλεις πικρα και κακια και γι αυτο; Οσο για τα παιδια τα κανουμε μονες μας οποτε γουσταρουμε και όχι οποτε μας υπαγορευει ο στενομυαλος κυκλος μας ή ο πανικος μηπως γερασουμε και μεινουμε στο ραφι. Εχουμε λεφτα για μποτοξ και personal trainer για να εμαστε παντα νεες καλη μου. Τραβας κανα ζορι;

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
fUR BITE
που λεει και ο Μπετοβεν
[youtube=425,350]0kNPHB_MH-E&feature=related[/youtube]

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μ' αρέσει άβρα που μιλάς και αναλύεις εμπεριστατωμένα θέματα τα οποία έχεις και η ίδια βιώσει...

Αυτές οι απόψεις είναι και οι πιο σοβαρές στις οποίες τί να απαντήσει κανείς... :think:

Έτσι ακριβώς είναι γλυκειά μου. Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο. Σημασία είναι να έχεις άποψη... (εύχομαι να είναι όλα έτσι όπως εσύ πιστεύεις! Ειλικρινά.)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα μην ειστε απολυτοι σε ολα.εξαρταται τι προτεραιοτητες εχει η καθε μια στην ζωη της.

εγω δεν εξεταζω αυτο......δικαιωμα του καθενος ειναι το τι θα κανει και τι προτεραιοτητες βαζει στη ζωη του......απο κει και περα ομως δε μπορει να παιρνει αλλους στο λαιμο του.......

θες κυρια μου οικογενεια και παιδια???? ε δε μπορεις να μου κυνηγας καριερα και να δουλευεις μεχρι τις 10 το βραδυ....τι σκατα παιδια θα μεγαλωσεις τοτε???? ουτε μπορεις να κανεις τα παιδια σου στα 40 και βαλε.....γιατι προφανως μεχρι τοτε κατι αλλο σου αποσπουσε την προσοχη.....ε ας επαναπροσδιορισουμε τις προτεραιοτητες μας λοιπον γιατι πολλες μπαρουφες ακουω τελευταιως.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

οτι πεις κοπελια

το πολυ το πιανο τα κανει αυτα?
νιτσα δεν θα το παθεις κ εσυ ετσι????
Στη γειτονια μου δε χρειαζομαστε να μας τα φερει η UPS τα παπουτσακια. Παμε και τα παιρνουμε απο τα κοντινα μαγαζια ή σε ταξιδακια. Θα βγαλεις πικρα και κακια και γι αυτο; Οσο για τα παιδια τα κανουμε μονες μας οποτε γουσταρουμε και όχι οποτε μας υπαγορευει ο στενομυαλος κυκλος μας ή ο πανικος μηπως γερασουμε και μεινουμε στο ραφι. Εχουμε λεφτα για μποτοξ και personal trainer για να εμαστε παντα νεες καλη μου. Τραβας κανα ζορι;
τρελλη εισοδος Β.Π
δεν πας κ απο τις ελλεηνιδες μια βολτα? ολο κ κατι θα βρεις να σου ταιριαζει...

δεν είναι πάντα έτσι...

καλυτερα να μην κανεις καθολου αν εχεις τετοια μυαλα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εγω ζορι? κανενα καλη μου.....απλα σταματειστε να βγαζετε το κακο ονομα και σε μας τις υπολοιπες που δεν ασχολιομαστε με μποτοξ νυχια και βρακια ή ξενοφερτους ψευτομοντερνισμους ολη την ωρα ε? :)

οχι τιποτα αλλο.....ανοιγουν και θρεντ για τις ελλεηνιδες μετα και δε λεει... ;)

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Η μουσικη "κοπελια" ανοιγει το μυαλο. Ισως θα επρεπε να το δοκιμασεις.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Παντως επιβεβαιωνεται για μια ακομη φορα οτι οι ελληνιδες παντρευονται αρκετα μετα τα 30 , γιατι μεχρι τοτε θελουν να...'ζησουν τη ζωη τους'  :jerking:

Ναι..τα κανουν μετα τα 30-35 και δεν εχουν κουραγιο να παιξουν και να χαρουν λιγο τα παιδακια τους..

γνωστο το εργο  :cool2:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω δεν εξεταζω αυτο......δικαιωμα του καθενος ειναι το τι θα κανει και τι προτεραιοτητες βαζει στη ζωη του......απο κει και περα ομως δε μπορει να παιρνει αλλους στο λαιμο του.......

θες κυρια μου οικογενεια και παιδια???? ε δε μπορεις να μου κυνηγας καριερα και να δουλευεις μεχρι τις 10 το βραδυ....τι σκατα παιδια θα μεγαλωσεις τοτε???? ουτε μπορεις να κανεις τα παιδια σου στα 40 και βαλε.....γιατι προφανως μεχρι τοτε κατι αλλο σου αποσπουσε την προσοχη.....ε ας επαναπροσδιορισουμε τις προτεραιοτητες μας λοιπον γιατι πολλες μπαρουφες ακουω τελευταιως.....

Κι αν ο συντροφος σου ειναι εξωτερικο και κανει καριερα π.χ?
Ξερεις μερικες ειμαστε ελληνιδαρες και κανουμε και υπομονη.Μην ειστε απολυτες κοριτσια.
Ολες λιγο πολυ εχουμε περασει και δυσκολες σχεσεις.
Τα παιδια δεν ειναι επιλογη του ενος μονο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οτι πεις κοπελια

το πολυ το πιανο τα κανει αυτα?
νιτσα δεν θα το παθεις κ εσυ ετσι????τρελλη εισοδος Β.Π
δεν πας κ απο τις ελλεηνιδες μια βολτα? ολο κ κατι θα βρεις να σου ταιριαζει...

καλυτερα να μην κανεις καθολου αν εχεις τετοια μυαλα.

μαρη μη βριζεις τους πιανιστες.....δεν ειμαστε ολοι βαρεμενοι ξεκολλα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom