lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μου ρίχνεις μια 12ετία ε?? παλιόγερε...εξαρτάται πως εννοείς τα νιάτα , γιατί εγώ είμαι 37 και είμαι ή του ύψους σε νεύρα ή του βάθους :S
μου ρίχνεις μια 12ετία ε?? παλιόγερε...εξαρτάται πως εννοείς τα νιάτα , γιατί εγώ είμαι 37 και είμαι ή του ύψους σε νεύρα ή του βάθους :S
μου ρίχνεις μια 12ετία ε?? παλιόγερε...
και στα 37 είσαι ακόμα ενεργός??παλιόγερε δεν λες τίποτα..η μέση μου , τα πόδια μου , τα λουμπάγκα μου , η πίεση μου , άντε δώστε μου και τα χάπια μου , να πάρω κι ένα ταξί να φύγω..
πάντως είναι κολλητικό αυτό με τα νεύρα , γιατί εγώ μόλις τα απόκτησα μετά από ένα τηλέφωνο..απέκτησα μολις ασχολία για κανα 3ίωρο
και στα 37 είσαι ακόμα ενεργός??
καλημέρα μαν...να προσέχεις...α , με δουλεύει ο λαγός είμαι ενργός μέχρι κάποια μέρα να μου μαραθεί άντε , τα λέμε αργότερα , καλημέρα !
ΠΟΤΕ!!!! η αυτοκριτική είναι για τους μέτριους!!!λατρεμένοι μου φίλοι έχετε κάνη ποτέ αύτοκριτική ????
Το δοκίμασα μια φορά άλλά το άποτέλεσμα ήταν άσχημο.ΠΟΤΕ!!!! η αυτοκριτική είναι για τους μέτριους!!!
εν οίδα ότι ουδέν οίδα...Το δοκίμασα μια φορά άλλά το άποτέλεσμα ήταν άσχημο.
Θυμάμαι είχα σταθεί μπροστά στον καθρέπτη και είπα...
είσαι μαλάκας , έξ ού καί ή ύπογραφή μου !!!!!!!!!
Πριν λίγη ώρα τελείωσα τη σημερινή.
Φυσικά όπως πάντα, μέ βρήκα άπλά ΚΑΡΑΜΜΜΜΜΑΛΆΚΑ
εν οίδα ότι ουδέν οίδα...
στους λαγονησιώτες , δεν μιλάνε........ για λαγούς !!!α , με δουλεύει ο λαγός είμαι ενργός μέχρι κάποια μέρα να μου μαραθεί άντε , τα λέμε αργότερα , καλημέρα !