Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Χάλια τα βλέπω....

έχω ένα σύνδρομο στέρησης, είναι αλήθεια. Αλλά σύντομα θα το διορθώσω.

Σήμερα πάντως τα βλέπω χάλια τα πράγματα.... :-*

(Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω...)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Σία...

πάμε σε άλλη παραλία. Εδώ για να μείνουμε οφείλουμε η να γίνουμε τάνες.... ή αλλιώς τον πούλο.

Μερικά αγοράκια ενοχλούνται και μόνο από την ύπαρξή μας....

Αφού τα είπαμε αυτά ρε θαλ... πάμε όπου θέλουμε και γινόμαστε ότι θέλουμε. Δεν ενοχλούνται από την ύπαρξή μας τα παιδιά, με τη δική τους έχουν πρόβλημα. Και ξέρω και μερικά αγοράκια που  :smitten: :smitten: :smitten:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Θάλεια εμένα δεν με ενοχλεί η ύπαρξή σου ούτε άλλων γυναικών, αντιθέτως την επικροτώ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :rolleyes: :rolleyes: :o :o :o :o
Της εκδιδωμενης το καγκελο...................... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Και προς λαονίκο...

εγώ προσωπικά μπαίνω εδώ μέσα για να ξεστραβωθώ να μάθω τί θέλουν οι άντρες ώστε να γίνω καλύτερη....

Αυτό προς απάντηση της απορίας σου...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Και προς λαονίκο...

εγώ προσωπικά μπαίνω εδώ μέσα για να ξεστραβωθώ να μάθω τί θέλουν οι άντρες ώστε να γίνω καλύτερη....

Αυτό προς απάντηση της απορίας σου...
Οκ για να γίνεις καλύτερη άστους να μιλήσουν να πούνε αυτό που πραγματικά πισεύουν και όχι παραμύθια για αιώνια αγάπη, ουρανούς και αστέρια που περιμένει να ακούσει η μέση Ελληνίδα.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
δεν ειχα σκοπο να παρεμβω αλλα ο τιτλος του θεματος με θιγει βαθυτατα.γιατι ειναι ενας τιτλος απαξιωτικος,φασιστικος και βαθυτατα αναισχυντος και ψευτικος.δε θα σταθω στο τι εκανε ενας ,δυο η πενηντα αντρες.θα σταθω στο μεσο ελληνα που σας παρεχει τα παντα,που δεν εχει πολλα απο τα ελλατωματα των βορειων αντρων(για ρωτηστε τις ρωσιδες και τις πολωνεζες τι ξυλο τρωνε και μετα τα λεμε).και ισως αυτη η προσφορα του ειναι που σας εχει κανει τοσο κακομαθημενες,τοσο καταναλωτικες και τοσο κενες.και οι ψευτοφεμινισμοι της ''κατσαρολας ''στυλ 1980 ειδατε πως τις πληρωσατε.με την καθοδο των βορειων γυναικων,χασατε τη γη κατω απο τα ποδια σας.βαλτε μυαλο και προσαρμοστειτε στην πραγματικοτητα.δειτε τα νουμερα και την σκληρη αληθεια των αριθμων.το 10% των γαμων πια των ελληνων γινεται με αλλλοδαπες.θελετε να συνεχισετε το βιολι της ψευτομαγκιας?¨κανενα προβλημα.το 10% αυριο θα γινει 20% και μεθαυριο 50%.και εσεις ειστε με την πλατη στον τοιχο.γιατι που θα καταφυγετε?στον ομαρ απο το πακισταν που θα σας βαλει μπουργκα και θα σας βαζει να του πλενετε τα ποδια οταν γυρνα στο σπιτι η τον λεσεκ απο την πολωνια που αφου πιεει τις μπυρες με τους φιλους του θα σας κανει τοπι στο ξυλο?αφηστε λοιπον τις ψευτομαγκιες.η δεκαετια του 1970 και 80 περασε ανεπιστρεπτι και κοιταξτε να γινετε πιο γυναικες και σε επιπεδο θυληκοτητας,και σε επιπεδο ευγενειας και σε επιπεδο προσφορας.γιατι και στα 3 ειστε ετη φωτος μακρια απο γυναικες αλλων εθνοτητων
πεστα χρυσοστομε...........

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Οκ για να γίνεις καλύτερη άστους να μιλήσουν να πούνε αυτό που πραγματικά πισεύουν και όχι παραμύθια για αιώνια αγάπη, ουρανούς και αστέρια που περιμένει να ακούσει η μέση Ελληνίδα.

Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να ακούω παραμύθια.... Απλά έθιξα το θέμα "γεννησε η γυναίκα μου κι εγώ βρήκα ευκαιρία να τρέχω στα στριπ". Και όλοι σας να το βρίσκετε μαγκιά...
Αν όντως έτσι είναι οι περισσότεροι.... τότε προτιμώ να μου λένε παραμύθια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ειχα σκοπο να παρεμβω αλλα ο τιτλος του θεματος με θιγει βαθυτατα.γιατι ειναι ενας τιτλος απαξιωτικος,φασιστικος και βαθυτατα αναισχυντος και ψευτικος.δε θα σταθω στο τι εκανε ενας ,δυο η πενηντα αντρες.θα σταθω στο μεσο ελληνα που σας παρεχει τα παντα,που δεν εχει πολλα απο τα ελλατωματα των βορειων αντρων(για ρωτηστε τις ρωσιδες και τις πολωνεζες τι ξυλο τρωνε και μετα τα λεμε).και ισως αυτη η προσφορα του ειναι που σας εχει κανει τοσο κακομαθημενες,τοσο καταναλωτικες και τοσο κενες.και οι ψευτοφεμινισμοι της ''κατσαρολας ''στυλ 1980 ειδατε πως τις πληρωσατε.με την καθοδο των βορειων γυναικων,χασατε τη γη κατω απο τα ποδια σας.βαλτε μυαλο και προσαρμοστειτε στην πραγματικοτητα.δειτε τα νουμερα και την σκληρη αληθεια των αριθμων.το 10% των γαμων πια των ελληνων γινεται με αλλλοδαπες.θελετε να συνεχισετε το βιολι της ψευτομαγκιας?¨κανενα προβλημα.το 10% αυριο θα γινει 20% και μεθαυριο 50%.και εσεις ειστε με την πλατη στον τοιχο.γιατι που θα καταφυγετε?στον ομαρ απο το πακισταν που θα σας βαλει μπουργκα και θα σας βαζει να του πλενετε τα ποδια οταν γυρνα στο σπιτι η τον λεσεκ απο την πολωνια που αφου πιεει τις μπυρες με τους φιλους του θα σας κανει τοπι στο ξυλο?αφηστε λοιπον τις ψευτομαγκιες.η δεκαετια του 1970 και 80 περασε ανεπιστρεπτι και κοιταξτε να γινετε πιο γυναικες και σε επιπεδο θυληκοτητας,και σε επιπεδο ευγενειας και σε επιπεδο προσφορας.γιατι και στα 3 ειστε ετη φωτος μακρια απο γυναικες αλλων εθνοτητων

Να και μια ψύχραιμη παράθεση που καταγράφει την πραγματικότητα όπως είναι....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να ακούω παραμύθια.... Απλά έθιξα το θέμα "γεννησε η γυναίκα μου κι εγώ βρήκα ευκαιρία να τρέχω στα στριπ". Και όλοι σας να το βρίσκετε μαγκιά...
Αν όντως έτσι είναι οι περισσότεροι.... τότε προτιμώ να μου λένε παραμύθια.
Μπορεί να του έχει κάνει τον βίο αβίωτο και να μην θέλει και πολλά μαζί της.
Τώρα τα παραμύθια όπως και τα όνειρα κάποια στιγμή τελειώνουν.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Φυσικα και ........... σε παρακολουθη...... τι ειπες ;;;;;;;
[size=20pt]δεν σου αρεση ;;;;;;[/size]

μια χαρά είναι το μάτι σου, μπέμπα. μου έδωσες ιδέα να βάλω κι εγώ το δικό μου

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μπορεί να του έχει κάνει τον βίο αβίωτο και να μην θέλει και πολλά μαζί της.
Τώρα τα παραμύθια όπως και τα όνειρα κάποια στιγμή τελειώνουν.

τότε γλυκέ μου ένας άντρας λέει το άντε γειά.... Δεν κάνει παιδί μαζί της. Δεν είναι σωστό για ένα παιδί να μεγαλώνει σε τέτοιο περιβάλλον. Αλλά αυτό δεν μας νοιάζει έ? Εμείς ας κάνουμε το κέφι μας και τί μας νοιάζουν οι άλλοι.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τότε γλυκέ μου ένας άντρας λέει το άντε γειά.... Δεν κάνει παιδί μαζί της. Δεν είναι σωστό για ένα παιδί να μεγαλώνει σε τέτοιο περιβάλλον. Αλλά αυτό δεν μας νοιάζει έ? Εμείς ας κάνουμε το κέφι μας και τί μας νοιάζουν οι άλλοι.
κοπελιά εγώ θα το έλεγα αυτό, δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του.
Από εκεί και πέρα σε μια σχέση δεν φταίει μόνο ο ένας.
Πιθανολογώ ότι για να σκέφτεται έτσι έχει και αντίστοιχη γυναίκα που δεν έχει το μυαλό να τον κρατήσει.
Αυτό που θέλω να πω είναι να μην κατακρίνεις μόνο τους άντρες αλλά και να βλέπεις και το άλλο μέρος του νομίσματος που είναι η γυναίκα.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Συνήθως λένε ότι πίσω από έναν άντρα κρύβεται μια γυναίκα (γκόμενα, μάνα, κόρη, σύζυγος κλπ)
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δεις ότι σήμερα αναλογικά η συμπεριφορά των ελληνίδων σε σχέση με πολλές Ευρωπαίες που κατά κόρον υπάρχουν στη Ελλάδα είναι επιεικώς απαράδεκτη και όντως θα καταλήξουν με τον Ομάρ που έλεγε ο συναγωνιστής.

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εχω πεσει κατω απο τα γελιαααα.... :2funny: :2funny: :2funny: Διαβασα βεβαια μονο την πρωτη και τις δυο τελευταιες σελιδες γιατι βαριομουνα, αλλα, Θαλεια μου, sorry που στο λεω, εισαι παντελως εκτος τοπου και χρονου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom