alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
...α και ψαχνω σπιτι...ωραια!!κατι σαν μεσιτης.....
...α και ψαχνω σπιτι...ωραια!!κατι σαν μεσιτης.....
εχουν τρελαθει να κανουν κλωνους τα αρρωστακια...μας βγήκες τελικά παιχτούρας βολ.2 με βυζιά και μουνί.
μανταμ ε μεσιέ εντ δε οδερς
και δε συμμαζεύεται
θα ρωτησω πρωτα τον φιλοοοο gl
ή αυτό, ή παίζει να έχει πέσει επιδημία τώρα τελευταία. το δντ φταίειεχουν τρελαθει να κανουν κλωνους τα αρρωστακια...
αυτο,αυτο...ή αυτό, ή παίζει να έχει πέσει επιδημία τώρα τελευταία. το δντ φταίει
γιατι ειμαι περιεργη και ανακαλυπτω τον κοσμο !
εχουν τρελαθει να κανουν κλωνους τα αρρωστακια...
... το αποφασισα εισαι φιλος !αλλιως?δεν περναω το τεστ?στηριζομαι απο τα αρχιδια του gl?
οh shit > >
οχι λεμεεε ασπαζομαστε τον μανιχαισμο ....Το γκρί δεν το βλέπει κανείς ε;
ναι ... ειναι τα αγαπημενα μου χρωματαΟ κόσμος αποτελείται από άσπρο και μαύρο ? Τι μου λέτε?
... δεν φταιω εγω !Άρε μανιχαβαλέ πως τον είπες... Αχρωματοψία είχε ο εμπνευστής!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=77744.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=77744.0[/url]θα ρωτησω πρωτα τον φιλοοοο gl :- .... αν πω οτι δεν καταλαβα θα με πειτε παλι βλημα ?
οχι λεμεεε ασπαζομαστε τον μανιχαισμο ....ναι ... ειναι τα αγαπημενα μου χρωματα
και το δωματιο μου ετσι ειναι ....
νιωθω τοσο τυχερος!!!
εχετε λυσσαξει !!!! θα σας δωσω fb να με βρειτε .... δεν ειμαι κλωνοςςς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ...[size=30pt]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ[/size]... το αποφασισα εισαι φιλος !
νιωθω τοσο τυχερος!!!
το επομενο βημα ειναι να μοιραστουμε το fb σου!
Μένουν πολλά ακόμα βήματα για να μοιραστούμε το Μ....ι και τον Κ...ο της
εσυ ποιο μεραδι θες;Μένουν πολλά ακόμα βήματα για να μοιραστούμε το Μ....ι και τον Κ...ο της
ναι ... αλλα πλεον εχει περασει και ως φιλοσοφια μεσα μουΑντελήφθην. Ο προσωπικός σας κόσμος είναι ασπρόμαυρος.
ο πεχτουρας εκανε πολυ σεξ ?
ουτε κατα διανοια ... να δω στον τοιχο μου κανα " μωρη βιλμααααα παλι στο μπουρδελα.κομ εισαι ??? "νιωθω τοσο τυχερος!!!
το επομενο βημα ειναι να μοιραστουμε το fb σου!