Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 794K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν αναπληρωνεται....Ολη μερα δουλεια ........... :headbang: :headbang: τρεξιμο..... :happy: :happy:  το απογευμα  αθλοπαιδεια.... :referee: :referee:  ολο το βραδυ μετα... :knockinb: :knockinb:   αν ειναι και ο υπνοs λιγοστοs τοτε μαs βλεπω.... :priest:
Αθλοπαιδεια δεν ειναι και το :knockinb: :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλημέρα παρέα...

καλό ΣΚ  :coffee:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
πολυ καλημεραααααααααα

Επισκέπτης
καλημέρα σε όλουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςς. και άσχετο λιγάκι καλή f1 χρονιά   :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλημεραααααααααααααα σε ολουυυυυυυυυυυυυυυυυυυς!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλημεραααααααααααααα σε ολουυυυυυυυυυυυυυυυυυυς!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

πότε θα σε πάω... :think: :think: :think:ξέρεις... ;) ;) ;)για πές...γιατί είσαι για να χαρούμε και εμείς :think: :think:???

Επισκέπτης

καλή σου μέρα μιςςςςςςςςςςςςςς βόρεια  0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:). για πες μας και μας..............

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

αν εχεις πιασει το λοττο.εισαι η καλυτερη και ομορφοτερη γυναικα ολου του κοσμου!!!σαν αδελφη μου σε εχω.τι σαν?αδελφη μου εισαι!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πότε θα σε πάω... :think: :think: :think:ξέρεις... ;) ;) ;)για πές...γιατί είσαι για να χαρούμε και εμείς :think: :think:???
που να με πας καλε μου;;;; εχω επετειο με το ζουζουνακι μουυυυυυ σημερααααααααααα!!!!!!!!γ αυτο η χαραααααααααα!!!!!!!!!!!
αν εχεις πιασει το λοττο.εισαι η καλυτερη και ομορφοτερη γυναικα ολου του κοσμου!!!σαν αδελφη μου σε εχω.τι σαν?αδελφη μου εισαι!!!!
τι χαζο εισαι?????????/ξεκαρδιστηκααααααααα!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-*

καλή σου μέρα μιςςςςςςςςςςςςςς βόρεια  0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:). για πες μας και μας..............
καλημερα ξανθη μου!!!!!!!! :)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
που να με πας καλε μου;;;; εχω επετειο με το ζουζουνακι μουυυυυυ σημερααααααααααα!!!!!!!!γ αυτο η χαραααααααααα!!!!!!!!!!!

Αντε να το γιορτάσετε!!!!Καλά... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ΥΓ--->Δεν πιστεύω να παρεξηγιέσαι...εμείς οι 2 έχουμε υπηρετήσει στην ίδια πτέρυγα...στην...Ψ.Π.Σ... ;) ;) ;) ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αντε να το γιορτάσετε!!!!Καλά... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ΥΓ--->Δεν πιστεύω να παρεξηγιέσαι...εμείς οι 2 έχουμε υπηρετήσει στην ίδια πτέρυγα...στην...Ψ.Π.Σ... ;) ;) ;) ;)
τι να παρεξηγω μωρε;;;;;;;;!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ευχαριστουμε πολυυυυυυ!!!!!!!!και σε σας ευχομαι να ειστε ολοι ερωτευμενοι πανταααααααααα!!!!!!

α αυτο ειναι???μην πας πρηζεις λοιπον :badair: :badair:
αναλακο????δεν ειμαι πια αδερφουλα????

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Που την ειδατε την καλημερα?  >:( >:( >:(
Εδω φυγανε τηλεκοντρολ τραπεζια καρεκλες.  :headbang: :headbang: :headbang:
Της πουτανας εγινε.  :tickedoff:

Επισκέπτης
που να με πας καλε μου;;;; εχω επετειο με το ζουζουνακι μουυυυυυ σημερααααααααααα!!!!!!!!γ αυτο η χαραααααααααα!!!!!!!!!!!τι χαζο εισαι?????????/ξεκαρδιστηκααααααααα!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-*
καλημερα ξανθη μου!!!!!!!! :)

κουκλί  να το γιορτάσετε και να χαρείτε τον έρωτα σας......και όταν ανέβω θα κεράσω για την αγάπη σας :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Που την ειδατε την καλημερα?  >:( >:( >:(
Εδω φυγανε τηλεκοντρολ τραπεζια καρεκλες.  :headbang: :headbang: :headbang:
Της πουτανας εγινε.  :tickedoff:
φορμουλα εβλεπες κ συ???????? :2funny: :2funny: :2funny:

κουκλί  να το γιορτάσετε και να χαρείτε τον έρωτα σας......και όταν ανέβω θα κεράσω για την αγάπη σας :rockon: :rockon: :rockon:
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

παντως ανησυχω... απο που βγηκε η εκφραση 7χρονια φαγουρας ρε???? :headbang: :headbang: :headbang: την κατσαμε την βαρκα μαγκες!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πως το καταλαβες?  :rolleyes:
Εεεε! Μα! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ VETTEL!  :headbang:
Μας κατεστρεψε!  >:(

:cussing: :cussing: :cussing: :ak: :ak:
δε σπασανε τηλεκοντρολ μονο στο δικο σου σπιτι αγαπητε...εχω τον αρρωστο με την ρενο σπιτι... αραγε ο βυζολαγνος τι να κανει;;;αυτοκτονησε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom