Επισκόπηση σελίδων 11-19 ...
Επαναλαμβάνω, την έρα που γεννιόντουσαν και τα 2 μου παιδιά ήμουν εκεί, μέσα , κράταγα το χέρι της γυναίκας μου
Το αν το βράδυ αφού την άφησα πήγα για ποτό είναι άλλο θέμα.
Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 16 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
δεν σας προλαβαίνω με τίποτα ...
Το αν θα χωρίσω ή όχι είναι κάτι το οποίο δεν είναι δικό σου θέμα μιας και είμαστε άγνωστοι, ξέρω όμως ότι αν γίνει δεν θα γίνει στα επόμενα χρόνια
Δηλαδή οι μόνοι άντρες που πάνε στα στριπ είναι αυτοί που έχουν φάει παντόφλα καιόσοι τους έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλη ? λυπάμαι αλλα δεν ανήκω σε καμμία από τις 2 κατηγορίες, ούτε υστεριές έχω περάσει στην οιγογενιακή μου ζωή .. μια χαρά είμαι και το ίδιο επιθυμ΄β και για εσάς
Που είπα ρε παιδιά ότι πήγα να πηδήξω ??? για δώστε μου το link ...
Οχι και τα 4 βράδυα που είμουν έξω ούτε πήδηξα, ούτε φραπέ πήρα, ούτε τσιμπούκωσα καμμία
Γιατί δεν ήθελα, αν ήθελα θα το είχα κάνει
Δεν προσπαθώ τίποτα, ούτε έχω δηλώσει λογικός ή στο μέσο όρο των σημερινού Ελληνα
Στο επόμενο παιδί (αν κάνω που δεν νομίζω) δεν θα γράψω τίποτα εδώ ... στο λόγο μου ...!!!
βρε....ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?...... [για όσους αφορά αυτό] .....την ώρα που γεννιέται το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ...Η ΖΩΗ ΣΑΣ....η ιερότερη στιγμή στη ζωή του κάθε άντρα και την ώρα που η γυναίκα σας πονά στην κλινική και σας φέρνει ότι το ευτυχέστερο υπάρχει....εσείς σκέφτεστε τα στρίπ,τις πουτάνες και τα γαμήσια.....καλά βρε η λέξη μυαλό είναι άγνωστη .....με τέτοιο μυαλό ΣΙΓΟΥΡΑ σε μερικά χρόνια θα χωρίσετε και πέστε μου...ΤΟ ΠΑΙΔΙ τι φτάιει να έχει χωρισμένους γονείς?....άμα είστε ανάξιοι να γίνεται πατεράδες μην παντρεύεστε και μην κάνετε παιδιά...΄;αντε γιατί μας πρήξατε με τα αντριλίκια σας και τις μαγκιές σας........αυτά και δεν απαντώ σε κανένα......δεν πα να βρίζετε όσο θέλετε....κόφτε τον λαιμό σας...έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα τον κόψετε.....έλεος πια ..αγανάκτησα.......
Επαναλαμβάνω, την έρα που γεννιόντουσαν και τα 2 μου παιδιά ήμουν εκεί, μέσα , κράταγα το χέρι της γυναίκας μου
Το αν το βράδυ αφού την άφησα πήγα για ποτό είναι άλλο θέμα.
Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 16 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
δεν σας προλαβαίνω με τίποτα ...
Το αν θα χωρίσω ή όχι είναι κάτι το οποίο δεν είναι δικό σου θέμα μιας και είμαστε άγνωστοι, ξέρω όμως ότι αν γίνει δεν θα γίνει στα επόμενα χρόνια
ενταξει οντως μπορει να του ειχε βγαλει το λαδι του φουκαριαρη δεν λεω.... οι ορμονες μιας εγκυου κανουν παρτυ και μπορει να εχει τρελες αντιδρασεις... νευρα κλαματα υστερικα γελια και πολλα αλλα.... αλλα ρε γαμωτο δεν μπορει να κανει λιγο υπομονη κι ο αλλος; πανω που φτανει στο τελος ολο αυτο, δεν μπορει να την συμπονεσει για οσα τραβαει; τους πονους τα πριξηματα το οτι αλλαζει ετσι το σωμα της. στην τελικη ειναι τεραστια ευθυνη. δεν νιωθει καμια τρυφεροτητα για αυτη την γυναικα που φερνει στον κοσμο το ιδιο του το παιδι; που κουβαλαγε 9 μηνες μεσα της ενα κομματι απο τον εαυτο του;
μηπως ειμαι στο συννεφακι μου εντελως; απλα θελω να πιστευω οτι ο ρολος του αντρα ειναι να προστατευει την γυναικα οχι απλα να την γονιμοποιει και να φευγει
Δηλαδή οι μόνοι άντρες που πάνε στα στριπ είναι αυτοί που έχουν φάει παντόφλα καιόσοι τους έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλη ? λυπάμαι αλλα δεν ανήκω σε καμμία από τις 2 κατηγορίες, ούτε υστεριές έχω περάσει στην οιγογενιακή μου ζωή .. μια χαρά είμαι και το ίδιο επιθυμ΄β και για εσάς
ειμαστε κι αλλες εδω αλλα οπως βλεπεις τρωμε κραξιμο ΚΑΙ για αυτο....καποιοι το θεωρουν μαγκια να πααινει ο αντρας ο πολλα βαρυς την ωρα που γεννηθηκε το παιδι του στα κωλαδικα....λες και δε μπορει να μη γαμησει 4 μερες.....
Που είπα ρε παιδιά ότι πήγα να πηδήξω ??? για δώστε μου το link ...
Οχι και τα 4 βράδυα που είμουν έξω ούτε πήδηξα, ούτε φραπέ πήρα, ούτε τσιμπούκωσα καμμία
Γιατί δεν ήθελα, αν ήθελα θα το είχα κάνει
Πάντα λιτός αλλά στο ζουμί !!!Αν διαβασεις καλα τις τελευταιες σελιδες ,
μαλλον '' ξεκατινιασμα των γυναικων-μελων του site '' πρεπει να ονομαστει το θρεντ ;)
pfffffff,ντάξει το είδαμε κ αυτό...
αιντε κ εις "ανώτερα" βρε χαζομπαμπά(?) (αυτό πάει σε όλους τους χαζομπαμπάδες αυτού του στυλ)
τα οποία "ανώτερα" πραγματικά δεν έχω τόσο μεγάλη φαντασία για να πω πoια μπορεί να ΄ναι,μήπως το να
φύγεις για κάποιο sex-tour την αναμενόμενη μέρα τοκετού της συζύγου? Πραγματικά δεν ξέρω..
Προς όσους προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό κ έτσι είναι η ζωή: Παιδιά δεν το ΄χετε καθόλου όμως,
τα επιχειρήματα των "αντίπαλων" είναι σαφώς πιο ισχυρά,τα δικά σας απλά μαρμελάδες.Δεν θα μακρυγορήσω να πω την άποψη μου, με κάλυψαν κ με το παραπάνω προηγούμενα posts.Τουλάχιστον μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των έστω κ λίγων λογικών ανθρώπων π ΄χουν απομείνει..
Έλεος..
Δεν προσπαθώ τίποτα, ούτε έχω δηλώσει λογικός ή στο μέσο όρο των σημερινού Ελληνα
Στο επόμενο παιδί (αν κάνω που δεν νομίζω) δεν θα γράψω τίποτα εδώ ... στο λόγο μου ...!!!