ComodoLive
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ηρεμία, σεξ και απελευθέρωση :-)
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αντιπαράθεση.
Η κάθεμία είναι σε διαφορετική φάση ζωής, με περισσότερες ή λιγότερες εμπειρές και αναλόγως σκέπτεται και γράφει. Τα miu miu τελικά είναι που δίνουν βαρύτητα στην αξία μιας γυναίκας????
Επίσης όταν είμαι στο γραφείο ή έχω αυπνίες μ' αρέσει να περνάω τις ώρες μου παρέα με τα παιδιά εδώ... αυτό τί σημαίνει δηλαδή ότι ΔΕΝ έχω ζωή ???
Ωραία συμπεράσματα βγάζεις άβρα...Εύγε!
εχις δικιο ουτε το μονοποντο να ιτανε ,ουτε χιλιοστο δε μεγαλοσε τοσα χρονια οσπου μαραθικε και επεσε σα οριμο σικο...Τόσα ποστ, χωρίς να βγαίνει κανένα νόημα. Η συζήτηση δεν έχει προχωρήσει ούτε 1 εκατοστό.
Αυτό πραγματικά, μόνο γυναίκες μπορούν να το κάνουν...
Δεν πάτε καμιά βόλτα στην Ερμού λέω ΄γω, να κάνετε και κάτι πιο ενδιαφέρον;
Υ.Γ. Όινκ!
Μα βρε Bite....
Τόσα ποστ, χωρίς να βγαίνει κανένα νόημα. Η συζήτηση δεν έχει προχωρήσει ούτε 1 εκατοστό.
Αυτό πραγματικά, μόνο γυναίκες μπορούν να το κάνουν...
Δεν πάτε καμιά βόλτα στην Ερμού λέω ΄γω, να κάνετε και κάτι πιο ενδιαφέρον;
Υ.Γ. Όινκ!
Εχεις τρομερη πλακα. Προσπαθεις με εξυπναδουλες να φανεις ευφυης, μην απαντωντας ποτε επι της ουσιας. Ησυχη ειμαι πουλακι μου. Γιατι να μην ειμαι. Εκτος αν εχεις τοσο πολυ εθιστει στο πληκτρολογιο που νομιζεις ότι μπορεις να διαταρραξεις την ησυχια καποιου γραφοντας παπαριες.ps: να σε πω μηπως εισαι λυκειο ακομη? γιατι απαντας με ενα στυλ... θα στην πω τωρα κ καθρεφτακι κ οτι πεις εισαι εσυ κ τετοια... αν εισαι τοσο μικρη κ μας το κρυβεις να σ αφησω στην ησυχια σου.. κριμα ειναι...
εσυ παλι απο που ξεφυτρωσες??Ελα μου ντε;
Αvra & Bite (αλφαβητικά μην παρεξηγηθώ κιόλας) μπορείτε να μου εξηγήσετε πως και κυρίως πόσο εύκολα τα καταφέρατε να αρχίσετε αυτό το ανόητο καυγαδάκι μέσα στο θρεντ για το ανδρικό χοιροστάσιο?
Εχεις τρομερη πλακα. Προσπαθεις με εξυπναδουλες να φανεις ευφυης, μην απαντωντας ποτε επι της ουσιας. Ησυχη ειμαι πουλακι μου. Γιατι να μην ειμαι. Εκτος αν εχεις τοσο πολυ εθιστει στο πληκτρολογιο που νομιζεις ότι μπορεις να διαταρραξεις την ησυχια καποιου γραφοντας παπαριες.
μα δε ιξερα οτι στο σπιτι σου εχετε κενα αεροσΕχεις τρομερη πλακα. Προσπαθεις με εξυπναδουλες να φανεις ευφυης, μην απαντωντας ποτε επι της ουσιας. Ησυχη ειμαι πουλακι μου. Γιατι να μην ειμαι. Εκτος αν εχεις τοσο πολυ εθιστει στο πληκτρολογιο που νομιζεις ότι μπορεις να διαταρραξεις την ησυχια καποιου γραφοντας παπαριες.
Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να ακούω παραμύθια.... Απλά έθιξα το θέμα "γεννησε η γυναίκα μου κι εγώ βρήκα ευκαιρία να τρέχω στα στριπ". Και όλοι σας να το βρίσκετε μαγκιά...
Αν όντως έτσι είναι οι περισσότεροι.... τότε προτιμώ να μου λένε παραμύθια.
Γεννησε λοιπον η γυναικα του φιλου εδω. Τεσσερις μερες λοιπον θα ειναι χωρις γυναικα ο ανθρωπος. Το πρωι παει και βλεπει και αυτην και το παιδακι του (να του ζησει) και το βραδυ ειναι μονος του. Γιατι λοιπον να μην παει σε στριπ η οπου αλλου θελει; Στερησε χρονο απο το παιδι του; Η θα επρεπε αφου η γυναικα του ειναι στο μαιευτηριο να κατσει κι αυτος εσωκλειστος στο σπιτι?
Ασε τον ανθρωπο να περασει καλα τεσσερις μερες, γιατι μετα θα φαει πακετο απ ότι φανταζομαι.
εσυ παλι απο που ξεφυτρωσες??
πολυ αερα εχεις σαν νεουδι........χωρια οτι φενεσαι πιτσιρικα.....
αν δεν εισαι τοτε εισαι στο μυαλο!!!!
αν και παλι πεφτω εξω τοτε παιζει να σαι και κλωνος!!!!
κανενας νεος δεν μπαινει με τετοιον αερα!!!μονο οσοι ξερουνε το σαιτ!!
Ναι... χρειαζεται τρομερος αερας για να γραψεις εδω...εσυ παλι απο που ξεφυτρωσες??
πολυ αερα εχεις σαν νεουδι........χωρια οτι φενεσαι πιτσιρικα.....
αν δεν εισαι τοτε εισαι στο μυαλο!!!!
αν και παλι πεφτω εξω τοτε παιζει να σαι και κλωνος!!!!
κανενας νεος δεν μπαινει με τετοιον αερα!!!μονο οσοι ξερουνε το σαιτ!!
να σου πω κατι??Ναι... χρειαζεται τρομερος αερας για να γραψεις εδω...
Σα να λεμε το φορουμ του Cern...