Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
να σου πω κατι??
μπορει να σαο και γαμω τα ατομα.....αλλα βλεπω ενα στυλακι πολυ καπως!!!
τεσπα δικο σου θεμα!!! εσυ θα γινεις αντιπαθητικη!!
Ο καθενας εχει το δικό το στυλ. Το δικό μου μπορει να ειναι καπως, αλλης ανυπαρκτο/ανεπαρκες η μιζερο κλπ κλπ. Λες να με αντιπαθησουν; Πωωωωωωωωωωωωωωωω.... Να ριξω το Ρεκβιεμ και να βαλω πλερεζα?
:grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.202
Πόντοι
22.785
Απο που θα παρουμε εκεινο το δανιακι τελικα;;;;;;;;;;;;;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Που ειναι η αγγελη?
Ωρα φαγητου....

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
και να δεθείς όπως εγω παρακαλώ....

επιβάλλεται

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επι της ουσιας τωρα, εγω δε χαρακτηρισα καμια ουτε χαζογκομενα ουτε κατινα. Ενδεχομενως να το σκεφτηκα, ιδιαιτερα για σενα που χεις χασει το 1/3 μιας χρονιας απο τη ζωη σου ποσταροντας εδω.
Ξερω ξερω... ειναι μεγαλη κατινια να βαζεις τον άλλο να κοιταζει στον καθρεφτη απλα και μονο παραθετοντας στοιχεια που ειναι -απλα- δικα του.
Περαστικά παντως. Εχεις την αμεριστη συμπονια μου. :)

εμ γιαυτο λεμε δε μπορει να γινει συζητηση κουκλιτσα μου.....αφου ειμαστε σε αλλα μηκη κυματος.....ΕΜΕΙΣ σε χαρακτηριζουμε οχι εσυ εμας :) εκει ειναι η διαφορα........βασικα χαρακτηριζουμε τα γραπτα σου....η υπαρξη σου μας ειναι αδιαφορη....γιαυτο και δεν ασχολιομαστε ουτε με το ποσες ωρες μπαινεις εδω μεσα ουτε ποσα ποστ εχεις ουτε ελεγχουμε τα στατιστικα σου ΜΠΑΣ και βρουμε κανα επιχειρημα να στην πουμε :)

κατα ταλλα εμενα τουλαχιστον ναι αυτο για τα παπουτσια μου μεινε....φαντασου ποσο αδιαφορα ηταν ολα τα υπολοιπα που εχεις γραψει....

και ο λογος που μου μειναν τα περι παπουτσιου-ρουοχου και ακομα πιο προσφατα μποτοξ και προσωπικου γυμναστη ειναι γιατι σκιζω τα ρουχα μου δυο θρεντ πιο κατω και προσπαθω να αντιληφθω ποιο ειναι αυτο το ειδος νεοελληνιδας γκομενας που εχει τα χαρακτηριστικα της ελλεηνιδας και τσουπ εμφανιζεται μια αυθεντικη μπροστα μας......μες τα ποδια μας....οποτε τζαμπα οι μαρτιν λουθερ κινγκ εξαγγελιες μου......

ενταξει οκ εσυ πρφανως πηδιεσαι και παρτουζωνεσαι πιο ευκολα απο τη μεση ελλεηνιδα που κραζουν τα αγορακια και εισαι σαφως πιο ακομπλεξαριστη (τουλαχιστον βασει αυτων που γραφεις) αλλα τη ματαιοδοξια, το φτιασιδομα και ολα οσα συνεπαγονται αυτης της ζωης τα διατηρεις και λυπαμαι.......γιαυτο μου μεινε το παπουτσι......

και ναι τα μιουμιου ειναι θυγατρικη της πραντα αλλα εχουν αλλη τιμη οπως γνωριζεις ;)

κατα ταλλα για μια γυναικα που κοντευει να τριανταρησει ο τροπος σκεψης δηλωνει ανωριμοτητα 18χρονου...πιθανον οι εμπειριες σου στη ζωη να περιοριζονται μονο στο ΤPalace ή το St George δε γνωριζω....ετσι εχεις και ενα ελαφρυντικο απο μερους μονο...οταν βγεις απο τη φουσκα σου πιθανον να αλλαξεις αποψη :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω με τετοια ατομα ουτε καν ασχολουμαι....!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ήρθε η αγέλη...πεινασμένη...για χοιρινά :2funny: :2funny:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.