δεν χρειαζεται να διαβασω το υπολοιπο μηνυμα....το οτι καθεσαι να ψαξεις τις ωρες που γραφω (δηλαδη ελεγχεις τα μηνυματα μου )μαλλον δεν ειναι πολυ υγιης ενδειξη να το κοιταξεις αυτο.....
απολυτως σωστο αυτο που λες...
φτανει...
δεν χρειαζεται να διαβασω το υπολοιπο μηνυμα....το οτι καθεσαι να ψαξεις τις ωρες που γραφω (δηλαδη ελεγχεις τα μηνυματα μου )μαλλον δεν ειναι πολυ υγιης ενδειξη να το κοιταξεις αυτο.....
Τα μυνηματα σου δε τα εψαξα, ειναι παρα πολλα και δεν εχω το χρονο. Εχω καλυτερα πραγματα να κανω. Ενα κλικ στις στατιστικες αρκει. Αλλα νομιζω ότι αυτο το ηξερες ηδη. Οσο για το ποιες ωρες ποσταρεις, φαινονται και αυτες.το οτι καθεσαι να ψαξεις τις ωρες που γραφω (δηλαδη ελεγχεις τα μηνυματα μου )μαλλον δεν ειναι πολυ υγιης ενδειξη να το κοιταξεις αυτο.....
ισως πρεπει να οριοθετησεις τι ακριβως εννοεις "φυσιολογικο" και τι οχι
λευκωσια σπαι τωρα μας εκανες τη μουρη κρεας... με κλασικο γυναικουλιστικο κατινιστικο χαζογκομενιστικο τροπο...
πανε κοπελα μου στις ελλeηνιδες να γραψεις που σου ταιριαζει kiolas
θα σαι κ εντος θεματος
μονο αυτο.....το απολυτο αβαταρ....εκτός απ' αυτό...
γεια σου ρε πόντιε τι κάνεις... χρόνια και ζαμάνια... ;)
το αβαταρ;;;;;
εμενα και δασουπολη 1 χρονο.
Υπηρεσια γαρ..
Εχεις μανια καταδιωξης; Γυναικουλιστικό ειναι να βλεπεις επι του πρακτεου τι κανει ο ανθρωπος που κρυβεται πισω απο ενα νικ; Κατινιστικο ειναι η παραθεση του προφιλ σου ή το ότι καταντησες εσυ ετσι? Και μη μου πεις ότι δεν ειναι καταντια οι 111 μερες και κατι ψιλα που χεις χασει πανω στο πληκτρολογιο;
Η μηπως ειναι χαζογκομενιστικο να μην ειμαι εδω τη μιση μου μερα καθε μερα οπως εσυ;
ρε συ αυτά είναι άγρια... πρόσεχε μη σε φάνε!!! ;)μονο αυτο.....το απολυτο αβαταρ....
παλευω με τα θηρια...
Ναι, η νονα μου και οι γονεις μου ηταν ψωναρες (ευτυχως) και με βαφτισαν Αυρα 26 χρονια πριν.
Απο τα λιγα που χω διαβασει στο θεμα των ελλεινιδων, συγνωμη που θα σε πικρανω, αλλα καθρεφτιζονται αλλα νικ.
Ερωτηση: Οταν ξεχνας το πισι σου ανοιχτο, γραφει και μυνηματα μονο του;
Και γω σε βαριεμαι κοπελια. Βαριεμαι την κλαψομουνιαση οπως λενε και οι περισσότεροι αντρες και συμφωνω σε πολλες περιπτωσεις μαζι τους.
Ναι, η νονα μου και οι γονεις μου ηταν ψωναρες (ευτυχως) και με βαφτισαν Αυρα 26 χρονια πριν.
Απο τα λιγα που χω διαβασει στο θεμα των ελλεινιδων, συγνωμη που θα σε πικρανω, αλλα καθρεφτιζονται αλλα νικ.
Ερωτηση: Οταν ξεχνας το πισι σου ανοιχτο, γραφει και μυνηματα μονο του;
Και γω σε βαριεμαι κοπελια. Βαριεμαι την κλαψομουνιαση οπως λενε και οι περισσότεροι αντρες και συμφωνω σε πολλες περιπτωσεις μαζι τους.
ρε παιδια δεν ειναι δυνατον να εχασα τετοιο θεμα.... 16 σελιδες εφτασε! παρακαλω να γινει μονιμο και να μετονομαστει σε γουρουνια αντρες ελλεινες για να πηγαινει πακετο με το γνωστο θρεντ..... περαν αυτου.....
ενταξει οντως μπορει να του ειχε βγαλει το λαδι του φουκαριαρη δεν λεω.... οι ορμονες μιας εγκυου κανουν παρτυ και μπορει να εχει τρελες αντιδρασεις... νευρα κλαματα υστερικα γελια και πολλα αλλα.... αλλα ρε γαμωτο δεν μπορει να κανει λιγο υπομονη κι ο αλλος; πανω που φτανει στο τελος ολο αυτο, δεν μπορει να την συμπονεσει για οσα τραβαει; τους πονους τα πριξηματα το οτι αλλαζει ετσι το σωμα της. στην τελικη ειναι τεραστια ευθυνη. δεν νιωθει καμια τρυφεροτητα για αυτη την γυναικα που φερνει στον κοσμο το ιδιο του το παιδι; που κουβαλαγε 9 μηνες μεσα της ενα κομματι απο τον εαυτο του;
μηπως ειμαι στο συννεφακι μου εντελως; απλα θελω να πιστευω οτι ο ρολος του αντρα ειναι να προστατευει την γυναικα οχι απλα να την γονιμοποιει και να φευγει
δεν πας να αγορασεις κανα τσαντακι τωρα? να χτυπησεις κανα μποτοξακι? μπορει να σου υπενθυμισει την υπαρξη σου
κρινοντας απο τα τελευταια ποστς απανταω για πρωτη φορα ον ποτικ και τελικα ειμαι και παλι οφ τοπικ :S :S :S :S
σους κι εγω εχω κανει μποτοξ!!μια φορα και κοκκαλο το βλεμμα.σαν μασκα ηταν