Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνοδουλοι αυτοι που τους αρεσει μια πλατη;
Κατινια ή παραθεση της πραγματικότητας;
θα πεταξω λοιπον αλλη μια μπαρουφα απο αυτες που κοροιδευεις, αυτη τη φορα του Πιραντελο (αν δε με απατα η μνημη μου). Ετσι ειναι, αν ετσι νομιζετε.
Εγω δε βαριεμαι καθολου να διαφωνω. Απλα δεν εχω αλλο χρονο σημερα  για το πισι. Ευτυχως.

ε ναι του εχεις ηδη αφιερωσει ενα γεματο διωρο.....καλα ηταν για αποψε ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σους κι εγω εχω κανει μποτοξ!!μια φορα και κοκκαλο το βλεμμα.σαν μασκα ηταν
δεν εισαι λιγο νεα για να κανεις μποτοξ; :think: :think: :think:

φτου σου μωρη καμμενη και συ που εισαι και λιγοτερο καιρο απο μενα εδω μεσα και εχουμε σχεδον τον ιδιο αριθμο ποστ :2funny:

σε παρακαλω μουνιτσα. δεν κερδισα αδικα το τιτλο της σπαμ κουιν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τουλαχιστον εσυ εισαι ον τοπικ εγω ειμαι παντα οφ :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν υπαρχει πιο θλιβερο θεαμα απο γκομενες να ξεκατινιζονται....και λυπαμαι αυρα που με παρεσυρες σε ολο αυτο......

Επισκέπτης
ρε παιδια δεν ειναι δυνατον να εχασα τετοιο θεμα.... 16 σελιδες εφτασε! παρακαλω να γινει μονιμο και να μετονομαστει σε γουρουνια αντρες ελλεινες για να πηγαινει πακετο με το γνωστο θρεντ..... περαν αυτου.....

Αν διαβασεις καλα τις τελευταιες σελιδες ,
μαλλον '' ξεκατινιασμα των γυναικων-μελων του site ''  πρεπει να ονομαστει το θρεντ  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε παρακαλω μουνιτσα. δεν κερδισα αδικα το τιτλο της σπαμ κουιν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τουλαχιστον εσυ εισαι ον τοπικ εγω ειμαι παντα οφ :grin: :grin: :grin:

ετυχε μια φορα να ειμαι και εγω ον τοπικ τι να κανω.......χαχαχχαχαχαχα
σπαμ κουιν δε θα μου φας εσυ τα ποσοστα ακους?????

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αν διαβασεις καλα τις τελευταιες σελιδες ,
μαλλον '' ξεκατινιασμα των γυναικων-μελων του site ''  πρεπει να ονομαστει το θρεντ  ;)

μα ρε λαλακ μια φορα ειπα να απαντησω σοβαρα και παλι ημουνα εκτος θεματος..... οχι δλδ τωρα φταιω που ολο σπαμαρω; :grin: :grin: :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν πειραζει καλε

τωρα εχει κ λογο ο πιρφορος που μας εβαλε στο σχετικο τοπικ

χαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γελιο κλαμα ενα πραμα το λενε οι φιλες της μαμας μου :grin: :grin: :grin:

παθουσες παθουσες? χαχαχαχαχα

εγω παντως αμα πεσει το βυζι θα το ανορθωσω....αυτο το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου :2funny:

δε γουσταρω ο αντρας μου να τη δει τσαλουχιδης με τα μεμε μου και να παιζει μπαλα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν πειραζει καλε

τωρα εχει κ λογο ο πιρφορος που μας εβαλε στο σχετικο τοπικ

χαχαχα

φτου σου ρε γμτ.......θα ανεβουν οι ψηφοι μου δηλαδη? θα μου χαλασει το ιματζ???? χαχαχαχαχαχαχα

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν εισαι λιγο νεα για να κανεις μποτοξ; :think: :think: :think:

:grin:
στα 32 μια χαρα ειμαι και για μποτοξ και για κολλαγονα μην σου πω.
Λες να παω να σηκωσω και τον ποπο,στις φτερνες εφτασε!! :grin: :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ετυχε μια φορα να ειμαι και εγω ον τοπικ τι να κανω.......χαχαχχαχαχαχα
σπαμ κουιν δε θα μου φας εσυ τα ποσοστα ακους?????

θα ειναι μια μπατλ του ντεθ για τα ποσοστα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παθουσες παθουσες? χαχαχαχαχα

εγω παντως αμα πεσει το βυζι θα το ανορθωσω....αυτο το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου :2funny:

δε γουσταρω ο αντρας μου να τη δει τσαλουχιδης με τα μεμε μου και να παιζει μπαλα :2funny:

ε στα 50 πρεπει να εχουν ριξει καμποσα απ οτι εχω καταλαβει....  :grin: οτι μπορουν κανουν κι αυτες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φτου σου ρε γμτ.......θα ανεβουν οι ψηφοι μου δηλαδη? θα μου χαλασει το ιματζ???? χαχαχαχαχαχαχα

ναι κ μετα το τελος
η παρακμη
το κατρακυλισμα
σε βλεπω με τα 20ποντα να πηγαινεις γυμναστηριο για ν ανεβασεις ξανα το εγω σου!

μικρο κακομοιρο κοριτσι..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θα ειναι μια μπατλ του ντεθ για τα ποσοστα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε στα 50 πρεπει να εχουν ριξει καμποσα απ οτι εχω καταλαβει....  :grin: οτι μπορουν κανουν κι αυτες

αρκει να ειναι φυσικο το αποτελεσμα.....μη βγεις σαν τη λασκαρη ή τη βαρδινογιαννη γιατι τοτε οχι στα μπουρδελα θα πηγαινει ο αντρας σου.....τρανς με προσοντα θα ψαχνει :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:grin:
στα 32 μια χαρα ειμαι και για μποτοξ και για κολλαγονα μην σου πω.
Λες να παω να σηκωσω και τον ποπο,στις φτερνες εφτασε!! :grin: :grin:

δεν πας να κανεις καμια γυμναστικη λεω εγω; αν και αμα συμμεριστουμε την αποψη του ανατολ πρεπει ηδη να ψαχνεις για φερετρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ να πας να ξαπλωσεις λιγο μικρη μου_νιτσα !!
Πως θα αντεξεις μεχρι τις 5 το πρωι..  :grin:

το χω ριξει στα μποτοξ για να διατηρουμαι.......αλλωστε ξυνομαι ολη μερα και εχω την ανεση να κοιμαμαι το πρωι :P

ναι κ μετα το τελος
η παρακμη
το κατρακυλισμα
σε βλεπω με τα 20ποντα να πηγαινεις γυμναστηριο για ν ανεβασεις ξανα το εγω σου!

μικρο κακομοιρο κοριτσι..

κοπελια εγω και για ορειβασια με το στιλετακι μου παω.......τραβας ζορι??

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αρκει να ειναι φυσικο το αποτελεσμα.....μη βγεις σαν τη λασκαρη ή τη βαρδινογιαννη γιατι τοτε οχι στα μπουρδελα θα πηγαινει ο αντρας σου.....τρανς με προσοντα θα ψαχνει :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλυτερα κρεμουλες κι ας μενει καμια ρυτιδουλα λοιπον

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν πας να κανεις καμια γυμναστικη λεω εγω; αν και αμα συμμεριστουμε την αποψη του ανατολ πρεπει ηδη να ψαχνεις για φερετρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

της εχω βρει ενα κοφινακι εγω μουρλια....δρυς.....χρυσοποικιλτο.......να τρωει η μανα και του παιδιου να μη δινει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom