amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.091
- Πόντοι
- 22.785
καλημέρα παντρόν!!!
αν εννοείς εμένα καυλιάρη απατάσαι πλάνην οικτρά!!! δεν μου σηκώνεται ούτε με βιάγκρα!!! μόνο μάτι παίρνω... καλημέρα και σε σένα φίλε μου!!Καλημερα, στους ανωθεν καυλιαρηδες !!! ;) ;) ;)
Καλημερα σε ολους και σε ολες !!!
καλημέρα και στους ματάκηδες λοιπόναν εννοείς εμένα καυλιάρη απατάσαι πλάνην οικτρά!!! δεν μου σηκώνεται ούτε με βιάγκρα!!! μόνο μάτι παίρνω... καλημέρα και σε σένα φίλε μου!!
Ετσι εεε !!!αν εννοείς εμένα καυλιάρη απατάσαι πλάνην οικτρά!!! δεν μου σηκώνεται ούτε με βιάγκρα!!! μόνο μάτι παίρνω... καλημέρα και σε σένα φίλε μου!!
καλημέρα και στους ματάκηδες λοιπόν
Καλως τον !!!Καλημέρα κόσμε..
Αρχηγοπουλο ???Τι κάνεις Αρχηγόπουλο; Μαθαίνω, λιώνεις στις υπηρεσίες εεε; Μια απ'τα ίδια...
Για να δούμε...θα σκάσεις μύτη στο ξεβράκωμα της Παρασκευής; Να τα πούμε κι από κοντά!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλοί μου άνθρωποι.............................
καλημερες και στα κορίτσια που παλεύουν για το μεροκάματο!
καλημερα σε ολους
θα μας καταπιεί αδερφε , κι αλοιμονο μας ποιος μας βγαζει απο την μαυρη τρυπα ...Τι καλημέρα ρε αδερφέ, εδώ βλέπω μαύρη τρύπα έτοιμη να μας καταπιεί αύτανδρους!
καλημέρα σε όλη την παρέα!! δεν θέλω απαισιοδοξία!!! κοιτάμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής...θα μας καταπιεί αδερφε , κι αλοιμονο μας ποιος μας βγαζει απο την μαυρη τρυπα ...