Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
το οτι καθεσαι να ψαξεις τις ωρες που γραφω (δηλαδη ελεγχεις τα μηνυματα μου )μαλλον δεν ειναι πολυ υγιης ενδειξη να το κοιταξεις αυτο.....
δεν χρειαζεται να διαβασω το υπολοιπο μηνυμα....
απολυτως σωστο αυτο που λες...
φτανει... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
το οτι καθεσαι να ψαξεις τις ωρες που γραφω (δηλαδη ελεγχεις τα μηνυματα μου )μαλλον δεν ειναι πολυ υγιης ενδειξη να το κοιταξεις αυτο.....

ισως πρεπει να οριοθετησεις τι ακριβως εννοεις "φυσιολογικο" και τι οχι :)
Τα μυνηματα σου δε τα εψαξα, ειναι παρα πολλα και δεν εχω το χρονο. Εχω καλυτερα πραγματα να κανω. Ενα κλικ στις στατιστικες αρκει. Αλλα νομιζω ότι αυτο το ηξερες ηδη. Οσο για το ποιες ωρες ποσταρεις, φαινονται και αυτες.
Τα 200 μυνηματα σε 1μιση μηνα βαλτα κατω και κανε διαιρεση ποσα βγαινουν την ημερα. Φυσικά δεν υπάρχει ουτε ενα μετα τις 10 το βραδυ. Απο αυτο μπορεις να καταλαβεις πολλα. 
Η πλατη ειναι δικη μου και την ποσταρω η την ξαπλωνω όπου θελω. Δοκιμασε το. Ειναι καλυτερα απο το να πιανεται στην καρεκλα με τα ροδακια γραφοντας ωρες στο πληκτρολογιο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
λευκωσια σπαι :)τωρα μας εκανες τη μουρη κρεας... με κλασικο γυναικουλιστικο κατινιστικο χαζογκομενιστικο τροπο...
:rolleyes: :idiot:

πανε κοπελα μου στις ελλeηνιδες να γραψεις που σου ταιριαζει kiolas
θα σαι κ εντος θεματος

ρε συ μπορει να μην ξερει οτι το πισι μενει και ανοιχτο και οι ωρες γραφονται......μην την κοροιδευεις :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμενα και δασουπολη 1 χρονο.
Υπηρεσια γαρ..

δεν σε ηξερα τοτε
να πηγαιναμε για καφε :)

Εχεις μανια καταδιωξης; Γυναικουλιστικό ειναι να βλεπεις επι του πρακτεου τι κανει ο ανθρωπος που κρυβεται πισω απο ενα νικ; Κατινιστικο ειναι η παραθεση του προφιλ σου ή το ότι καταντησες εσυ ετσι? Και μη μου πεις ότι δεν ειναι καταντια οι 111 μερες και κατι ψιλα που χεις χασει πανω στο πληκτρολογιο;
Η μηπως ειναι χαζογκομενιστικο να μην ειμαι εδω τη μιση μου μερα καθε μερα οπως εσυ;

λοιπον για να εξηγουμαστε
επειδη σε βαριεμαι
το ακολουθο μηνυμα δεν περιεχει καμια ειρωνια αλλα πληρη ειλικρινεια
απ ολη σου τη παρουσια εδω μεσα
σε θεωρω το πιο ψωνιστικο χαζογκομενιστικο ελλεηνιδιστικο νικνεημ που εχει περασει
κ πιστευω οτι καλλιστα θα μπορουσες να κυριαρχησεις στο σχετικο τοπικ
για σενα φτιαχτηκε
(για το νικνεημ σου λεω κ την παρουσια σου εδω μεσα, αν εισαι αλλος ανθρωπος εκει εξω ποσως με ενδιαφερει δεν κρινω αυτο)

το αν εχω περασει χρονο εδω ή περναω ή αν ξεχναω κ το πισι ανοικτο στη σελιδα πολλες φορες εξ ου κ οι πολλες ωρες που με δειχνει μεσα στο σαιτ
δεν ειναι κατι που σε αφορα
ουτε μπορεις να ξερεις τον λογο εσυ ή με τι ασχολουμαι ή αν εκ των πραγματων εχω δουλειες μπροστα σ ενα πισι
αρκετες ωρες κ εδω κανω παραλληλα τον χαβαλε μου

αυτο που κανεις ειναι σουπερ κατινια το εχουν κανει κατα καιρους διαφοροι καμενοι που δεν εχουν επιχειρηματα κ σου πετανε ενα... "κοιτα κοιτα ποσο χρονο περνας εδω... που θα μας πεις εμας.." οταν δεν εχουν τπτ αλλο να πουν

κατα τ αλλα σε παραπεμπω κ στο ποστ της νιτσας μην επαναλαμβανω τα ιδια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όνομα:   _Avra_

Όνομα:   mounitsa

δε βλεπω ειλικρινα κατι το οποιο να σε κανει καλυτερη απο εμενα.......με τους ρυθμους που ακολουθεις πιθανον να με φτασεις στα ποσοστα πριν κλεισεις χρονο :)

αναλογιζομενη οτι 2 χρονια στην αγγλια οντως υπηρχε μια μιεωμενη αντιληψη της "προσωπικης" μου ζωης και υπηρχε και μια διαφορα ωρας η οποια μου επετρεπε να ποσταρω στις 5 το πρωι ωρα ελλαδος....

τελικα τι σε προβληματιζει? ο αριθμος των μηνυματων? η ωρα που γραφτηκαν? και βασικα.....γιατι γινεσαι τοσο κατινα? τα μποτοξ επηρρεαζουν και το φρουι ζελε αναμεσα στα αυτια? βαριεμαι τις κατινες οποτε το κοβω εδω.....

ειλικρινα με κανει να γελαω ομως μια γκομενα η οποια ποσταρει φωτογραφιες της στον πρωτο μηνα....τις ανεβοκατεβαζει ανα πενταλεπτο καλωντας τους απανταχου μουνοδουλους να τρεξουν ξωπισω της....και παρουσιαζει ενα προφιλ κακομαθημενο και νεοπλουτιστικο χωρις να εχει ιδεα τι συμβαινει τελικα εκει εξω.....απλα αμολωντας μπαρουφες και τσεγκεβαριστικες μαντολες "carpe diem" μουμπλε μουμπλε πιπες μουμπλε μουμπλε οταν κοντευει τα 30....

ενα τετοιο ατομο λοιπον το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορει να κανει ειναι να ασχοληθει εστω και με μια λεξη απο τα δικα μου ποστ.....

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ναι, η νονα μου και οι γονεις μου ηταν ψωναρες (ευτυχως) και με βαφτισαν Αυρα 26 χρονια πριν.
Απο τα λιγα που χω διαβασει στο θεμα των ελλεινιδων, συγνωμη που θα σε πικρανω, αλλα καθρεφτιζονται αλλα νικ.
Ερωτηση: Οταν ξεχνας το πισι σου ανοιχτο, γραφει και μυνηματα μονο του;
Και γω σε βαριεμαι κοπελια. Βαριεμαι την κλαψομουνιαση οπως λενε και οι περισσότεροι αντρες και συμφωνω σε πολλες περιπτωσεις μαζι τους.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια δεν ειναι δυνατον να εχασα τετοιο θεμα.... 16 σελιδες εφτασε! παρακαλω να γινει μονιμο και να μετονομαστει σε γουρουνια αντρες ελλεινες για να πηγαινει πακετο με το γνωστο θρεντ..... περαν αυτου.....

ενταξει οντως μπορει να του ειχε βγαλει το λαδι του φουκαριαρη δεν λεω.... οι ορμονες μιας εγκυου κανουν παρτυ και μπορει να εχει τρελες αντιδρασεις... νευρα κλαματα υστερικα γελια και πολλα αλλα.... αλλα ρε γαμωτο δεν μπορει να κανει λιγο υπομονη κι ο αλλος; πανω που φτανει στο τελος ολο αυτο, δεν μπορει να την συμπονεσει για οσα τραβαει; τους πονους τα πριξηματα το οτι αλλαζει ετσι το σωμα της. στην τελικη ειναι τεραστια ευθυνη. δεν νιωθει καμια τρυφεροτητα για αυτη την γυναικα που φερνει στον κοσμο το ιδιο του το παιδι; που κουβαλαγε 9 μηνες μεσα της ενα κομματι απο τον εαυτο του; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

μηπως ειμαι στο συννεφακι μου εντελως; απλα θελω να πιστευω οτι ο ρολος του αντρα ειναι να προστατευει την γυναικα οχι απλα να την γονιμοποιει και να φευγει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι, η νονα μου και οι γονεις μου ηταν ψωναρες (ευτυχως) και με βαφτισαν Αυρα 26 χρονια πριν.
Απο τα λιγα που χω διαβασει στο θεμα των ελλεινιδων, συγνωμη που θα σε πικρανω, αλλα καθρεφτιζονται αλλα νικ.
Και γω σε βαριεμαι κοπελια. Βαριεμαι την κλαψομουνιαση οπως λενε και οι περισσότεροι αντρες και συμφωνω σε πολλες περιπτωσεις μαζι τους.

εχεις και αντιληπτικο προβλημα? για το νικ μιλαμε ως παρουσια οχι για την σπανιοτητα και την αυθεντικοτητα του ονοματος :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δεν πας να αγορασεις κανα τσαντακι τωρα? να χτυπησεις κανα μποτοξακι? μπορει να σου υπενθυμισει την υπαρξη σου :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαιρομαι που με βαριεσαι
θα το θεωρουσα  θλιβερο να συμφωνουσες εσυ μαζι μου
οπως κ μερικοι αλλοι
θα αρχισα να ψαχνομουν τι φταιει κ  τι εχω κανει λαθος

ασχολησου καλυτερα με τα λουι βιτον κ τα γκουτσι λεμε... κ πριν βγαλεις συμπερασματα για τη προσωπικη μας ζωη κ για εμας ως ανθρωπους.. σκεψου οτι ισως κ να μην χρειαζομαστε ολα αυτα που  παραθετεις εσυ οτι εχεις για να φανουμε κ να αποκτησει νοημα η υπαρξη μας

καλα να περνας. αλλα κρατα αποστασεις γιατι σου ειπα η υπομονη εχει κ ορια.

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μουνοδουλοι αυτοι που τους αρεσει μια πλατη;
Κατινια ή παραθεση της πραγματικότητας;
θα πεταξω λοιπον αλλη μια μπαρουφα απο αυτες που κοροιδευεις, αυτη τη φορα του Πιραντελο (αν δε με απατα η μνημη μου). Ετσι ειναι, αν ετσι νομιζετε.
Εγω δε βαριεμαι καθολου να διαφωνω. Απλα δεν εχω αλλο χρονο σημερα  για το πισι. Ευτυχως.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κρινοντας απο τα τελευταια ποστς απανταω για πρωτη φορα ον ποτικ και τελικα ειμαι και παλι οφ τοπικ :S :S :S :S

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε παιδια δεν ειναι δυνατον να εχασα τετοιο θεμα.... 16 σελιδες εφτασε! παρακαλω να γινει μονιμο και να μετονομαστει σε γουρουνια αντρες ελλεινες για να πηγαινει πακετο με το γνωστο θρεντ..... περαν αυτου.....

ενταξει οντως μπορει να του ειχε βγαλει το λαδι του φουκαριαρη δεν λεω.... οι ορμονες μιας εγκυου κανουν παρτυ και μπορει να εχει τρελες αντιδρασεις... νευρα κλαματα υστερικα γελια και πολλα αλλα.... αλλα ρε γαμωτο δεν μπορει να κανει λιγο υπομονη κι ο αλλος; πανω που φτανει στο τελος ολο αυτο, δεν μπορει να την συμπονεσει για οσα τραβαει; τους πονους τα πριξηματα το οτι αλλαζει ετσι το σωμα της. στην τελικη ειναι τεραστια ευθυνη. δεν νιωθει καμια τρυφεροτητα για αυτη την γυναικα που φερνει στον κοσμο το ιδιο του το παιδι; που κουβαλαγε 9 μηνες μεσα της ενα κομματι απο τον εαυτο του; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

μηπως ειμαι στο συννεφακι μου εντελως; απλα θελω να πιστευω οτι ο ρολος του αντρα ειναι να προστατευει την γυναικα οχι απλα να την γονιμοποιει και να φευγει

ειμαστε κι αλλες εδω αλλα οπως βλεπεις τρωμε κραξιμο ΚΑΙ για αυτο....καποιοι το θεωρουν μαγκια να πααινει ο αντρας ο πολλα βαρυς την ωρα που γεννηθηκε το παιδι του στα κωλαδικα....λες και δε μπορει να μη γαμησει 4 μερες.....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πόσο καιρό έχεις να  :knockinb: _Avra_ ????

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν πας να αγορασεις κανα τσαντακι τωρα? να χτυπησεις κανα μποτοξακι? μπορει να σου υπενθυμισει την υπαρξη σου :)

σους κι εγω εχω κανει μποτοξ!!μια φορα και κοκκαλο το βλεμμα.σαν μασκα ηταν

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κρινοντας απο τα τελευταια ποστς απανταω για πρωτη φορα ον ποτικ και τελικα ειμαι και παλι οφ τοπικ :S :S :S :S

φτου σου μωρη καμμενη και συ που εισαι και λιγοτερο καιρο απο μενα εδω μεσα και εχουμε σχεδον τον ιδιο αριθμο ποστ :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σους κι εγω εχω κανει μποτοξ!!μια φορα και κοκκαλο το βλεμμα.σαν μασκα ηταν

χααχχααχαχχαα ναι ρε....γαμος κηδεια μια εκφραση λεμε.....χαχαχαχα

υ.γ. δεν ειναι κακο το μποτοξ.....το ολο λαιφσταιλ και ο τροπος ζωης που το περιβαλλουν μερικες φορες ειναι κακο ;) αμα το κανεις τουλαχιστον το κρατας για την παρτη σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom