You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουρούνια άντρες !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 561
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
[quote author=Borg link=topic=44903.msg814887#msg814887 date=122545971
Που είπα ρε παιδιά ότι πήγα να πηδήξω ??? για δώστε μου το link ...
Οχι και τα 4 βράδυα που είμουν έξω ούτε πήδηξα, ούτε φραπέ πήρα, ούτε τσιμπούκωσα καμμία
Γιατί δεν ήθελα, αν ήθελα θα το είχα κάνει
Πάντα λιτός αλλά στο ζουμί !!!
[/quote]
Πραγματικά εγώ δεν το ΄ξερα αυτό,μου δόθηκε άλλη εντύπωση.
Οπότε σου ζητάω συγνώμη κ no hard feelings φυσικά.
Να σου ζήσει κ η κόρη.
Που είπα ρε παιδιά ότι πήγα να πηδήξω ??? για δώστε μου το link ...
Οχι και τα 4 βράδυα που είμουν έξω ούτε πήδηξα, ούτε φραπέ πήρα, ούτε τσιμπούκωσα καμμία
Γιατί δεν ήθελα, αν ήθελα θα το είχα κάνει
Πάντα λιτός αλλά στο ζουμί !!!
[/quote]
Πραγματικά εγώ δεν το ΄ξερα αυτό,μου δόθηκε άλλη εντύπωση.
Οπότε σου ζητάω συγνώμη κ no hard feelings φυσικά.
Να σου ζήσει κ η κόρη.
Να σου ζήσει κ η κόρη.
tnx
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Borg εγω σου ξαναειπα δε διαφωνω με τα στριπ....ουτε με τους φραπεδες προσωπικα....αρκει φυσικα ολα αυτα να εχουν συζητηθει με ειλικρινια αναμεσα στο ζευγαρι.....κοντευω να γινω γραφικη σαν τον παλιο με το θεμα "ειλικρινια" ετσι συχνα πυ το αναφερω.....λες και μιλαω για "απλες καθημερινες ακομπλεξαριστες ιταλιδες" ενα πραμα
εαν ο καλος μου γουσταρει τα στριπ με το καλο να παει.....και με τους φιλους του αλλα και μαζι μου.......θελω να το ξερω ομως.......να ξερω τι τον φτιαχνει και οσο μπορω να το αξιοποιω......
ναι φυσικα και ειναι καλο η γυναικα να μην προσκολλαται στον αντρα και να του αφηνει τον προσωπικο του χωρο και την ελευθερια του αλλα αυτο πρεπει να γινεται και αμφιδρομα υποθετω ετσι? το θεμα ειναι ομως η σωστη οπως λες επιλογη γυναικας... πως θα αντιδρουσε αυτη η σωστη επιλογη γυναικας που εκανες εαν ηξερε αυτα που σημειωσες εσυ??.....εαν ητανε ενταξει με ολο αυτο και συ εδινε την ευχη της (πηγαινε να ξεσκασεις και συ αρκετα ταλαιπωρηθηκες σημερα) τοτε εγω παω πσσο και σας βγαζω το καπελο για τη σχεση σας......επειδη υποθετω δεν το ξερει ομως τοτε δε μπορουμε να μιλαμε για σωστες επιλογες ουτε για παραχωρηση χωρου....εκτος αν παραχωρηση χωρου ειναι το να πεις ψεμματα για να σε αφησει η γυναικα σου να βγεις (δε μιλαω για σενα προσωπικα)
και ξανατονιζω οτι εγω δε μιλαω για σενα προσωπικα αλλα αποτελεις την αφορμη για μια συζητηση γενικοτερη.....
μπορει να μηνε χω θεμα με τα στριπ ή τους καφεδες ή τα CG (εχω με τα μπουρδελα ομως οσον αφορα τη σχεση μου) αλλα αυτο δε σημαινει πως ενω θα ειμαι στο μαιευτηριο θα με χαροποιουσε το να ξερω οτι ο αντρας μου ειναι καπου εξω και του τριβονται γκομενες οσο κι αν αυτο ξερω οτι του προκαλλει μια χαλαρωση και μια ανακουφιση.......μπορει να ακουγεται πολυ εγωιστικο αλλα νομιζω πως το να γεννησεις ενα παιδι ειναι πολυ πιο σημαντικο....και εμενα η απορια μου προσωπικα δεν ειναι το γιατι πηγες αλλα το που βρηκες την ορεξη και το μυαλο στο να το κανεις αυτο.......δε χρειαζεται εξηγηση επ αυτου δε μου αρεσουν οι απολογιες παρα μονο οι συζητησεις...απλα ολο αυτο απεχει αρκετα απο τη δικη μου σφαιρα σκεψης
υ.γ. συγγνωμη για αυτο περι σεξ που εγραψα καταλαβα λαθος ;)
εαν ο καλος μου γουσταρει τα στριπ με το καλο να παει.....και με τους φιλους του αλλα και μαζι μου.......θελω να το ξερω ομως.......να ξερω τι τον φτιαχνει και οσο μπορω να το αξιοποιω......
ναι φυσικα και ειναι καλο η γυναικα να μην προσκολλαται στον αντρα και να του αφηνει τον προσωπικο του χωρο και την ελευθερια του αλλα αυτο πρεπει να γινεται και αμφιδρομα υποθετω ετσι? το θεμα ειναι ομως η σωστη οπως λες επιλογη γυναικας... πως θα αντιδρουσε αυτη η σωστη επιλογη γυναικας που εκανες εαν ηξερε αυτα που σημειωσες εσυ??.....εαν ητανε ενταξει με ολο αυτο και συ εδινε την ευχη της (πηγαινε να ξεσκασεις και συ αρκετα ταλαιπωρηθηκες σημερα) τοτε εγω παω πσσο και σας βγαζω το καπελο για τη σχεση σας......επειδη υποθετω δεν το ξερει ομως τοτε δε μπορουμε να μιλαμε για σωστες επιλογες ουτε για παραχωρηση χωρου....εκτος αν παραχωρηση χωρου ειναι το να πεις ψεμματα για να σε αφησει η γυναικα σου να βγεις (δε μιλαω για σενα προσωπικα)
και ξανατονιζω οτι εγω δε μιλαω για σενα προσωπικα αλλα αποτελεις την αφορμη για μια συζητηση γενικοτερη.....
μπορει να μηνε χω θεμα με τα στριπ ή τους καφεδες ή τα CG (εχω με τα μπουρδελα ομως οσον αφορα τη σχεση μου) αλλα αυτο δε σημαινει πως ενω θα ειμαι στο μαιευτηριο θα με χαροποιουσε το να ξερω οτι ο αντρας μου ειναι καπου εξω και του τριβονται γκομενες οσο κι αν αυτο ξερω οτι του προκαλλει μια χαλαρωση και μια ανακουφιση.......μπορει να ακουγεται πολυ εγωιστικο αλλα νομιζω πως το να γεννησεις ενα παιδι ειναι πολυ πιο σημαντικο....και εμενα η απορια μου προσωπικα δεν ειναι το γιατι πηγες αλλα το που βρηκες την ορεξη και το μυαλο στο να το κανεις αυτο.......δε χρειαζεται εξηγηση επ αυτου δε μου αρεσουν οι απολογιες παρα μονο οι συζητησεις...απλα ολο αυτο απεχει αρκετα απο τη δικη μου σφαιρα σκεψης
υ.γ. συγγνωμη για αυτο περι σεξ που εγραψα καταλαβα λαθος ;)
... πως θα αντιδρουσε αυτη η σωστη επιλογη γυναικας που εκανες εαν ηξερε αυτα που σημειωσες εσυ??.....εαν ητανε ενταξει με ολο αυτο και συ εδινε την ευχη της (πηγαινε να ξεσκασεις και συ αρκετα ταλαιπωρηθηκες σημερα) τοτε εγω παω πσσο και σας βγαζω το καπελο για τη σχεση σας
...
....και εμενα η απορια μου προσωπικα δεν ειναι το γιατι πηγες αλλα το που βρηκες την ορεξη και το μυαλο στο να το κανεις αυτο.......δε χρειαζεται εξηγηση επ αυτου δε μου αρεσουν οι απολογιες παρα μονο οι συζητησεις...απλα ολο αυτο απεχει αρκετα απο τη δικη μου σφαιρα σκεψης
Οσον αφορά το πρώτο ... μη βγάλεις το καπέλο σου .. κάμει κρύο και θα παγώσουν τα αυτιά σου ...
Οσον αφορά την όρεξη ... μία μέρα με τόση χαρά γιατί να μην έχω κέφι να πάω να ξεφαντώσω ??? εμένα μου φαίνεται απόλυτα λογικό !!!
(αν δεν ηταν στριπ, θα ήταν μπουζούκια ή κάτι άλλο...)
Καληνύχτα ... η συνέχεια άυριο ...
Επισκέπτης
ασχετο...ξερεις τι σημαινει αμτζικ στα τουρκικα? -μουνακι, αλλα γραφεται AMCIK...Να στειλω με το παιδι ενα καφασι πρασινες;;;;;;;;
Παρεπιπτοντως, τελειο ματι, αν ειναι δικο σου...
Επισκέπτης
Ναι, φυσικά εμείς είμαστε γορούνια και οι γυναίκες είναι καριόλες. Νομίζω συμφωνούν όλοι/ες σε αυτό
ρε πας καλα;;;;;;Μόλις με ενημέρωσε φίλος για το thread (πως και δεν το πηρα χαμπάρι ???) και επειδή αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να διαβάσω και τις 19 σελίδες θα απαντήσω μόνο στη Θάλεια που το άνοιξε, μιας και εγώ είμαι το γουρούνι στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Η γυναίκα μου γέννησε, ήμουν στο μαιευτήριο μέχρι τις 9 το βράδυ που τελειώνει το επισκεπτήριο, μετά με διώξανε.
Ολα πήγαν μια χαρά, δεν χρειαζόταν να κάτσει κάποιος το βράδυ μαζί της.
Το πρωί ξαναπήγα στις 8 (το επισκεπτήριο αρχίζει στις 10) και αν εξαιρέσεις μερικές ώρες το μεσημέρι που έπρεπε να πάω στο γραφείο ήμουν πάλι μέχρι τις 9 το βράδυ που με διώξανε πάλι.
Για να μην τα πολυλογώ αυτό γινότανε και τις 4 μέρες που μείναμε μέσα.
Και τα 4 βράδυα, αντί να πάω σπίτι να κοιμηθώ μόνος μου, βγήκα να γιορτάσω τη γέννηση της κόρης μου και να διασκεδάσω.
Με το που βγήκαμε από το μαιευτήριο φώναξα αμέσως παιδίατρο στο σπίτι να δει το βρέφος και του έσκασα φράγκα για επίσκεψη αντί να πάω τζάμπα στο ΙΚΑ στην ουρά.
Και ναι, δεν φόραγα τις παρωπίδες μου, ενώ εξέταζε το παιδί είδα το τεράστιο ρολόι του το οποίο μου έκανε εντύπωση και το έψαξα στο ιντερνετ την επόμενη μέρα.
Αν όλα τα παραπάνω με κάνουν γουρούνι, ίσως και να είμαι
Μην κρίνεις όμως κάποιον από ένα 5νθήμερο στιγμιότυπο σε ένα site χωρίς να ξέρεις τον ίδιο και χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες.
Αν σου πω ότι δουλεύω 12-14 ώρες την ημέρα και 7-8 ώρες τα σαββατα και τις κυριακές για να μην τους λείψει τίποτα θα γίνω λιγότερο γουρούνι ?
ή μήπως είμαι γουρούνι έτσι και αλλιώς επειδή πάω σε στριπ ενώ είμαι παντρεμένος ?
Θα επανέλθω αργότερα
απολογεισαι;;;;;;
σε ποιον και γιατι;;;;
εκανες και κανεις αυτο που γουσταρεις;;;;;;;
ΤΕΛΟΣ.Κανεις καλα....
ΕΣΥ και μονο ΕΣΥ καθοριζεις το καλα και το κακα...
ολα τα αλλα ειναι συμπλεγματικες μαλακιες ψευτοηθικοκουλτουριαροκαταπιεστικης κοινωνιας που στοχο εχουν την δημιουργια ενοχων.....
αν σε ενδιαφερει (που θεωρω οτι θα πρεπει ) η αποψη μου ΚΑΛΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ.....
αλλα μην απολογεισαι....
ΕΣΥ οριζεις τη ζωη σου και βασει των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ επιλογων πορευεσαι.....
και χωρις ενοχες.....αυτες αστες για τους αλλους,οπως εχω κανει και εγω....
αυτα ....
υ.γ. σορρυ νοκια
Ναι, φυσικά εμείς είμαστε γορούνια και οι γυναίκες είναι καριόλες. Νομίζω συμφωνούν όλοι/ες σε αυτό
εγω ειμαι καριολα και το εχω ευχαριστηθει πολυ ειδικα στο σκισιμο
Επισκέπτης
εγω ειμαι καριολα και το εχω ευχαριστηθει πολυ ειδικα στο σκισιμο
Μηπως κανεις παρεα με την vickycfu..?
και συνεχισε να το κανεις .... ;) ;) ;)Σε απαντηση των γραφομενων...
Δεν ξερω αλλα αισθανομαι μαλακας καταπιεσμενος νοικοκυρουλης και ολα τα συναφη διαβαζοντας αυτα που λετε...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μηπως κανεις παρεα με την vickycfu..?
λιγα με τη μαμα εσυ......
Μη τα μπερδεύεις τα πράγματα. Η vicky είναι τσουλάκι δεν είναι καριολάκι.Μηπως κανεις παρεα με την vickycfu..?
ρε πας καλα;;;;;;
απολογεισαι;;;;;;
σε ποιον και γιατι;;;;
εκανες και κανεις αυτο που γουσταρεις;;;;;;;
ΤΕΛΟΣ.Κανεις καλα....
ΕΣΥ και μονο ΕΣΥ καθοριζεις το καλα και το κακα...
ολα τα αλλα ειναι συμπλεγματικες μαλακιες ψευτοηθικοκουλτουριαροκαταπιεστικης κοινωνιας που στοχο εχουν την δημιουργια ενοχων.....
αν σε ενδιαφερει (που θεωρω οτι θα πρεπει ) η αποψη μου ΚΑΛΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ.....
αλλα μην απολογεισαι....
ΕΣΥ οριζεις τη ζωη σου και βασει των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ επιλογων πορευεσαι.....
και χωρις ενοχες.....αυτες αστες για τους αλλους,οπως εχω κανει και εγω....
αυτα ....
υ.γ. σορρυ νοκια
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά όσα έγραψα δεν τα έγραψα σαν απολογία.
Σίγουρα αφού τα έκανα πάει να πει ότι τα γουστάρω και δεν ντρέπομαι, για αυτό και τα ποσταρα. δικιά μου η πίτα, δικό μου και το μαχαίρι στο τι κάνω στη ζωή μου.
Αλλά αφού υπάρχει μία απορία από κάποιον/ους που δεν το καταλαίβουν θεωρώ σωστό να τους ξεκαθαρίσω τη δική μου άποψη, και όχι να απολογηθώ
Σταματηστε μερικες να συμπεριφερεστε σαν ανικανοποιητα τσουλακια που παιζουν σε πολλα ταμπλο και θα περιορισουμε και εμεις την γουρουνιστικη συμπεριφορα μας
Αααααα και συμφωνα με τα στατιστικα οι γυναικες απατανε τους ανδρες το ιδιο πλεον...
Η απιστια εγινε της μοδας στις μερες μας ανεξαρτητα φυλλου
Αααααα και συμφωνα με τα στατιστικα οι γυναικες απατανε τους ανδρες το ιδιο πλεον...
Η απιστια εγινε της μοδας στις μερες μας ανεξαρτητα φυλλου
Επισκέπτης
1) αφού ήμουν η αφορμή, να μην δώσω και εγώ την απάντηση μου ?
2) Αν παρατήρησες στις διαφορές μεταξύ γυναικών που δημιουργήθηκαν δεν αναφέρθηκα ούτε πρόκειται ... για προφανείς λόγους...
3) Τουλάχιστον ένα παλικάρι απο εδώ μέσα με ξέρει ... τα πίναμε μαζί στο BG την κυριακή το βράδυ ...
4) αυτά ...
Αν έχεις διαβάσει παλαιότερα ποστ μου ίσως έχεις διαβάσει ότι είμαι κατά του φραπέ στα στριπ (δεν είναι κακό, επλά εγώ δε γουστάρω)
Δεν γράφω στα ποστ για μπουρδέλα ή στούντιο, δεν μπαίνω πια στα ποστ των cg γιατί αποφάσισα ότι δεν θέλω να κάνω αυτό το βήμα
Σίγουρα δεν είμαι τέλειιος, ούτε ηθικολόγος, ούτε παράδειγμα προς μίμιση.
Που θέλω να καταλήξω ? ότι τα στριπ είναι μια μορφής διασκέδασης και ψυχολογικής διασκέδασης για μένα.
Δεν πάω στο BG ούτε για να πηδήξω, ούτε για να μου την παίξουνε, ούτε για να βγάλω γκόμενα.
Πάω να πιω το ποτάκι μου, να δω το show και να πω 5 μαλακίες με ενα άτομο το οποίο βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά από εμένα (λόγω εθνικότητας, ηλικίας, επαγγέλματος κ.α.)
Γιατί για μένα σημασία έχει η ψυχολογική ξεκούραση (ακόμα και αν εχω να κοιμηθώ 2-3 μέρες) ώστε το πρωί όταν θα κλαίει το παιδί μου να μπορώ να το πάρω αγκαλιά και να παίξω μαζί του
Αν αυτό, εμένα και τους λοιπούς σαν και μένα μας κάνει γουρούνια ... δεν λυπάμαι...!!!
Επιβεβαιώνω την αυθεντικότητα των όσων λέει ο Φίλτατος Borg...
Το να πας να ξεσκάσεις, να πιεις το ποτάκι σου κ να πάρεις το ματάκι σου δεν είναι ούτε απαγορευτικο, ούτε κ κακό....
Άλλωστε, η προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν έχεις οικογένεια καλό είναι να μην καταπιέζεις τον εαυτό σου, να κάνεις πράγματα που θα σε ανανεώνουν και θα σε βοηθούν να είσαι σωστός απέναντι σε εσένα κ στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σου.... Φανταστείτε πόσοι παντρεμένοι υπάρχουν που δεν βγαίνουν λίγο να ξεσκασούν και σε συνδυασμό με την πίεση της καθημερινότητας, δεν ελέγχουν τα νεύρα τους κ γαμάνε το γάμο τους... Νομίζω ότι η ανανέωση (μάτι δηλαδή) δεν είναι απαγορευτικό, τουναντίον....
Επισκέπτης
Δε μιλαμε για το να πηγαινει ο αντρας σε στριπ ενοσω ειναι παντρεμενος παθος.......απο αλλου ξεκινησε το θεμα.........
το γνωρίζω mounitsa, να μην παραθέσω κ εγώ την άποψη μου για το θέμα;
Επισκέπτης
Μη τα μπερδεύεις τα πράγματα. Η vicky είναι τσουλάκι δεν είναι καριολάκι.
εσυ τι απο τα δυο εισαι ομως παππου?