Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα ουτε εγω να ειναι σε τετοιο βαθμο το χαζογκομενιστικο στις ελλεηνιδες
αλλα τελικα ειναι...

κ οσον αφορα στα εξωφρενικα σου μικρη μου κατινα... που συνεχιζεις απτοητη να υποθετεις πραγματα για τις γυναικες εδω μεσα ενω δεν εχουν γραψει κατι που να σου δινει το δικαιωμα να το κανεις (σε αντιθεση με σενα γιατι μονο τα λογια σου σχολιαζουμε αν δεν το χεις καταλαβει) αναφερομαι στα οτι "οι γυναικες που πονανε ή κανουν οτι πονανε στο τοκετο κ πριν κ μετα απλα θελουν να κλαιγονται κ οτι η καταθλιψη απλα ηταν να την παθουν ετσι χωρις αλλο λογο.. " σ ελευθερη μεταφραση δλδ..
αν αυτα θεωρουνται εξαιρετικα απο καποιους λυπαμαι παρα πολυ ειλικρινα..
εχεις γραψει κ αλλα πραγματα που εχουν δηθεν υφος κλπ αλλα εξωφρενικα δεν ειναι
προκαλουν γελιο βεβαια.. αλλα το γελιο ειναι υγεια...
Μυγιαστηκες;  :grin:

Γιατι πουλακι μου το πηρες προσωπικα;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Απ όλα οσα ειχα ποσταρει σου μειναν τα παπουτσια; Ακομα κι ετσι θα σε πειραζε παρα πολυ οτι κανεις να το κανεις με στιλ; Δηλαδη εσυ με τι μαγειρευεις; Με γουνινα καλτσοπαντοφλακια; Η κανεις τα μπαλκονια με την καφε σαγιοναρα που φορανε στις οικοδομες;
Και προς ενημερωση σου τα Miu- Miu ειναι το alter ego της Prada. Ιδια εταιρεια δηλαδη.  :P

Ναι κανω δουλειες στο σπιτι με φορμες και παντοφλα!
ειμαι το πρωι αχτενιστη και πολλες φορες ξεχναω να βαλω υδατικη.
Τσακιζομε το πρωι να βαλω ενα τζιν να πεταχτω στο φουρνο για ψωμι και δεν νιωθω λιγοτερο  απο μια που ειναι μπογιατισμενη απο το χαραμα σαν αποκριες.

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ποιος μιλησε για μπογιατισμα; Για περιποιηση μιλησα. Anyway, ο καθενας οπως τη βρισκει.

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σου Avra, έχω ακούσει πολλά για σένα και είπα να χαιρετήσω...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μυγιαστηκες;  :grin:

Γιατι πουλακι μου το πηρες προσωπικα;
Απ όλα οσα ειχα ποσταρει σου μειναν τα παπουτσια; Ακομα κι ετσι θα σε πειραζε παρα πολυ οτι κανεις να το κανεις με στιλ; Δηλαδη εσυ με τι μαγειρευεις; Με γουνινα καλτσοπαντοφλακια; Η κανεις τα μπαλκονια με την καφε σαγιοναρα που φορανε στις οικοδομες;
Και προς ενημερωση σου τα Miu- Miu ειναι το alter ego της Prada. Ιδια εταιρεια δηλαδη.  :P
πωωωωωωωω ρε
ειναι σαν να παιρνεις γλυφιντζουρι απο παιδακι

αρχιζω να λυπαμαι να συνεχισω βρε σπαι...

τελικα η καλοσυνη μου δεν εχει ορια σημερα..

σταμπιτ να το σημειωσεις κ τουτο

ακατανομαστε κ λαμουν... εσεις μια χαρα τα λετε... αλλα εδω πανε να μας τρελανουν τους τρελους..

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πωωωωωωωω ρε
ειναι σαν να παιρνεις γλυφιντζουρι απο παιδακι

αρχιζω να λυπαμαι να συνεχισω βρε σπαι...

τελικα η καλοσυνη μου δεν εχει ορια σημερα..

σταμπιτ να το σημειωσεις κ τουτο

ακατανομαστε κ λαμουν... εσεις μια χαρα τα λετε... αλλα εδω πανε να μας τρελανουν τους τρελους..

Εγω πταιω που ειμαι μια μοντελα και καταδεχομαι!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παιτ φωναξε την αγελη αμεσως!!!!

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα ουτε εγω να ειναι σε τετοιο βαθμο το χαζογκομενιστικο στις ελλεηνιδες
αλλα τελικα ειναι...

κ οσον αφορα στα εξωφρενικα σου μικρη μου κατινα... που συνεχιζεις απτοητη να υποθετεις πραγματα για τις γυναικες εδω μεσα ενω δεν εχουν γραψει κατι που να σου δινει το δικαιωμα να το κανεις (σε αντιθεση με σενα γιατι μονο τα λογια σου σχολιαζουμε αν δεν το χεις καταλαβει) αναφερομαι στα οτι "οι γυναικες που πονανε ή κανουν οτι πονανε στο τοκετο κ πριν κ μετα απλα θελουν να κλαιγονται κ οτι η καταθλιψη απλα ηταν να την παθουν ετσι χωρις αλλο λογο.. " σ ελευθερη μεταφραση δλδ..
αν αυτα θεωρουνται εξαιρετικα απο καποιους λυπαμαι παρα πολυ ειλικρινα..

εχεις γραψει κ αλλα πραγματα που εχουν δηθεν υφος κλπ αλλα εξωφρενικα δεν ειναι
προκαλουν γελιο βεβαια.. αλλα το γελιο ειναι υγεια...
Επι της ουσιας τωρα, εγω δε χαρακτηρισα καμια ουτε χαζογκομενα ουτε κατινα. Ενδεχομενως να το σκεφτηκα, ιδιαιτερα για σενα που χεις χασει το 1/3 μιας χρονιας απο τη ζωη σου ποσταροντας εδω.
Ξερω ξερω... ειναι μεγαλη κατινια να βαζεις τον άλλο να κοιταζει στον καθρεφτη απλα και μονο παραθετοντας στοιχεια που ειναι -απλα- δικα του.
Περαστικά παντως. Εχεις την αμεριστη συμπονια μου. :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εγω πταιω που ειμαι μια μοντελα και καταδεχομαι!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παιτ φωναξε την αγελη αμεσως!!!!

ασχολουνται με τις παρτουζες... χαχαχα

πολλα τα μετωπα πολλα... κ οπως μου ειπε ενα φεγγαρι κ μια αγαπημενη μου υπαρξη εδω μεσα "αρχιζω να νιωθω οτι υποτιμουν την νοημοσυνη μου".... δικιο ειχε!

Επι της ουσιας τωρα, εγω δε χαρακτηρισα καμια ουτε χαζογκομενα ουτε κατινα. Ενδεχομενως να το σκεφτηκα, ιδιαιτερα για σενα που χεις χασει το 1/3 μιας χρονιας απο τη ζωη σου ποσταροντας εδω.
Ξερω ξερω... ειναι μεγαλη κατινια να βαζεις τον άλλο να κοιταζει στον καθρεφτη απλα και μονο παραθετοντας στοιχεια που ειναι -απλα- δικα του.
Περαστικά παντως. Εχεις την αμεριστη συμπονια μου. :)

τελικα ο αινσταιν επρεπε να πει... το συμπαν η βλακεια κ η κατινια ειναι απειρα
αλλα δεν θα ειχε γνωρισει νερακια αυτος.. μα τον τεσλα μου!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αχ κατακαημενη ρουμελη τι σου μελε να παθεις να μαγειρευουν φακες με πραντα και να ανοιγουν φυλλο με αρμανι........

ημαρτον ποια φτανει εδω μεσα τοση χολη για τους αντρες και τις γυναικες ας δουμε τα πραγματα ποιο ομορφα και ας συμβιβαστουμε οτι αυτες ειναι οι συνχρονες ελληνιδες και αυτοι η συνχρονοι ελληνες και να πορευθουμε μεσα απο αυτο δν βγαινει ακρη το λεμε μπαζα και κακογαμητες τις γυναικες ας τις κανουμε ενα κοπλιμεντο να δουμε αυτες οι χαρακτιριζομενες ελλεινηδες μηπως εχουν και αλλο προσωπο που εγω αυτο πιστευω....

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
τελικα ο αινσταιν επρεπε να πει... το συμπαν η βλακεια κ η κατινια ειναι απειρα
αλλα δεν θα ειχε γνωρισει νερακια αυτος.. μα τον τεσλα μου!
Αλλη ατακα δεν εχεις; Δε βαρεθηκες να λες μονο αυτο; Η σου τελειωσαν οι δηθεν εξυπναδες;

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ωπ, ελπίζω να μην διέκοψα κάποια σοβαρή αντιπαράθεση...
Σιγα την αντιπαραθεση... Διαφωνια σε μπουρδελοσαιτ επειδη θιχτηκε ο εγωισμός μιας τιμημενης/μαλαματενιας η οπως αλλιως λενε τα μπουρδελοπαρασημα που πηρε :grin:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Sorry, παλια που ειναι αλλιωτικη  :2funny:

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σιγα την αντιπαραθεση... Διαφωνια σε μπουρδελοσαιτ επειδη θιχτηκε ο εγωισμός μιας τιμημενης/μαλαματενιας η οπως αλλιως λενε τα μπουρδελοπαρασημα που πηρε :grin:

Κρατώντας μονάχα τρείς λεξούλες : "Διαφωνια σε μπουρδελοσαιτ" πάντως
έχω να πω ότι και μόνο απο αυτό, οξύμωρο είναι το θέμα. Δηλ. γιατί να κάτσεις να διαφωνείς σε ένα site (μπουρδέλο ή μή)
Δεν ξέρω αν με πιάνεις.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν πειραζει κοπελια
εσυ εισαι μαλαματενια στη ζωη απ οτι καταλαβαμε κ νια..
ενω εμεις... για φουντο
Αλλη ατακα δεν εχεις; Δε βαρεθηκες να λες μονο αυτο; Η σου τελειωσαν οι δηθεν εξυπναδες;

εχω κ αλλες
αλλα αυτη η ατακα του αινσταιν ταιριαζει πολυ εδω μεσα απ οτι φαινεται οποτε γιατι να το χαλασω κ να βγω εκτος θεματος... μα τον euler μου!

o euler εχει πει τπτις ατακες αραγε...

παντως η αγαπημενη μου απο τον αλμπερτ ειναι αυτη:

If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

ps: να σε πω μηπως εισαι λυκειο ακομη? γιατι απαντας με ενα στυλ... θα στην πω τωρα κ καθρεφτακι κ οτι πεις εισαι εσυ κ τετοια... αν εισαι τοσο μικρη κ μας το κρυβεις να σ αφησω στην ησυχια σου.. κριμα ειναι...

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Κρατώντας μονάχα τρείς λεξούλες : "Διαφωνια σε μπουρδελοσαιτ" πάντως
έχω να πω ότι και μόνο απο αυτό, οξύμωρο είναι το θέμα. Δηλ. γιατί να κάτσεις να διαφωνείς σε ένα site (μπουρδέλο ή μή)
Δεν ξέρω αν με πιάνεις.....
Ελα μου ντε;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166