Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εμ γιαυτο λεμε δε μπορει να γινει συζητηση κουκλιτσα μου.....αφου ειμαστε σε αλλα μηκη κυματος.....ΕΜΕΙΣ σε χαρακτηριζουμε οχι εσυ εμας :) εκει ειναι η διαφορα........βασικα χαρακτηριζουμε τα γραπτα σου....η υπαρξη σου μας ειναι αδιαφορη....γιαυτο και δεν ασχολιομαστε ουτε με το ποσες ωρες μπαινεις εδω μεσα ουτε ποσα ποστ εχεις ουτε ελεγχουμε τα στατιστικα σου ΜΠΑΣ και βρουμε κανα επιχειρημα να στην πουμε :)

κατα ταλλα εμενα τουλαχιστον ναι αυτο για τα παπουτσια μου μεινε....φαντασου ποσο αδιαφορα ηταν ολα τα υπολοιπα που εχεις γραψει....

και ο λογος που μου μειναν τα περι παπουτσιου-ρουοχου και ακομα πιο προσφατα μποτοξ και προσωπικου γυμναστη ειναι γιατι σκιζω τα ρουχα μου δυο θρεντ πιο κατω και προσπαθω να αντιληφθω ποιο ειναι αυτο το ειδος νεοελληνιδας γκομενας που εχει τα χαρακτηριστικα της ελλεηνιδας και τσουπ εμφανιζεται μια αυθεντικη μπροστα μας......μες τα ποδια μας....οποτε τζαμπα οι μαρτιν λουθερ κινγκ εξαγγελιες μου......

ενταξει οκ εσυ πρφανως πηδιεσαι και παρτουζωνεσαι πιο ευκολα απο τη μεση ελλεηνιδα που κραζουν τα αγορακια και εισαι σαφως πιο ακομπλεξαριστη (τουλαχιστον βασει αυτων που γραφεις) αλλα τη ματαιοδοξια, το φτιασιδομα και ολα οσα συνεπαγονται αυτης της ζωης τα διατηρεις και λυπαμαι.......γιαυτο μου μεινε το παπουτσι......

και ναι τα μιουμιου ειναι θυγατρικη της πραντα αλλα εχουν αλλη τιμη οπως γνωριζεις ;)

κατα ταλλα για μια γυναικα που κοντευει να τριανταρησει ο τροπος σκεψης δηλωνει ανωριμοτητα 18χρονου...πιθανον οι εμπειριες σου στη ζωη να περιοριζονται μονο στο ΤPalace ή το St George δε γνωριζω....ετσι εχεις και ενα ελαφρυντικο απο μερους μονο...οταν βγεις απο τη φουσκα σου πιθανον να αλλαξεις αποψη :)

τωρα θα σε πει... οτι λες κ εσυ εξυπναδες κ θα σου παραθεσει 5 κονσερτα για πιανο..

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αυρα

επι τη ευκαιρια θα ηθελα να σου πω οτι οσο εισαι ελευθερη κοιτα να ευχαριστηθεις τα γαμισια τα παρτουζωματα τις τσαρκες και ολα τα συναφη.... Δεδομενου οτι οταν αποφασίσεις να δεθεις με καποιον και να μοιραστεις τη ζωη σου και πολυ περισσοτερο οταν αποκτησεις και κανενα παιδακι θα δεις μεγαλες ανατροπες...

Παντως δικαιολογεισαι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Η μηπως αυτο που ειναι πιο αθωο;

Συνημμένα

• kostume-intim-seksi-victoria-secret _13_.jpg
    kostume-intim-seksi-victoria-secret _13_.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 24

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να το βάλεις. Και μετα να ζητησεις πουτσα. Οχι μονο λογια.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εμενα απο κονσερτσα μαρεσι ο ριο μαρε και τρατα αφτι με τισ πιπεριεσ τι καφτερσ

:tooth:

Παω για φαγητο με φιλους. Μπορεις να συνεχισεις εδω με τους δικους σου.  :)

σταματα να επιβεβαιωνεις οτι εχεις μυαλα 18χρονου το πολυ
σε λιγο θα μας πεις.. φτου κ το πατω κ δε το ξεκολλω..

να φορεσεις τα 20ποντα ομως μην ξεχασεις..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τωρα θα σε πει... οτι λες κ εσυ εξυπναδες κ θα σου παραθεσει 5 κονσερτα για πιανο..

εγω μπορω να της παραθεσω και 15 νομους κυματικης και ακουστικης αμα μου παει πολυ κοντρα γιατι την εχω πληρη την επιστημη οχι μονομερη :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φερτε παλι τα γκαρσονια να μαζεψουν την πιστα.
Εφτασαν τα πιατα στο γονατο

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω μπορω να της παραθεσω και 15 νομους κυματικης και ακουστικης αμα μου παει πολυ κοντρα γιατι την εχω πληρη την επιστημη οχι μονομερη :2funny:

κορη θα σου πω να μαθαινεις
το μωρο σε θελει. Μπορει και να σε σκεφτεται την ωρα που την γλυφει ο γαμιας της.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κορη θα σου πω να μαθαινεις
το μωρο σε θελει. Μπορει και να σε σκεφτεται την ωρα που την γλυφει ο γαμιας της.

η φιλη της την εγλυφε ρε μαμα.....εκτος αν μιλαμε για αλλο μωρο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom