Η επιτυχία ενός σωστού σπιτικού, δεν συνίσταται από τον τρόπο διασκέδασης ενός άνδρα, αλλά από τη γενικότερη επικοινωνία του ζευγαρίου....
κραταω αυτο και μονο γιατι αυτο λεω εδω και τοσες σελιδες.......οτι εφοσον το συζητησει το ζευγαρι με γεια του και χαρα του!!!! εαν ο συντροφος μου θελει να το γιορτασει με αυτον τον τροπο και ερθει να το συζητησουμε μπορει και να συμφωνησω....εαν μαθω οτι το κανει κρυφα τοτε θα παρει τα @@δια στο χερι τηγανισμενα......δε γουσταρω ψευτια ρε παιδι μου πως να το κανουμε? εγω...μιλαω παντα για μενα....αλλες γουσταρουν να τρωνε και ξυλο....προβλημα τους.....ειμαι ειλικρινης και απαιτω το ιδιο....
απο κει και περα....επειδη η εγκυμοσυνη και η γεννα ειναι μια πολυ δυσκολη για τη γυναικα περιοδος (η πληρης ισοπεδωση της θηλυκοτητας της) εμενα τουλαχιστον θα με βοηθαγε το να ξερω οτι ο συντροφος μου με υποστηριζει με οποιο τροπο μπορει να βρω παλι τη θηλυκοτητα που εχω στερηθει τοσους μηνες....γιατι μια γυναικα πρεπει να ειναι πρωτα γκομενα του συντροφου της και μετα ολα τα αλλα......οταν παψει αυτο πανε και ολα τα αλλα......το να θελει λοιπον να παει στο στριπ θα με προβληματισει προσωπικα.....και θα μου πηδηξει την ψυχολογια......οχι τοσο επειδη θελει να το κανει αλλα επειδη θα συνειδητοποιησω εκεινη τη στιγμη οτι προφανως εκπεμπουμε σε αλλα μηκη κυματος.....αλλα και παλι μιλαω για μενα και οχι για καποια αλλη γυναικα......και σου ξαναλεω οτι δεν εχω οποιοδηποτε προβλημα με αυτους τους χωρους προσωπικα.......
ισα ισα με φτιαχνουν κι ολας
υ.γ. εχεις διαβασει καμια περιγραφη εδω καποιου ο οποιος απηλαυσε απλα το ποτο του χωρις να του τριφτουν βυζαρουδες? αν ναι παρεθεσε τον μου πλιζ
υ.γ.2 δεν ειπε κανεις να μεινει στο μαιευτηριο! σιγα μη στησει και καραουλι.....απλα υποτιθεται οτι εχεις μια εγνοια.....αν η γυναικα σου ειναι ενταξει....αν το μωρο ειναι ενταξει....εαν δεν υπαρχει επιπλοκη....και εν πασει περιπτωσει διαβασες 3-4 ατομα που ειναι ηδη πατεραδες πως αντεδρασαν και ποιες ηταν οι σκεψεις τους....αυτοι ξερουν καλυτερα απο μενα προφανως τα συναισθηματα εκεινη τη στιγμη ;)