τελικα τι βομπα τι φτιαξανεΝαι... χρειαζεται τρομερος αερας για να γραψεις εδω...
Σα να λεμε το φορουμ του Cern...![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουρούνια άντρες !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 561
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτο το εγραψες καταλαθος?Αυρα να σε ρωτησω
και το κυριοτερο .. παιδεια η παιδι εχεις ?
όχι κολλητέ, αποφάσισαν ότι η βόμβες που κουβαλάς εσύ με το πράσινο είναι αποτελεσματικότερες και οικολογικές, κάνουν καλή κοπριατελικα τι βομπα τι φτιαξανε
Ο καθενας εχει το δικό το στυλ. Το δικό μου μπορει να ειναι καπως, αλλης ανυπαρκτο/ανεπαρκες η μιζερο κλπ κλπ. Λες να με αντιπαθησουν; Πωωωωωωωωωωωωωωωω.... Να ριξω το Ρεκβιεμ και να βαλω πλερεζα?να σου πω κατι??
μπορει να σαο και γαμω τα ατομα.....αλλα βλεπω ενα στυλακι πολυ καπως!!!
τεσπα δικο σου θεμα!!! εσυ θα γινεις αντιπαθητικη!!
Ζαρτιέρα να βάλειςΝα ριξω το Ρεκβιεμ και να βαλω πλερεζα?
![]()
Κατι εχεις εσυε μωρε να περναει η ωρα
κ καλα εγω δεν εχω ζωη προσωπικοτητα μιου μιου γκουτσι μανολο κλπ απ οτι διαβαζω
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Αρκετες μερες τωρα
Επίσης, αν είσαι σκατόφατσα, και μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλιΖαρτιέρα να βάλεις
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Προφανως οχι... και κυριολεκτω.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Επι της ουσιας τωρα, εγω δε χαρακτηρισα καμια ουτε χαζογκομενα ουτε κατινα. Ενδεχομενως να το σκεφτηκα, ιδιαιτερα για σενα που χεις χασει το 1/3 μιας χρονιας απο τη ζωη σου ποσταροντας εδω.
Ξερω ξερω... ειναι μεγαλη κατινια να βαζεις τον άλλο να κοιταζει στον καθρεφτη απλα και μονο παραθετοντας στοιχεια που ειναι -απλα- δικα του.
Περαστικά παντως. Εχεις την αμεριστη συμπονια μου.![]()
εμ γιαυτο λεμε δε μπορει να γινει συζητηση κουκλιτσα μου.....αφου ειμαστε σε αλλα μηκη κυματος.....ΕΜΕΙΣ σε χαρακτηριζουμε οχι εσυ εμας
κατα ταλλα εμενα τουλαχιστον ναι αυτο για τα παπουτσια μου μεινε....φαντασου ποσο αδιαφορα ηταν ολα τα υπολοιπα που εχεις γραψει....
και ο λογος που μου μειναν τα περι παπουτσιου-ρουοχου και ακομα πιο προσφατα μποτοξ και προσωπικου γυμναστη ειναι γιατι σκιζω τα ρουχα μου δυο θρεντ πιο κατω και προσπαθω να αντιληφθω ποιο ειναι αυτο το ειδος νεοελληνιδας γκομενας που εχει τα χαρακτηριστικα της ελλεηνιδας και τσουπ εμφανιζεται μια αυθεντικη μπροστα μας......μες τα ποδια μας....οποτε τζαμπα οι μαρτιν λουθερ κινγκ εξαγγελιες μου......
ενταξει οκ εσυ πρφανως πηδιεσαι και παρτουζωνεσαι πιο ευκολα απο τη μεση ελλεηνιδα που κραζουν τα αγορακια και εισαι σαφως πιο ακομπλεξαριστη (τουλαχιστον βασει αυτων που γραφεις) αλλα τη ματαιοδοξια, το φτιασιδομα και ολα οσα συνεπαγονται αυτης της ζωης τα διατηρεις και λυπαμαι.......γιαυτο μου μεινε το παπουτσι......
και ναι τα μιουμιου ειναι θυγατρικη της πραντα αλλα εχουν αλλη τιμη οπως γνωριζεις ;)
κατα ταλλα για μια γυναικα που κοντευει να τριανταρησει ο τροπος σκεψης δηλωνει ανωριμοτητα 18χρονου...πιθανον οι εμπειριες σου στη ζωη να περιοριζονται μονο στο ΤPalace ή το St George δε γνωριζω....ετσι εχεις και ενα ελαφρυντικο απο μερους μονο...οταν βγεις απο τη φουσκα σου πιθανον να αλλαξεις αποψη
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.202
- Πόντοι
- 22.785
ΠΕΡΝΩ και η γραμη ειναι κατιλιμενη...... θα ξαναπαρω.τελικα τι βομπα τι φτιαξανε
Προφανως οχι... και κυριολεκτω.
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
μονο κοτο κολιτε χιρινα το βραδιΉρθε η αγέλη...πεινασμένη...για χοιρινά![]()
![]()
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
ειμαι στις καλες μουΚατι εχεις εσυ
Αρκετες μερες τωρα