δε σπασανε τηλεκοντρολ μονο στο δικο σου σπιτι αγαπητε...εχω τον αρρωστο με την ρενο σπιτι... αραγε ο βυζολαγνος τι να κανει;;;αυτοκτονησε???
Εσυ ευτυχως εχεις τον αρρωστο μονο με μια ομαδα.
Εγω εχω και δυο.... λογω εργασιας η μια!!!
δε σπασανε τηλεκοντρολ μονο στο δικο σου σπιτι αγαπητε...εχω τον αρρωστο με την ρενο σπιτι... αραγε ο βυζολαγνος τι να κανει;;;αυτοκτονησε???
ωχ!!!!αρα ποναει περισσοτερο...εμενα αμα δουλευε κ σε κατι σχετικο θα τον επισκεπτομουν στο φρενοκομειο...αστα....Εσυ ευτυχως εχεις τον αρρωστο μονο με μια ομαδα.
Εγω εχω και δυο.... λογω εργασιας η μια!!!
καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!Καλημέρα σε όλους και όλες
Καλημέρα σε όλους και όλες
Καλημέρα Φαρκέλι!!! Καλό ΣΚ.
Καλημερα Φαρκελι,επισης καλο ΣΚ
φορμουλα εβλεπες κ συ????????
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
παντως ανησυχω... απο που βγηκε η εκφραση 7χρονια φαγουρας ρε???? την κατσαμε την βαρκα μαγκες!!!
καλα να περασεις!!!!!!!!!θα την βρεις!!!!!!!!!!!!!ευχομαι σε ολους(μεχρι να σχολασω θα σας πριζω γτ βαριεμαι!!!)να εχετε ενα χαμογελο κολλημενο στην μουρη σας!!!!!!!!έλα βρε μια χαρά είσαι και σε ζηλεύω.............τι θές άλλο από τη Ζωή? εγώ θέλω να τη βρω πάντως
την κάνω για καφεδάκι, τα λέμε και να έχεις μια ωραία μέρααααααααααααααααααα.
καλα να περασεις!!!!!!!!!θα την βρεις!!!!!!!!!!!!!ευχομαι σε ολους(μεχρι να σχολασω θα σας πριζω γτ βαριεμαι!!!)να εχετε ενα χαμογελο κολλημενο στην μουρη σας!!!!!!!!
στην δουλεια ειμαι... 5 σχολαω!!!Γιατι στην δουλεια εισαι? Τι εννοας να σχολασεις?
στην δουλεια ειμαι... 5 σχολαω!!!
σε καφετερια.... καλα ειναι δεν εχω παραπονο!!!! τουλαχιστον εχω δουλεια!!! ;)Και τι επαγγελεσαι που δουλευεις και σημερα?
σε καφετερια.... καλα ειναι δεν εχω παραπονο!!!! τουλαχιστον εχω δουλεια!!! ;)
πεστο ψεμματα...αστα....Που είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς σήμερα!!!
σε καφετερια.... καλα ειναι δεν εχω παραπονο!!!! τουλαχιστον εχω δουλεια!!! ;)
μπααα...συνοικιακη.... αφου απανταω πριν προλαβει να σταλει το ποστ ψοφια πραγματα...κατα τα αλλα η σαλλονικα κουκλα οπως παντα κ γεματη ζωη...συνηθως!Τι λεει η Σαλονικα?
Εχει κοσμο? Αν εισαι και σε κεντρικο σημειο σουπερ!!!
Καλημέρα.Πως παει ο εγγαμος βιος αρχηγε μου???
Καλημέρα.Καλημέρα σας!!!
Σάψαλο...εσύ ΟΥΥΥΣΤΤΤΤ