You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 793K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Γεια σου χαμενε Καραπατατα7
Παιζει να ειμαι πολυ αρωστος.!! σκεφτομαι σοβαρα να παω να φαω και αλλη πατατα...Τζεσυ.????
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
γεια σου αρκούδε!!! μόνο τριπλό?? εγώ με τίποτα...συνέχεια φτιάξε μου έναν εσπρέσσο σε μεγάλη κούπα κ έρχομαι... άντε γιατί δεν τη βγάζω σήμερα...καλημέρα πέεεεεεεεερα για πέρα έναν 3πλό ελληνικό παρακαλώ γιατί
bear74
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γεια σου αρκούδε!!! μόνο τριπλό?? εγώ με τίποτα...συνέχεια φτιάξε μου έναν εσπρέσσο σε μεγάλη κούπα κ έρχομαι... άντε γιατί δεν τη βγάζω σήμερα...
καλημέρα λαγονησιωτη δεν ξέρω ρε γμτ..ξύπνησα και παραπατάω όπου βρίσκω..έχω στουκάρει 2 φορές , μία στη πόρτα της τουσλέτας και μία στη συρόμενη της κουζίνας γιατί νόμιζα ότι ήταν ανοιχτές εχω αρχίσει κι έχω παραισθήσεις
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
με azax της περνάς και φαίνονται αόρατες?? κ γω δεν την παλέυω σήμερα...καμιά παραλία με βλέπω κ να λιώνω κάτω από τον ήλιο...καλημέρα λαγονησιωτη δεν ξέρω ρε γμτ..ξύπνησα και παραπατάω όπου βρίσκω..έχω στουκάρει 2 φορές , μία στη πόρτα της τουσλέτας και μία στη συρόμενη της κουζίνας γιατί νόμιζα ότι ήταν ανοιχτές εχω αρχίσει κι έχω παραισθήσεις
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ρεμάλια?? όχι κ ρεμάλια...απλά γουστάρουμε το ποτό, τα ναρκωτικά, τις πουτάνες, την ακριβή ζωή και τα εύκολα φράγκα!!!ποιος είναι ρεμάλι???Καλημερα στα ρεμαλια, που γραφουν απο πανω !!!
Καλημερα και σε ολους, εδω που ειναι !!!
bear74
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα στα ρεμαλια, που γραφουν απο πανω !!!
Καλημερα και σε ολους, εδω που ειναι !!!
α' ευχαριστούμε για τους τόσο πανέμορφους και συγκινητικούς χαρακτηρισμούς
καλημέρα λέοντα
Οχι, εσυ αλλα ο αλλος !!!ρεμάλια?? όχι κ ρεμάλια...απλά γουστάρουμε το ποτό, τα ναρκωτικά, τις πουτάνες, την ακριβή ζωή και τα εύκολα φράγκα!!!ποιος είναι ρεμάλι???
Αν δεν πω, καλη κουβεντα για τους φιλους μου, για ποιους θα πω ???α' ευχαριστούμε για τους τόσο πανέμορφους και συγκινητικούς χαρακτηρισμούς
καλημέρα λέοντα
bear74
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν δεν πω, καλη κουβεντα για τους φιλους μου, για ποιους θα πω ???
που να ήμασταν κι εχθροί τι θα έλεγες κάτι σαν τη μάχη απόλυτου-κιθάρας καλά είσαι ; εγώ πάω για την ώρα να πνίξω τη βεράντα στο νερό και να ποτίσω τα λουλούδια..έχασα ένα στοίχημα με τη μάνα μου χθες περί συγγενικών θεμάτων :S και πάω να πληρώσω το τίμημα θα τα ξαναπούμε σε λίγη ώρα..
bear74
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
έεεεετσιιι απίθανος λαμπρούκος !!
Ετσι κανουν οι αντρες, οταν χανουν πληρωνουν !!!που να ήμασταν κι εχθροί τι θα έλεγες κάτι σαν τη μάχη απόλυτου-κιθάρας καλά είσαι ; εγώ πάω για την ώρα να πνίξω τη βεράντα στο νερό και να ποτίσω τα λουλούδια..έχασα ένα στοίχημα με τη μάνα μου χθες περί συγγενικών θεμάτων :S και πάω να πληρώσω το τίμημα θα τα ξαναπούμε σε λίγη ώρα..
Ευτυχως Θεε μου, που ξερω τους εχθρους μου, για να φυλαγομαι απο τους φιλους μου !!!
Ετσι κανουν οι αντρες, οταν χανουν πληρωνουν !!!
Ευτυχως Θεε μου, που ξερω τους εχθρους μου, για να φυλαγομαι απο τους φιλους μου !!!
οι φιλοι ειναι οι χειροτεροι εχθροι λενε απλα τους λενε φιλους γιατι μπορουμε να συνεργαζομαστε χωρις πολλες απωλειες
Νομιζεις !!!οι φιλοι ειναι οι χειροτεροι εχθροι λενε απλα τους λενε φιλους γιατι μπορουμε να συνεργαζομαστε χωρις πολλες απωλειες
Μακρια απο φιλο, που ειναι φιδι κολοβο !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις