Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 793K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχετε λυσσαξει !!!! θα σας δωσω fb να με βρειτε  .... δεν ειμαι κλωνοςςς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ...[size=30pt]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ[/size]... το αποφασισα εισαι φιλος  :) !
μην κάνεις καμιά μαλακία και δώσεις στοιχεία εδώ μέσα.
κυκλοφορούν αρκετοί άρρωστοι, για να ξες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
εγω δεν γραφω τετοιες βλακειες...δεν εκθετω ανθρωπους εκτος αν μου την πεσουν και εχω ραμματα για την γουνα τους...

καλα αν δεν θες δεν πειραζει...τι αλλο θες να μοιρασουμε σαν φιλοι???

Αγιε υπομονη ρε ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Θά επιθυμούσα διακαώς νά γίνεται φίλη μου υπό τόν όρο νά ανεβάσετε ασπρόμαυρη φωτογραφία τού αιδοίου σας.

Ααααα.... εσύ έχεις και καλλιτεχνικές ανησυχίες....  :cheesy:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
μην κάνεις καμιά μαλακία και δώσεις στοιχεία εδώ μέσα.
κυκλοφορούν αρκετοί άρρωστοι, για να ξες

φιλε τσολια ... σας αγαπω πολυ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:... εγω δεν θα εδινα το fb μου για κανεναν λογο ...

ααααα θελω να σας πω οτι δεν σας ρωταω αν θελετε να ειστε φιλος ή μεσιε ... ειστε φιλος  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Θά επιθυμούσα διακαώς νά γίνεται φίλη μου υπό τόν όρο νά ανεβάσετε ασπρόμαυρη φωτογραφία τού αιδοίου σας.
και γιατι ασπρομαυρη?για πιο ρομαντισμο??

φιλε τσολια ... σας αγαπω πολυ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:... εγω δεν θα εδινα το fb μου για κανεναν λογο ...

ααααα θελω να σας πω οτι δεν σας ρωταω αν θελετε να ειστε φιλος ή μεσιε ... ειστε φιλος  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλως ηρθες στο club φιλων της vilma! ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
εγω δεν γραφω τετοιες βλακειες...δεν εκθετω ανθρωπους εκτος αν μου την πεσουν και εχω ραμματα για την γουνα τους...

καλα αν δεν θες δεν πειραζει...τι αλλο θες να μοιρασουμε σαν φιλοι???

Αγιε υπομονη ρε ;)

Αντελήφθην. Πάρτυ με anise οινοπνευματώδη ελληνικής παραγωγής.  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραια θα την εχετε γιατι οπως γνωριζεται ... κ εγω του καλλιτεχνικου ειμαι  ;) :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: ??????????? :huh:
Καλο μεσημερι στους φιλους και θαυμαστες μου....σημερα ειναι δυσκολη παιχτικη μερα καθοτι εχουμε το τελικο του Παγκοσμιου κυπελλου και οι πιθανοτητες φαινονται μοιρασμενες....εχω σηκωθει απο νωρις...εχω φαει τρια πορτοκαλια....δυο μεγαλες κουταλιες γνησιο θυμαρισιο μελι....και πριν λιγο τελειωσα το μεσημεριανο γευμα μου..που ηταν χορτα(βλητα) και ψαρια!!!......τωρα εχω βαλλει και ακουω Νατασσα Θεοδωριδου(τις δυσκολες στιγμες...το ασμα!!!)...και ειμαι ετοιμος 1000 ευρω να σκεφτω που θα τα πονταρω!!!....καθε τεσσερα χρονια εχουμε τελικο Παγκοσμιου κυπελλου στο Ποδοσφαιρο....πιστευω να κανω παλι το καθηκον μου...και το παιδακι αυτο που λεγεται Ο.Π.Α.Π...το βραδυ να μου προσφερει πολλες εκσπερματωσεις!!!....χαλαλι του.... τα σλιπακια που θα τρεχω να αλλαζω!!!!!!!!!!(το μεγαλο ματς θα το δω στην οικια μου)...Μετα τιμης ο Παιχτουρας(ο επονομαζομενος εργολαβος στοιχηματικων παιχτικων κηδειων)!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως απο τοτε που μπηκα σ αυτο το σαιτ μονο τσοντες και θριλερ βλεπω πια....απο κωμωδια εχει μπολικη εδω...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
και γιατι ασπρομαυρη?για πιο ρομαντισμο??

Γιά κανέναν ρομαντισμό.Απλούστατα ή ασπρόμαυρη εικόνα απαιτεί γνώση καί αισθητική.Συνεπώς
ή ενδελεχής "ανάγνωση" τής φωτογραφίας ενός αιδοίου πού ή ίδια επέλεξε ως αντιπροσωπευτική της, παρέχει ολικές καί ολιστικές πληροφορίες περί παντός!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom