Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γεια σου ρε κρις :rockon: :rockon: :rockon:

Τα ειπες ολα!
τα μισα ειπε ο κρις.

για τα αλλα μισα (για το ρεμπεσκέ τον ελληνα, που ξυνει τα παπαρια του ολη μερα, που φτανει τα 30-35-40 και δεν εχει κανει μεροκαματο στη ζωη του, γιατι τον χαρτζηλικωνει ο μπαμπας, η μαμα, η γιαγια κλπ και δεν μπορει να παρεχει ΤΙΠΟΤΑ σε μια γυναικα, παρα μονο ξερει να αξιωνει διαφορα απο αυτην, χωρις ο ιδιος να ειναι αξιος για τιποτα και αλλα πολλα που αφορουν τη σκουφια μας σαν αντρες, και μην αρχισουμε ολα να τα παιρνουμε προσωπικα και τα ταυτιζομαστε μ αυτα) δεν ειπε (και δε λεμε) ΤΙΠΟΤΑ..

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
τα μισα ειπε ο κρις.

για τα αλλα μισα (για το ρεμπεσκέ τον ελληνα, που ξυνει τα παπαρια του ολη μερα, που φτανει τα 30-35-40 και δεν εχει κανει μεροκαματο στη ζωη του, γιατι τον χαρτζηλικωνει ο μπαμπας, η μαμα, η γιαγια κλπ και δεν μπορει να παρεχει ΤΙΠΟΤΑ σε μια γυναικα, παρα μονο ξερει να αξιωνει διαφορα απο αυτην, χωρις ο ιδιος να ειναι αξιος για τιποτα και αλλα πολλα που αφορουν τη σκουφια μας σαν αντρες, και μην αρχισουμε ολα να τα παιρνουμε προσωπικα και τα ταυτιζομαστε μ αυτα) δεν ειπε (και δε λεμε) ΤΙΠΟΤΑ..
εγω αναφερθηκα στον αναισχυντο τιτλο''γουρουνια αντρες''αυτο ειναι το ερεθισμα της κρτικης μου.τα αλλα που αναφερεσαι πολυ ευχαριστως μπορουμε να επιχειρηματολογησουμε στα αντιστοιχα θεματα.ειλικρινα ομως εσενα ο τιτλος αυτου του θεματος δε σου καθεται στο στομαχι?γιατι αν δε κανω λαθος αφου και εσυ εισαι αντρας παιρνει και εσενα η μπαλα.
ο τιτλος αυτος ειναι ενα χτυπημα ''επι δικαιων και αδικων''και να εισαι σιγουρος πως το ιδιο εντονα θα αντιδρουσα αν καποιος εβριζε συλληβδην ολες τις γυναικες με τον τιτλο''γουρουνια γυναικες''
ομως καποια επιμερους στοιχεια που γραφω,ας τα εχουν υποψη τους οι κυριες.δεν ειναι κακο να ακουμε μια αλλη αποψη,ακομη και αν προερχεται και απο ενα γουρουνι,οπως βαση του θεματος ανηκουμε και εγω αλλα και εσυ πατερ.για αυτο αυτη η οργισμενη αντιδραση μου

Επισκέπτης
τα μισα ειπε ο κρις.

Ναι αλλα η πλειοψηφια των Ελληνων δεν νομιζω οτι ειναι ετσι...Εξαλλου γιατι εχει περαστει αυτο το προτυπο οτι ο αντρας πρεπει να της τα παρεχει ΟΛΑ και να μην πληρωνει μισο ευρω αυτη για κατι?Δεν ειπα να μην μπορει να της παρεχει κατι και να ειναι μπεκρης αλλα οχι να της πληρωνει και σπιτι και ολα τα εξοδα της και αυτη να καθεται σαν κοτα επειδη εχει απλα ενα μουνι...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω αναφερθηκα στον αναισχυντο τιτλο''γουρουνια αντρες''αυτο ειναι το ερεθισμα της κρτικης μου.τα αλλα που αναφερεσαι πολυ ευχαριστως μπορουμε να επιχειρηματολογησουμε στα αντιστοιχα θεματα.ειλικρινα ομως εσενα ο τιτλος αυτου του θεματος δε σου καθεται στο στομαχι?γιατι αν δε κανω λαθος αφου και εσυ εισαι αντρας παιρνει και εσενα η μπαλα.
ο τιτλος αυτος ειναι ενα χτυπημα ''επι δικαιων και αδικων''και να εισαι σιγουρος πως το ιδιο εντονα θα αντιδρουσα αν καποιος εβριζε συλληβδην ολες τις γυναικες με τον τιτλο''γουρουνια γυναικες''
ομως καποια επιμερους στοιχεια που γραφω,ας τα εχουν υποψη τους οι κυριες.δεν ειναι κακο να ακουμε μια αλλη αποψη,ακομη και αν προερχεται και απο ενα γουρουνι,οπως βαση του θεματος ανηκουμε και εγω αλλα και εσυ πατερ.για αυτο αυτη η οργισμενη αντιδραση μου
το θρεντ το ανοιξα εγω, κι ας φαινεται οτι το ανοιξε η θαλεια. αυτο συνεβη γιατι πηρα ποστ της απο αλλο θρεντ και τα εβαλα μεσα, τα οποια τα ειχε κανει ΠΡΙΝ το ανοιγμα του θρεντ.

οπότε ο τιτλος του θρεντ οφειλεται σε μενα. εγω τον εβαλα.

το ανεφερα και στην αρχη του θρεντ σε καποιο παληκαρι, δεν θυμαμαι ποιο, να μην κανει το λαθος και ταυτιστει με τον τιτλο του, πολυ απλα διοτι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
αν τα παιρνουμε με τον τιτλο ενος θρεντ σε ενα φορουμ στο ιντερνετ, εγω τί μπορω να κανω ?

Ναι αλλα η πλειοψηφια των Ελληνων δεν νομιζω οτι ειναι ετσι...Εξαλλου γιατι εχει περαστει αυτο το προτυπο οτι ο αντρας πρεπει να της τα παρεχει ΟΛΑ και να μην πληρωνει μισο ευρω αυτη για κατι?Δεν ειπα να μην μπορει να της παρεχει κατι και να ειναι μπεκρης αλλα οχι να της πληρωνει και σπιτι και ολα τα εξοδα της και αυτη να καθεται σαν κοτα επειδη εχει απλα ενα μουνι...
κωστή, η πλειοψηφια των ελληνων που εγω ξερω, ειναι περιπου οπως τους περιεγραψα, οπως τους εχω περιγραψει στο θρεντ ''ο κοκκινιστός'' και οπως διαβαζω στο θρεντ περι μουνοδουλίασης.
μη βιαστεις να βγαλεις συμπερασματα του τυπου ''..φταιει ο κυκλος μου και εγω ετσι περιπου θα ειμαι....'' κλπ κλπ. δουλευω 15 ωρες τη μερα, 363 μερες το χρονο.

οσο αφορα το προτυπο που αναφερεις, νομιζω πως θα ηταν καιρος να σκεφτουν οι αντρες τί θελουν και τί μπορουν να δωσουν.
ετσι ειναι αυτα, αμφίδρομος.
για να την εχεις μια γυναικα σπιτι και να σου μεγαλωσει τα παιδια, να σου μαγειρευει, να σου κανει ωραιο και διαφορετικο καθε μερα σεξ, να προσεχει και να φροντιζει τον εαυτο της ωστε να ειναι επιθυμητη πρεπει να μπορεις να της παρεχεις και τις δυνατοτητες (οικονομικες και οχι μονο) για ολα αυτα.

δε νομιζεις οτι ειναι απλα ουτοπία να την θελεις να πληρωνει (αρα και να δουλευει) και παραλληλα να ειναι καλη νοικοκυρα, ιδανικη συζυγος, κυρια στο σαλονι-πουτανα στο κρεβατι, να εχει ματια μονο για σενα, να ειναι επιτυχημενη, να την ποθουν ολοι αλλα να θελει μονο την παρτη σου κλπ κλπ κλπ κλπ ????
αυτα παιζουν μονο στο σεξ και δε σιτι..

ας κοιταξουμε και λιγο την καμπουρα μας..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγώ συμφωνώ απόλυα με τον chris και με το παλληκάρι που είπε ότι το θέμα είναι ίδιο με τις ελλεινίδες.
1. Καμμιά σχέση σε συμβίωση Ελληνίδα-ξένη
2. Οι απαιτήσεις τους είναι στο ταβάνι και η προσφορά στο 5ο υπόγειο.
Θα καταλήξουν εκεί που έλεγε ο Chris.
Αν δεν αλλάξουν περαστικά τους εμείς έχουμε πλέον κι άλλες επιλογές.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
το θρεντ το ανοιξα εγω, κι ας φαινεται οτι το ανοιξε η θαλεια. αυτο συνεβη γιατι πηρα ποστ της απο αλλο θρεντ και τα εβαλα μεσα, τα οποια τα ειχε κανει ΠΡΙΝ το ανοιγμα του θρεντ.

οπότε ο τιτλος του θρεντ οφειλεται σε μενα. εγω τον εβαλα.

το ανεφερα και στην αρχη του θρεντ σε καποιο παληκαρι, δεν θυμαμαι ποιο, να μην κανει το λαθος και ταυτιστει με τον τιτλο του, πολυ απλα διοτι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
αν τα παιρνουμε με τον τιτλο ενος θρεντ σε ενα φορουμ στο ιντερνετ, εγω τί μπορω να κανω ?
οκ αφου ειναι πλακιτσα θεωρουμε το θεμα ληξαν

διορθωση παραθεσης..

Επισκέπτης
οσο αφορα το προτυπο που αναφερεις, νομιζω πως θα ηταν καιρος να σκεφτουν οι αντρες τί θελουν και τί μπορουν να δωσουν.
ετσι ειναι αυτα, αμφίδρομος.
για να την εχεις μια γυναικα σπιτι και να σου μεγαλωσει τα παιδια, να σου μαγειρευει, να σου κανει ωραιο και διαφορετικο καθε μερα σεξ, να προσεχει και να φροντιζει τον εαυτο της ωστε να ειναι επιθυμητη πρεπει να μπορεις να της παρεχεις και τις δυνατοτητες (οικονομικες και οχι μονο) για ολα αυτα.

δε νομιζεις οτι ειναι απλα ουτοπία να την θελεις να πληρωνει (αρα και να δουλευει) και παραλληλα να ειναι καλη νοικοκυρα, ιδανικη συζυγος, κυρια στο σαλονι-πουτανα στο κρεβατι, να εχει ματια μονο για σενα, να ειναι επιτυχημενη, να την ποθουν ολοι αλλα να θελει μονο την παρτη σου κλπ κλπ κλπ κλπ ????
αυτα παιζουν μονο στο σεξ και δε σιτι..

ας κοιταξουμε και λιγο την καμπουρα μας..

Σε αυτο συμφωνω!Αμα εισαι μπατιρης τελειως και κοπανος και μπεκρουλιακας δεν μπορει να εχεις διπλα σου και την ιδανικη γυναικα που περιγραφεις...

Απο την αλλη δεν υπαρχει μια μεση κατασταση?Να εχει και αυτη ενα εισοδημα να πληρωνει κατι και αυτη...Δηλαδη απο την αλλη μονο ο αντρας πρεπει να δουλευει και να σκιζεται να ειναι οικονομικα και κοινωνικα επιτυχημενος για να τα εχει ολα μα ολα ετοιμα η αλλη?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Ε, δεν γίνεται ΜΟΝΟ να καθόμαστε και ν΄ακούμε μπινελίκια, καμιά φορά μπορεί και να έχουμε όρεξη να τα χώσουμε. Μην ανησυχείς, δεν γίνεται πολύ συχνά.
Γι πες μας σε παρακαλω........... τι δεν γινεται Πολυ Συχνα.... :think: :think: :think:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Σωστά,πρέπει να μιλάμε για την μέση κατάσταση και όχι για ακραία παραδείγματα.
Πχ κατά μέσο όρο στη Ρωσία μεθάνε και κατά μέσο όρο στο Ισλαμ πέφτει ξύλο.
Όπως και κατά μέσο όρο η Νορβηγίδα πληρώνει τα έξοδά της ενώ η ελληνίδα ψάχνει τον σπόνσορα για να τον δείξει στις φίλες της.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γι πες μας σε παρακαλω........... τι δεν γινεται Πολυ Συχνα.... :think: :think: :think:

Αυτό που δεν γίνεται πολύ συχνά είναι να έχω και όρεξη και χρόνο να τα χώνω στους διάφορους που ρίχνουν τα μπινελίκια τους εδώ μέσα. Σήμερα ήταν τυχεροί, είχα και από τα δύο. Σε κάλυψα τώρα;

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Σωστά,πρέπει να μιλάμε για την μέση κατάσταση και όχι για ακραία παραδείγματα.
Πχ κατά μέσο όρο στη Ρωσία μεθάνε και κατά μέσο όρο στο Ισλαμ πέφτει ξύλο.
Όπως και κατά μέσο όρο η Νορβηγίδα πληρώνει τα έξοδά της ενώ η ελληνίδα ψάχνει τον σπόνσορα για να τον δείξει στις φίλες της.
οπως επισης στα βορεια κρατη θεωρειτε πολυ φυσιολογικο αν ο αντρας μεινει καποια στιγμη ανεργος να κανει τις δουλειες του σπιτιου και να μεγαλωνει τα παιδια.ειπαμε παιδια οι λαοι αυτοι προχωρησαν και προχωρουν μπροστα γιατι δενε χουν προκαταληψεις και στερεοτυπα.ουτε καποιοι και καποιες προσπαθουν πονηρα να βγουν κερδισμενοι με το να τα εκμεταλλευονται

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Πάντως αν και το θρεντ θεωρητικά είναι για να πούμε την άποψή μας για κάποια θέματα (οι γυναίκες προς τους άντρες)... καταφέρατε και εδώ να το οικειοποιηθείτε...και να του δώσετε άλλη μορφή.

Είναι ωραίος ο μονόλογος???

Καμιά φορά δεν είναι κακό να ακούμε και τους άλλους τι έχουν να πουν πάντως. Μαθαίνουμε από τους άλλους...και ίσως βλέπουμε τα πράγματα και με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό φυσικά αν μας ενδιαφέρει.....

Συνεχίστε...μην σας διακόπτω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Αυτό που δεν γίνεται πολύ συχνά είναι να έχω και όρεξη και χρόνο να τα χώνω στους διάφορους που ρίχνουν τα μπινελίκια τους εδώ μέσα. Σήμερα ήταν τυχεροί, είχα και από τα δύο. Σε κάλυψα τώρα;
si............... :smitten: :smitten:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Σία...

πάμε σε άλλη παραλία. Εδώ για να μείνουμε οφείλουμε η να γίνουμε τάνες.... ή αλλιώς τον πούλο.

Μερικά αγοράκια ενοχλούνται και μόνο από την ύπαρξή μας....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως αν και το θρεντ θεωρητικά είναι για να πούμε την άποψή μας για κάποια θέματα (οι γυναίκες προς τους άντρες)... καταφέρατε και εδώ να το οικειοποιηθείτε...και να του δώσετε άλλη μορφή.

Είναι ωραίος ο μονόλογος???

Καμιά φορά δεν είναι κακό να ακούμε και τους άλλους τι έχουν να πουν πάντως. Μαθαίνουμε από τους άλλους...και ίσως βλέπουμε τα πράγματα και με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό φυσικά αν μας ενδιαφέρει.....

Συνεχίστε...μην σας διακόπτω.
1. Ποιός σου είπε ότι το θέμα είναι για να μιλάνε οι γυναίκες στους άντρες?
2.Ότι μορφή δίνουμε γιατί έτσι μας γουστάρει, τι περιμένεις να ακούσεις αυτά που περιμένεις από τους μου..οδουλους?
3.Κανείςδεν σου απαγορεύει να μιλάς οπότε μονόλογος δεν υπάρχει ή έχεις συνηθίσει να μονολογείς εσύ και να σε προσκυνάνε.
4.Η ειρωνία σου περισσεύει με το στυλ να μη σας διακόπτω και στην επιστρέφουμε.
Άντε γειά κοπέλα μου!!!Άντε γειά!

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Πάντως...είναι αλήθεια. Η αγαμία χτυπάει στον εγκέφαλο.

Θα δείτε όλοι ότι μετά βλέπεις τα πάντα με άλλη διάθεση.... :-*

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως...είναι αλήθεια. Η αγαμία χτυπάει στον εγκέφαλο.

Θα δείτε όλοι ότι μετά βλέπεις τα πάντα με άλλη διάθεση.... :-*
1. Συνεχίζεις να βρίζεις με το γάντι.
2. Εγώ που δεν πάσχω από αγαμία και τα βλέπω έτσι έχω βιώματα, τα ισοπεδώνω κλπ κλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom