Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Καλά το είπα εγώ...

εσύ είσαι αλλού. Δεν είπα γενικώς... αλλά μόλις γέννησε η γυναίκα του. Έχει μια διαφορά από το τί γίνετε κάθε μέρα. Αν αυτό το θεωρείς ένα απλό καθημερινό γεγονός...τί να πώ. Όπως το βλέπει κανείς.

Έτσι το πρωϊ πάω να δω το παιδάκι μου που μόλις γεννήθηκε...και περιμένω πως και πώς το βράδυ για να πάω να πιάσω την στριπτιτζού... που μου τα τρώει ενώ μου τρίβετε. Αυτή είναι η ζωή. Έτσι...
Σημασία έχει το ΕΓΩ μου....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη το ότι παντρευεσαι και κανεις παιδια σημαινει ότι πας φυλακη? Δε μου τα λετε καλα κοριτσια... Γιατι αν η γυναικα δε μπορει να βγει για τον χ ψ λογο να μη βγει ο αντρας της εξω; Γιατι αμα ο αντρας δε μπορει να βγει να μη  βγει η γυναικα μονη της; Και στην περιπτωση που εχουν παιδια και δεν εχουν βοηθεια γιατι να μην πηγαινει εναλαξ η εξοδος και ενας να τα φροντιζει το βραδυ; Τι να κανουν και οι δυο καθε βραδυ πανω απο τα κεφαλια τους; Δε λεω να ειναι αρρωστα τα παιδια και ενας απο τους δυο να την κανει. Για την απλη καθημερινοτητα μιλαω. Για να μη γινονται οι ζωες δυσκολες και να μην υπάρχουν γκρινιες και διαζυγια.

οταν θα σου σκισουν το αιδοιο μεχρι τον πισινο σου για να σου παρουν το παιδι σου και εσυ κοιλοπονας και ουρλιαζεις σα φοραδα.....(Στην καλυτερη περιπτωση) ή οταν σε σκισουν στα δυο για να βγαλουν απο μεσα σου την ενωση σου με τον ανθρωπο που ΑΓΑΠΑΣ υποτιθεται και δε μπορεις να κουνηθεις για κανα μηνα (στη χειροτερη περιπτωση)

οταν θα εισαι γεματη ραματα και θα τσουζεις παντου.......οταν θα περνας ολα τα ορμονικα σου τραμπολινα.......οταν θα πασχεις απο επιλοχειο καταθλιψη....οταν το μωρο σου θα τσιριζει και συ στο νοσοκομειο δεν ξερεις τινα κανεις και θες να πεσεις απο το παραθυρο....και οταν εισαι μονη σου το βραδυ προσπαθοντας να συνειδητοποιησεις τι ακριβως σου εχει συμβει με τον ανθρωπο που ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ....

σου ευχομαι ο αντρας σου να σκεφτεται πως θα γαμισει μια πουτανα και πως θα παει στο στριπτιτζαδικο........ακομα καλυτερα? να τα κανει εκεινην ακριβως τη στιγμη...... :)

τετοιες συζητησεις απο ατομα που επιλεγουν ( και πολυ καλα κανουν) την μοναχικη και εργενικη ζωη ειναι ατοπο να γινονται.....μη γελοιοποιεις τη θεση σου..

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δεν εχω αποφασισει να μεινω εργενισσα. Απλως στα 27 μου δε σκεφτομαι ουτε να παντρευτω, ουτε να κανω οικογενεια. Και θεωρω ότι πριν απο τα 33-35 αποκλειεται ν αρχισω να το σκεφτομαι. Αλλα τι σημασια εχει; Εδω οι περισσοτερες αποψεις εμπεριεχουν μεσα τη σκλαβια. Οποτε δε μιλαμε για ανθρωπινες σχεσεις, αλλα για φορτικες δεσμευσεις, μα το Ραχμανινοφ  :P

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Απλως στα 27 μου δε σκεφτομαι ουτε να παντρευτω, ουτε να κανω οικογενεια. Και θεωρω ότι πριν απο τα 33-35 αποκλειεται ν αρχισω να το σκεφτομαι. Αλλα τι σημασια εχει; [/size] [/size] [/size]

Τα σέβη μου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν εχω αποφασισει να μεινω εργενισσα. Απλως στα 27 μου δε σκεφτομαι ουτε να παντρευτω, ουτε να κανω οικογενεια. Και θεωρω ότι πριν απο τα 33-35 αποκλειεται ν αρχισω να το σκεφτομαι. Αλλα τι σημασια εχει; Εδω οι περισσοτερες αποψεις εμπεριεχουν μεσα τη σκλαβια. Οποτε δε μιλαμε για ανθρωπινες σχεσεις, αλλα για φορτικες δεσμευσεις, μα το Ραχμανινοφ  :P

γυρω στα 40 να το βαλεις μπρος...θα εχεις και μια καλη διαφορα ηλικιας με το παιδι σου......20 αυτο 60 εσυ....μια χαρα το βρισκω....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Εγώ θ'απαντήσω στις """"""""κυρίες"""""""""" με ένα στοιχάκι από παλιό τραγούδι: Σου βάααζω δύύσκολααα και ασ παίζω με τα νεύρα σουου, τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανεεε τα έργα σου.

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΝΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μουνιτσα ειμαι 32 και δεν βλεπω να παντρευομαι τουλαχιστο πριν τα 40.ασε που δεν βρησκω γκομενο με το στομα που εχω..... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

μπαι δε γουει αλλα μας ελεγες οταν πρωτομπηκες.....μη με βαζεις να ψαχνω τα ποστ γιατι βαριεμαι.....τα δηθεν γκομενακια και τα ψωνισμενα νεπολουτα κοριτσακια και αγορακια τα σιχενομαι περισσοτερο απο οσο σιχενομαι τις ελλεηνιδες και τους ελληναρες....

α και για να ειμαι ον τοπικ απαντησα οτι ειναι γουρουνια επειδη υπαρχουν γουρουνες.........τους αντρες τους αγαπαμε και οσο τους προσεχουμε ειναι σαν παιδακια........μερικοι απλως γενιουνται γουρουνια οπως μερικες απλως γενιουνται γουρουενς.....

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
οταν θα σου σκισουν το αιδοιο μεχρι τον πισινο σου για να σου παρουν το παιδι σου και εσυ κοιλοπονας και ουρλιαζεις σα φοραδα.....(Στην καλυτερη περιπτωση) ή οταν σε σκισουν στα δυο για να βγαλουν απο μεσα σου την ενωση σου με τον ανθρωπο που ΑΓΑΠΑΣ υποτιθεται και δε μπορεις να κουνηθεις για κανα μηνα (στη χειροτερη περιπτωση)

οταν θα εισαι γεματη ραματα και θα τσουζεις παντου.......οταν θα περνας ολα τα ορμονικα σου τραμπολινα.......οταν θα πασχεις απο επιλοχειο καταθλιψη....οταν το μωρο σου θα τσιριζει και συ στο νοσοκομειο δεν ξερεις τινα κανεις και θες να πεσεις απο το παραθυρο....και οταν εισαι μονη σου το βραδυ προσπαθοντας να συνειδητοποιησεις τι ακριβως σου εχει συμβει με τον ανθρωπο που ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ....

σου ευχομαι ο αντρας σου να σκεφτεται πως θα γαμισει μια πουτανα και πως θα παει στο στριπτιτζαδικο........ακομα καλυτερα? να τα κανει εκεινην ακριβως τη στιγμη...... :)

τετοιες συζητησεις απο ατομα που επιλεγουν ( και πολυ καλα κανουν) την μοναχικη και εργενικη ζωη ειναι ατοπο να γινονται.....μη γελοιοποιεις τη θεση σου..
Καλα, εσυ ή εχεις μεινει πολυ καιρο αγαμητη ή εχεις φαει τετοιο στραπατσο που σου χει διαλυσει την ψυχοσυνθεση. Εγω μπορει να μην εχω κανει παιδια, αλλα εχουν κανει φιλες μου. Καμια δεν ποναγε για ενα μηνα, καμια δεν επαθε καταθλιψη και καμια δεν ητα ν τοσο απαισιοδοξη και μιζερη όσο εσυ.  :jerking:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

:o :o :o :o

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απο το να κάνει εναν αποτυχημένο γάμο είναι πολύ καλύτερο

δεν ειναι αναγκη να κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ παιδια (οπως ειπε και η θαλεια)

τι σκατα εχετε στο κεφαλι σας? τα παιδια δεν τα σκεφτεστε???????

δεν ειναι η εγωιστικη σας προεκταση! ειναι ανθρωπινες ψυχες! ειναι οργανισμοι! δεν ειναι αυτοκινητα και σπιτια!!!

θες να μου πεις δηλαδη οτι ειναι φυσιολογικο μια γυναικα να κανει παιδια στα 40 και στα 50 της???? φυσιολογικο για ποιον? τον γεννετιστη? τον βιολογο? αυτον που θα της κανει την εκχυση σπερματος? ναι γιαυτον ειναι........για τη φυση δεν ειναι.......και σε τετοια ζητηματα σορρυ δεν πας κοντρα στη φυση....

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
γυρω στα 40 να το βαλεις μπρος...θα εχεις και μια καλη διαφορα ηλικιας με το παιδι σου......20 αυτο 60 εσυ....μια χαρα το βρισκω....
Ωρε ζορια που τραβαει ο κοσμος... χωρισμενη εισαι καλε και εχεις τετοια πικρα ή εχεις μεινει στο ραφι?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πες μας κ αλλα ρε συ αυρα
να σου δωσουμε κ εμεις τα σεβη μας...

πραγματικα ειναι εντελως παραδοξο μια γυναικα να ποναει μετα κ πριν την εγκυμοσυνη κ να εχει καταθλιψη
πρωτακουστο
δεν εχει συμβει ποτες

ελα πες κ αλλα...
ειμαι ετοιμη να σου δωσω ρισπεκτ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
μπααααα συνομηλικες ειμαστε ;)

Mουνιτσα...σε φυσιολογικο τοκετο σηκωνεσε την αλλη μερα..

Στις καισαρικες παιζει αυτο που λες...και ειδικα στην επισκληριδιο που αμα δεν ειναι καλος ο γιατρος μπορει να εισαι μουδιασμενη για μηνες...

Ο Μαστερ μιλησε  :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα, εσυ ή εχεις μεινει πολυ καιρο αγαμητη ή εχεις φαει τετοιο στραπατσο που σου χει διαλυσει την ψυχοσυνθεση. Εγω μπορει να μην εχω κανει παιδια, αλλα εχουν κανει φιλες μου. Καμια δεν ποναγε για ενα μηνα, καμια δεν επαθε καταθλιψη και καμια δεν ητα ν τοσο απαισιοδοξη και μιζερη όσο εσυ.  :jerking:

στη γειτονια σου μπορει τα παιδια να τα φερνει η UPS οπως τις Louboutin και τα Manolo....αλλωστε απ ο,τι βλεπω μαλλον καπως ετσι βλεπετε και τα παιδια ;)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
πες μας κ αλλα ρε συ αυρα
να σου δωσουμε κ εμεις τα σεβη μας...

πραγματικα ειναι εντελως παραδοξο μια γυναικα να ποναει μετα κ πριν την εγκυμοσυνη κ να εχει καταθλιψη
πρωτακουστο
δεν εχει συμβει ποτες

ελα πες κ αλλα...
ειμαι ετοιμη να σου δωσω ρισπεκτ...
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom