alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
...α και ψαχνω σπιτι...ωραια!!κατι σαν μεσιτης.....
...α και ψαχνω σπιτι...ωραια!!κατι σαν μεσιτης.....
εχουν τρελαθει να κανουν κλωνους τα αρρωστακια...μας βγήκες τελικά παιχτούρας βολ.2 με βυζιά και μουνί.
μανταμ ε μεσιέ εντ δε οδερς
και δε συμμαζεύεται
θα ρωτησω πρωτα τον φιλοοοο gl
ή αυτό, ή παίζει να έχει πέσει επιδημία τώρα τελευταία. το δντ φταίειεχουν τρελαθει να κανουν κλωνους τα αρρωστακια...
αυτο,αυτο...ή αυτό, ή παίζει να έχει πέσει επιδημία τώρα τελευταία. το δντ φταίει![]()
γιατι ειμαι περιεργη και ανακαλυπτω τον κοσμο![]()
![]()
![]()
![]()
!
εχουν τρελαθει να κανουν κλωνους τα αρρωστακια...
... το αποφασισα εισαι φιλοςαλλιως?δεν περναω το τεστ?στηριζομαι απο τα αρχιδια του gl?
οh shit >>
![]()
οχι λεμεεε ασπαζομαστε τον μανιχαισμο ....Το γκρί δεν το βλέπει κανείς ε;
ναι ... ειναι τα αγαπημενα μου χρωματαΟ κόσμος αποτελείται από άσπρο και μαύρο ? Τι μου λέτε?
Άρε μανιχαβαλέ πως τον είπες... Αχρωματοψία είχε ο εμπνευστής!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=77744.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=77744.0[/url]θα ρωτησω πρωτα τον φιλοοοο gl :- .... αν πω οτι δεν καταλαβα θα με πειτε παλι βλημα ?![]()
οχι λεμεεε ασπαζομαστε τον μανιχαισμο ....ναι ... ειναι τα αγαπημενα μου χρωματα
και το δωματιο μου ετσι ειναι ....![]()
νιωθω τοσο τυχερος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχετε λυσσαξει !!!! θα σας δωσω fb να με βρειτε .... δεν ειμαι κλωνοςςς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ...[size=30pt]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ[/size]... το αποφασισα εισαι φιλος!
νιωθω τοσο τυχερος!!!
το επομενο βημα ειναι να μοιραστουμε το fb σου!
Μένουν πολλά ακόμα βήματα για να μοιραστούμε το Μ....ι και τον Κ...ο της![]()
εσυ ποιο μεραδι θες;Μένουν πολλά ακόμα βήματα για να μοιραστούμε το Μ....ι και τον Κ...ο της![]()
ναι ... αλλα πλεον εχει περασει και ως φιλοσοφια μεσα μουΑντελήφθην. Ο προσωπικός σας κόσμος είναι ασπρόμαυρος.
ο πεχτουρας εκανε πολυ σεξ ?
ουτε κατα διανοια ... να δω στον τοιχο μου κανα " μωρη βιλμααααα παλι στο μπουρδελα.κομ εισαι ??? "νιωθω τοσο τυχερος!!!
το επομενο βημα ειναι να μοιραστουμε το fb σου!