kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
καλημέρα σε όλη την παρέα!! δεν θέλω απαισιοδοξία!!! κοιτάμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής...
καλημερα Λαγος.. εγω ειμαι αισιοδοξος οταν γαμαω "μαυρες τρυπες"
καλημέρα σε όλη την παρέα!! δεν θέλω απαισιοδοξία!!! κοιτάμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής...
κρίμα που δεν έχω καμιά εύκαιρη...
Καλημέρααααααααααααααα Τις ξανθές ή άτριχες τρύπες δεν ....
Καλημερα Μιχαλη . Τις ξανθες και χωρις τριχα στο κωλο και μουνι φυσικα τις Το μονο που δεν με αρεσουν οι τριχες στο μουνι και στον κωλο !Καλημέρααααααααααααααα Τις ξανθές ή άτριχες τρύπες δεν ....
Καλημερα καλε μου φιλε...η αυτοεπιβεβαιωση εμποδιζει τους ανθρωπους, να γνωρισουν την πραγματικη αγαπη!!!!Φυσιολογικοτατο Απαιχτε ..... φτυστο μην στο ματιασει κανεις !!!!!!
Καλημερουδια φιλαρακο....
δεν παιζεσαι .....Καλημερα καλε μου φιλε...η αυτοεπιβεβαιωση εμποδιζει τους ανθρωπους, να γνωρισουν την πραγματικη αγαπη!!!!
παντα.....θα σημανουν παλι οι καμπανες συντομα.....αν οι λαοι της ευρωπης ξυπνησουν μαζικα και καταλαβουν το παιχνιδακι που τους παιζει ο διεθνης αγγλοσαξονικος/αμερικανικος καπιταλισμος...Kαλημερα γλ......Μεσα στην επικαιροτητα
Έχετε μπερδέψει τις έννοιες γενικώς όλοι εδώ μέσα... άλλο καπιταλισμός και άλλο απληστία. Δείτε και καμιά ταινία του Michael Moore, δε βλάπτει. ;)παντα.....θα σημανουν παλι οι καμπανες συντομα.....αν οι λαοι της ευρωπης ξυπνησουν μαζικα και καταλαβουν το παιχνιδακι που τους παιζει ο διεθνης αγγλοσαξονικος/αμερικανικος καπιταλισμος...