The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
εσυ ποιο μεραδι θες;
Εσύ που είσαι κοινός μας φίλος ( :-*) τι μου προτείνεις ?
εσυ ποιο μεραδι θες;
μην κάνεις καμιά μαλακία και δώσεις στοιχεία εδώ μέσα.
εχετε λυσσαξει !!!! θα σας δωσω fb να με βρειτε .... δεν ειμαι κλωνοςςς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ...[size=30pt]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ[/size]... το αποφασισα εισαι φιλος !
εκανε πολυ σεξ στον ΟΠΑΠ....ναι ... αλλα πλεον εχει περασει και ως φιλοσοφια μεσα μου ο πεχτουρας εκανε πολυ σεξ ?
θες να γινουμε φιλοι ?
αααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχ.....μην κάνεις καμιά μαλακία και δώσεις στοιχεία εδώ μέσα.
κυκλοφορούν αρκετοί άρρωστοι, για να ξες
Θά επιθυμούσα διακαώς νά γίνεται φίλη μου υπό τόν όρο νά ανεβάσετε ασπρόμαυρη φωτογραφία τού αιδοίου σας.
και γιατι ασπρομαυρη?για πιο ρομαντισμο??Θά επιθυμούσα διακαώς νά γίνεται φίλη μου υπό τόν όρο νά ανεβάσετε ασπρόμαυρη φωτογραφία τού αιδοίου σας.
φιλε τσολια ... σας αγαπω πολυ ... εγω δεν θα εδινα το fb μου για κανεναν λογο ...
ααααα θελω να σας πω οτι δεν σας ρωταω αν θελετε να ειστε φιλος ή μεσιε ... ειστε φιλος
αυτό να μου πεις.αααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχ.....
αυτη δε ξερει;
Ααααα.... εσύ έχεις και καλλιτεχνικές ανησυχίες....
ωραια θα την εχετε γιατι οπως γνωριζεται ... κ εγω του καλλιτεχνικου ειμαι ;)πανταχόθεν
???????????εκανε πολυ σεξ στον ΟΠΑΠ....
εγω δεν γραφω τετοιες βλακειες...δεν εκθετω ανθρωπους εκτος αν μου την πεσουν και εχω ραμματα για την γουνα τους...
καλα αν δεν θες δεν πειραζει...τι αλλο θες να μοιρασουμε σαν φιλοι???
Αγιε υπομονη ρε ;)
ωραια θα την εχετε γιατι οπως γνωριζεται ... κ εγω του καλλιτεχνικου ειμαι ;)
???????????
Καλο μεσημερι στους φιλους και θαυμαστες μου....σημερα ειναι δυσκολη παιχτικη μερα καθοτι εχουμε το τελικο του Παγκοσμιου κυπελλου και οι πιθανοτητες φαινονται μοιρασμενες....εχω σηκωθει απο νωρις...εχω φαει τρια πορτοκαλια....δυο μεγαλες κουταλιες γνησιο θυμαρισιο μελι....και πριν λιγο τελειωσα το μεσημεριανο γευμα μου..που ηταν χορτα(βλητα) και ψαρια!!!......τωρα εχω βαλλει και ακουω Νατασσα Θεοδωριδου(τις δυσκολες στιγμες...το ασμα!!!)...και ειμαι ετοιμος 1000 ευρω να σκεφτω που θα τα πονταρω!!!....καθε τεσσερα χρονια εχουμε τελικο Παγκοσμιου κυπελλου στο Ποδοσφαιρο....πιστευω να κανω παλι το καθηκον μου...και το παιδακι αυτο που λεγεται Ο.Π.Α.Π...το βραδυ να μου προσφερει πολλες εκσπερματωσεις!!!....χαλαλι του.... τα σλιπακια που θα τρεχω να αλλαζω!!!!!!!!!!(το μεγαλο ματς θα το δω στην οικια μου)...Μετα τιμης ο Παιχτουρας(ο επονομαζομενος εργολαβος στοιχηματικων παιχτικων κηδειων)!!!!!!
ωπ θα μας την φαει ο kaviros ρε Αγιε!!!Αντελήφθην. Πάρτυ με anise οινοπνευματώδη ελληνικής παραγωγής.
και γιατι ασπρομαυρη?για πιο ρομαντισμο??