Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επισκόπηση σελίδων 11-19 ...

βρε....ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?...... [για όσους αφορά αυτό] .....την ώρα που γεννιέται το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ...Η ΖΩΗ ΣΑΣ....η ιερότερη στιγμή στη ζωή του κάθε άντρα και την ώρα που η γυναίκα σας πονά στην κλινική και σας φέρνει ότι το ευτυχέστερο υπάρχει....εσείς σκέφτεστε τα στρίπ,τις πουτάνες και τα γαμήσια.....καλά βρε η λέξη μυαλό είναι άγνωστη .....με τέτοιο μυαλό ΣΙΓΟΥΡΑ σε μερικά χρόνια θα χωρίσετε και πέστε μου...ΤΟ ΠΑΙΔΙ τι φτάιει να έχει χωρισμένους γονείς?....άμα είστε ανάξιοι να γίνεται πατεράδες μην παντρεύεστε και μην κάνετε παιδιά...΄;αντε γιατί μας πρήξατε με τα αντριλίκια σας και τις μαγκιές σας........αυτά και δεν απαντώ σε κανένα......δεν πα να βρίζετε όσο θέλετε....κόφτε τον λαιμό σας...έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα τον κόψετε.....έλεος πια ..αγανάκτησα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επαναλαμβάνω, την έρα που γεννιόντουσαν και τα 2 μου παιδιά ήμουν εκεί, μέσα , κράταγα το χέρι της γυναίκας μου
Το αν το βράδυ αφού την άφησα πήγα για ποτό είναι άλλο θέμα.

Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 16 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
δεν σας προλαβαίνω με τίποτα ...
Το αν θα χωρίσω ή όχι είναι κάτι το οποίο δεν είναι δικό σου θέμα μιας και είμαστε άγνωστοι, ξέρω όμως ότι αν γίνει δεν θα γίνει στα επόμενα χρόνια

ενταξει οντως μπορει να του ειχε βγαλει το λαδι του φουκαριαρη δεν λεω.... οι ορμονες μιας εγκυου κανουν παρτυ και μπορει να εχει τρελες αντιδρασεις... νευρα κλαματα υστερικα γελια και πολλα αλλα.... αλλα ρε γαμωτο δεν μπορει να κανει λιγο υπομονη κι ο αλλος; πανω που φτανει στο τελος ολο αυτο, δεν μπορει να την συμπονεσει για οσα τραβαει; τους πονους τα πριξηματα το οτι αλλαζει ετσι το σωμα της. στην τελικη ειναι τεραστια ευθυνη. δεν νιωθει καμια τρυφεροτητα για αυτη την γυναικα που φερνει στον κοσμο το ιδιο του το παιδι; που κουβαλαγε 9 μηνες μεσα της ενα κομματι απο τον εαυτο του; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

μηπως ειμαι στο συννεφακι μου εντελως; απλα θελω να πιστευω οτι ο ρολος του αντρα ειναι να προστατευει την γυναικα οχι απλα να την γονιμοποιει και να φευγει

Δηλαδή οι μόνοι άντρες που πάνε στα στριπ είναι αυτοί που έχουν φάει παντόφλα καιόσοι τους έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλη ? λυπάμαι αλλα δεν ανήκω σε καμμία από τις 2 κατηγορίες, ούτε υστεριές έχω περάσει στην οιγογενιακή μου ζωή .. μια χαρά είμαι και το ίδιο επιθυμ΄β και για εσάς

ειμαστε κι αλλες εδω αλλα οπως βλεπεις τρωμε κραξιμο ΚΑΙ για αυτο....καποιοι το θεωρουν μαγκια να πααινει ο αντρας ο πολλα βαρυς την ωρα που γεννηθηκε το παιδι του στα κωλαδικα....λες και δε μπορει να μη γαμησει 4 μερες.....

Που είπα ρε παιδιά ότι πήγα να πηδήξω ??? για δώστε μου το link ...
Οχι και τα 4 βράδυα που είμουν έξω ούτε πήδηξα, ούτε φραπέ πήρα, ούτε τσιμπούκωσα καμμία
Γιατί δεν ήθελα, αν ήθελα θα το είχα κάνει

Αν διαβασεις καλα τις τελευταιες σελιδες ,
μαλλον '' ξεκατινιασμα των γυναικων-μελων του site ''  πρεπει να ονομαστει το θρεντ  ;)
Πάντα λιτός αλλά στο ζουμί !!!

pfffffff,ντάξει το είδαμε κ αυτό... :headbang:
αιντε κ εις "ανώτερα" βρε χαζομπαμπά(?) (αυτό πάει σε όλους τους χαζομπαμπάδες αυτού του στυλ)
τα οποία "ανώτερα" πραγματικά δεν έχω τόσο μεγάλη φαντασία για να πω πoια μπορεί να ΄ναι,μήπως το να
φύγεις για κάποιο sex-tour την αναμενόμενη μέρα τοκετού της συζύγου? Πραγματικά δεν ξέρω..

Προς όσους προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό κ έτσι είναι η ζωή: Παιδιά δεν το ΄χετε καθόλου όμως,
τα επιχειρήματα των "αντίπαλων" είναι σαφώς πιο ισχυρά,τα δικά σας απλά μαρμελάδες.Δεν θα μακρυγορήσω να πω την άποψη μου, με κάλυψαν κ με το παραπάνω προηγούμενα posts.Τουλάχιστον μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των έστω κ λίγων λογικών ανθρώπων π ΄χουν  απομείνει..

Έλεος..

Δεν προσπαθώ τίποτα, ούτε έχω δηλώσει λογικός ή στο μέσο όρο των σημερινού Ελληνα
Στο επόμενο παιδί (αν κάνω που δεν νομίζω) δεν θα γράψω τίποτα εδώ ... στο λόγο μου ...!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω μπορω να της παραθεσω και 15 νομους κυματικης και ακουστικης αμα μου παει πολυ κοντρα γιατι την εχω πληρη την επιστημη οχι μονομερη :2funny:

εγω κατι θεωρειες κ αρμονιες εκανα
κ δεν θυμαμαι τπτις... :-

ν αρχισω να παραθετω πεπλεγμενες συναρτησεις κ  επικαμπυλια κ τετοια να το παιξω εξυπνη κ ευφυης?

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν προσπαθώ τίποτα, ούτε έχω δηλώσει λογικός ή στο μέσο όρο των σημερινού Ελληνα
Στο επόμενο παιδί (αν κάνω που δεν νομίζω) δεν θα γράψω τίποτα εδώ ... στο λόγο μου ...!!!

πουτσα εριξες; η πας να ηθικολογησεις και συ;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρε μποργκ
χαλαρωσε
το ποστ σου ηταν αφορμη να ξεκινησει γενικα ενας διαλογος πανω σ αυτο το θεμα που κατεληξε σε λιγο ξεκατινιασμα
δεν στα χωνουν προσωπικα
δεν σε ξερει κανενας... οφου

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Borg δε βρισκω κακα τα στριπ προσωπικα........ουτε τα μπουρδελα.........ουτε τα θεωρω μερη για τελειωμενους.........ειδικα τα στριπ μου αρεσουν παρα πολυ και τα επισκεπτομαι και συχνα........δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα χρησιμοποιω ως εναυσμα ομως τα δικα σου γραπτα.......ειμαι υπερ της ειλικρινειας στις σχεσεις και λειτουργω παντα με αυτο το γνωμονα......ειτε μιλαμε για στριπ ειτε για cg.......καποια πραγματα ομως καλως ή κακως πρεπει να διατηρουν τη θεση που τους αξιζει.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Το δανειακι μου εγω απο που θα το παρω;;;;;;;;;;;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Borg δε βρισκω κακα τα στριπ προσωπικα........ουτε τα μπουρδελα.........ουτε τα θεωρω μερη για τελειωμενους.........ειδικα τα στριπ μου αρεσουν παρα πολυ και τα επισκεπτομαι και συχνα........δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα χρησιμοποιω ως εναυσμα ομως τα δικα σου γραπτα.......ειμαι υπερ της ειλικρινειας στις σχεσεις και λειτουργω παντα με αυτο το γνωμονα......ειτε μιλαμε για στριπ ειτε για cg.......καποια πραγματα ομως καλως ή κακως πρεπει να διατηρουν τη θεση που τους αξιζει.....
εγο ακολουθο τον Λοιντσ εσι πιο γνομονα χρισιμοπισ γαι να γλιτοσουμε λεφτα ισε ικανοπιημενι

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σελίδες 20-23 ...

φίλε όχι μόνο γουρούνι σε βγάλανε αλλά διάβασε όλες τις σελίδες για να καταλάβεις ότι είσαι τέρας της φύσεως σύμφωνα με αυτές, εξωγήινος, νεφελίμ κλπ κι όχι απλά ειλικρινής άντρας.

Να με βάλετε στο βιβλίο γκίνες ... κερδίζω τίποτα ??? έχει θολώσει το μάτι μου με τόσο διάβασμα ... ούτε πανελλήνιες να έδινα πάλι ...

ειλικρινής άντρας ??? είπα και εγώ να μοιραστώ ένα σημαντικό γεγονός της ζωής μου με άτομα που ανταλλάζουμε απόψεις εδώ μέσα κάθε μέρα και με πιάσαν από τα @@ ...
Να ναι καλά το παληκάρι που μουσφύριξε το thread όταν ήταν μόνο στις 20 σελίδες ...

Πες τα ρε αγορι μου γιατι θα με τρελανουν εδω μεσα... Προσκολουνται πανω σ εναν αντρα, δε τον αφηνουν να ανασανει, δε τον αφηνουν να βγει μονος του (οι ιδιες να βγουν μονες τους αποκλειεται  γιατι ή δεν ξερουν η εχουν ξεχασει να περνανε καλα) και μετα τους φταιει αυτος που θα τους τα φορεσει ή θα την κανει με καμια 15-20 χρονια νεοτερη.
Ν αγιασει το πληκτρολογιο σου :grin:

υπάρχουν αρκετές γυναίκες που το κάνουν αυτο (όχι όλες ...), αλλά δεν παντρεύτηκα μία τέτοια, έχω καλό γούστο και κρίση ...!!!
η ελευθερία και ο χώρος για να ανασάνεις είναι απαραίτητο στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, info@bourdela.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

εδώ θα αφήσω 2 φίλους παραπονεμένους λόγω τεχνικών προβλημάτων αλλά δεν πάω να ξαναδιαβάσω τόσες σελίδες να ξαναβρώ τα quote ...

εγο ιμε ΓΟΥΡΟΥΝΙ αντας δε ιμε πλεον
τι θελετε να μαθετε

τι είναι ο "αντας" ???

Αvra & Bite (αλφαβητικά μην παρεξηγηθώ κιόλας) μπορείτε να μου εξηγήσετε πως και κυρίως πόσο εύκολα τα καταφέρατε να αρχίσετε αυτό το ανόητο καυγαδάκι μέσα στο θρεντ για το ανδρικό χοιροστάσιο?

εγώ φταίω ... σταυρώστε με σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με ...!!!

Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 5 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Τι έγινε ? έπεσε η ωριαία παραγωγή ποστ ??? θα σας προλάβω μου φαίνεται ...!!!

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Απορώ πως αντέχεις με τόση κούραση....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
βρε μποργκ
χαλαρωσε
το ποστ σου ηταν αφορμη να ξεκινησει γενικα ενας διαλογος πανω σ αυτο το θεμα που κατεληξε σε λιγο ξεκατινιασμα
δεν στα χωνουν προσωπικα
δεν σε ξερει κανενας... οφου

1) αφού ήμουν η αφορμή, να μην δώσω και εγώ την απάντηση μου ?
2) Αν παρατήρησες στις διαφορές μεταξύ γυναικών που δημιουργήθηκαν δεν αναφέρθηκα ούτε πρόκειται ... για προφανείς λόγους...
3) Τουλάχιστον ένα παλικάρι απο εδώ μέσα με ξέρει ... τα πίναμε μαζί στο BG την κυριακή το βράδυ ...
4) αυτά ...

Αν έχεις διαβάσει παλαιότερα ποστ μου ίσως έχεις διαβάσει ότι είμαι κατά του φραπέ στα στριπ (δεν είναι κακό, επλά εγώ δε γουστάρω)
Δεν γράφω στα ποστ για μπουρδέλα ή στούντιο, δεν μπαίνω πια στα ποστ των cg γιατί αποφάσισα ότι δεν θέλω να κάνω αυτό το βήμα
Σίγουρα δεν είμαι τέλειιος, ούτε ηθικολόγος, ούτε παράδειγμα προς μίμιση.
Που θέλω να καταλήξω ? ότι τα στριπ είναι μια μορφής διασκέδασης και ψυχολογικής διασκέδασης για μένα.
Δεν πάω στο BG ούτε για να πηδήξω, ούτε για να μου την παίξουνε, ούτε για να βγάλω γκόμενα.
Πάω να πιω το ποτάκι μου, να δω το show και να πω 5 μαλακίες με ενα άτομο το οποίο βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά από εμένα (λόγω εθνικότητας, ηλικίας, επαγγέλματος κ.α.)
Γιατί για μένα σημασία έχει η ψυχολογική ξεκούραση (ακόμα και αν εχω να κοιμηθώ 2-3 μέρες) ώστε το πρωί όταν θα κλαίει το παιδί μου να μπορώ να το πάρω αγκαλιά και να παίξω μαζί του

Αν αυτό, εμένα και τους λοιπούς σαν και μένα μας κάνει γουρούνια ... δεν λυπάμαι...!!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
borg να σαι καλά και η ειλικρίνεια στις μέρες μας παρεξηγείται.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Θυμάσαι την ατάκα από την παλιά ελληνική ταινία : το καλο τον λένε και βλακα ...

ε δεν μπορω να ξεκινάω τέτοιο θεμα (ακόμα και εν αγνοία μου) και να μην πω και εγώ την άποψη μου ...!!!

Απλά δεν το βλέπω σαν ειλικρίνια μια συνοπτική περίληψη ενός γεγονότος (σημαντικότατου για εμένα) ώστε να μπούμε σε τέτοια διαδικασία ...

Και όπως προείπα, αν κάνω άλλο παιδί δεν θα το μάθει κανείς ... μη μου το ματιάσετε κιόλας ...  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1) αφού ήμουν η αφορμή, να μην δώσω και εγώ την απάντηση μου ?
2) Αν παρατήρησες στις διαφορές μεταξύ γυναικών που δημιουργήθηκαν δεν αναφέρθηκα ούτε πρόκειται ... για προφανείς λόγους...
3) Τουλάχιστον ένα παλικάρι απο εδώ μέσα με ξέρει ... τα πίναμε μαζί στο BG την κυριακή το βράδυ ...
4) αυτά ...
1. δεν διαφωνησα, απλα μην χαλιεσαι χωρις λογο
2. κ καλα εκανες, ασε που δε αφορουν κ καθολου εσενα
3. δεν το εννοουσα ετσι ακριβως αλλα.. ευχαριστω για την πληροφορια...
4. κ αλλα πολλα αλλα ποιος εχει ορεξη..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
1. δεν διαφωνησα, απλα μην χαλιεσαι χωρις λογο
2. κ καλα εκανες, ασε που δε αφορουν κ καθολου εσενα
3. δεν το εννοουσα ετσι ακριβως αλλα.. ευχαριστω για την πληροφορια...
4. κ αλλα πολλα αλλα ποιος εχει ορεξη..

1) δεν χαλιέμαι, απλά αναρωτιέμαι ...
3) βγες ρε **** να πεις ότι δεν είμαι γουρο΄θνι και ότι είμαι και γαμώ τα άτομα ...!!! :dancing:
4) εγώ εφόσον υπάρχει πολιτισμένος διάλογος, και όρεξη έχω, και τα μάτια μου έχουν γίνει κόκκινα από τόσο διάβασμα, και έχω και μία πείνα απίστευτη ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1) δεν χαλιέμαι, απλά αναρωτιέμαι ...
3) βγες ρε **** να πεις ότι δεν είμαι γουρο΄θνι και ότι είμαι και γαμώ τα άτομα ...!!! :dancing:
4) εγώ εφόσον υπάρχει πολιτισμένος διάλογος, και όρεξη έχω, και τα μάτια μου έχουν γίνει κόκκινα από τόσο διάβασμα, και έχω και μία πείνα απίστευτη ...

1. ελα μωρε καλα τωρα.. φορουμ ειναι..
3. να βγει να βγει να μαθουμε κ εμεις τι μερος του λογου εισθε.. χαχα
χα
4. κ μενα ολα αυτα εκτος των πολιτισμενων διαλογων στα φορα.. μετα απο λιγο τους βαριεσαι..

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ακομη αυτο συζητατε ?  μπραβο ορεξηηηηηη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom