εγω αναφερθηκα στον αναισχυντο τιτλο''γουρουνια αντρες''αυτο ειναι το ερεθισμα της κρτικης μου.τα αλλα που αναφερεσαι πολυ ευχαριστως μπορουμε να επιχειρηματολογησουμε στα αντιστοιχα θεματα.ειλικρινα ομως εσενα ο τιτλος αυτου του θεματος δε σου καθεται στο στομαχι?γιατι αν δε κανω λαθος αφου και εσυ εισαι αντρας παιρνει και εσενα η μπαλα.
ο τιτλος αυτος ειναι ενα χτυπημα ''επι δικαιων και αδικων''και να εισαι σιγουρος πως το ιδιο εντονα θα αντιδρουσα αν καποιος εβριζε συλληβδην ολες τις γυναικες με τον τιτλο''γουρουνια γυναικες''
ομως καποια επιμερους στοιχεια που γραφω,ας τα εχουν υποψη τους οι κυριες.δεν ειναι κακο να ακουμε μια αλλη αποψη,ακομη και αν προερχεται και απο ενα γουρουνι,οπως βαση του θεματος ανηκουμε και εγω αλλα και εσυ πατερ.για αυτο αυτη η οργισμενη αντιδραση μου
το θρεντ το ανοιξα εγω, κι ας φαινεται οτι το ανοιξε η θαλεια. αυτο συνεβη γιατι πηρα ποστ της απο αλλο θρεντ και τα εβαλα μεσα, τα οποια τα ειχε κανει ΠΡΙΝ το ανοιγμα του θρεντ.
οπότε ο τιτλος του θρεντ οφειλεται σε μενα. εγω τον εβαλα.
το ανεφερα και στην αρχη του θρεντ σε καποιο παληκαρι, δεν θυμαμαι ποιο, να μην κανει το λαθος και ταυτιστει με τον τιτλο του, πολυ απλα διοτι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
αν τα παιρνουμε με τον τιτλο ενος θρεντ σε ενα φορουμ στο ιντερνετ, εγω τί μπορω να κανω ?
Ναι αλλα η πλειοψηφια των Ελληνων δεν νομιζω οτι ειναι ετσι...Εξαλλου γιατι εχει περαστει αυτο το προτυπο οτι ο αντρας πρεπει να της τα παρεχει ΟΛΑ και να μην πληρωνει μισο ευρω αυτη για κατι?Δεν ειπα να μην μπορει να της παρεχει κατι και να ειναι μπεκρης αλλα οχι να της πληρωνει και σπιτι και ολα τα εξοδα της και αυτη να καθεται σαν κοτα επειδη εχει απλα ενα μουνι...
κωστή, η πλειοψηφια των ελληνων που εγω ξερω, ειναι περιπου οπως τους περιεγραψα, οπως τους εχω περιγραψει στο θρεντ ''ο κοκκινιστός'' και οπως διαβαζω στο θρεντ περι μουνοδουλίασης.
μη βιαστεις να βγαλεις συμπερασματα του τυπου ''..φταιει ο κυκλος μου και εγω ετσι περιπου θα ειμαι....'' κλπ κλπ. δουλευω 15 ωρες τη μερα, 363 μερες το χρονο.
οσο αφορα το προτυπο που αναφερεις, νομιζω πως θα ηταν καιρος να σκεφτουν οι αντρες τί θελουν και τί μπορουν να δωσουν.
ετσι ειναι αυτα, αμφίδρομος.
για να την εχεις μια γυναικα σπιτι και να σου μεγαλωσει τα παιδια, να σου μαγειρευει, να σου κανει ωραιο και διαφορετικο καθε μερα σεξ, να προσεχει και να φροντιζει τον εαυτο της ωστε να ειναι επιθυμητη πρεπει να μπορεις να της παρεχεις και τις δυνατοτητες (οικονομικες και οχι μονο) για ολα αυτα.
δε νομιζεις οτι ειναι απλα ουτοπία να την θελεις να πληρωνει (αρα και να δουλευει) και παραλληλα να ειναι καλη νοικοκυρα, ιδανικη συζυγος, κυρια στο σαλονι-πουτανα στο κρεβατι, να εχει ματια μονο για σενα, να ειναι επιτυχημενη, να την ποθουν ολοι αλλα να θελει μονο την παρτη σου κλπ κλπ κλπ κλπ ????
αυτα παιζουν μονο στο σεξ και δε σιτι..
ας κοιταξουμε και λιγο την καμπουρα μας..